24504
-
#736 Ok és Ok...Linket!! :D
LSC persze, persze :) Amúgy nem túl értékes, szinte kizárólag csak filmek vannak fent és azok sincsennek valami gyakran frissítve, szal.. -
#735 mikor lehet szedni? -
#734 mar kaptam, koszi -
#733 miért raksz fel fél megás képeket? -
#732 De fer add ki:) -
#731 hmm..vanni van, de sajna nem publikus (vagyis kitudom adni neked, mint szigorúan feltöltő), így meg nem fer' :( -
#730 ja, van valami publikus ftp szerver ahova fel lehet rakni ekkora filet? -
Sufa #729 Ha valakit érdekel, akkor összedobtam egy kis honlapot a képeknek a BETA-ból!
Olyan képek vannak fent, amiket fórumokban kértek (táj, karaktermodell,fegyver stb.)
Bővül majd, ígyekszem csinálni!
Ezittaz:
http://sufa.uw.hu/ -
#728 Úgy érted a demót? -
#727 tudtok valami ftp-t ahova fel tudom tolteni? -
#726 OK no problemo :) -
#725 kep a demobol:
-
#724 enis ezt akartam mondani, bocs ha nem ez jott le -
#723 állítólag holnap délután hatkor lesz demo -
#722 Asszem nem magával a programmal van a baj, hanem valószínűleg azért nem indul el a letöltés, mert ez a .torrent fájl már nem aktuális (de aztán szóljon, aki ért hozzá, hogy tévedek)
Pl. a http://geo.woolnet.net/suprnova/list_torrents/games.html több más cucc is elindult próbaként. (sajnos a Far Cry itt nincs fent) -
Inquisitor #721 Jah, ilyenkor szokott kiderülni, hogy 1 hétig csak fizetps GameSpy tagok tölthetik le ... -
#720 ja, amikor belinkeltem akkor meg a farcry demot probalgattak...jol nezett ki, egy csonakkal maszkalt meg sniperpuskaval lovoldozott embereket :) -
Inquisitor #719 Bocs, tévedtem ez élő adás :) -
Inquisitor #718 Nekem itt egy Snow-Board-od streaming videó jön be, amit az NBC Europ csatornáról felvett Nokia reklám :) -
#717 enis, de ma volt olyan bejelentes,hogy 11-kor jon ki -
Inquisitor #716 Én eleve 21-ről tudtam. -
#715 toltom a demot, de lehet,hogy fake,mert nem hivatalos szerveren van.
(hivatolos bejelentes szerint elhalaszottak holnapig) -
#714 kb annyit jelent,hogy nemjo a torrent. -
#713 ŐŐŐ a Far Cry-hoz amit kaptam .torrent fájt, arra duplakattintottam, elindult a bittorent, megadtam neki a mentés helyét, aztán pár másodperc után ezt írta ki:
rejected tracker - torrent unauthorized
Most ezzel mit kezdjek, hogy működjön is?
(igazából először próbáltam használni, és a bittorrent topikba is írtam, de még nem válaszolt senki, ezért kérdezem itt is) -
#712 farcry demo live -
#711 500 megás,hát mi a faszom az? -
#710 500 megás lett a demó, UbiSoft FTPje ofkórz nem bírta -
antijedi #709 gondolom döglödik a szerverük -
#708 Köszönöm alássan :)) -
#707 Na azóta van kis változás, bejött megint az oldal. A Games-ek közt külön nem találtam, a Search-re pedig egy szép 404-es oldal jön be...
Erről ennyit :( -
#706 Kösz.Fel vagyok oldozva.
no mégegyszer bocs mindenkitől,hogy ilyen bolond voltam.azért legközelebb nem kell ilyen tüzesen visszaírni egyből. :) -
#705 parancsolj -
antijedi #704 jolvanna meg van bocsátva minden (amigy legközelebb ha csak erre vársz inkább templom a javalot hely :) ) mehetsz aludni :) -
#703 én viszont vérig. -
antijedi #702 dehogy pörköltem, ne lásd már iylen borusan a világot, egyszerüen meg se sértődtem az nem az én stilusom :PP -
#701 meg lesz a ''megbocsátás''?addig úgyse megyek aludni.
elnézést kérek mindenkitől, hogy hülye voltam. -
#700 nem mondaná azt,hogy meg van bocsátva,inkább odapörköl. -
#699 ebben az elméletben van egy kis hiba.(mind1) -
#698 le se szarnak.én meg bocsánatot kérek :( -
antijedi #697 ja már nekem is feltüt közbe, jobb 5let nincs sorry :(