2788
  • BlackWolf
    drex vagy xido ha nemtul megerolteto kuldjetek mar egy mentest a sultan zoo utani mentes kene koszi elore is egyceruen nemjutok fel a tetejere
  • Knox
    Amikor lelassulnak, szürkék lesznek és a levegőben esnek lassan lefelé, na akkor ketté lehet vágni őket! tud majd még jo dolgokat:)!
  • Drex
    mond ezt majd a 15. mentés után :)))
  • Pityuka Fővezér
    Hát ez a csajvédő pálya! Ez kész vazz! 5 perc volt még és darabokra töröm a billentyűzettel a monitort. De szerencsénk volt mindannyiunknak, mert sikerült. Valami haladó gyakótutoriál lehet szvsz. Túl egyszerűek is most már a gyakós részek.
  • Kandurex
    Jah, tényleg! Ez a magikus dagger, miket fog még tudni? Most ott vagyok, hogy lessaítja az elleneket.
  • Kandurex
    1ghz duron,256MB,Gef3 nálam 800X600 full minden frankón futt! :DD

Ez játék nagyon LOL! Ez csávó kész csimpánz!! Hogy miket tud! :DD
  • shaba23 #192
    eccerre?? a kurva...
  • raal
    Sziasztok. Miért lassú nálam a game, 512 Mbyte ram, 1.5G Intel P4, 64 Mbyte Gforce 3 Ti?
  • Drex
    na asszem menek filmezni megint.... kb 2 óra mulva tok csak válaszolni ha kérdeztek esetleg :)
  • Drex
    mert nem elhelyezni kell öket, hanem mind a 4 et begyülyteni, és egyszerre felvinni a nagy körokhöz
  • Drex
    mert a tetöröl kell leereszkedni a lécekre :))
  • shaba23 #187
    valaki elárulná végre a 4 világító rúd titkát? már elhelyeztem őket az ábra szerint, de nem történt semmi...tegnap este óta nem nyomtam a gémet mert ez a szar elvette a kedvemet...plíz helpmí
  • BlackWolf
    drex na ott jarok ahol a kepek vannak tod van az a nagyon magas terem ott kene feljutnom de ott lent van 3arboclec es nemtok felmaszni a 2.ra mert ugy kene hogy nekiugrok a falnak es megegyet ugrok a faltol az arbochoz de nemsikerul te hogy csinatlad?
  • Drex
    5 kor keltem :)

és nem kell végignézni a videókat... ugrás gomb ellépteteti :)
  • Drex

• Drex
  • Pityuka Fővezér
    Ja és elmeseélhetéd, hogyan nyírtad ki a geciket. Hiába kombózok le kettőt, a harmadiknál már körbevesznek és végem, mint a botnak.
  • Pityuka Fővezér
    Bazz reggel hatkor kelsz és azonnal game? Lol
    Szal az még hagyján, hogy kibaszott nehéz és idegesítő a nyilas rész, de ott az a kibaszott video, amit eddig kb 30* néztem végig, és végül, hogy még jobban érezd magad előtte egy kilométerrel van mentés. Szal ezt a részt nagyon elbaszták szvsz, pedig eddig nagyon bejött a cucc, de még egy ilyen rész és dobom. Nem azért jáccom, hogy idegrohamomban szétverjem az egeremet.
  • Drex
    ismétlés a tudás AnyJa
  • Marcus_
    ez a legujabb ugye?

Köszi!
  • Drex
    52.16 :)
  • Drex
    51.16
  • Marcus_
    Skacok!irjátok már le h milyen driveretek van fenn.mert nálam a 45.23 és nagyon vibrál a kép..THX előre is!Vagy volt e másnál ilyen gond esetleg.Gef 4 TI videokarim van.
  • BlackWolf
    megint elakadtam :D hogy kell ugy csinalni hogy nekiugrok a falnak es ugrok meg 1-et a szobornal megtudtam csinalni de most nem pedig megint kene
  • zaki
    jaja, az jó lesz :)
  • BlackWolf
    hat 16X18 lenne a legmegfelelobb
    na tovabbjutottam a nyilas reszen na ott volt hent boven tiz percig csak a nyisz nyasz ment
  • Drex
    hát sajnos a macska-mászófa, és a csilis-bab gyártása... elvette a délelöttömet :((( pedig qrwajo a game... Tr elmehet.. az utcsó nagyon xar lett :(
  • Drex
    értem szavad mesterem :)))

legközelebb 640x480... jo leszen ?? :D
  • Marcus_
    Ok köszi akko megy:-))
  • zaki
    gyönyörűek a képek, de kicsit összepréselhetted volna őket, hogy a lassabb kapcsolattal rendelkező emberkék ne szívjanak :)
  • BlackWolf
    kotelezo
  • BlackWolf
    erdemes-e ? koteleto!!!!
  • Marcus_
    Érdemes a játékot felrakni egy tomb raider "fan"-nak is??????????
  • BlackWolf
    es hogy kell?
  • BlackWolf
    hat ezt a szurkeseget a mentesnel nagyon birom amikor a jovobe lat drex a ott a nyilasnal le kell hentelni oket?
  • The Biker
    Hali!

Szintén itt akadtam el. Az a fejen ugrálós rész teljesen kiborított. Persze az is lehet, hogy csak én vagyok a láma :))) Üdv The Biker
  • Drex
  • Drex
  • Drex
    hát kapják be.. bezzeg most van mentés bazzzz 2 percenként
  • Drex
    na bazz.... kinyirtam öket a nyilasnál, de inhüvelygyulladást kaptam :DD