24504
-
antijedi #696 én meg se sértődtem ha nem tünt volna fel csak röhögtem magamban egy jót :P
a kedveségről meg nem tehetek iylen vagyok és kész :P -
#695 A http://www.suprnova.org oldalon most csak ez van:
Deze website is tijdelijk onbereikbaar wegens overmatig gebruik
This website is temporarily down due to heavy usage
Tehát? Egyéb ötlet?
Ha van, előre is THX. -
#694 mellesleg már rájöttem -
#693 kösz:egy normális válasz.:) -
#692 megbocsátanál nekem a fikázások miatt?te is lehettél volna kedvesebb,mind1. bamba voltam. -
Prowler001 #691 Rezsofisz!
Demo még nincs hiába kérsz linket még az Atyaúristentől se fogsz kapni, mert még NINCs, full meg még úgy se
Ennyi -
antijedi #690 supenrovan nincs fent? -
#689 inkább töröld ki tőlem az összes mait... :) -
#688 mindenki lelépett.nagyon jó.ez a legegyszerűbb megoldás.:) -
#687 641-est is -
#686 Na akkor mégegyszer: (nehogy elsikkadjon a kérdésem ebben a nagy "elmecsörtében")
Közzé tudná valaki tenni vagy linket adni, ahhoz a néhány kilós fájlhoz, amivel Bittorrent-el le lehet szedni a bétát? -
#685 zaki:636-ost,641-est töröld,plz. -
#684 yo,szégyenlem magam. SZERVEREK LETILTVA. -
antijedi #683 én már befejeztem ;PPP
amugy meg töröld ki nyugodtan az eddigieket, sok értelmük nincs :) -
#682 na jó:írd le -
#681 istenem, nem unjátok még? befejezhetnétek már végre. most komolyan, fejezzétek be, senki nem kíváncsi erre a cirkuszra -
antijedi #680 na én megyek más topicokat olvasgatni, msotmár tényleg fáraszto az iylen szintű sötétség :) -
antijedi #679 ezek szerint még mindig nem jöttél rá... -
antijedi #678 még midnig nem érti hihetetlen!
térden állva könyörgök hogy olvas vissza az első hozzászolásodhoz képest 5el előre lévő hozzászolást, pls pls pls és ne égesd tovább magad, lécci olvasd vissza léci léci -
#677 egyébként ennyi történt:linket kérttem,felcseréltem 2 szót.kaptam egy csomó beszólást. szépek vagytok.mind1 -
#676 már rájöttem baszki:661!!!!!!!!!!!!!! -
#675 na jó,én elfelejtem,megbocsátok. legközelebb nem ide jövök. -
antijedi #674 nemjátszom, de inkább már te vagy a fáraszto szal én itt abba is hagyom a válaszolgatást, ha eddig nem sikerült rájönnöd mi a gond akkor följ csak meg a saját levedben, egybeet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki! :P -
#673 na játszd a királyt! -
#672 ezt írtad:ááá najo megmodnom és részletezem: mielött elkezdtéál irni olvas vissza kb max 5 hozzászolást és le fog esni hogy mér röhög rajtad már a fél topic, ennyire nem lehetsz szemellenzős hogy ugy irsz valahova hogy még az előző pár hozzászolást se olvasod 8nem modnom hogy nyálazd át mint a hatszáz hozzászolást de elgalább a pár ucsot mielött hülyeségeket irsz...)
a fáradt vagyok cimű dumához meg csak anyit lehet hozzáfüzni hogy akkor menj és aludjál :)
hát akkor ez mi volt.olvass ember -
antijedi #671 épp unatkozom hát ez van, el kell szorakozni addig amig kiprobalhatom a gamet :P -
antijedi #670 mondom hogy pihenj! -
#669 adtok végre egy címet?a honlapján nem találtam. -
#668 olyan jó olvasni titeket, nem számít, hogy ez a far cry topic :P -
antijedi #667 és még en vagyok ezekutána bunko mert leirtam pontosan mi a problem? hát nem vagy semmi az tuti, mind1 igyjártam le lettem bunkozva, ezután már csak öszinte részvétem szeretném kifejezni közvetlen környezeted számára :) -
#666 fárasztóak vagytok -
antijedi #665 ez esetben is pihenj le kicst szvsz ahelyet hogy itt téped az agyad a sok barátságtalan balfasz (mint pl én ) beszólásain :P -
#664 bunkó -
#663 jó van már,qrva szar napom volt. -
antijedi #662 ja csak jól álcázod :PP -
#661 ja,az hogy nektek látszó primitív kérdést.qrva fasz geci.na így kell sülni. nektek primitívnek látszó.-ez a helyes -
antijedi #660 ááá najo megmodnom és részletezem: mielött elkezdtéál irni olvas vissza kb max 5 hozzászolást és le fog esni hogy mér röhög rajtad már a fél topic, ennyire nem lehetsz szemellenzős hogy ugy irsz valahova hogy még az előző pár hozzászolást se olvasod 8nem modnom hogy nyálazd át mint a hatszáz hozzászolást de elgalább a pár ucsot mielött hülyeségeket irsz...)
a fáradt vagyok cimű dumához meg csak anyit lehet hozzáfüzni hogy akkor menj és aludjál :) -
#659 Ha esetleg visszaolvasnad a sajat irasaidat, elgondolkodnal rajta, akkor ra kellene hogy jojjel a "problemara". Ha ezek utan sem josz ra, akkor feleslegesen is magyaraznam, mert "a hiba az on keszulekeben van". -
#658 azért nem vagyok én annyira rendes, szoktam genya is lenni -
#657 nem értelek.(ő is kezdi)melyik hozzászólásom nem tetszik?