24504
-
#75 Vietcong 10 perc, online, uninstall formatc elektromágnes.
black hawk down, a film se tetszett annyira, bár a kaffer nagyon nyomta ott valamelyik jelenetben.
Max payne szerintem nem fps, ezzel az erővel a MAFIA és a Tömb Radír is az lehetne, meg a Vice City.
A MP2-t végigtoltam. -
#74 hát ez alá már tényleg az kell :P -
#73 mással nem is nyomtad? pl Vietcong, Black Hawk Down, Max Payne 2... -
#72 Ez alá is kell majd vas!!! :) -
#71 Nem, az volt az uccsó FPS, amit végignyomtam. -
#70 Nagyon komoly képek!!!
Teccik. -
#69 a játék elsősorban kültéren játszódik, dzsungelekben, tengerparton, tengeren, stb... -
Pityuka Fővezér #68 Jó monnyuk megy alatta a DC a fél sávszélemet az foglalja, de akkor is :-) -
Pityuka Fővezér #67 :-)))
512 adsl és fél perc volt mire lejöttek a képek.
-
Pityuka Fővezér #66 Hát Moha az jó régen volt. Azóta oda vagy ragasztva? -
#65 modemeseknek: sorry... :P -
-
#63 Jöhet, kiváncsi vagyok.
FPS téren nem vagyok otthon nagyon.
Én leragadtam a MOHAA-nál... :) -
#62 FPS, iszonyatosan szép grafikával, hatalmas bejárható területekkel, nagyon sikergyanús játék lesz, mindjárt benyomok pár képet -
#61 Szal, mieza messze hiszti? -
#60 na azért -
#59 Egyszerűbb megkérdezni! -
#58 jövő év elejére tolták az 1. negyedévre, gamespot-on február 15.-ét írnak... -
#57 pedig lehet, hogy érdemes lenne :) -
Pityuka Fővezér #56 Na mikor jön már ki? -
#55 Amúgy majd szedem lefele a CoD-t... :)
Csak miattad... :) -
#54 És lusta is vagyok visszaolvasni. -
#53 Miért????????????
Ha egyszer nemtom milyen, akkor nemtom. -
#52 lol, ezt komolyan kérdezted??? :D -
#51 Messzi sírás... :)
LOL.
Ez milyen játék lesz? -
#50 Far Cry csak jövõre
Ami eddig csak pletykaként keringett mostanra bizonyosságot nyert: a Far Cry megjelenését 2004 elsõ negyedévére halasztotta az Ubisoft, így szinte az UT 2004-gyel kézenfogva fut majd be a boltokba a német fejlesztés. A Crytek jó híreket is közölt, ugyanis két igazáns prominens személyiséggel bõvült a fejlesztõgárda, személy szerint Chris Auty-vel aki korábban a Counter Strike, Condition Zero munkálataiban jeleskedett, valamint Richard Tsao-val, kinek neve az Asheron's Call 2 és a Dungeon Siege révén lehet ismert. Az urak a multiplayer komponens kikupálásában fognak aktívan tevékenykedni -
#49 ááááááááááá nem akaroooooooom:
Far Cry csúszás...
[2003. október 23. @ 08:33 - Berkenye]
Nagyon síkosak lehetnek a játékok szülőcsatornájából kivezető utak, mert egyre többet csúszkálnak :) Most például a C&VG jelentése szerint egyik kiskedvenc FPS-ünk, a Far Cry fog előreláthatólag egészen 2004 meghatározatlan hónapjáig késni - eddig úgy volt, hogy november 28-án érkezik. Megkérdezték a kiadót és a fejlesztőket is, hogy valami okot mondjanak legalább, de egyelőre nem kommentálták az ügyet, ami azt jelenti, hogy még nincs megerősítve a késés, de nem is cáfolták! Majd meglátjuk...
info: GameStar -
Mr. Perfect #48 Itt van egy két screenshot a játékból, valamint egy kis ízelítőt is kapunk az engine tudásából is. Az biztos, hogy ez a game hihetetlenül ütős lesz. amúgy a tothegame oldalán a megjelenés dátuma: US RELEASE: 11-Nov-2003. Hát reménykedjünk!!! -
#47 akarom mondani 2004 február :) kissé álmos vagyok már -
#46 isőpont=időpont -
#45 na nem tudjátok mi van ezzel a game-val? demo-t szept. végére ígérték,de semmi, megjelenést pedig elvileg őszre, ezzel szemben a gamespot-on a megjelenési isőpont febr volt... -
#44 topic up! -
#43 http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=8354 -
Braveheart #42 UT2003 szintű fizika lesz benne? -
#41 Hát ez szebb lesz mint a Morrowind. Ahogy megjelenik megveszem! ;D -
#40 -
#39 A video tényleg sokat ígér, mondjuk a fizika és a kommandósok mozgása még hagy némi kívánnivalót maga után.
De nagyon várom, ez lehet az fps-Morrowind! :-) -
#38 Nem napolaj ez ZSIIR! :) -
#37 sztem ki lehet bírni... -
#36 ez kutyafasza jó lesz 14 November 2003 Far Cry (c) Ubi Soft soká van még :(