24504
-
#1187 hogy mondhassák"mi kiadtuk a demót..." -
#1186 az mire jó vajon amikor a játék megjelenés után jön ki egy demo 1.5 hónappal. -
#1185 A KOTOR is powa. Főleg darkside-ba. /Menny anyáda má ne offolj itt. Jóvanna bocs./(ez nekem szólt) -
#1184 ha már itt vagy hogy lehet tovább jutni ott ahol álruhában vagy és a papírokat kell egy tisztnek odaadni. Akármilyen álruha rámlőnek a szemetek ok nélkül. Mostmár nem offolok többet. -
#1183 fakk -
#1182 Nem tudom, hogy ti észrevettétek -e, de mintha azóta jönnének az igénytelen játékok amióta megszűnt a demo fogalma. Így nincs esély a játék tesztelésére, mások beszámolóira vagyunk kárhoztatva. Gyakorlatilag zsákbamacskát kapunk nem igaz? Viszont ha valaki demót ad ki, az már önmagában hordozza a fejlesztők pozitív hozzáállását a játékhoz, azaz valóban játékot készít és nem tucatterméket. Van esély a hibák javítására, tesztelésére és nem utolsó sorban a játékmenet csiszolására. Igazság szerintem ott van, hogy itt csak a kiadók járnak jól, igaz, hogy a fejlesztők is bár ők azért nem annyira. Nézzünk meg egy átlagos fejlesztőt: neki nem feltétlenül csak és kizárólag a pénz az érdeke, neki fontos a szakmai és fogysztói elismerés, becsület és tudás... Szerintetek véletlen az alfák + béták kiáramlása mostanában? Szerintem nem. A fejlesztőknek köszönhetjük... Lehetne ragozni tovább is, de sztem a lényeget innen már fel lehet fogni..? Nem igaz? -
#1181 Hát sajna én is kivagyok a szar gagyi konzol átiratokkal ami sok esetben jó játék lenne csak a "konvertálás" szánalmas. Ilyen pl a silent hill 3 amivel szívesen nyomnám de lehetetlen úgy beállítani a gombokat ahogy én akarom ezért teljesen elment tőle a kedvem. ON. -
#1180 nem tűnt fel. -
Árnyvadász #1179 Én a H&D 2-t választottam a 2003-as év legjobb játékának a pcdome-on. Bár a KOTOR miatt a szívem szakadt meg, csak hát a II. világháború az II. világháború, szóval vita nincs:) -
#1178 elvitték kirándulni hallod. -
#1177 nem.
azt mondta a qrva anyád dobálozó -
#1176 szerintem o nem a tukrozodesre gondolt, hanem arra,hogy latszik, hogy mit latnal az optikaba belenezve -
#1175 na ez az engine baze. A fullos is elfut rajta majd legalább 5-el:) -
#1174 má megjelent??:DDD
én is akarom -
Árnyvadász #1173 A H&DII-t nem szídni!!!:) Kedvenc programom. -
#1172 nem mondta hogy vau-vau? -
#1171 a mikróhullámú sütő... -
#1170 Posztmodern stílus... -
#1169 a korlát belegyűrődött a gallér alá -
#1168 modemnél van szarabb? -
#1167 na ja, -
#1166 szépek és megkapóak...különösen a fehéralapon piros x...üt mindent -
#1165 Ja-ja. Raven Shieldben kiváló, bár az elején kicsit érdekesen viselkedett, de finomítottak rajta. -
#1164 konzolok csak a mennyiséggel hóditanak nem a minőséggel!! -
#1163 szóval:
-
#1162 profi rongybabák még: Hidden and dangerous 2, Raven shield.
-
Árnyvadász #1161 Ez így van. A lényeg: Legyen egyedi, hangulatos, viszonylag kevés hibával megáldott (legalábbis a kifejezetten bosszantók) program és akkor ok a dolog. Szerintem a FAR CRY egyediségével no problem, mert ilyen nem volt. Hacsak az übergagyi Nightfire egyik szigetes pályáját nem hasonlítom ehhez. De azt merő ökörség lenne, max. mint párhuzam, hogy jááá ott már volt ilyen trópusi pálya. Szóval egyediséggel nincs gond, és a többi is a helyén van/lesz egy nagyon faxa kis játékhoz, igényes grafikai környezetben. Örüljünk, hogy végre nem egy konzol átirattal kell tolni, hanem egy vérbeli PC-re készített játékkal. Sajnos ma már ez is öröm kell, hogy legyen. Konzolok rettenet hódítanak. -
#1160 De mi a faszér nem működik a teljes képernyős anti aljasság???
Lehet, hogy úgy már játszhatatlanul lassú lenne??? -
Árnyvadász #1159 Én is írtam a hibák közé a még nem teljesen remekelő AI-t. Várjuk meg a Final Build-et és akkor kivessézzük a FAR CRY-t töviről hegyire. A multit én nem vettem bele a leírásomba, mivel ez kizárólag Single demó. Bétea multi-ról korai lenne még véleményt alkotni. Igazából az a fontos, hogy azok a hibák, mert mindenben vannak, persze nem mind1 mennyire idegesítőek, azok legyenek kijavítva és ha ez meglesz a FAR CRY biztos befutó 2004-ben a legjobbak közt. Egyedül az ID-ben bízom, ők nem adnak ki hibás játékot, addig tesztelik és addig pofozzák a gémet, amíg kell és utána dobják piacra. Jó náluk is volt egy két baki (Quake 3 emberke bizonyos helyen bemehetett a falba, de ez volt az egy össz vissz hiba) de ők tényleg minőségi munkát adnak ki, Carmack eltökéltségének hála. Ebben csípem a manust. -
#1158 Ha nem tűnt volna fel, árnyékban állok...
...vagy nálad az árnyékban is tükröződik??? Az jó lehet... -
#1157 Bocs skacok, de ezt csak nagyban érdemes, amúgy se több, mint 120-140k :)
-
#1156 képet plz. -
#1155 A Global ops-ban is tényleg ott volt a sebzés egyszer képzeld el Hallom az AWP lövését el is talált (ami álltalában halált okoz) és néztem az energiámat 98 maradt. mondom hogy a picsába a haver akivel játszottam mondom nézze má meg hol talált el erre aszongya a vállamon van egy csík. Erre leesett a tantusz hogy csak súrolt a golyó na ez a sebzés rendszer. ON -
#1154 Paint-el kicsinyítem a képeket, más nincs nekem fenn, de ezzel én nem tudtam a jpeg minőségét állítani. -
#1153 csak ugy lehet megitélni valamit ha viszonyitunk valamihez...
nem csak a gammáknál...mindenhol és mindennél igy működik...
Viszonyítás nélkül minden tökéletes lenne...ami persze nem igaz -
#1152 ja, csak az a baj,hogy az egy tobbeves pre-alpha, ez meg egy kesz demo -
#1151 hát ha ezekkel raklámoznák a gamét igen leromlana a népszerűsége. Remélem ez csak olyan mint a STALKER-ban a gagyi CS hangok. Ideiglenesek. A stalker-ben tuti. -
#1150 mér, elveszett? :D -
#1149 Az a poen, hogy az emberek, mas-mas jatekokbol szednek elo, esetleg ott jobban kidolgozott, megvalositot efekteket stb.
Rengetek dologog van, amit sokfelekeppen lehet megoldani: grafika, efektek, fizika, sebzes, palyameret, fenyek, AI, jarmuvek stb. Egyreszt, nem lehet egy jatekban minden "tokeletes", mert akkor atomeromuvekre lenne szukseg. Masreszt, vannak dolgok, melyek nem is biztos hogy nagyon fontosak epp abba a jekstilusba.
Persze, azert vannak olyan dolgok is, melyek tenyleg ganyul vannak megoldva, a lehetosegekhez kepest. -
Árnyvadász #1148 Bár engem még mindig az elveszett Cápa foglalkoztat. :DDD