2788
  • zaki
    bazz, én is kijöttem a csatornából, erre kint vagy 15-en vannak kint kb összesen, kiba nehéz őket legyűrni...
  • Hoz_Hun
    Már én sem emlékszem, de nem a falon futva és onnan elrugaszkodva kell azt az oszlopot elkapni. Van egy két ilyen hely.
  • Gear
    Az Audio virtualization-al próbálkozz.
  • tomsolo
    JÓ REFLEXEK ÉS KÖTÉLDEGZET LEHET A MEGOLDÁS :DDD
  • Kurty
    Milyen gépigénye van ? Elfut egy 900Mhz-es 256Mb Ram-os GeForce 2 Mx/400-ason? vagy szaggatni fog?
  • balty
    Egyes efektek és párbeszéd hangjai kimaradnak nekem a játékban. Pl. amikor az elején megszerzem a kis tört egy nagy szikla zuhan felém teljesen hangatlanul. Valami öttlet mi lehet a gond?
  • darkman
    Valaki léci segítsen!!!

33% -nál járok ott, ahol fel kell venni a mágikus kardot, felveszem, de onnan hogy aturóba lehet lejönni, merthogy le kell nem???

Előlre is Köszi!
  • zaki
    pont itt tartok én is :)
  • pinehead
    14%-nál, a Booby trapped Courtyyard-nál hová a gányba kell mászni??
    Középen látok egy rudat, de sehonnan nem érem el ugorva-mászva.Kétoldalt meg messze vannak az épületek...
    Köszönöm!
  • vki
    Hi! Ha valki már túlvitte azon a részen amikor ki kell nyírni a homokká vált fatert, az pls. küldje már el a [email protected], mert fél óráig gyilkoltam ,de szart sem ért.:(
  • Lacc
    Most nem esik le hogy pontosan hol is vagy... De az ilyen részeknél kell tartani egy kis szünetet, aztán másodszorra biztos sikerül :P

Én mondjuk nem áldoznék rá annyi pénzt, mert végigtolom 2 nap alatt és annyi. Max ha 4-5k-ba kerülni leárazottan, akkor talán.
  • zaki
    hááát sajnos nekem sincs, szal marad a warez
  • mukika
    Köszi. Akkor kezdem is letölteni. Annyi pénzem nincs hogy eredetibe......
  • zaki
    háát, én még nem nyomtam a t3-mal, pedig megvan. sztem mindenképpen érdemes beszerezni a játékot, nagyon el van találva. az irányítás ami kicsit idegesítő, néha szarul mozog a kamera, meg ilyenek, de nekem nagyon bejön a progi.
  • mukika
    Látom "annyira nem" szídjátok ezt a játékot. Szerintetek érdemes beszerezni. Nem fog a sírba kergetni mondjuk mint a T3: war of machines???????
  • zaki
    hááát bazzeg, egy hülye ugra bugra résznél vagyok, amikor ilyen keskeny falakon kell ugrálni, közben meg van egy csomó sas, amit alig lehet leszedni, na mind1, megcsináltam egészen a végéig, asszem és nem tudtam lemenni a kapuhoz, ill átmenni a túloldalta, hogy rálépjek a kőre, ami felemeli a kaput, pedig 6X visszajátszottam az eseményt, de nem sikerült, most meg kezdhetem előlről az egészet, tisztára elment tőle a kedvem, nem is jástzom többet, inkább majd holnap folytatom, mert teljesen felb*szta az agyamat ez a rész...
  • zaki
    pedig nem gáz... jobb egér gombbal felfutsz a falra, és onnan ugrasz 1et, ennyi :)
  • darkman
    Valaki léci segítsen!!!

33% -nál járok ott, ahol fel kell venni a mágikus kardot, felveszem, de onnan hogy aturóba lehet lejönni, merthogy le kell nem???

Előlre is Köszi!
  • zaki
    én is pont most jutottam el odáig, szal lehet, hogy mindjárt választ adok a kérdésedre :)
  • zaki
    vazze, 33-43%-ig elég nehéz volt... most egy kicsit pihi, aztán újra nyomom a gamet
  • zaki
    most már elég jól nyomom, mert rájöttem közben, hogy a görgővel is lehet használni a tőrt
  • Lacc
    Csatáknál annyi a lényeg hogy mindig mozgásban kell lenni, meg nem szabad elfeledkezni arról, hogy a jobb egérgomb az bizony a védekezés :)
  • zaki
    na már 33%-nál járok, egyre jobb a game
  • zaki
    1ébként most tartok 24%-nál, és 04:56 az idő... szal nem rövid a játék az biztos, de az a jó :)
  • zaki
    bazz, nagyon felidegesítettem magam megint... kiba nehezek a csaták... ÁÁÁRGH
  • zaki
    nekem gef3 ti200-asom van (128mb), és nagyon szépen, akadásmentesen megy a game
  • ricsi1
    helló!!
    az lenne a problémám,hogy akad a játék.(tudom a readme-ben írja hogy nem jó a gforce4 mx-es 3d-kártya)nakem Gforce4 MX440 8x-es van.
    mit lehetne csinálni,hogy follyon a játék?
  • Lacc
    Akkor azt a csatát nagyon fogod szeretni, mikor egy 3 négyzetméter alapterületű kis szar liftbe leszel bezárva a csajjal egyszerre 7-8 zombi társaságában. Ráadásul ezek már upgraded zombik mert nem lehet rajtuk átmászni, mert ledobnak. Ja meg mellette még védd meg a csajt is, aki szerencsétlen csak nyilazik :P Azzal a résszel elvoltam egy ideig...
  • Pityuka Fővezér
    Hehe lesz még keményebb is. Hasznos a fejen átugrás és hent, vagy a falról ugrás és kasza. Később a csudatőr is fel lesz turbózva hasznos dolgokkal. Szal kitartás.
  • zaki
    vazze, most tartok még csak 19 %-nál, de már nem 1 olyan csata volt, hogy majd behugyoztam, mire kiírottam a sok zombit
  • zaki
    bazzeg, hogy tele van a faszom a játékkal: elérkeztem egy olyan részhez, ahol a gádzsit kell megvédeni, a sok buzi zombi elől, de vannak vagy tizen, és leheteten őket kinyírni
  • zaki
    jaja, gondoltam én is, na majd mindjárt megyek vissza játszani, és továbbnyomom, de azért thx a tippet :)
  • Pityuka Fővezér
    Az alsókkal kezdjed a többi értelemszerű
  • zaki
    tudom, én is, mehet a game
  • Ruffi
    Zaki irtam nba forumba
  • zaki
    bazz, most elakadtam, mert ott vagyok 10% után, amikor középen van vmi szerkezet, amivel fel kell szedni 4 rudat vagy mit, és nem lehet akárhogyan mozgatni, és úgy kell legfelülre érkezni, hogy mind a 4 rudat felszedted, hát elég komoly, egy kis logika kell hozzá, na majd mindjárt tovább viszem, kicsit megyek nba-zni :)
  • Lacc
    Ééés én is végigtoltam!! :) Na így visszagondolva a gamera, nagggyon kellemes volt! Lendületes játékmenet, egyszer sem lassul be vagy válik unalmassá, iszonyatosan király harcok (látványosak, van bennük kihívás és könnyű az irányítás), és a vége is tetszett az egésznek. A végén a boss-al való küzdelem nem volt olyan nehéz mint vártam, de nagyon élveztem mert jó technikásan kellett küzdeni.

Szóval igen kellemeset csalódtam ebben a játékban, azt hittem valami idióta ugra-bugra f@szság lesz, és kiderült hogy az év egyik legjobb stuffja (legalábbis számomra). Az egyetlen negatívum talán a kicsit egyszerű puzzle-k, lehettek volna gondolkotatóbbak is, de hát legalább voltak benne).
  • zaki
    vazz, én most vagyok 10%-nál, 1ik részt vagy 10X kellett újra nyomnom, mert nem tudtam, hogy hogy kell leugorni, de a végén már hála istennek rájöttem, éy ilyenkor szokta az ember mondani, hogy mekkora egy barom vagyok, hogy ezt nem tudtam :)
  • Lacc
    Nem azt mutatja hogy min mentél át, hanem hogy min fogsz :) Szóval valami jövendőmondás dolog az egész, néha ad jó tippeket.

Én már valahol a befejezésnél járok asszem, de elvették a tőrömet úgyhogy ha meghalok akkor slussz... Persze ellensúlyozza ezt az új kard, ami már egy csapással kinyiffantja a legtöbb mobot, és le se kell szúrni őket tőrrel :P
  • zaki
    ja

nem baj, de akkor is, jól néz ki