1172
-
#1172 Dx-et felraktad? :)
Nekem meg már nem sikerült életet csiholnom bele Win7 alatt.
Se a netes ingyen verzió, sem az eredeti nem ment. :( -
SzocsA #1171 Hali.
Lenne egy kérdésem??
Nekem miért akad a játék 8600 gt-m van.
A játék eredeti,Gamestaros.
A gyakorláson még ment mikor egy osztag volt de már voltak kocsik meg tankok elkezdett akadni.
Valaki tudna segiteni h miért???
-
Samurai84 #1170 Találtam neten egy "félmegoldást": ki kell lőni a netet, és hibátlanul működik a game. Azt hogy ez miért van, ne kérdezzétek. -
Samurai84 #1169 Hali.
Nekem olyan gondom van, hogy eredeti játékom van és szaggat már az intro video is, a főmenü is, és maga a játék is.
Simán mennie kellene a gépemen. Ez a hiba másnak is előfordult?
Codec pack lelőve, dxdiag hangot levettem, háttér progikat lilőttem, más ötletem nincs.
-
Jeszy #1168 ah. valamennyit igen mondjuk nekem ps2-re van meg de asszem tudom h mit kell megnyomni.
THX!!! -
#1167 FULL SPECTRUM WARRIOR Walkthrough - XBOX
"Chapter 3
...
hold Y to switch to Charlie team, and go to the objective.
..."
Remélem segít! -
Jeszy #1166 lenne egy olyan kérdésem hogy a 3. pályán tartok és egy Charlie nevű katonát kéne elvinne vhová és már az egészvárost megtisztítottam jártam minden hol de a fazon csak térdel a város közebén és nem mondul. ha vki tud segíteni azt meg köszönném -
#1165 Ingyen letölthetővé vált a játék - FSW for free -
ERAN #1164 Hi mindenkinek ! sziasztok egy Crack file-kellene a játékhoz, honnan tudnám leszedni ???? esetleg valakinek van ??? erre a címre küldjétek el : [email protected] -
tyutyuka99 #1163 Doky sg meg mondanád az oldalt? kösz -
tyutyuka99 #1162 sziasztok megvettem a gamestar magazint és járt hozzá a fsw 1 de elvesztettem a kodot segitene valaki?
-
chelsea0219 #1161 sziasztok!!
van egy problémám, állanodan kilép a játékból ha lőni kezdek vele már az elején a gyakorló részben:(:(
pedig sztem nem a gépemmel vn a hiba, ezt ugy értem h 2,66 proci 512 ram 128mbos vidkárty..légyszi segítsetek -
#1160 Köszi de sikerült megoldani egy régi driver, plusz újratelepítés kombóval! Utánna visszaraktam az új drivert, és már nincs gond! Nem tudom mi volt ez, de remélem nemis találkozok már vele :D
-
vizoo #1159 mindkét problémára annyit tudok mondani. Próba egy új vga meghajtó progival. Ha új van fent, akkor egy régivel. :) -
#1158 Felraktam megint ,de az autók és csak az autók textúrái folyamatosan vibrálnak.
Esetleg tudja valaki orvosolni? -
#1157 Hi all,ha van itt valaki:D..Szóval a sorozat szerintem szuper,akartam is tolni az első résszel,de amint a gyakorlópályáknak vége lett,az addig simán látszó katonáimból szellemharcosok lettek!PLs help,mit tegyek?:S..
-
vizoo #1156 sajnos nincs rá megoldás -
#1155 mármint arra,h ne omoljon össze a game egy alt+tab-tól.... -
#1154 a resolution.cfg-re nincs vmi megoldás?mer kurva idegesito h ha vmi spyware szar ledob az asztalra,akkor cseszhetem az egész addigi gamet... -
vizoo #1153 van FSW 2 topic, a serialt meg keresd a dobozban, vagy a kézikönyv hátulján. Ha netalán warez, akkor van millió serialt tartalmazó oldal... gugli a barátod, és, ha letöltötted vhonnan, akkor nfo-ban, vagy az oldalon van cd-key... -
#1152 Vki a Ten Hammershez egy CD-key-el megdobhatna...
Köszi! -
armandusy #1151 lécci 1 cd keyt irjATOK game hezí -
vizoo #1150 én tudok egy boltot, ahol nemsokára meg lehet venni EREDETIBEN... -
DokySG #1149 hi.
Én tudok egy oldalt ahonnét letölthető a 2 ingyen.
Akinek kell küldjön egy privát üzit. -
Uborkasalata #1148 -mert ugye kevés a magyar FSW-s oldal... -
Uborkasalata #1147 Lécci menjetek fel és nézzétek meg a www.gportal.hu/fsw oldalt-Full Spectrum Warrior-os még 1 hete alakult de sok dolog van rajta sztem.
www.gportal.hu/fsw
és legyetek rendszeres látogatók :) -
vizoo #1146 nagyon szívesen :) -
Uborkasalata #1145 Nagyon szépen köszi vizoo! -
vizoo #1144 Gyanítom az a probléma, hogy amikor létrehoztad a profilodat (ugye amit létre kell hozni, hogy játszhass) akkor a nehézségi szinten az authentic-et állítottad be, ami magyar és szabad fordításban annyit tesz "valósághű". Ezen a nehézségi szinten nincs lehetőség a gyakorló küldetések végigjátszására. Vagy könnyebb szintet választasz, vagy kitapasztalad magad az irányítást... :) -
Uborkasalata #1143 Csá!
Lenne egy kis gondom vmiért nem tom benne az oktató résztét-magyarosítva van-aszem khv oktatás , mert egyszerűen nem tudom kiválasztani és annélkül meg nem tudok játszani, mert pL: nem tudok lőni hiába jön ki a sárgakör nem lőnek hiába kattingatok, nemtom egyéb formációkat se szal lééci segítsetek!!!! -
#1142 Hi!
A demót hogy a faszba kell feltenni.
A Ten Hammer is ilyen.
Abba mi a jó ha nem tom feltenni? -
evil 007 #1141 van hozzá végigjátszás?
-
peetee76 #1140 B@ssz... pedig, a Close Combat First To fight is megy, + a far cry .. ..
Azért már beterveztem egy upgradet... -
#1139 Hát szerintem valamilyen szinten igen. Mert lehet, hogy a processzor túlmelegedik és kampec. Elég kicsinek tűnik az a proci.
-
peetee76 #1138 Ez okozhatja az el nem indulás szindrómát???
-
#1137 800 MHZ???? Az nagyon kevés :P -
peetee76 #1136 Nincs res..cfg file ! Nincs mit kitörölni...
Lehet,hogy a vasam nem jó hozzá? AMD Durn 800,Radeon 9600 Pro.. -
vizoo #1135 próbáld ki, hogy egy resolution.cfg fájlt megkeresel a könyvtárában és azt kitörlöd :)
Ha esetleg nem olvastad el a fórumot, akkor tedd meg :)
Illetve van egy aranyos kereső is a lap alján -
#1134 HÖÖÖÖÖ...sziasztok...tolják ezt magyar szerveren..azaz most 3990 az ára,és beruháznék rá,ho onlinében is lehessen jáccanom...hm??:))köszi -
peetee76 #1133 Skacok nem akar elindulni az a frány game.... A szokásos a program hibát észlelt ezért leáll ablakocskát dobja ki... Nem eredeti...
PLízzz HLp....