24504
-
#115 -
#114 -
#113 -
#112 -
#111 -
#110 Kurva jó játék lesz az biztos! -
#109 bárcsak már ezt mi is tehetnénk...
mer ez a kép a pályaszerkesztöböl van...
-
#108 ITT 1 ÚJ KÉP! JUHÉÉÉÉÉÉ!
-
#107 Fallout-osnak Fallout-os, de én a Mad Max-böl vettem 1 kicsit átdolgozva a saját képemre. :) -
Pityuka Fővezér #106 Demót aggyá má! :-) -
#105 az aláírásod nem a falloutból való? lehet hogy nem,csak olyasmi... -
#104 Ez az a játék, ami egyre szebb lesz az idő múlásával, egyre jobb screenshotok jönnek ki belőle, és egyre jobbnak tűnik.
Az elején még csak B kategóriás, futottak még kategóriába soroltam magamban, úgy hogy fel sem teszem, most meg már várom. -
#103 it van megin pár vadiúj kép! naon faszák!
-
#102 ne aggódj nem lesz az :) -
Pityuka Fővezér #101 Gyönyörű. Csak nehogy RPG legyen a végén. :-) -
#100 100. :) -
#99 itt 1 új kép:
-
#98 jaja :) -
#97 érdemes rá odafigyelni, mer semmivel sem tud kevesebbet, mint a társai (HL2, STALKER), csak más a történet... :) -
Pityuka Fővezér #96 Balesetre ügyelj! -
#95 Hujjuj még nem is hallottam erről a játékról, de a képek láttán majd ledőltem a székemről -
Pityuka Fővezér #94 Ja, akkor szép ez is
:-) -
#93 pediglen ez is a Far Cry... :) -
Pityuka Fővezér #92 Ez csúnya -
#91 ez a kép + jól szemlélteti a nagy látótávolságot:
-
Pityuka Fővezér #90 Ez is szép -
#89 itt 1 másik (figyeljük + a bump mapping-et)
-
Pityuka Fővezér #88 Szép. -
#87 itt 1 kép:
-
#86 Na ja, a Far Cry naon szép gamma lesz, csak hát kell ám majd a ram a 3km-es látótávhoz alapban... :)
viszont ha valami felróható a játékra, akkor az a történet, kb. így szoktak kezdődni a régi Swarzi filemk :)
de hát, semmi se tökéletes... :(
ezér naon remélem, hogy a történNETen még finomítanak, és ne szupererősgigabrutálultramonszta atom fegyver legyen a "főgonosz", amit el kell pusztítani, amit 1 őrült atomfizikus hozott létre... :)
de 3 dolog bizti!
1, qrva szép lesz
2, qrva jó lesz a játékélmény
3, qrva jó lesz a pályaeditor -
#85 Jaja!!! -
Pityuka Fővezér #84 Pedig a viet egy jó kis súter, de izlések és pofonok ugye... -
#83 na szóval úgy volt, hogy idén novemberben jön a Far Cry, csak eltolták nagy részben a Multi miatt, azt mondják, hogy az nagyon brutális lesz, megjelenés csak jövő év elején lesz -
#82 Ja, ON! -
#81 az nem volt egyszerű, de azt megcsináltam, na de ez már off :) -
#80 Én 4-5 freeride-ot csináltam meg, de a láthatatlan ember szivatott, ezért uninstall, format c, elektromágnes, defibrillátor... :) -
#79 Aki időmilliomos... -
#78 Mafia-t végigtoltam, bár 4-5 freeride extreme kifogott rajtam, Vice City-t meg 97%-ra toltam végig, Max Payne-t is kijátszottam -
#77 ;) -
#76 Tömb Radír :DDDDDDDD