2788
-
#394 bazz, én is kijöttem a csatornából, erre kint vagy 15-en vannak kint kb összesen, kiba nehéz őket legyűrni... -
Hoz_Hun #393 Már én sem emlékszem, de nem a falon futva és onnan elrugaszkodva kell azt az oszlopot elkapni. Van egy két ilyen hely. -
Gear #392 Az Audio virtualization-al próbálkozz. -
#391 JÓ REFLEXEK ÉS KÖTÉLDEGZET LEHET A MEGOLDÁS :DDD -
#389 Milyen gépigénye van ? Elfut egy 900Mhz-es 256Mb Ram-os GeForce 2 Mx/400-ason? vagy szaggatni fog? -
balty #386 Egyes efektek és párbeszéd hangjai kimaradnak nekem a játékban. Pl. amikor az elején megszerzem a kis tört egy nagy szikla zuhan felém teljesen hangatlanul. Valami öttlet mi lehet a gond? -
darkman #385 Valaki léci segítsen!!!
33% -nál járok ott, ahol fel kell venni a mágikus kardot, felveszem, de onnan hogy aturóba lehet lejönni, merthogy le kell nem???
Előlre is Köszi! -
#383 pont itt tartok én is :) -
pinehead #380 14%-nál, a Booby trapped Courtyyard-nál hová a gányba kell mászni??
Középen látok egy rudat, de sehonnan nem érem el ugorva-mászva.Kétoldalt meg messze vannak az épületek...
Köszönöm! -
#379 Hi! Ha valki már túlvitte azon a részen amikor ki kell nyírni a homokká vált fatert, az pls. küldje már el a [email protected], mert fél óráig gyilkoltam ,de szart sem ért.:( -
#376 Most nem esik le hogy pontosan hol is vagy... De az ilyen részeknél kell tartani egy kis szünetet, aztán másodszorra biztos sikerül :P
Én mondjuk nem áldoznék rá annyi pénzt, mert végigtolom 2 nap alatt és annyi. Max ha 4-5k-ba kerülni leárazottan, akkor talán. -
#375 hááát sajnos nekem sincs, szal marad a warez -
#374 Köszi. Akkor kezdem is letölteni. Annyi pénzem nincs hogy eredetibe...... -
#373 háát, én még nem nyomtam a t3-mal, pedig megvan. sztem mindenképpen érdemes beszerezni a játékot, nagyon el van találva. az irányítás ami kicsit idegesítő, néha szarul mozog a kamera, meg ilyenek, de nekem nagyon bejön a progi. -
#372 Látom "annyira nem" szídjátok ezt a játékot. Szerintetek érdemes beszerezni. Nem fog a sírba kergetni mondjuk mint a T3: war of machines??????? -
#371 hááát bazzeg, egy hülye ugra bugra résznél vagyok, amikor ilyen keskeny falakon kell ugrálni, közben meg van egy csomó sas, amit alig lehet leszedni, na mind1, megcsináltam egészen a végéig, asszem és nem tudtam lemenni a kapuhoz, ill átmenni a túloldalta, hogy rálépjek a kőre, ami felemeli a kaput, pedig 6X visszajátszottam az eseményt, de nem sikerült, most meg kezdhetem előlről az egészet, tisztára elment tőle a kedvem, nem is jástzom többet, inkább majd holnap folytatom, mert teljesen felb*szta az agyamat ez a rész... -
#370 pedig nem gáz... jobb egér gombbal felfutsz a falra, és onnan ugrasz 1et, ennyi :) -
darkman #369 Valaki léci segítsen!!!
33% -nál járok ott, ahol fel kell venni a mágikus kardot, felveszem, de onnan hogy aturóba lehet lejönni, merthogy le kell nem???
Előlre is Köszi! -
#368 én is pont most jutottam el odáig, szal lehet, hogy mindjárt választ adok a kérdésedre :) -
#365 vazze, 33-43%-ig elég nehéz volt... most egy kicsit pihi, aztán újra nyomom a gamet -
#364 most már elég jól nyomom, mert rájöttem közben, hogy a görgővel is lehet használni a tőrt -
#363 Csatáknál annyi a lényeg hogy mindig mozgásban kell lenni, meg nem szabad elfeledkezni arról, hogy a jobb egérgomb az bizony a védekezés :) -
#362 na már 33%-nál járok, egyre jobb a game -
#360 1ébként most tartok 24%-nál, és 04:56 az idő... szal nem rövid a játék az biztos, de az a jó :) -
#359 bazz, nagyon felidegesítettem magam megint... kiba nehezek a csaták... ÁÁÁRGH -
#358 nekem gef3 ti200-asom van (128mb), és nagyon szépen, akadásmentesen megy a game -
#355 helló!!
az lenne a problémám,hogy akad a játék.(tudom a readme-ben írja hogy nem jó a gforce4 mx-es 3d-kártya)nakem Gforce4 MX440 8x-es van.
mit lehetne csinálni,hogy follyon a játék? -
#354 Akkor azt a csatát nagyon fogod szeretni, mikor egy 3 négyzetméter alapterületű kis szar liftbe leszel bezárva a csajjal egyszerre 7-8 zombi társaságában. Ráadásul ezek már upgraded zombik mert nem lehet rajtuk átmászni, mert ledobnak. Ja meg mellette még védd meg a csajt is, aki szerencsétlen csak nyilazik :P Azzal a résszel elvoltam egy ideig... -
Pityuka Fővezér #353 Hehe lesz még keményebb is. Hasznos a fejen átugrás és hent, vagy a falról ugrás és kasza. Később a csudatőr is fel lesz turbózva hasznos dolgokkal. Szal kitartás. -
#352 vazze, most tartok még csak 19 %-nál, de már nem 1 olyan csata volt, hogy majd behugyoztam, mire kiírottam a sok zombit -
#351 bazzeg, hogy tele van a faszom a játékkal: elérkeztem egy olyan részhez, ahol a gádzsit kell megvédeni, a sok buzi zombi elől, de vannak vagy tizen, és leheteten őket kinyírni -
#350 jaja, gondoltam én is, na majd mindjárt megyek vissza játszani, és továbbnyomom, de azért thx a tippet :) -
Pityuka Fővezér #349 Az alsókkal kezdjed a többi értelemszerű -
#348 tudom, én is, mehet a game -
#347 Zaki irtam nba forumba -
#346 bazz, most elakadtam, mert ott vagyok 10% után, amikor középen van vmi szerkezet, amivel fel kell szedni 4 rudat vagy mit, és nem lehet akárhogyan mozgatni, és úgy kell legfelülre érkezni, hogy mind a 4 rudat felszedted, hát elég komoly, egy kis logika kell hozzá, na majd mindjárt tovább viszem, kicsit megyek nba-zni :) -
#345 Ééés én is végigtoltam!! :) Na így visszagondolva a gamera, nagggyon kellemes volt! Lendületes játékmenet, egyszer sem lassul be vagy válik unalmassá, iszonyatosan király harcok (látványosak, van bennük kihívás és könnyű az irányítás), és a vége is tetszett az egésznek. A végén a boss-al való küzdelem nem volt olyan nehéz mint vártam, de nagyon élveztem mert jó technikásan kellett küzdeni.
Szóval igen kellemeset csalódtam ebben a játékban, azt hittem valami idióta ugra-bugra f@szság lesz, és kiderült hogy az év egyik legjobb stuffja (legalábbis számomra). Az egyetlen negatívum talán a kicsit egyszerű puzzle-k, lehettek volna gondolkotatóbbak is, de hát legalább voltak benne). -
#344 vazz, én most vagyok 10%-nál, 1ik részt vagy 10X kellett újra nyomnom, mert nem tudtam, hogy hogy kell leugorni, de a végén már hála istennek rájöttem, éy ilyenkor szokta az ember mondani, hogy mekkora egy barom vagyok, hogy ezt nem tudtam :) -
#343 Nem azt mutatja hogy min mentél át, hanem hogy min fogsz :) Szóval valami jövendőmondás dolog az egész, néha ad jó tippeket.
Én már valahol a befejezésnél járok asszem, de elvették a tőrömet úgyhogy ha meghalok akkor slussz... Persze ellensúlyozza ezt az új kard, ami már egy csapással kinyiffantja a legtöbb mobot, és le se kell szúrni őket tőrrel :P -
#342 ja
nem baj, de akkor is, jól néz ki