2788
-
#55 akkor nálam épphogy el fog indulni :P -
#54 Ahogy vártam...a fostalicska gépemen el sem indul.Min gef3 kell neki, csak gef2-m van.Anyád!! -
Árnyvadász #51 Ebben a játékban nem kell menteni, mivel ha esetleg meghalsz, akkor a program "visszatekeri" a halál előtti 5-6 másodpercig az időt és folytathatod újra a játékot. Nincsenek időzített pályaszakaszok, ez minden esetben úgy működik, ahogy leírtam. Ez egy nagy újítás és kellemes is. Maga a játék pedig biztos jó lesz, csak ne legyenek könnyűek a megoldandó feladatok. Ha egy akcióorientált lineáris szar lesz, és megint a hülyegyerekeknek fejlesztették, akkor kár érte. Remélem megmarad a régi játék gondolkodtató játékmenete és ezzel párhuzamosan a harcos részek, de azok miatt már nem aggódom, hiszen az fenomenális. Na, ha valaki már nyomja írja le milyen. Thx. -
#50 a kellemes időzítés olyat jelent, mint az Indiana Jones-nál? -
#48 Tuti, hogy elba***sszák a mentést...korlátlan mennyiségű quicksave-t akarok!!!! -
#47 ok..de én ezzel azt akartam jelezni, hogy töltöm lefelé :) -
-
-
#43 gondoltam benyomok pár db képet a hivatalos honlapról, hogy fokozzam egy oicit a topic hangulatát :)
-
#42 úgy is van! amiga 500+ 1mb és ez volt az első játékom rá:DDD -
#41 Ezt a gamezt rettenetesen dicserik, szal erdemes kiprobalni, allitolag valmi hihetetlen latvany/jatekelmeny jellemzi... Bar ez a mexpe`jnes lassitas kicsit durva:) -
#40 Tudjuk:)
goto#23 -
#38 Deviance ßßßßßßß
ú Ä Äú-ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-úÄ Ä ú
Prince of Persia (c) Ubi Soft
CD Count.......: 02 CD(s) Date...........: 11/2003
Protection.....: SafeDisc
Support the software companies. If you play this game BUY it!
*** Release Information *** -
#37 Na!!! Mihez képest?
Miért, az 1. és a 2. részben nem volt az?
Vagy azokat nem is láttad? -
#36 3 ba jó volt az irányítás -
#35 Valahol azt hallottam, hogy nagyon király! meglássuk! én mindenesetre vártam! -
#34 Csak attól félek, hogy mivel konzolos játékról lévén szó, az irányítás el lesz kúrva.Eddig minden ilyen jellegű játékban szar volt az irányítás, ami konzolos volt. -
#33 Nézzétek meg a videót, érdemes!
Nekem bejött, reméljük a játék is hasonlóan ütős. -
#32 Amiga is lehetett, sőt 1MB ram kellett neki akkoriban, szal bővitős gépe volt:). Ahogy nekem:). -
#31 Az mind szép, és jó, hogy neked tetszenek a Disney-s játékok, de itt nem erről van szó.
Aki végigkövette a PoP sorozat összes részét, annak kissé "savanyúak" az új játékból készült képek.
Remélem azért a hangulatból megmaradt valami, ha már a főhős Peter Andre frizurát kapott.
Perzsia hercege Peter Andre hajjal, pfff... -
Beagie #30 szvsz c64 volt az, de lehet hogy tévedek -
#29 jéé ezzel játszottam még Amiga 500-on:P Mekkora feeling volt! -
#27 Na jó, addig is nyomok egy pár menetet az eredeti PoP-al onlájn, a játék oldalán... -
#26 Jáój, csak ne lenne olyan Disney-s, basszus... -
#25 2003-11-26 PC Game ISOs Prince of Persia (c) Ubi Soft 111x15 MB DEVIANCE -
#24 jaja... -
#23 Kijött a game, lehet keresgetni -
#22 Na jó, jó, a hivatalos megjelenést írtam.
PS2-re mindenesetre DVD-n jelent meg, lehet, hogy PC-n is minimum 3 cd-s lesz? -
Beagie #21 itt meg v.mi más -
#20 Itt a számláló. -
Beagie #19 szvsz a ps2 verzió már "régen" kijött, de mingyá utánanézek -
#18 A hivatalos oldal szerint 7 nap múlva jön ki a PS2-es verzió, amit egy számláló mutat.
A PC verzió kijöveteléről nem láttam dátumot, de igaz nem is kerestem soká, mert lekötötte a figyelmemet más:
Az oldalon online formában játszható az eredeti Prince of Persia játék kicsit átgyúrt változata, tehát az, ami még valamikor - ha jól emlékszem - 1990-ben jelent meg, és az egészet egy ember - Jordan Mechner - készítette.
Pár kép az eredeti PoP-ból:
-
#17 Úgy legyen! -
#16 Ps2-re, és XBOX-ra már kijött, néhány héten belül márt PC-re is megjelenik! -
#15 már aranyon is van, úgy olvatam -
#14 hááát a hivalos honlapon már megy a visszaszámolás, remélem, hogy a pc-s változat is akkor jön ki -
#13 Egyébként biztos ez a 9 nap? -
#12 Engem érdekel, de a képek alapján nagyon Disney-s lett... sajnos.
A régiek jobban tetszettek, még a 3d is.
Remélem a hangulat, a zene azért marad... -
#11 HÉ emberek 9 nap múlva jelenik meg a game, senkit sem érdekel?! -
#10 topic up! :)