Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha esetleg valaki szervez farcry lanpartyt,vagy csak tud rolla,hogy lesz valahol,akkor engem ne hadjatok ki!!
msnem: [email protected]
far cry forewer
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
@bárányka: ha 3Cd-s verziód van, és nincs a helyén amit mondtam, akkor szerezd be a DVD-s verziót. Nem hiszem, hogy külön le lehet tölteni. Esetleg itt nézz körül: http://www.crymod.com
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
@báranyka: FarCry fõmappájában találtod az Editor.cmd-t. Nem kell külön letölteni, alapból tartalmazza a játék, s ezzel a parancsikonnal tudod indítani...
Én aki anno az Unreal-t, HL-t, HL2-t hardon végignyomtam, néha bizony megizzadtam a Farcry-jal. Kicsit túlságosan is realisztikusra sikeredett, minden fegyver össze-vissza rángat mint a hülye, meg hogy 29 mellkasi találat 1 fejlövéssel egyenlõ...nahát loál. Az is zavaró hogy az egerentyût 2 skálán kell beállítani. El kell vonatkoztatni a hagyományos, ha úgy tetszik "normális" FPS-ektõl és akkor 3-4 pálya után ráérzel a játék ízére. A multiplayer rész épp az említett okok miatt kissé blõdlis, dehát az FC inkább single playerre kihegyezett. A grafika és a hangulat 10/10, mindenképp végig kell tolni.
U.i: gyorsmentés azért megvan, ugye?
Kérdezd tõle a H!C topikban...
Nekem az a gondom, hogy a gépemen(6600GT van benne) nem fut DirectX9ben játék.Már újratelepítettem mindent és legújabb 84.20as driver van fenn,de DirectX7ben futtatja,átállítani nem tom.Ez mé van????HEEELP!
Nincs készleten,elõ kell rendelni...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Next PC upgrade: 2022
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Jobban jársz, ha az erdõn át rambózol a célpontig, de nem ekkora zajjal, mint amit keltesz 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Fákjúal!
Azzal sehová nem mûködik 😊))
Indulj el balra aztán a faháznál át a vizen , de vigyázz hogy ne lõjenek le 😊))
Egyébként a radarod jelöli mindig hogy merre kell menni 😊))
Fákjúal!
( <#eljen>#eljen> )
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
MARHÁNAK FIA SZÜLETETT !!!!!!!!!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
ubisoft rulz 😄
/*WTF?!*/
ami következik.Ilyenkor "beragadsz" a szerverre. Amíg nem dob ki a szerver addig nem tudsz bejelenkezni újra. Nem lehet vele mit csinálni, várni kell azt kész...