24504
-
#1107 -
Árnyvadász #1106 Eza cápa a játék ATI reklámja. :) -
#1105 Neeem, ez cápavér... -
Árnyvadász #1104 :D -
#1103 bár ahol egy harrier megfér -
Árnyvadász #1102 Érdekes, mert az egyik videóban (Gamestar DVD-exlúzív in-game Far Cry) ugyanilyen vér volt, de nálam a vér abszolult nem így jön ki a faszikból, hanem fröcsög, és rettenet élethű...
Ez valami Radeon trükk? -
#1101 najó van szálljunk le erről a feka cápáról, linkeljetek valami értelmeset is -
Árnyvadász #1100 A sebzésrendszer ambszolult kiváló! Igaz nem szakadnak le a végtagok és nem repülnek le a fejek, meg egyéb SF nyalánkságok, de ami van:
Ahova lősz az meglátszik és basszus nem is akárhogyan! Komolyan szinte már mélysége van a sebnek (persze magas grafikai beállításon). Ahol lövöd az ellenséget, a fizikai motor kiszámolja, hogy merre pördüljön a test és így teljesen életszerűvé teszi az elhalálozásokat. Pl. Gránátot dobsz az ellenfél közelébe, el kezd futni, de a robbanás ereje, vagy 15 méterrel odébb vágja, mindezt a levegőben szaltózva teszi meg, kezei-lábai közben a fizika törvényének megfelelően imbálódznak. Fejlővés azonnali kampecolást jelent, egy meglehetősen nagy vérfröccsenéssel kőrítve. (Nekem a Global Ops-ban megoldott sebzésrendszer tetszett, ott még át is jutott a golyó a faszi testén és a túloldali lyukon szépen lassan kivérzett.) A FAR CRY szerintem ebből a szempontból jó. Nem fogsz benne csalódni az tuti. Ha próbáltad a DOOM III alpha-t, ott ugyanilyen volt a sebzésrendszer, ahová lőttél ott jelentekezett a seb, de itt szebben van kidolgozva a sebhely, és mivel emberekre kell lődőzni, nem mind1, melyik testrészét találod el, na meg van e rajta golyóállómellény vagy sem. Zombiknak tökmind1 ilyen szempontból. -
#1099 Gyönyörű nem?
Vajon a XIII-ból vették át???
...de akkor miért nincs Snakk, Szlipp meg efféle hangutánzó felirat bevillanás?... -
#1098 Lol :)
Másik kép sajna elveszett, azon épp horgászott két katona :) -
#1097 Ez nagyon szar:)))))))))) -
#1096 OK:) -
#1095 Ezt a csodás vér-spricc effektet nagyban kell csodálni:
-
#1094 erről beszélek, csak lemaradt a szmájli... -
#1093 -
#1092 Mi? elviszik? mikó? -
#1091 Verfolt nem a kaszabolastol van?
Vagyis nem a capanak a kessel valo megpiszkalasabol kifolyolag termett a pallokon? -
Árnyvadász #1090 Igen? Hmmm... Meglehet. A Cápa-rejtély kezd megoldódni. -
#1089 Done. -
Árnyvadász #1088 Milyen aranyos!!! Nos nekem Cápali nem volt ott a megbeszélt helyen :( Pedig ez rögtön az első móló, már vagy tucatszor jártam erre.
IGEN!!!!! Most már emlékszem!
Az alatta lévő vérfolt!! Na az megvolt! Csodálkoztam is, mi a francot keres itt egy ekkora vérpacni, holott semmi nem utalt rá. Szóval vérfolt az volt, Cápali és Bitófa nem.
Na ez vajon mitől lehet? Poén az lenne, ha ez egy DierctX9-es effektcápa és nekem nem rajzolná ki. Poén csak. Szerintem ez egy bug a GF3-ason. -
#1087 Sajat tarhelyeden van, skalazd le:))))) -
#1086 Meg nektek is van olyan, hogy a halacskak kiusznak a partra es eltunnek? Ilyenkor egy kis texturahiba es aztan eltunik a hal.
Lehet, hogy egy masik dimenzioba lep at es a sziget tuloldalan jelenik meg ujra :-)
bar ezt sose tudjuk meg a helikopter miatt. -
#1085 Ja igen azt mondani akartam, hogy a hal az CAPA.
lehet, sok embert ez tevesztett meg. -
#1084 Hinyee...nagy lett bocsi :) -
#1083 Ja es a kicsi kocsit megtalalni a kovetkezo keppen lehet:
Amikor kiersz oda, ahol egy ficko dobozokat pakol menj tovabb ballra a part mellett, es egy kis gyalolas utan kiersz egy masik obolbe, ott van 3 ipse es a kicsicska.
Ott van meg egy tonkretett csonakocska is.
Es fentrol a hellikopteres epizodnal lenezve ezt az obolt lehet latni a nagy hajoval. -
#1082 Cápali:
-
#1081 Na szoval hal volt e biztos, de en lattam tegnap, amikor ket ficko betette egy csonakba es jobbrafele hatra az egyik szigetre elvitte.
Utannukmentem es megneztem, kitettek a partra (gondolom budos lehetett). A kezdo csonakpoziciotol jobbralevo elso kis szigetrol beszelek. -
#1080 A ver nem szokott felszaradni:))))) -
#1079 juhujj mar alllatira furdalja az oldalam miylen lehet a game mozgas közben. Bar elég vénemberesenet fog produkalni sztem (1.8 xp raadasul radeonnal:/ ), ha még 2ésfél gigas gépekkel is sir nemegy ember szaja. Nem beszlélve rola hogy 256 mega ramom van. Mos ez a tendencia hogy valami pofatlanul kurva lassu (lasd ezt a gamet meg halflife, tudom tudom az csak beta, söt alfa...) vagy röhejesen gyors a szépségéhez képest mint pl max payne2, stalker (vagyis ami kesz van belöle). Szal tök kiszamithatatlan hoygy mi fog siman futni és mitöl hal meg a gépem, idegesitö:)
Amiröl viszont nem nagyon regéltetek hogy milyen a szebzés rendszer. Van oylan jo mint a lassan két éves soldier of fortune 2nek? Beszaras hogy grafikailag mar 10szeresen tulhalaták azt a játékot, de "realis" sebzödést azt nem csinaltak azota sem semmiylen gamehoz. Remélem ebben is attörés lesz ez a game és akkor talan ki tudom robbantani a köcsög a haverjaimat a csölátásos SOF multi eufórikus állapotukbol -
#1078 Hoppá, mire megszemléltem közelebbről is, a vér már fel is száradt:
-
tbundy #1077 nálam is van hal, és el lehet lőni a madzagját :)
amúgy highon jobban megy nálam , mint mediumon.. -
#1076 Béla elheverészik:
-
Árnyvadász #1075 Halál és a leesés utáni fájdalom (eltorzult kép egy néhány másodpercre) is ütős! -
Árnyvadász #1074 Mivel több szigetcsoport van és a bejárható terület is eléggé impresszív (már ahol a program tervezői úgy gondolták, hogy te azt bejárhatod), plussz a külső tereken kívűl rengeteg belső labrintusszerű járat lesz, megkockáztatom, hogy a 25-30 óra az a minimum limit.
De mondjuk számold azt, hogy teszem azt ezt a demót végig lehet tolni 25-30 perc alatt, de lehet 1-2 óra is attól függően hogyan játszod. (Lopakodsz, hentelsz, körülnézel stb..) Ez egy küldetés. Nyilván lesz benne minimum 25 küldetés vagy több, ezt szorozd meg, plussz a Checkpoint rendszer tuti hozzá tesz ehhez egy kis plusszt (sűrű anyázások mellett) és akkor kijön egy játékidő ami nagyjából már megfelel a valóságnak. Egyenlőre mást nem tudok mondani. Sztori lesz, tehát ennél fogva biztos nem egy Call of Duty típusú hossza lesz a cuccosnak. -
#1073 A flashbang gránát effektje vérkúl..nagyon üüt!! Próbáljátok ki! Magatok elé egyet...nagy rulz.: -
#1072 Még nem találkoztam vele
Remélünk míg élünk.:) -
Árnyvadász #1071 Persze megnézem megint így. De tegnap 3X csináltam ugyanezt, hal nem volt. Általában 6-7 féleképpen csináltam meg az első mólos részt. A legjobb az volt, amikor utánamjöttek motorcsónakkal és üldözni kezdtek:) Aztán fordítottam egyet a csonakon és mindenkit ledaráltam a géppityuval. MA ESTÉRE LEGYEN HAL, mert különben, a játékban minden(ki)HAL!
Mondjuk azt nem gondoltam volna mér egy-két nappal ezelőtt, hogy a KOTOR-t félretszem. Ma már másképp van. FAR CRY DEMO-t minden bitjében kijátszom. Aztán kotorok. -
#1070 Na és a történet vajon elég érdekes lesz, ebben a Barbie világban???
És origami harrier mentes övezet lesz??? -
#1069 Nekem is volt hal, himbálózott is, meg, meg is vagdostam is, árnyékolt is, szal hal az van, tuti, lámpa is volt, bent a végén.....gépigénye is van, memóriát is szereti, azt nagyon is..
100 -ból 3 nak nem futt..lol..
Egyébként tényleg szép és jó. Játékidőről van valakinek nfója? Remélem nem 5-6h órás dúmszar,maxpayneszarral -szerűségekkel akarják kinyomni a szemünket. -
#1068 A halnak ott kell lennie mindenhogyan szerintem.
De próbáld ki: demó elölről elindít, egyenesen nekimegy szigetnek, kiszáll, pár Barbie katonát megöli, himbálózó halat megvagdossa...