Új Power Mac-ek: reszkessetek PC-k!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy Mekibe belemegy sima IDE/Sata vinyó, meg DVD író is (érdekes módon nem mind, ált. a Pioneer-ok mennek ...), sõt még gagyi ram is legtöbbször. Így nem kell mekis boltban ugyan azt 4x-es áron megveni 😉
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
Azt viszont meg kell hagyni, hogy az Apple legnagyobb húzása az volt, hogy bizonyos alkalmazásoknak lehet extra memóriát osztani... ez nagyon hiányzik PC-rõl... remélem erre egyszer az MS meg a Unix-Linux fejlesztõk is rájönnek.
Y
3dsmax hogy mehet ahh 😊). Vagy az nincsen rá? Mert lightwave van azt tudom.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
De kérdezem hová lett az innováció? Miért is voltak a '80-as évek macijai a legjobb otthoni számítógépek? Ja, hogy az oprendszer miatt? Érdekelt akkor valakit is, hogy hány MHz-es a gépe? Nem hiszem. Ahhoz az akkori csoda oprendszerhez elég volt. Sajna 15 éve az Apple csak másolja a Ms-t, minden innovatív ötlet nélkül lohol a jelenlegi trendek után.
Van egy kb:5 éves 300 MHz-es, ámde márkás pécém, amit 20 ezerért vesztegettek. Szélessávon netezek, cédétírok, videózok, mire használjam még?
Ja hogy a Doom3 nem fog rajta menni! Kit érdekel, ha már macról beszélünk foglalkozzunk komolyabb dolgokkal! Egyébként akinek meg az a baja nyugodt lehet a Doom4 az õ mostani csitti fitti gépén se fog!
Minek a 3d videokártya, ha csak szöveget meg kiadványt szerkesztek? Az oprendszer szerintem még sokáig 2d-s lesz, sajna még az almából is kifogyott a mersz, ahhoz hogy holmi csicsás, ámbátor még is használható 3d oprendszerrel kísérletezzen.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A hasznalhatosag pedig beallitottsag kerdese. Colonel, en pl hasznaltam mar minden mac os verziot a 8.6-tol kezdve a X.2.6-ig, de az en szememben kozel sem all egy Windows vagy Linux gephez. Mindenkinek mas az izlese (ja es mint egy masik topicban kifejtettem, tamogatni oket kesz remalom 😊 )
Y
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Évek óta használok Meket, ezekkel dolgozom, és áldom sorsomat, mert Win-nel ugyanez vérpisilés lenne a köbön. De ami otthon van, az csak egy 233-as G3, azt is alkatrészenként guberáltam össze, mert költeni nem akarok rá.
Ami a szoftvertámogatottságot illeti, egyenesen következik a szoftverhiány abból, hogy nálunk kevés gép van forgalomban. Az Államokban ugynúgy van hozzá progi, mint Winhez. Ha körülnéztek a neten, ugyanúgy van hozzá shareware is, majdnem minden mai játék is megjelenik alá. A Mac warezolás jobbára Hotline rendszer alatt megy.
Ja, és hogy a Quake hány FPS-sel megy: ki nem szarja le??? Már megint a 250 és a 300 között megy a csata, értelme semmi, 50 fölött nincs különbség.
http://www.haxial.com/spls-soapbox/apple-powermac-G5/
http://www.extremetech.com/article2/0,3973,1136018,00.asp
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.