2788
-
BlackWolf #201 drex vagy xido ha nemtul megerolteto kuldjetek mar egy mentest a sultan zoo utani mentes kene koszi elore is egyceruen nemjutok fel a tetejere -
#198 Amikor lelassulnak, szürkék lesznek és a levegőben esnek lassan lefelé, na akkor ketté lehet vágni őket! tud majd még jo dolgokat:)! -
Drex #197 mond ezt majd a 15. mentés után :))) -
Pityuka Fővezér #196 Hát ez a csajvédő pálya! Ez kész vazz! 5 perc volt még és darabokra töröm a billentyűzettel a monitort. De szerencsénk volt mindannyiunknak, mert sikerült. Valami haladó gyakótutoriál lehet szvsz. Túl egyszerűek is most már a gyakós részek.
-
#194 Jah, tényleg! Ez a magikus dagger, miket fog még tudni? Most ott vagyok, hogy lessaítja az elleneket. -
#193 1ghz duron,256MB,Gef3 nálam 800X600 full minden frankón futt! :DD
Ez játék nagyon LOL! Ez csávó kész csimpánz!! Hogy miket tud! :DD -
#192 eccerre?? a kurva... -
raal #191 Sziasztok. Miért lassú nálam a game, 512 Mbyte ram, 1.5G Intel P4, 64 Mbyte Gforce 3 Ti? -
Drex #190 na asszem menek filmezni megint.... kb 2 óra mulva tok csak válaszolni ha kérdeztek esetleg :) -
Drex #189 mert nem elhelyezni kell öket, hanem mind a 4 et begyülyteni, és egyszerre felvinni a nagy körokhöz -
Drex #188 mert a tetöröl kell leereszkedni a lécekre :)) -
#187 valaki elárulná végre a 4 világító rúd titkát? már elhelyeztem őket az ábra szerint, de nem történt semmi...tegnap este óta nem nyomtam a gémet mert ez a szar elvette a kedvemet...plíz helpmí -
BlackWolf #186 drex na ott jarok ahol a kepek vannak tod van az a nagyon magas terem ott kene feljutnom de ott lent van 3arboclec es nemtok felmaszni a 2.ra mert ugy kene hogy nekiugrok a falnak es megegyet ugrok a faltol az arbochoz de nemsikerul te hogy csinatlad? -
Drex #185 5 kor keltem :)
és nem kell végignézni a videókat... ugrás gomb ellépteteti :) -
Drex #184
-
Drex #183 -
Pityuka Fővezér #182 Ja és elmeseélhetéd, hogyan nyírtad ki a geciket. Hiába kombózok le kettőt, a harmadiknál már körbevesznek és végem, mint a botnak. -
Pityuka Fővezér #181 Bazz reggel hatkor kelsz és azonnal game? Lol
Szal az még hagyján, hogy kibaszott nehéz és idegesítő a nyilas rész, de ott az a kibaszott video, amit eddig kb 30* néztem végig, és végül, hogy még jobban érezd magad előtte egy kilométerrel van mentés. Szal ezt a részt nagyon elbaszták szvsz, pedig eddig nagyon bejött a cucc, de még egy ilyen rész és dobom. Nem azért jáccom, hogy idegrohamomban szétverjem az egeremet. -
Drex #180 ismétlés a tudás AnyJa -
Marcus_ #179 ez a legujabb ugye?
Köszi! -
Drex #178 52.16 :) -
Drex #177 51.16 -
Marcus_ #176 Skacok!irjátok már le h milyen driveretek van fenn.mert nálam a 45.23 és nagyon vibrál a kép..THX előre is!Vagy volt e másnál ilyen gond esetleg.Gef 4 TI videokarim van. -
BlackWolf #175 megint elakadtam :D hogy kell ugy csinalni hogy nekiugrok a falnak es ugrok meg 1-et a szobornal megtudtam csinalni de most nem pedig megint kene -
#174 jaja, az jó lesz :) -
BlackWolf #173 hat 16X18 lenne a legmegfelelobb
na tovabbjutottam a nyilas reszen na ott volt hent boven tiz percig csak a nyisz nyasz ment -
Drex #172 hát sajnos a macska-mászófa, és a csilis-bab gyártása... elvette a délelöttömet :((( pedig qrwajo a game... Tr elmehet.. az utcsó nagyon xar lett :( -
Drex #171 értem szavad mesterem :)))
legközelebb 640x480... jo leszen ?? :D -
Marcus_ #168 Ok köszi akko megy:-)) -
#167 gyönyörűek a képek, de kicsit összepréselhetted volna őket, hogy a lassabb kapcsolattal rendelkező emberkék ne szívjanak :) -
BlackWolf #166 kotelezo -
BlackWolf #165 erdemes-e ? koteleto!!!! -
Marcus_ #164 Érdemes a játékot felrakni egy tomb raider "fan"-nak is?????????? -
BlackWolf #163 es hogy kell? -
BlackWolf #162 hat ezt a szurkeseget a mentesnel nagyon birom amikor a jovobe lat drex a ott a nyilasnal le kell hentelni oket? -
The Biker #161 Hali!
Szintén itt akadtam el. Az a fejen ugrálós rész teljesen kiborított. Persze az is lehet, hogy csak én vagyok a láma :))) Üdv The Biker -
Drex #160 -
Drex #159 -
Drex #158 hát kapják be.. bezzeg most van mentés bazzzz 2 percenként
-
Drex #157 na bazz.... kinyirtam öket a nyilasnál, de inhüvelygyulladást kaptam :DD