24504
-
#656 "Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen,
az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)" -
#655 jeee, bunyó van -
#654 ott kezdtem -
#653 jó,de akkor mi nem tetszett az írásomban.bazz fáradt vagyok.leülnék,kipróbálnám a farcry-t,azt elkezdenek fikázni.írd ki mi nem tetszett,és részletezd. -
antijedi #652 állitsd le magad szvsz és vagy olvas visz kb 2sort hogy röhöghess te is egy jot a hülyeségeken amit irtál vagy inkább keresd a demodat tovább a hivatalos odlalon :P -
#651 Es sajnos manapsag egyre tobben vannak, akik nem tudnak vagy nem akarnak normalisan irni, fogalmazni, kerdezni stb;( Es mivel a forumban ez alapjan "ismernek, biralnak stb." el egy embert, igy gyakran a hozzaszolasaik alapjan joggal hiszik oket kisiskolasnak, vagy fogyatekosnak:(
Persze, tisztelet a kivetelnek, meg akinek nem inge ne vegye magara, meg piiszbrada stb;))))) -
#650 faszomnak nem lehet normálisan válaszolni.geci kérek egy linket,azt beszól.na mindegy.hát tele van a világ ilyen emberekkel. -
#649 Közzé tudná valaki tenni vagy linket adni, ahhoz a néhány kilós fájlhoz, amivel Bittorrent-el le lehet szedni a bétát? -
#648 tudom.csak én korábban kezdtem el írni.bazzeg,de mennyi paraszt tahó van a fórumokon.az egyetlen rendes csávó,akivel normálisan lehet kommunikálni,az Zaki. -
#647 te meg itt ne sunnyogj -
#646 miért?mi a fasznak baszogatsz?mond meg mi nem tetszett.mondjad királykám! -
#645 nem is ő írta, hogy buta vagy -
#644 ... -
#643 azért írtad,hogy buta vagyok(gondolom)mert nem néztem a hivatalos oldalt.ott kezdtem.én nem találtam.ha megtisztelnél azzal,hogy adsz egy címet,kölcsönöse megtisztellek én is. -
#642 Nem ismerlek, igy itelkezni sincs jogom, de sajnos az "irasod", a stilusa es tartalma kaotikus:( -
#641 1ébként Te vagy az okos.attól még hogy valaki feltesz egy nektek láccó primitív kérdést,mert nekem nincs kedvem visszaolvasgatni,mer fáradt vagyok,attól nem kell fikázni a másikat.lehet,hogy farcry buzi vagy,de én hozzád nem szóltam.akkor válaszolj,ha tudsz értelmesen. -
#640 moméondóóód -
#638 részletezd -
#637 neha meglepodok mennyi buta ember jar ide... -
#636 a demója nincs rajta a hcgameren.valaki dobjonegy linket,plz.thx -
#635 el -
#634 nincs teljes.eltaláltam? -
#633 nem demót akarok.tejjest -
#632 demot ne is várj, hogy le tudsz tölteni warez oldalakról -
#631 nem igaz.se a hdc-n nincs,se a warezcenteren... -
#630 nam baj, nem azon az 1 napon fog múlni -
#629 valoszinu elhalasztottak a demot -
#628 azt vettem észre -
#626 most mar megy az ftp szerver, de letoroltek a filet. -
#625 Sztem 2 cd.
Bár a beta csak 1 :D -
#624 nincs mit :) -
#623 thx -
#622 meg. igaz, hogy nem nyomtam még vele, de tuti megéri -
#621 nekem is ilyen netem van.megéri a game a nemtomhány cdt? -
#620 Engem a korlát érdekel inkább.
De tekintve, h csak 16 vagyok, nincs önálló keresetem, nem lesz adsl-em :D -
#619 az. nekem is csellóm volt, most meg adsl. tuti 78k a max, míg a cselló 56k volt max. ja és nincs korlát -
#618 az király -
#617 Jah!
Ráadásul év elején is alig töltött 4-5 kb/sec-el. De matávunk meg nemlesz csak az adsl miatt.
De ez a korlát sztem hülyeség -
#616 leallitottak az ftpszervert, szoval senki nem tolti most. -
#615 hogy rohadna meg a cselló, mennyit szívtam miattuk