24504
-
dscholtz #22221 Sziasztok!
Nem tudom, volt e már hasonlóról szó korábban, de megkérdezem:
Felraktam a Far Cry-t, felpatcheltem 1.32-re majd leszedtem. Néhány hónap eltelt, most megint felraktam, de patchelni már nem tudom mert vmiért úgy érzékeli hogy fent vannak a korábbi patchek.
Sehogy nem bírtam elkerülni ezt a hibát, pedig próbáltam registry editorral és a registryből is manuálisan törölni de semmi eredmény.
Vmi megadott elérési átalakítási utakról hadovál mikor kilép a patchből hibaüzenettel.
Valaki plz help!
Előre is köszi! -
#22220 Far Cry (PC)
Far Cry Instints (XBOX)
Far Cry Instints Predator (XBOX 360) -
samhun #22219 a far crynak hány része van? -
#22218 ezt nemértem -
#22217 Sziasztok! Egy kérdés, lehet, hogy már volt ezerszer de én azért megkérdezem :) Feltettem a játékot épp másolnám az exe-t, de a gépen lévő exe elméletileg írásvédett, pedig ha rámegyek és megnézem nem igazán látja annak. Mi lehet a probléma? -
RMarvin #22216 de az az érdekes, hogy a havernál is ugyanez a gond, akivel multiztunk. Azóta már 3-szor uninstall+reinstall volt, telepítés előtt regisztry-tisztítás... -
RMarvin #22215 Norton tűzfal. A kivételekben benne van a Farcry.exe, ahogy eddig is. -
Indigo #22214 Outpost tűzfalad van? Kapcsold ki arra az időre és aktiváld a Windows saját tűzfalát. UPnP nincs letiltva? -
#22213 #22210: Érdekes!
#22211: Elképzelhető!
#22212: Tűzfal, router? Először jelentkezz be utána connect parancs. -
RMarvin #22212 B++++, nem tudok a Far Cry-on belül login-olni az ubi.com-ra. Amióta megvan eredetiben, azóta először van ilyen gondom. Pedig, a böngészőt használva simán be tudok jelentkezni, de úgy viszont nem tudok join-olni. Nektek sem megy, vagy csak nálunk lehet valami gond?
Másik kérdés: a konzol connenct parancsa úgy vettem észre, hogy csak LAN serverre vonatkozik. A Net-esre nincs véletlenül valami hasonló??? -
RMarvin #22211 Elképzelhető, hogy ennek a modnak csakis az 1.1-es Far Cry felel meg? Mert mi az 1.33-as alatt próbáltunk meg veretni!? -
RMarvin #22210 KÉRDÉS: Haverral akartunk egy jót coop-ozni, neten kersztül, eredeti játékkal, a "Coop_AV8" c. moddal. A gond az, hogy akármelyikünk Host-olt, a kliensnek nem volt fegyvere, és nem is egymás valódi mozgását láttuk... Ezután kipróbáltuk ugyanezen mod 10pre verzióját, s oitt is ugyanez volt a gond.
Mi a francért csinálja ezt??? -
strebacom #22209 Köszi... -
CUCLI #22208 \map... és nem /map -
strebacom #22207 Oké lejött a konzol és beirtam hogy :"/map artic" és ennyi nem történik semmi, hogyan is indítom el HELP????? 1.32 verzióm van....
Ja és hová másolom be az uj mapokat én a levels-be másoltam?? -
CUCLI #22206 nálam és sokmás embernél is 0ra lejön a konzol. -
strebacom #22205 Jó,jó de hogyan hoz le konzol, valamit át kell irni???????A "0" és a " ' " nem müködik, egy kicsit részletesebben ha lehetne,,,,,köszi!!!
Ja és a mapot hová kell bemásolni????? -
CUCLI #22204 konzol lehoz. és \map mapneve -
strebacom #22203 Találtam a neten egy-két mapot és nem tudom, hogy hogyan is kéne elinditani, ezt a gamet valamikor végigvittem, de a mapokhoz süge vagyok, de konkrétan ezekre gondoltam:Single...
Ha tudsz, kérlek segits!!!
Ja és a konzol elöhivása sem megy!?!? -
CUCLI #22202 kásztüm mapokra gondolsz? -
strebacom #22201 Sziasztok, a kérdésem az lenne hogy hogyan kell müködésre birni a single mapokat???? -
#22200 assault coop 1.1 -
#22199 adataimnál az msn/icq számom, irj, ha épp játszanál coopot, és ha énis épp vagyok és ráérek akkor mehet :) -
RMarvin #22198 Ha hazaértem én is kipróbálom ezt a 10-es verziót, mert ahogy néztem, ennek már 52 megás installja van, szemben az előző 4 megással.
Az "Assault Coop" nagyon jó, de nem igazán értem, hogy miért csak 2 map van a coop modban. Ezen kívül van még valami bots gametype, ami végül is csak egy szimpla DM kb 20 pályával. -
#22197 köszi, ezt ismerem. korábban próbálgattuk is lanban. a sok bug ellenére pár órát így is elbohóckodtunk vele:)
találtam belőle egy beta 10-es verziót, ez lehet már használhatóbb, majd ki kellene próbálni!
a far cry maps.com-on találtam még egy coop modot, erről azt írják műxik is. lan- ban megnéztem milyen mapokat lehetne vele elindítani, és nagy örömömre a lista, az öszes eredeti FC mapot tartalmazta. remélem használható is a dolog, valakivel majd szívesen kipróbálnám. a mod neve Tac-OP v1.
ezen kívül az assault coop modban is van lehetőség 1ütt nyomulni, sajnos csak 2 map-on.
tényleg, próbálta már valaki az atoll mapot? ha igen, hogy tetszett neki. kíváncsi vagyok másnak is annyira bejött-e mint nekem!
-
#22196 a "kicsit" az enyhe kifejezés :D -
Stalker #22195 van 1 coop mod, de az csak 1.1-el működik, és kicsit bugos =) -
#22194 nincs valami normális co-op mod a játékhoz? -
#22193 küldetéseket kell csinálni. profin felépített több részfeladatból álló küldetéseket.
persze van olyan is, amiben a küldetés az ellen kiírtásában merül ki.
ajánlom Ret1cent nevü orosz srác mapjait. nem akarok nagy szavakat használni, de valamelyik fc eredeti pályáit is megszégyeníti!:)
eddigi top nálam az atoll nevezetü map. 3-4 óra volt végigvinni azt az 1 pályát(persze másoknál ez lehet rövidebb idő is, de én szeretem minden négyzetcentiméterét bejárni , és nagy részben a lopakodást, megfigyelést választom taktikának. az említett mapon ha jól számolok 50 körüli ellenséges katona van:).
Kép (103.1 KB)
találtam még 1 jó oldalt, talán az összes mod fent van rajta fc-hoz. biztos sokan ismeritek, de azért belinkelem, hátha valakinek újdonság.
http://games.moddb.com/68/far-cry/(rengetek más játékkal is foglalkozik az oldal)
amúgy én is megvettem tegnap a gamet.
-
Indigo #22192 Még 2500-ért vettem, de szerencsére nem classic kiadás :)
Még nem próbáltam ilyen "szingli" mapokat a Far Cry-hoz, ezekben küldetéseket kell végrehajtani, vagy csak van egy pálya és lőni kell az ellent oszt kész? -
#22191 köszi, akkor először ott próbálkozom majd.
lehet beletrafáltam de nekem 4 ből 4 tetszett. jó nagyok voltak, tele kihívással, no monsta, szal.. -
#22190 mm/árkád 1555ft, ha még van belőle...
pályák gondolom nagyon változo minöségüek, nem? -
#22189 köszi! -
#22188 most látom 1990Ft a játék, hétfőn én is megveszem. nagyon tetszenek az uj 'szingli' mapok, ajánlom mindenkinek hogy próbálgassa ki őket.
lustábbaknak -
#22187 off:
milyen a 64-es xp? hogy mennek az illesztők? mennyivel jobban fut a gami? -
#22186 Vettem eredeti Farcry-t :) -
Rasti #22185 :D -
#22184 jáccik még valaki ezzel? él még klán? -
#22183 hát ezaz :) -
keeper007 #22182 hmm :) most neztem meg a gyikot remelem az segit