Full Spectrum Warrior
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem meg már nem sikerült életet csiholnom bele Win7 alatt.
Se a netes ingyen verzió, sem az eredeti nem ment. :(
Lenne egy kérdésem??
Nekem miért akad a játék 8600 gt-m van.
A játék eredeti,Gamestaros.
A gyakorláson még ment mikor egy osztag volt de már voltak kocsik meg tankok elkezdett akadni.
Valaki tudna segiteni h miért???
Nekem olyan gondom van, hogy eredeti játékom van és szaggat már az intro video is, a fõmenü is, és maga a játék is.
Simán mennie kellene a gépemen. Ez a hiba másnak is elõfordult?
Codec pack lelõve, dxdiag hangot levettem, háttér progikat lilõttem, más ötletem nincs.
THX!!!
"Chapter 3
...
hold Y to switch to Charlie team, and go to the objective.
..."
Remélem segít!
My Life for Freedom!
van egy problémám, állanodan kilép a játékból ha lõni kezdek vele már az elején a gyakorló részben:(:(
pedig sztem nem a gépemmel vn a hiba, ezt ugy értem h 2,66 proci 512 ram 128mbos vidkárty..légyszi segítsetek
Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Est Sularus Oth Mithas
Esetleg tudja valaki orvosolni?

Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Est Sularus Oth Mithas
Est Sularus Oth Mithas
Köszi!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Est Sularus Oth Mithas
Én tudok egy oldalt ahonnét letölthetõ a 2 ingyen.
Akinek kell küldjön egy privát üzit.
[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu
www.gportal.hu/fsw
és legyetek rendszeres látogatók :)
Est Sularus Oth Mithas
Est Sularus Oth Mithas
Lenne egy kis gondom vmiért nem tom benne az oktató résztét-magyarosítva van-aszem khv oktatás , mert egyszerûen nem tudom kiválasztani és annélkül meg nem tudok játszani, mert pL: nem tudok lõni hiába jön ki a sárgakör nem lõnek hiába kattingatok, nemtom egyéb formációkat se szal lééci segítsetek!!!!
A demót hogy a faszba kell feltenni.
A Ten Hammer is ilyen.
Abba mi a jó ha nem tom feltenni?
Azért már beterveztem egy upgradet...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Lehet,hogy a vasam nem jó hozzá? AMD Durn 800,Radeon 9600 Pro..
Ha esetleg nem olvastad el a fórumot, akkor tedd meg :)
Illetve van egy aranyos keresõ is a lap alján
Est Sularus Oth Mithas
PLízzz HLp....
Est Sularus Oth Mithas
Én csak ma találkoztam az anyaggal, és nem értem, hogy miért nem megy a tréning rész (a mout course inaktív a menüben), ellenben a chapter1-en kívül rögvest vélaszthatom a chapter 1 és 2 epiológusát... :(
Valaki tud valami megoldást?
Most kipróbálom a hardosabb fokozatokat, ill, van egy realistic-cheat, amitõl reményeim szerint még élethûbb lesz.
A multit is megnézem milyen.
Ahogy látom, a T.Hammers meg télen jön.
By the way, jót röhögtem, mert ez a game 2004-es, ám az új FPS üdvöskét, a BF2-t, grafikában IS veri. LOL
Készül a "következõ" része is, "Ten Hammers" néven fut. Ez is tetszeni fog! ;)
My Life for Freedom!
Est Sularus Oth Mithas
Amúgy rendes vagy! <#wink>#wink><#vigyor4>#vigyor4>
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)