Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi mindenki

ha esetleg valaki szervez farcry lanpartyt,vagy csak tud rolla,hogy lesz valahol,akkor engem ne hadjatok ki!!
msnem: [email protected]
far cry forewer
reeedman
Auchan, Tesco, Metro...most láttam kb egy pár hete 1100ft-ért a metro-ba

Atisz
Na ja a mutánsok nagyot ütnek ha közel kerülnek...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

RelakSfromhome
Nekem meg pont az a bajom, hogy ha én kapok be valamit, akkor két-három találat, és már fexem is, de ha csak az alapszörny is megtámad, a full tárat bele kell ürítenem egy géppityóból O_o

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Atisz
Hát a rakétavetõ az tényleg rendkívül imba, ez igaz. Már-már quake effekt, ahol mindenki csak és kizárólag raksival futkosott...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Ability
Na az jó kérdés.

@bárányka: ha 3Cd-s verziód van, és nincs a helyén amit mondtam, akkor szerezd be a DVD-s verziót. Nem hiszem, hogy külön le lehet tölteni. Esetleg itt nézz körül: http://www.crymod.com
lac coo
De a 3 CD-s verzió is tartalmazza ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

téged még mindig nem öntött el a Tisza? 😄 ;P

Ability
Én pont ellenkezõleg látom. Inkább túl pontosan lõnek a fegyverek, ill. kevés golyóval meg lehet ölni másokat. Itt van pl a nagypapi. Mindenki azzal játszik multiba, mert dúrván nagy a sebzése, és már hihetetlenül pontos. Maga a multi amúgy tényleg gyér, de inkább a netkód miatt... a fegyverek a legkevesebb. 😄

@báranyka: FarCry fõmappájában találtod az Editor.cmd-t. Nem kell külön letölteni, alapból tartalmazza a játék, s ezzel a parancsikonnal tudod indítani...
honnan tudom letölteni a map editort ingyen??
lac coo
<#eljen><#worship>

Atisz
Ffxi védelmében annyit szeretnék leszögezni, hogy az FC tényleg para játék (fõleg hogy ezt nem is a legnehezebb, hanem csak a 2 legnehezebb szinten nyomtam).
Én aki anno az Unreal-t, HL-t, HL2-t hardon végignyomtam, néha bizony megizzadtam a Farcry-jal. Kicsit túlságosan is realisztikusra sikeredett, minden fegyver össze-vissza rángat mint a hülye, meg hogy 29 mellkasi találat 1 fejlövéssel egyenlõ...nahát loál. Az is zavaró hogy az egerentyût 2 skálán kell beállítani. El kell vonatkoztatni a hagyományos, ha úgy tetszik "normális" FPS-ektõl és akkor 3-4 pálya után ráérzel a játék ízére. A multiplayer rész épp az említett okok miatt kissé blõdlis, dehát az FC inkább single playerre kihegyezett. A grafika és a hangulat 10/10, mindenképp végig kell tolni.

U.i: gyorsmentés azért megvan, ugye?

XeeN
Off: Természetesen apás szülés volt. Csodálatos érzés volt látni ahogy elõbújik a baba. 😊 Még csodálatosabb volt a kezemben tartani. 😊

ffxi
<#eljen>

Fákjúal!

lac coo
Nem tom 😊))
Kérdezd tõle a H!C topikban...

WizArts
Ahogy az elõbb is írták a célt a pulzáló türkiz pont jelzi. Én is a dzsungelt javaslom. Azon át közelíts. Binocularral mérd be az ellent majd szépen fedezékbõl osszad nekik az áldást. Mehetsz hammyval is, annak szintén van rakétája és nem inog! A többi rád van bízva.

WizArts
Gratulaaaaa! Bár Marhát csak hírbõl ismerem.
És apás szülés volt?

WizArts
az fc-t az automexnél is meg lehet rendelni......viszont nem tudom van-e....itt a direkt link a rendeléshez

peccs

galmat
Hi!
Nekem az a gondom, hogy a gépemen(6600GT van benne) nem fut DirectX9ben játék.Már újratelepítettem mindent és legújabb 84.20as driver van fenn,de DirectX7ben futtatja,átállítani nem tom.Ez mé van????HEEELP!

grebber
Azt irja elõrendeléshez jelentkezzen be!Azt nincs is olyan menü 😞

Next PC upgrade: 2022

mooo
Én is írtam,hogy nincs készeleten..Elõ kell rendelni..
asysoft
Auchan? Savoya parkiban mintha láttam volna legutóbb.

/*WTF?!*/

grebber
Néztem már de hiába lépek be azt irja nincs készleten.

arty
+legujabb peccs

Forza.

arty
uj directx+uj driver

Forza.

jahh! Gforce 6600
Srácok miért van az,hogy ahol éppen az emberem vagy a jármûvem megy áll vagy akármi ot fekete a talaj! És nem mondjátok hogy szar a driverem! Mármint a videókártyáé! Szoval már letöltöttem a legujjabbat az nem volt jó! Utánn felraktam hozzá azt amit a kártyához kaptam azzal is buko! Pedig tetszik a játék és élvezném is! De ez a kis hiba megöli a gamét és igy nem élvezem! 😞( Mit kéne csinálnom?
mooo
>>576<<
Nincs készleten,elõ kell rendelni...
grebber
Külföld kizárva.Majd csak találok magyarba is.

Kandurex
Rendelj akkor, nagy a NET, nem feltétlenül csak Mo. létezik.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
És ha megkérdezhetem mejikben mert se 576 se cd galaxis mást nem ismerek 😞 ?

Kandurex
Többnyire boltban.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Hol lehet még megvenni a gamet?

ffxi
Én meg FarCry-nál nagyobb bugot még nagyon nem láttam.

Fákjúal!

I love Techno
már ne is haragugy de te nálad nagyobb noobot még nem nagyon láttam az sg-én<#circling><#idiota>

Kár hogy már ilyen régi a game.Ez volt 2004-ben a kedvenc játékom.Várom a 2. részét.
ffxi
Jó vanna!

Fákjúal!

RelakS
Meg foylton inog a vizen, meg a raksival saját magadat fogod seggbelõni, ha ennyire nem akar menni a játék.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ffxi
Csak gondolom hajóval könyebb, mert van rajta két jó ágyú.

Fákjúal!

RelakS
A két ágyút nem viheted magaddal!
Jobban jársz, ha az erdõn át rambózol a célpontig, de nem ekkora zajjal, mint amit keltesz 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ffxi
De! Vízre kell csak tolni és mûxok, csak már kevés életem van és kell a két ágyú rajta.

Fákjúal!

reeedman
Szokott itt valaki multizni???

lac coo
LOL 😊))

Azzal sehová nem mûködik 😊))

Indulj el balra aztán a faháznál át a vizen , de vigyázz hogy ne lõjenek le 😊))
Egyébként a radarod jelöli mindig hogy merre kell menni 😊))

ffxi
HELP!! Még mindig training-nél tarok. Ezzel a hajóval hova kell menni, állandóan lelõnek. THX!!

Fákjúal!

RelakSfromhome
Kisbornyú? <#idiota>

( <#eljen> )

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

lac coo
Senki nem jár HIC topikba, ezért csak közlöm :

MARHÁNAK FIA SZÜLETETT !!!!!!!!!

<#taps><#taps><#taps>

biztos 😊
ubisoft rulz 😄

asysoft
Lehet, hogy igazad van, pár percet vártam, és beengedett. Azért furcsa, hogy az összes szerverrõl tilt ilyenkor...😊

/*WTF?!*/

Valószínûleg azért van ez, mert nincs meg a pálya
ami következik.Ilyenkor "beragadsz" a szerverre. Amíg nem dob ki a szerver addig nem tudsz bejelenkezni újra. Nem lehet vele mit csinálni, várni kell azt kész...