2788
-
Drex #341 hehe az a jövö... azt mutatja mi fog jönni... soxor lesz rá szükséged :))) -
#340 na, már kemény 7 %-nál járok, nagyon tetszik a game. cool az a kis videó is, ami elmentés előtt van fekete-fehéren, amikor röviden bemutatja, hogy milyen részen mentél át -
#338 Cső!
Lenne egy kérdésem!
A homokcsávóvá vált fatert hogy a menkübe lehet kinyírni. Kösz. -
#337 Most fejeztem be. Nagyon kira a vége. Zsír sztori, fasza játékmenet, habár a közepe kicsit uncsi. DE kira a game. -
#336 húúú vazze, én most kezdtem el kezdeni játszani, és nagyon bejön... iszonyat jó az egész grafika nagyon ott van, irányítás kicsit fura, de meg lehet szokni, kamera nagyon cool, ahogy ráközelít az akcióra, zene is ok, csak kicsit gáz, hogy nincs quick save, de nem olyan vészes a dolog. ja és jól látom, hogy nincsenek nehézségi szintek a játékban, mint pl a gta sorozatokban, vagy a mafia-ban? -
elmozo #335 Én úgy tudom valahogy lehet az idot gyorsitani is, de eddig nem derült ki hogyan! Ha valaki tudja írja le, kösz. -
#333 Hello mindenkinek! Szeretném kérdezni hogy ki milyen speciális támadásról tud a törrel. Én tudom a fagyasztást, az idő lassítást, meg van olyan hogy egyből kiszívja az életet a mukikból, de az ritkán jön össze, azt hiszem úgy kell hogy mögé ugrik az ember és akkor kell szúrni. A súgó mikor megkaptam azt írta hogy maximális töltés kell hozzá (fehér csíkok) és a spec action + tőr-t kell nyomni. Hát nem nagyon jön össze. Aki tud még valamit az irja le, legyen olyan kedves. Mindjárt végzek a játékkal, de így nagyobb élvezet lenne. Tudom h kiírja mindig h mit lehet vele csinálni mikor elég lelket szívtál ki, de legtöbbször a csata közepén volt, így nem volt időm elolvasni. Előre is kösz a segítséget. -
Pityuka Fővezér #330 Gombokkal a karaktert, egérrel a kamerát irányítod. Egész jó, bár lehetne egy kicsit jobb. -
#328 kurvajó ez a játék! -
#327 Nah rájöttem, tényleg bug. Félreértettétek. Mikor másodszor húzom meg a kapcsolót, és rájön a manus, hogy a csajnak kell meghúznia a másik oldalról, és ordít neki, a csaj egyszerűen nem megy oda, beragad.
De aztán kiderült, hogy az volt a baj, hogy még melőtt átmentem a hídon, nem szedtem fel a csajt az előző épület bal oldaláról :P Vissza kellett mennem érte, megvárnom míg leugrál az állványzatról, velem jön, aztán már minden ok volt. Szal az volt a baj, hogy én nem vettem észre a könnyebb utát (az állványzatot), hanem visszamentem a csapdákon keresztül, a program pedig annyira betonscriptelt, hogy ez neki már túl sok volt. :P -
Drex #326 nem bug... huzd meg még1x a kapcsolot :)))) -
#324 Ehh asszem bug-ra akadtam... Végigtolta már valaki? Csak hogy neki nem volt-e valami gondja ennél a résznél?
Az állatkert felett vagyok (elvileg, mert ezt mondják, gyakorlatilag meg egy nagy híd után amit le kellett ereszteni). Na és utána közvetlen bemegyünk egy jó nagy üreges toronyba, ahol van egy fél híd egy tengelyen, és egy kapcsolóval 90 fokban lehet elfordítani. Ekkor ordítok is a csajnak, hogy neki is meg kéne húznia a kapcsolóját, hogy még 90 fokban forduljon a híd, de a csaj b@szik megcsinálni, csak áll ott ugyanúgy. Szóval beragadt, vagy hibás a script vagy nemtudom, nem volt senkinek ilyen gondja? -
#323 F*szért türelmetlenkedik minden noob? Ha senki nem válaszol akkor senki nem is tudja a választ. -
Killerno #322 Hello!
Nem tudjátok hogy a játék miéert nem fut Geforce Mx-es kártyával?Csak nálam nem megy vagy valami patch kellene?Előre is köszi! -
Drex #321 sajnos nem tok segiteni... Ti4200 vel 52.16 os driverrel xp alatt semmi gondom nem volt -
Firci #320 Segítsen már valaki!!!! (Help valaki!!! Az indításnál hiba üzenetet kapok valami display mod gondja van és azt írja olvassam el a Readme-t.
Legújabb Nvidia driver van fent Inno3d Geforce Fx 5600 Ulta VGA, 2400Mhz Intel P4, mi lehet a gond_??Valaki segítsen mert nagyon érdekel a játék!! HELP!!!! )
-
Firci #319 Help valaki!!! Az indításnál hiba üzenetet kapok valami display mod gondja van és azt írja olvassam el a Readme-t.
Legújabb Nvidia driver van fent Inno3d Geforce Fx 5600 Ulta VGA, 2400Mhz Intel P4, mi lehet a gond_??Valaki segítsen mert nagyon érdekel a játék!! HELP!!!! -
#318 Amúgy télleg megszokható az irányítás, scak nehezen. :-) -
#317 Köszi megvan. Most éppen egy kertben küzdök de sajnos ott leragadtam, mert a csapdák túl sok HP-t elszedtek. -
#316 Most szedtem én is le, és nagyon tetszik! Lendületes, jó ötletek vannak benne, jó a hangulat, nagyon király harcok, stb. Az irányítást megszoktam 5 perc alatt, most már semmi bajom vele. A Broken Sword 3-nak is hasonló most az irányítása, de ott sokkal szarabb az egész. Itt a billentyű+egérrel egész jól elvagyok.
És ez a glow effect, meg motion blur nagyon bejövős! :) Most tartok kint a palotakerteben, miután beindítottam a biztonsági renccert. -
Drex #315 tökéletesen.... csak szokni kell :) -
#314 En nem tudom elkepzelni hogy lehet bilentyuvel iranyitani ezt a jatekot? Szerintem szerezetek be egy joy-t. Nekem erdekesen ha tobb mint harom gomb van egyszerre lenyomva lefagyik a bill egy pillanatra :(
-
mocza #313 Hmuda!
Ha jól emlékszem a négy szekrény közül csak az egyik mögött van nyilás amin keresztül lehet továbbmenni. A többi kamu.
Mocza -
#312 10%-nál tartok. Ott mit kell csinálni? Tologatom a szekrényeket de nem sokmindenre jutottam vele. Amúgy az irányítás siralmas, de maga a játék egyész jó. -
#308 hááát, még fel se tettem :) gyorsan végigtolom a NFS U-t, aztán jöhet a game :) -
Drex #307 ZAKI .... merre járol a gaméban ?? :))))))))))))) -
Drex #306 pc-s verzion nics semmi extra... vagy csak rossz a törés :))) -
#304 Mindenképp a "b" maradjon, ezt az ATI-sok miatt adták ki!!! -
Legion #303 1024x768x32 megpróbálom a 3.9-est, kösz. -
Legion #301 3.8-as van, azt az elöbb elfelejtettem -
Legion #299 Nekem is az a gond, indításkor a fekete képernyő után kiírja, hogy "unable to find a valid display mode", meg hogy olvassam el a readme-t, de azt hiába olvasom.
Mi lehet a gond?
Duron1300, radeon9000pro, 380mb ram, dx9.0b
Tudom, hogy régi vas de azé' elindulhatna, na!
dx9.0b és dx9.0a között mi a különbség, melyiket érdemesebb fölrakni? -
#297 Hy ALL! AZ Lenne a gondom hogy mikor elinditom a gamet már rendesn elkezdek játszani és egyszer csak kilép és kiirja olvassak valamit el a textbe!!Azon kivül rohadtul akad!Nem tudjátok mi a gond? -
elmozo #296 Aprítsd csak őket, egyszer majd elfogynak és a fatert is kinyirhatod. -
Drex #293 és egyébként a végén sem adott semmi extrát, pedig direkt nem nyirtam ki Jafit, hanem még bohockodtam 1 félórát, és sehol semmi extra... még Farah-t sem lehet lekardozni :( szomorú....nagyon szomnoru -
Drex #292 ahogy mondod... -
Drex #289 Na szal csak ha végleg elakadnátok, egy kis segitségként kiraktam az összes mentést.....
Letölthető Innen :))))
Ne Csalj, csak ha nagyon muszáj... Utálom a csítereket :DDD -
Drex #288 szal vége.... KÁR NAGYON KÁR -
Drex #287 ahhoz képest milyen nehéz volt a game, bizonyos helyeken Jafar egy nagy nullára sikeredett.... 3 perc alatt kivégeztem :)))
Szép volt, jo volt, mi legyen a köv game ??? :DDDD -
Drex #281 lefexem mielőtt még szétütöm a monitort :)))) -
Drex #280 jó éjt népek...