2788
-
Drex #278 kicsit érdekes a dagger nélkül nyomulni... ehhh... nem ideges tipusu embereknek való :))) -
#275 THX -
bazsi123 #274 ~1,32gb -
#273 1ébként mennyi hely kell neki a vincsin? csak azért kérdem, mert ilyen téren nem állok vmi jól, alig van helyem -
#272 na letöltöttem a game-t, nemsokára meg is kóstolom -
Jack_x #266 Thx a segitséget,eszembe se jutott annyira visszamenni.Most kb 45%-nál vagyok,ahol a hidon át kell menni. -
Drex #263 végigvittem, mert egyszerüen az akkori viszonyokhoz képest gyönyörü volt :))) hehe ... akkor még elég volt 1 1gigás PIII meg egy GeForce 2 GTS ....
Mostmeg a 2100+, Ti4200 és soxor csak 16biten megy 1024 ben néhány game :(( -
#261 Faszom!!!!!!!!!elindítom bejön egy fekete képernyő,azt kilép.És akkor kiírja hogy olvasak el valamilyen txt-t.Mi lehet a baj? -
Drex #260 egyébként szerintem az Indy 4 ota ez a legjobb game, ebben a kategóriában... -
Drex #259 aztán meg ugye megmentjük a seggét, erre elbujik, pedig biztos D*gás jött volna :)))) -
Drex #258 A bolygóknál, vagy 10x kezdtem előről, mert sosem arra ugrott az középső oszlopról mint amerre én akartam....... :DDD aztán végülis ugy berágtam, hogy mikor negyedszer fogyott el az idővissza, hogy alternativ kameranézetből csináltam meg...
Na meg az a liftes...
Az a trükk, hogy minden ellenfelet, el kel csalni a csajtól, mert kinyirják. Mikor 15szörre keztem ujra, olyan ideges voltam, hogy odamentem a csajhoz, és üvöltöttem, hogy te hülye béna állat, és sajátkezűleg kalapáltam szét a fejét, a kis kardocskámmal. Erre aszongya ez nem vicces, majd második ütés után belém lő, elnézéstkér..... hát én ugy széjjel vagdostam mint a bolti parizert.... Kapja Be hüle béna liba. Csak fogja a nyilat, és ahelyet osztaná a vesszőket mint állat szétütteti a fejét a homokfutó tetükkel... ufff beszéltem. szal legalább 1,5 órámba telt az kis liftes buli.... -
Drex #256 az utolsó tükörrel én is cumiztam, mire rájöttem, de nem megoldhatatlan.... -
Jack_x #254 Francba,mégsem sikerult.
Azt a szar kovet leloktem a kinyilo jukba,de most???? -
Jack_x #252 Bocsesz,megnéztem ujra a viziot,és csak poénbol megprobáltam ujra,és sikerult,azé koszi mindenkinek :D -
Jack_x #251 Sziasztok.
Elakadtam,nem tom hogy mit tegyek!!!!
Kb ott vagyok 33%-nál,ahol találok egy másik kardott,egy nagy csarnoknak a tetején.Ott elzártam a vizet,es nem tudom hogy jussak fel :((((....gondolom a kovel kéne valamit,amit lehet mozgatni,de egy oszlop elalja az utat,hogy odavigyem ahova kéne.
Valaki tudna segiteni ?????? -
Drex #247 már feljutottam.... de bactam menteni :))) olyan ideges voltam a liftes balhé miatt... komolyan mondom 2 órája hagytam abba, és még mindig üthetnékem van, annyira felhuzott a za sok homoktetü -
Drex #245 na most sokaltam be.... fuggönyön be, függönyön ki, Keresd A Nőt :))
Inkább megyek melozni... keresse a rossseb... majd holnap :)) az elsö 3 függöny ugyan meg van, de a többit majd legközelebb :)))) -
Pityuka Fővezér #244 Hehe az nehéz bizony! Nekem is egy óra felett volt a játéidő ott. -
Drex #243 hát a liftes QRWA nénikéjét :))) 1,5 ora ...vagy 20 adszorra sikerült... :))) -
#242 Kár, hogy nincs feliratozása a szövegeknek a játékban... -
Drex #238 bazze de rohadtul megszenvedtem ezér a szerencsétlen 71% ért :(((
Az a tükrös pálya szétb*szta az agyamat :D -
Pityuka Fővezér #233 Hát hölgyeim és uraim ez egy baszott jó gém. Egyrészt gyönyörűek a helyszínek, néha csak azért nézelődöm, hogy gyönyörködjem a környezetben. Másrészt a feladatok sem unalmasak a könyvtár után járok mindig van olyan, ami addig nem volt, a harc is változik az új kardok megszerzése után. 70 valahány százaléknál járok kár, hogy mindjárt vége. Mikor jön a következő rész? -
Marcus_ #226 Köszi közben rájöttem -
#225 214 és 216! Semmi baj, csak 8 hozzászolást azért nem olyan nehéz visszaolvasni! -
Drex #224 Besz@rok :DDD 4x2Mbit bérelt vonal van alattam, és ez.....
-
Drex #223 nem akarok melózni ... brühühü
nem mintha sokat kéne, dehát akkor is itt kell üldögélnem a TV, meg a monior elött :) -
Marcus_ #222 Bocs,tudom h mán volt.A fejre h kell átugorni az elején a kardokérrt?THX -
#221 na,az első cd lent van -
mocza #219 Supacow_
Ha fekszik az ugrás gombbal (space), felkel.
-
#216 figyeld hogy mikor éri el a lába a falat, picit begörbíti a lábát, na ekkor nyomod az ugrást! ütemre! Érezd, ne töprengj:)!
ez tényleg a gyerekjáték egyes későbbi részekhez képest! -
mocza #214 Zsozso!
Nem olyan nehéz, próbáld meg. Később még nagyobb szükséged lesz a kézügyességedre. Csak jó ütemben kell az ugrás gombot nyomogatni. TÜRELEM!!!
Azért jó a gamma mert kellően nehéz és nem egy olyan mentek azt megyek tovább típus.
Most jutottam túl azon az csaj megvédős részen kb. 1 órámba telt, már majdnem én is feladtam.
Kandurex
Nekem a párbeszédes rész halk. a többivel nincs gond.
Mocza -
#213 Hang problémára talált már valaki megoldást? Az effeketek egy része túl halk más része meg szól normálisan..:( -
#212 DDD egy mentésbbe nem tudsz esetleg segiteni? -
mocza #211 Cső!
Pedig más út nincs.
Spec akció+futás - majd ugrálgatás ide-oda.
Ez még túró most egy olyan résznél vagyok ahol meg kell védeni a csajt, de majdnem most törtem össze az egeret + a bill.-t. kb fél órája szarakszom a zombi őrőkkel, de mindig körbe vesznek és kinyirnak.
Üdv
mocza -
Itt járok de nem birok felugrálni faltol falig pedig azt irja nincs valami másik ut vagy nincs valakinek ez után egy mentése???? -
Drex #209 de jönnek ám... :) volt olyan hogy gondoltam elfutok melletük, és nem irtom le öket, meg is csináltam, de igy elbuktam 1 mentést, és ez nagyon gáz, igyhát visszatöltöttem, és széjjel csattam azt a homok agyukat :) -
Drex #207 végre egy game, amit nem nyomok le 3 délután.... 60% de elégem van belőle... aztán meg melo délután... :DDDD -
Pityuka Fővezér #206 Bizony. Gyakás, futás, ivás. Csak így lehet. A végén a fater már gyerekjáték. -
#204 én igy vagyok a gyűrük urával -
#202 Még két óra és elindul a töltés?Amúgy az irányítása az milyen?