2788
-
#102 milyen az irányítás? -
#100 #100 -
#99 gef4 mx nem támogatott... -
#97 Nah menzétem. Kicsit az irányítást sokni kell ,mert furcsa ,hogy nem az egér mozgatásával forul ,de én azt hiszem ,hogy 2003 legjobb mászkajátéka lesz ez. -
#95 nem csak 65 MB -
#94 Gépcsere van folyamatban :) A 20gb winyómon pl van vagy 200mega hely... gondolom nem ennyi a minimum instalja ;) -
#93 2 hét múlva? miért csak akkor? -
#92 ha egy icipicit megeröltetnéd a hatalmas nagy agyacskádat, és visszaolvasnál választ kapnál a kérdésedre -
#91 Nah, legyütt...két hét múlva majd ki is próbálom :( -
#89 Nah mindjárt nézem énis. -
#87 én elméletileg most tartok a gém 5%-ánál...:)
(eddig 2x mentett)
az én megítélésem alapján hosszú lesz -
#86 na nkm nem megy GeForce 2
de már megvan az elhatározás egy új kártyára és még pénzem is van rá remélem nem olyan rövid a játék hogy addig mindenki végigviszi -
#85 jajne gombnyomásos játék? igy is állandóan inhüvelygyulladásom van a többitől ...végem;( -
#84 megvanmár...csak bénáztam...bazz..be kell szereznem egy 3gombos egeret :)
A zombikat a barátnőmmel öltük ketten, mert nemtudtam annyi gombot egyedül nyomni :) -
KisKolok #83 Mondtak valami idővel bizgerélő hülyeséget is, van valami ilyesmi a játékban?
Mintha olyasmi lett volna hogy elérsz valahova de nem tudsz semmit csinálni és akkor menj vissza a múltba és ott csinálsz valamit és ha visszajössz már tovább tudsz menni. -
#81 Már megpocsáss! De a Tomb Raider sokkal inkább Prince of Persia klón, mint fordítva... -
#80 a szöges fák után mit kell csinálni? futottam a falon és átjump a párkányra. de ott newm csinál semmit...:( -
#79 mit sírtok a quicksave miatt??? az első részt mentés nélkül egyben kellett végigtolni...:) leültél játszani, oszt a végéig meg sem állhattál... max pause...:) most meg menteni akartok...:) miezmár... elkényeztetett banda..:))) -
#78 még csak most néztem bele, és nekem csak egyszer mentett, valahogy úgy mint az indy-ben...egy adott szakasz végén -
#77 nincs :( -
#76 De van quicksave? -
#75 húúú bazze.....szerintem a harc az vmi eszméletlen király...olyan dolgokat sikerül produkálni néha, hogy az mátrixba illő :)
Az a gáz, hogy nem vagyok oda ezekért a kiszámított ugrásokat igénylő gémekért :(
Mindenesetre a hangulata eddig nagyon fasza...
A mentésről annyit, hoyg halál esetén télleg nem nagyon rak vissza, de kilépésnél az utolsó mentést használja, tehát nem save&exit -
#74 nincs mit -
djcom #73 Na megjavult.Kösz a tippet:) -
#72 hogyne láttam volna őket azokban is jó volt az irányítás mondjuk nagyon másmilyen nem lehetett volna a kibaszott ftp server meg baszott vmit este és látom itt áll a gép azt alig töltött le vmit szal nkm még 2 órát kell várnom ... -
djcom #71 thx -
#70 próbáld meg, vesztenivalód úgy sincs -
Augustus Gigo #69 hát igen , annál nem nehezebb jobbnak lenni, pedig mennyire várta mindenki:( -
djcom #68 Jaja.Gondoltam rá.3.6-os catalist vn fenn.Eddíg semmivel nem csinálta -
#67 ne tudom. próbáld + frissíteni a videókártya driver-ét, hátha -
djcom #66 Nálam van egy kis gond.
A videok jók,de akikor elindul a játék homályos a kép.Radeon 9700-am van.Mi a gond? -
#65 első gondoltaom nekem is ez volt :) az biztos, hogy a legújabb TR-nél csak jobb lehet -
Augustus Gigo #64 trailere jó volt a gamenek, miután leszedtem a terminátor gamet leszedem ezt is -
#62 2. -
Árnyvadász #61 Amúgy hány CD-s a játék? -
Árnyvadász #60 Nyilván, akkor ESC és automatiksan ment a program, vagy te elmentheted-
-
Pityuka Fővezér #59 Én is és én sem. -
#58 Bocs!
De nem bírtam kihagyni -
#57 Full grafikán fogom tolni 4XAA-val -
#56 De mi van akkor, ha valaki azonnal abba akarja hagyni a játékot, akkor azért jól jön a quicksave.