24504
  • Serpa
    PIV 2.4
    ti4200

elég ?
  • toMpEr
    nagyon.
  • Serpa
    nagyon gépigényes a demo ?
  • Serpa
    na végre ...
    elkezdte nekem is szedni ...

fps értéket, hogy kell kiíratni ?
  • toMpEr
    en viszont szinte biztosra veszem,hogy egy csomo hiba nem lesz mar kijavitva, pl a fizika...
  • toMpEr
    hat en annyira nem vagyok elragatatva a jatektol, lehetett volna jobb is...
  • insp
    A beta ugyanilyen szép, mint amit ez a demobol készült kép mutat. (ennél sokkal szebb egyébként max grafikán) A korábbi képek nem full grafikán készültek, az biztos.
  • zaki
    thx
  • grebber
    Szerintem ha kijön a full akkor minden más játékszerető ember lehuzza mert én bárkivel fogadok hogy a hibák nem mind lesznek kijavítva!!
  • grebber
    Probálta már valaki a single player demót ha igen milyen?
  • nagykispeter
    Nekem is innen jön és tényleg nem csökkent le a sáv.szél!
  • marsu
    Suzuki Swiftet vennék kizárólag tulajdonostól, csak jó állapotban, 93-94-es évjáratút, max. 600 000 Ft-ig! Válaszát a következő e-mailra várom: [email protected]
  • Kaszi46
    sztem töltsd inkabb hardwiredröl ott tuti korlátlan a sávszél
  • LSC
    kicsit belassult az ftp olyan 3kb -ra mi történik?
  • toMpEr
    hardwired link
  • toMpEr
    na jatszottam meg vele kicsit, medium reszletesseggel eleg jol megy 40-60 fps, csak azzal a franya laggal kene valamit kezdeni.
    Az ai tenyleg eleg jo, fedezekrolfedezekre szaladnak. Engem elegge idegesit,hogy szinte egyfolytaban beszelnek "i gonna kill you", "now i get ya", stb.
    meg akkor is "where are you?"-t kiabalnak, amikor ott vagyok elottuk 2 meterre.
    a kornyezet az egeszet nagyon hangulatossa teszi, felmasztam a hegyre es lehetett latni ahogy a hajos orjaratok cirkalnak a sziget korul.
    bar meg nagyon nem maszkaltam el, de ugy vettem eszre,hogy viszonylag szabadon maszkalhatunk a szigetek kozott
  • LSC
    mi lessz itt ha kijön a full... és mi lessz ha kijön a STALKER?
  • LSC
    holnap még fent lessz?
  • LSC
    thx to all.
  • toMpEr
    rakom fel ide
    195.70.54.179
    heritasgold
    heritas
    60k/sec-el megy, szoval akar el is lehet kezdeni letolteni szerintem
    thx to Alexease :)
  • LSC
    vááá fullon lettek a letöltések mindegyiken.
  • toMpEr
    csinaltam par kepet:
    kepek
  • LSC
    Nem tudjátok melyik az van egy olyan letöltő progi amelyik az explorerébe épül be és azt tuningolja fel nem külön program.
  • toMpEr
    par perc jatek utan elso tapasztalatok:
    pozitiv:
    - nagy terep
    - egesz jo AI-nak tunik, ha elbujsz maszkanak ossze-vissza, ha kifogynak a toltenybol fedezeket keresnek
    - a testeken mostmar latszodnak serulesnyomok, a holttestekkel interakcioba lehet lepni
    negativ
    - eleg sok töltögetés (kb 3perc, de lehet az en winyom a lassu)
    - jatek kozben is folytatodik a toltogetes (512mega 400Mhz-es ram)
    - eleg lassu, a multi demhoz kepest jovalkevesebb fps, gondolom a nagyobb terep miatt
    - a multi-demoban tapasztalt iranyitas-lag itt is megtalalhato :(
  • LSC
    egyszerűen semmilyen DL managerrel nem tudom elindítani mert most nem szedek le 500MB-t. Se a flashget se a getright nem veszi be.
  • Alexease
    Ezt probald, ez jon 50k-val. INNEN:))
  • LSC
    akármit nyomok visszadob ugyanoda. Azé THX.
  • toMpEr
    farcry single demo
  • M@TriX
    márha tudtál szambázni a csajszival, ugyanis egy egérkatt a kézkinyújtás, aztán mint egy mozgáskorlátozott lengetted a kezed és közbe leverted a hordón heverő puskát, amiután te is leugorttál. Azt persze fight és persze közben nézned kellett a melleidet, mert arra volt rátetkózva az életerő mérő, aztán a csajszi csuklóból kiemlet egy hordót, meg egyéb finomságok.. ;)
    De megvan a gém. ;)
  • M@TriX
    na ez a kép már ígéretesebb, mint a nemrég kikerült képek a bétáról...
  • Inquisitor
    Jah abban volt elöször használható fizika, élethű (picit szúrták csak el) irányítással, meg egy helyzet tucatnyi megoldásával. Pl. ki lehetet nyírni egy raptort úgy, hogy ráejtettél egy betontömböt a nyakára, mire eltört a gerince ... vagy sikerült eltalálni az artériáját puskával és elvérzett. Vagy addig ütötedd egy betonacéllal, amíg valamelyikötök bekrepált :)
  • Kandurex
    Ütne! Az egyik havernak mániája volt az a gamma!
  • Kandurex
    az :)
  • HuAn82
    Ha az amit Laca mutatott akkor köszi most kihagyom.
  • Kandurex
    Kell a címe?
  • Inquisitor
    Gyönyörű képek!!!
    Ezzel a motorral kéne kiadni, az eredeti irányítással, de nagyobb szabadsági fokkal, a jó öreg Tresspassert!
  • Kandurex
    Nem ez nem az! Ez más!
  • Alexease
    write_fps
    Ha nem, akkor valami mas Sorry:)
  • HuAn82
  • LSC
    Hogy lehet kiiratni az fps-t?