24504
-
#904 -
#903 nemtudjatok véletlenül melyika nadráglehuzo billentyű?
-
davos80 #902 http://www.576.hu -
#901 ja akkor ok, nem figyeltem, sorry -
#900 #757 -
#899 thx, közben hw-ről elindult -
#898 Ne kezdd elölről, beiktattak egy másik linket!!!
Ha flashgettel töltesz akkor megnyitod a letöltés tulajdonságait, és beadod neki a hardwiredről a tükör URL-t és olytatja onnan tovább -
#897 Az lehet de már nincs fenn vagy nem tudom mi van vele. -
#895 A www.suprnova.org-on fenn van! -
#894 hardwiredről nem jön... -
#893 tud vki adni 1 működő linket a demohoz? -
#892 Bárcsak ilyen gondjaim lennének nekem is!
Nekem le sem jött mert a hardwired-ről töltöttem és 466MB-nál megállt a letöltés és kész vége!
Kezdhetem elölröl. -
#890 milyen config-od van? -
Gandibá #889 Szerintem jól néz ki a játék, csak nem fog menni a gépemen. Vagy ha el is indul, akkor szaggatni fog mint az atom :) -
#888 ez egy kijelentő mondat volt...
ha azt irnám "lószar ez a víz" akkor lenne fika -
#887 "a víz olyan mint egy tál fogkrém"
hát ha ez nem fika vót, akkó mi? -
#886 mikor mondtam hogy nem tetszik?
azt irtam zöld mint a fogkrém...1ébként én is ittvagyok már egy ideje -
#885 ezt azért írtam külöben, mert nem csipázom az olyan manusokat, akik nyitnak 1 topicot, és azzal le van tudva a dolog, és olyan fasza csáveszek, hgy most az ő nevük alatt megy a fórum. (na jó, egy kicsit büszke vagyok magamra, mint topicnyitó ) 1ébként ne balhézzunk már, neked nem tetszik a víz, nekem meg az nem tetszik, hogy neked nem tetszik, Tma lezárva -
#884 nem? pedig azt hittem -
#883 én csak azt mondtam hogy ha nem tetszik menny innen...mivel te használod ezt a fajta keleti gondolkodásmódot...
ha valami nem jó akkor menny innen,ne játsz, kapcsold át, hagyd békén...ezt a fajta hozzáállást nem bírom...
1ébként senkit nem érdekel ki nyitotta ezt a topicot..ez nem "fragre" megy. -
#881 Ok mea culpa.
Nem gondoltam, hogy valaki másról írna a Far Cry topikba, mint a Far Cry-ról... -
DePreSsZYo #880 Milyen vasad van? -
#879 Hopp köszi :) Ennyire nem volt erőm visszalapozni. -
Árnyvadász #878 ÁÁÁÁÁÁÁ előszőr olvass aztán írj, legalábbis ami a 30.00-át illeti. Az a DOOM III alphára értendő. Basszus, már fekszem. Előbb egy idióta KOTOR leírást olvasok a neten, most meg ez a 30.00-ás dolog. Bocsi, nem akartalak megbántani, de olvasd el amit írok. -
#877 #757 :) -
#876 Hehhe...
A ReGet-en keresztül folyamatosan azt üzengeti a szerver, hogy jöjjek vissza 10 perc!!! múlva.
Na elmennek a jó....ba :DDD -
#875 22 kor mikor haza jövök. -
#874 Nem tudom, leírta-e már valaki, hogy mi a demo igénye. Én csak annak írnék, aki valamimilyesmit írt, hogy "30.00 utáni detonator-al nem megy"
Na én találtam a www.3dgamers.com-on linket a demo letöltéséhez (persze egyiknél sem férek be a userlimitbe...), na szóval a linknél van egy másik link is a leíráshoz. Idézek a dokumentumból:
***SYSTEM REQUIRMENTS***
* Minimum:
+ Computer: 1 GHz CPU
+ Memory: 256 MB RAM
+ Operating System: Windows 98/ME/2000/XP
+ Video Card: Geforce 4 MX, Geforce 3 or higher
+ Drive Space: 582 hard drive space
* Recommended:
+ Computer: 2 GHz CPU
+ Memory: 512 MB RAM
DirectX 9.0b must be installed
Nvidia based cards must have: ForceWare drivers 53.03
ATI based cards must have: Catalyst drivers 3.9 -
#873 Nem jöttök a \connect iso-x.no-ip.org-ra? -
#872 nekem 4db dll filet rakot oda. -
#871 elég 1X is berakni a képet, nem muszály 3X :P -
#870 Na mindegy megyek vissza! -
#869 De miért nem illeszti be a képet? -
#868 -
#867 Jó lessz:) -
#864 ha nem adsz esélyt neki azzal csak magadat fosztod meg az élménytől mert gondolom nem veszed meg ingyen meg csak megéri. -
#863 nem vettem észre. -
#862 neked is másol dll fileokat a C:\ főgyökérbe -
#861 ne dönts elhamarkodottan, jó kis game. Több játékot kiadtak már "félkészen". -
#860 Én meg legyalultam a fenébe! Szenved az ember ilyennel? Nem.
Még a fullnak sem adok sok esélyt.
Ha ezt így ki lehetett adni, akkor bele se gondolok mi lesz a véglegesben... mint a Chrome-ban: 14000 fájl, tömörítetlen textúrák, és 2 (de lehet, hogy 3) CD-n...
Ezt:
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------