24504
-
#776 PIV 2.4
ti4200
elég ? -
#775 nagyon. -
#774 nagyon gépigényes a demo ? -
#773 na végre ...
elkezdte nekem is szedni ...
fps értéket, hogy kell kiíratni ? -
#772 en viszont szinte biztosra veszem,hogy egy csomo hiba nem lesz mar kijavitva, pl a fizika... -
#771 hat en annyira nem vagyok elragatatva a jatektol, lehetett volna jobb is... -
#770 A beta ugyanilyen szép, mint amit ez a demobol készült kép mutat. (ennél sokkal szebb egyébként max grafikán) A korábbi képek nem full grafikán készültek, az biztos. -
#769 thx -
#768 Szerintem ha kijön a full akkor minden más játékszerető ember lehuzza mert én bárkivel fogadok hogy a hibák nem mind lesznek kijavítva!! -
#767 Probálta már valaki a single player demót ha igen milyen? -
#766 Nekem is innen jön és tényleg nem csökkent le a sáv.szél! -
#765 Suzuki Swiftet vennék kizárólag tulajdonostól, csak jó állapotban, 93-94-es évjáratút, max. 600 000 Ft-ig! Válaszát a következő e-mailra várom: [email protected] -
#764 sztem töltsd inkabb hardwiredröl ott tuti korlátlan a sávszél -
#763 kicsit belassult az ftp olyan 3kb -ra mi történik? -
#762 hardwired link -
#761 na jatszottam meg vele kicsit, medium reszletesseggel eleg jol megy 40-60 fps, csak azzal a franya laggal kene valamit kezdeni.
Az ai tenyleg eleg jo, fedezekrolfedezekre szaladnak. Engem elegge idegesit,hogy szinte egyfolytaban beszelnek "i gonna kill you", "now i get ya", stb.
meg akkor is "where are you?"-t kiabalnak, amikor ott vagyok elottuk 2 meterre.
a kornyezet az egeszet nagyon hangulatossa teszi, felmasztam a hegyre es lehetett latni ahogy a hajos orjaratok cirkalnak a sziget korul.
bar meg nagyon nem maszkaltam el, de ugy vettem eszre,hogy viszonylag szabadon maszkalhatunk a szigetek kozott -
#760 mi lessz itt ha kijön a full... és mi lessz ha kijön a STALKER? -
#759 holnap még fent lessz? -
#758 thx to all. -
#757 rakom fel ide
195.70.54.179
heritasgold
heritas
60k/sec-el megy, szoval akar el is lehet kezdeni letolteni szerintem
thx to Alexease :) -
#756 vááá fullon lettek a letöltések mindegyiken. -
#755 csinaltam par kepet:
kepek -
#754 Nem tudjátok melyik az van egy olyan letöltő progi amelyik az explorerébe épül be és azt tuningolja fel nem külön program. -
#753 par perc jatek utan elso tapasztalatok:
pozitiv:
- nagy terep
- egesz jo AI-nak tunik, ha elbujsz maszkanak ossze-vissza, ha kifogynak a toltenybol fedezeket keresnek
- a testeken mostmar latszodnak serulesnyomok, a holttestekkel interakcioba lehet lepni
negativ
- eleg sok töltögetés (kb 3perc, de lehet az en winyom a lassu)
- jatek kozben is folytatodik a toltogetes (512mega 400Mhz-es ram)
- eleg lassu, a multi demhoz kepest jovalkevesebb fps, gondolom a nagyobb terep miatt
- a multi-demoban tapasztalt iranyitas-lag itt is megtalalhato :( -
#752 egyszerűen semmilyen DL managerrel nem tudom elindítani mert most nem szedek le 500MB-t. Se a flashget se a getright nem veszi be. -
#751 Ezt probald, ez jon 50k-val. INNEN:)) -
#750 akármit nyomok visszadob ugyanoda. Azé THX. -
#749 farcry single demo -
#748 márha tudtál szambázni a csajszival, ugyanis egy egérkatt a kézkinyújtás, aztán mint egy mozgáskorlátozott lengetted a kezed és közbe leverted a hordón heverő puskát, amiután te is leugorttál. Azt persze fight és persze közben nézned kellett a melleidet, mert arra volt rátetkózva az életerő mérő, aztán a csajszi csuklóból kiemlet egy hordót, meg egyéb finomságok.. ;)
De megvan a gém. ;) -
#747 na ez a kép már ígéretesebb, mint a nemrég kikerült képek a bétáról... -
Inquisitor #746 Jah abban volt elöször használható fizika, élethű (picit szúrták csak el) irányítással, meg egy helyzet tucatnyi megoldásával. Pl. ki lehetet nyírni egy raptort úgy, hogy ráejtettél egy betontömböt a nyakára, mire eltört a gerince ... vagy sikerült eltalálni az artériáját puskával és elvérzett. Vagy addig ütötedd egy betonacéllal, amíg valamelyikötök bekrepált :) -
#745 Ütne! Az egyik havernak mániája volt az a gamma!
-
#744 az :) -
#743 Ha az amit Laca mutatott akkor köszi most kihagyom. -
#742 Kell a címe? -
Inquisitor #741 Gyönyörű képek!!!
Ezzel a motorral kéne kiadni, az eredeti irányítással, de nagyobb szabadsági fokkal, a jó öreg Tresspassert! -
#740 Nem ez nem az! Ez más! -
#739 write_fps
Ha nem, akkor valami mas Sorry:) -
#738 -
#737 Hogy lehet kiiratni az fps-t?