24504
  • keeper007
    Hi, megvan a Far Cry jatek es nezem h tok bena a grafika... :( valahogy nehol sotet a kep a szigeten pedig vilagosnak kene lennie leet h driver hiba? Volt ijen a BF2 nel mert a jatekhoz attak ki egy nvidia pecset amivel jol ment de mas driverrel ratyik voltak a texturak. itt is ez van . :( akkor driver hiba?
  • arty
    assault modrol irna valaki? semmi infot nem lelek a crymod.com on :(
  • RelakS
    Gyeheh, visszaolvasgattam :)

2004-es hozzászólásokban van szó az 1.2-es peccsről
  • Stalker
    :P
  • PyRex
    Nem, csak próbálom neki elmagyarázni, hogy vagy nem tudja, hogy most 2006 van, vagy egy évvel el van csúszva, vagy nemtom :)
  • Stalker
    spam?
  • PyRex
    mármint tavaly volt 2005 -.-
  • Ability
    hax ^o^
  • Ability
    FC sokkal előbb kint volt, mint dúm3... -.-
  • CUCLI
    akkor késve ért el hozzád a cucc
  • RelakS
    Namostakkormivan?!?

Egy biztos, hozzám a doom3-mal együtt jutott el
  • PyRex
    akkor ráadásul 2005 volt, nem 2004, szal' nem értelek...
  • PyRex
    közel vótam hozzá
  • RelakS
    Aham, köszi.

De akkor tavaly nyár végén mi a franccal játszottam? O_O
  • Stalker
    2004. márc
  • PyRex
    Nem. kb. január-februárban, vagy nemtom
  • RelakS
    Hogyisvanez? 2004 nyár végén jelent meg a FarCry?
  • WizArts
    ha béna haverjaid vannak, akik egy accountot se tudnak megcsinállni akkor ne csodálkozz.

a zoutkempről lehet leszedni egyébként tört multihoz a file-t.
    Most 1.33 a verzió a peccseknél, a tört multinál 1.2 (asszem)

És vedd meg mer' olcsó
  • WizArts
    A pecceknek saját telepítője van. Fennt vannak még, mert a játékkal, csak az fc-t törlöd. Minden peccset külön-külön a saját telepítőjével szedj vissza.
    AZért akarja először uninstallálni.....
  • RMarvin
    Ja, és a GYIK-ben közölt (manuális reges) megoldás sem hozott eredményt. Ugyanúgy először törölni akarja a fent sem levő patch-et.
  • RMarvin
    PLEASE HELP!!!

Uninstalláltam a Far Cry-t, de csak az alapjátékot, mivel a patch-ek uninstallja nem jelent meg a Programok hozzáadása/eltávolítása ablakban.

Miután újratelepítettem a játékot, nem engedte felrakni a patcjh-eket, mondván, hogy azok már installálva vannak. Már 2 órája szívok itt vele, nézegetem/törölgetem a registry-t de még mindig akadékoskodnak a patch-ek, s nekem már lassan nem marad hajam, amit téphetek... Mi a jó francot kell csinálni? Nincs kedvem emiatt újrahúzni az egész rendszert! (rendszervisszaállítás sem segített, mert már túl régóta volt fent a gépen a progi és a patch-ek)

Előre is köszi!!!!
  • RMarvin
    Szerintem pedig igenis jó kifogás volt:)))))

Amúgy lecsekkoltam az assault coop modot kicsit közelebbről és lehidaltam. Nézzétek meg!!! (Amúgy az 1.1-es peccs már elvileg úton van, ami többek között az origi pályákon lévő respawning point-okat rakja rendbe. Az előző mondatból kiolvashattátok, hogy vannak új, kimondottan coop pályák is! Nem is gyengék!
  • Ability
    Szar kifogás, de ha visszaolvasol kicsit is a topicban, akkor megtalálod amit keresel, de van GYIK is...
  • RMarvin
    Másik kérdés: Anno az 1.1-hez volt egy olyan FarcyMP nevű kiegészítés, ami lehetővé tette a neten keresztüli játékot úgy, mintha LAN-ban lennénk. Sajnos sem a hamachi, sem a Battlelan nem alkalmas erre (legalábbis nekünk) a Far Cry alatt, ez viszont működött az 1.1-es alatt.

Szóval tud-e valaki hasonló törést - vagy megoldást - az 1.3, 1.31-es vagy 1.32-eshez??? (olyan javaslat nem érdekel, hogy vegyem meg, mert olcsó. Nagyon sok helyen hallom, hogy hiába veszik meg, nem tudnak létrehozni hozzá account-ot, úgyhogy ez a megoldás nekem emiatt felejtős)
  • Ability
    crymod.com
  • CUCLI
    nem. linket
  • RMarvin
    Látta már valaki az Assault Coop mod-ot? Most jött ki nemrég. Kb 100 mega...
  • lost2
    császtok!!Hol tudom letölteni a manuálisan kimentett registry bejegyzés?Mi a pontos neve mert a letöltések között nem találtam.előre is kössz !!!
  • arty
    nem és nem is fog: xbox exkluziv
  • mikiking
    cső all, még nem jöt ki pc-n az instincts predator?
  • WizArts
    Simán :D:D

már 300m-ről szedi a színes madarakat :D:D 10-ből 8 szét is hullik
  • WizArts
    ezért nem kell bocsánatot kérni, akinek nem inge nem veszi magára.
  • WizArts
    hu bazz, tényleg :D
    csak emlékeztetlek, lőni a bal egér gombbal! :D
  • lac coo
    Ha rájövök hogyan kell zoom-olni sniper-rel , akkor én is indulok a kupán !
  • CUCLI
    na azt énse felejtem el soha =/ csúnyán belettek oltva
  • Ability
    Azért megy az még. De tényleg a 6thSenSe-es időkben élted fénykorod. 10-ből 10 headshot. :D Nemcsoda, hogy conflict-oltak, meg caslóztak téged. xD
  • CUCLI
    "Reszkess Manó és Cucli :D"
    :OO
    már simán beolt akárki. sokkal szarabbúl megy a csipa mint régebben.
  • human8
    szevasztok......bocs mindenkinek aki ebben érintett, de sztem aki cheatel, az igen nyomorék egy ember.....ennyi.....
    cső............
    jah és merre vannak magyar szerverek......nehéz találni....
  • WizArts
    Eddig is voltak csítek, ezután is lesznek.
    Hál' isten néha már engem is leszóllnak. Van, hogy a H3F, van, hogy a TAW-osok állnak ki mellettem. Főleg mióta engivel nyomom.
    De nem kellene álltalánosítanod Pyro. Én speciel a csítereknél még a rakétásokat is jobban utálom. (de nincs jobb, mint őket szívatni az M4-el)
    Sztem jöhetnél nyugodtan.
  • WizArts
    Te szedted ki az enyémből is :D ??
    anno egy hiperszupper marketben vettem egy FC-t és nem volt benne :D:D
    Viszont már a nagyobbik lányomnak is eredetije van. Ha begyakorolta a snipahelyeket jön ő is multira. Reszkess Manó és Cucli :D