24504
-
keeper007 #22181 Hi, megvan a Far Cry jatek es nezem h tok bena a grafika... :( valahogy nehol sotet a kep a szigeten pedig vilagosnak kene lennie leet h driver hiba? Volt ijen a BF2 nel mert a jatekhoz attak ki egy nvidia pecset amivel jol ment de mas driverrel ratyik voltak a texturak. itt is ez van . :( akkor driver hiba? -
#22180 assault modrol irna valaki? semmi infot nem lelek a crymod.com on :( -
#22179 Gyeheh, visszaolvasgattam :)
2004-es hozzászólásokban van szó az 1.2-es peccsről -
Stalker #22178 :P -
#22177 Nem, csak próbálom neki elmagyarázni, hogy vagy nem tudja, hogy most 2006 van, vagy egy évvel el van csúszva, vagy nemtom :) -
Stalker #22176 spam? -
#22175 mármint tavaly volt 2005 -.- -
#22174 hax ^o^ -
#22173 FC sokkal előbb kint volt, mint dúm3... -.- -
CUCLI #22172 akkor késve ért el hozzád a cucc -
#22171 Namostakkormivan?!?
Egy biztos, hozzám a doom3-mal együtt jutott el -
#22170 akkor ráadásul 2005 volt, nem 2004, szal' nem értelek... -
#22169 közel vótam hozzá -
#22168 Aham, köszi.
De akkor tavaly nyár végén mi a franccal játszottam? O_O -
Stalker #22167 2004. márc -
#22166 Nem. kb. január-februárban, vagy nemtom -
#22165 Hogyisvanez? 2004 nyár végén jelent meg a FarCry? -
#22164 ha béna haverjaid vannak, akik egy accountot se tudnak megcsinállni akkor ne csodálkozz.
a zoutkempről lehet leszedni egyébként tört multihoz a file-t.
Most 1.33 a verzió a peccseknél, a tört multinál 1.2 (asszem)
És vedd meg mer' olcsó
-
#22163 A pecceknek saját telepítője van. Fennt vannak még, mert a játékkal, csak az fc-t törlöd. Minden peccset külön-külön a saját telepítőjével szedj vissza.
AZért akarja először uninstallálni..... -
RMarvin #22162 Ja, és a GYIK-ben közölt (manuális reges) megoldás sem hozott eredményt. Ugyanúgy először törölni akarja a fent sem levő patch-et. -
RMarvin #22161 PLEASE HELP!!!
Uninstalláltam a Far Cry-t, de csak az alapjátékot, mivel a patch-ek uninstallja nem jelent meg a Programok hozzáadása/eltávolítása ablakban.
Miután újratelepítettem a játékot, nem engedte felrakni a patcjh-eket, mondván, hogy azok már installálva vannak. Már 2 órája szívok itt vele, nézegetem/törölgetem a registry-t de még mindig akadékoskodnak a patch-ek, s nekem már lassan nem marad hajam, amit téphetek... Mi a jó francot kell csinálni? Nincs kedvem emiatt újrahúzni az egész rendszert! (rendszervisszaállítás sem segített, mert már túl régóta volt fent a gépen a progi és a patch-ek)
Előre is köszi!!!! -
RMarvin #22160 Szerintem pedig igenis jó kifogás volt:)))))
Amúgy lecsekkoltam az assault coop modot kicsit közelebbről és lehidaltam. Nézzétek meg!!! (Amúgy az 1.1-es peccs már elvileg úton van, ami többek között az origi pályákon lévő respawning point-okat rakja rendbe. Az előző mondatból kiolvashattátok, hogy vannak új, kimondottan coop pályák is! Nem is gyengék! -
#22159 Szar kifogás, de ha visszaolvasol kicsit is a topicban, akkor megtalálod amit keresel, de van GYIK is... -
RMarvin #22158 Másik kérdés: Anno az 1.1-hez volt egy olyan FarcyMP nevű kiegészítés, ami lehetővé tette a neten keresztüli játékot úgy, mintha LAN-ban lennénk. Sajnos sem a hamachi, sem a Battlelan nem alkalmas erre (legalábbis nekünk) a Far Cry alatt, ez viszont működött az 1.1-es alatt.
Szóval tud-e valaki hasonló törést - vagy megoldást - az 1.3, 1.31-es vagy 1.32-eshez??? (olyan javaslat nem érdekel, hogy vegyem meg, mert olcsó. Nagyon sok helyen hallom, hogy hiába veszik meg, nem tudnak létrehozni hozzá account-ot, úgyhogy ez a megoldás nekem emiatt felejtős) -
#22157 crymod.com -
CUCLI #22156 nem. linket -
RMarvin #22155 Látta már valaki az Assault Coop mod-ot? Most jött ki nemrég. Kb 100 mega... -
lost2 #22154 császtok!!Hol tudom letölteni a manuálisan kimentett registry bejegyzés?Mi a pontos neve mert a letöltések között nem találtam.előre is kössz !!! -
#22153 nem és nem is fog: xbox exkluziv -
mikiking #22152 cső all, még nem jöt ki pc-n az instincts predator? -
#22151 Simán :D:D
már 300m-ről szedi a színes madarakat :D:D 10-ből 8 szét is hullik -
#22150 ezért nem kell bocsánatot kérni, akinek nem inge nem veszi magára. -
#22149 hu bazz, tényleg :D
csak emlékeztetlek, lőni a bal egér gombbal! :D -
#22148 Ha rájövök hogyan kell zoom-olni sniper-rel , akkor én is indulok a kupán ! -
CUCLI #22147 na azt énse felejtem el soha =/ csúnyán belettek oltva -
#22146 Azért megy az még. De tényleg a 6thSenSe-es időkben élted fénykorod. 10-ből 10 headshot. :D Nemcsoda, hogy conflict-oltak, meg caslóztak téged. xD -
CUCLI #22145 "Reszkess Manó és Cucli :D"
:OO
már simán beolt akárki. sokkal szarabbúl megy a csipa mint régebben. -
human8 #22144 szevasztok......bocs mindenkinek aki ebben érintett, de sztem aki cheatel, az igen nyomorék egy ember.....ennyi.....
cső............
jah és merre vannak magyar szerverek......nehéz találni.... -
#22143 Eddig is voltak csítek, ezután is lesznek.
Hál' isten néha már engem is leszóllnak. Van, hogy a H3F, van, hogy a TAW-osok állnak ki mellettem. Főleg mióta engivel nyomom.
De nem kellene álltalánosítanod Pyro. Én speciel a csítereknél még a rakétásokat is jobban utálom. (de nincs jobb, mint őket szívatni az M4-el)
Sztem jöhetnél nyugodtan. -
#22142 Te szedted ki az enyémből is :D ??
anno egy hiperszupper marketben vettem egy FC-t és nem volt benne :D:D
Viszont már a nagyobbik lányomnak is eredetije van. Ha begyakorolta a snipahelyeket jön ő is multira. Reszkess Manó és Cucli :D