24504
  • Lifeforce
    Emberek...
    Összeépítettem a demot és abetát és multizom... :D
    Kira..
    Van benne minden.. vízen lehet látni a becsapódást és mindent.
    A poén az, hogy pár részen eltüntek a textúrák és csak az alapokat látom...:D
    Majd megpróbálok korrigálni rajta ha visszajöttem :D
    Lehet, hogy 6óra körül már nyomhatunk multiban a demóval:D
  • Lifeforce
    Emberek...
    Összeépítettem a demot és abetát és multizom... :D
    Kira..
    Van benne minden.. vízen lehet látni a becsapódást és mindent.
    A poén az, hogy pár részen eltüntek a textúrák és csak az alapokat látom...:D
    Majd megpróbálok korrigálni rajta ha visszajöttem :D
    Lehet, hogy 6óra körül már nyomhatunk multiban a demóval:D
  • zaki
    az ilyen képeket pls hagyjuk :)))
  • zaki
    március
  • Mayday
    Egyebkent mikorra tervezik a full jatekot kiadni?
    Akar nehany heten belul, vagy meg csak honapok kerdese?
  • CrucifX
    Olyan egetverő hibák nincsenek benne, az viszont tény, hogy még ráférne egy alapos optilamizáció egy huzamos teszteléssel egybekötve. Azonban még a nagy riválisok előtt érdemes lenne piacra dobni... Valamit valamiért, mindenesetre kár lenne érte, ha félkész állapotban adnák ki.
  • LSC
    Az lenne a legjobb ha ma kiadnák kijavítva a hibákat:).
  • grebber
    Az lenne a legjobb hogy csak 2004 végefele adnák kiaddig simán ki lehetne javítani a hibákat.
  • CrucifX
    A "textúra feketedés" 4.1-es Catalyst betegség, ez kívételesen nem a játék hibája :)
  • pluhi
    Nálam Cat4.1 sokat dobott a teljesitményen. Barton 2500+@2200Mhz, 512DDR, R9600PRO(480/355).
    Minden very high, kivétel texture filter(Medium). NO AA. Játszható, az FPS 20-30 között mozog. Néha leesik 20 alá. Érdekes, hogy nem sokat számit, ha mindent high-ra rakok le.
    Az AI fincsi lesz, egyszer fél percig kerülgettünk egy fát ketten:).
    Bug is van pár. A textúra feketedés nemtom mitől van, drivertől függetlenül megjelenik a sziklákon, sniperen, kézen. MP5 után már nem volt hangja a fegyvereknek. A domboldalon az egyik fordulóban (ahová odalát már a sniper), beakadt az egyik ellen a beton mellé, nem lehetett meglőni, a gyolyók megakadtak valamiben. Ő sem tudott kilőni láthatatlan "kalickájából".
  • CrucifX
    Próbáld 3.7-essel, az mindent visz :)
  • Mayday
    Lenn van!
    Biztonsag kedveert mar ket helyrol is leszedtem, hatha hibas volt az elso!
    Tegnap este gorcsoltem vele egy csomot, de nem sikerult eletet lehelni bele! De csak a 3.10 es 4.1 Catalysttel probaltam meg.
  • LSC
    előbb vedd le a cipőd meg kabátot:) ja meg töltsd le az 500 megás demo-t.
  • Mayday
    hazamegyek, es elso dolgom ez lesz, hogy kiprobaljam (most meloban vagyok)
  • ssc-suni-hu
    ja ez erre #1208 szolt volna :-)
  • insp
    Elfogy a kakaó a tápban és bemondja az unalmast.
  • Kandurex
    3.9? mer' a readme szerint aszt szeresse..:
  • ssc-suni-hu
    Igen a jatek igy mukodik. Vagyis a fejlesztok igy oldottak meg, hogy egy palya ne egy oraig, hanem sokkal de sokkal hoszabb ideig tartson.

Nekem BFel volt ilyen gondom regebben. Ott drivercsere megoldotta.
  • Mayday
    VEGREEEEEEEEEEEEEEEE!
    PALI! Miatta nem fut a gepemen!!!
  • insp
    Sima ügy.

• Mighty
    Most odaig eljutottam, hogy ki tudtam nyirni egy csokat. De megint restart....
  • Mayday
    Nalam nem az a gond.
    ATI Catalyst 3.10-el es 4.1-el probaltam, ez a ket legujabb, de k.o. :(
  • nagykispeter
    kibaszott szép ha valakinek nem indul próbálja feltelepíteni a VGA legújabb drivert !Nekem aztán ment GeForce Ti 4200-esem van!
  • LSC
    ilyennel még nem találkoztunk.
  • Mighty
    Problemam van!

Szepen elindul a jatek, csonakazok egy ideig, aztan szo nelkul ujrainditja a gepemet :(

Mi lehet a gond?
  • LSC
    mert nem is akarod.
  • LSC
    ehe lehet tényleg.
  • Mayday
    Olyan senkinek sincs, hogy az Main Menu utan abszolut kifagy???
  • Geeryy
    kis gonosz
  • csabawarchief
    még mindig nincs meg
  • toMpEr
    szerintem a videokartyajaban van 128mega ram :)
  • LSC
    idén azért jó évünk lessz. Far Cry, Doom 3, HL2, STALKER, Talán OFP2 meg amiket elfelejtettem.
  • LSC
    mé nem veszel ehhez még ramot? Ennek a konfignak jót tenne.
  • Kandurex
    Van abba is amit Krinyo mondott, de persze nem teljesen. Helyzet: Elkészült a termék, piacra dobva. Meghatározó a piac szempontjából az első pár hónap. Sőt. Itt derül ki csak igazán, hogy az adott anyag sikeres lesz -e vagy nem. Ha te kiadó vagy és esetlegesen nem menne a terméked, mit tennél? Természetesen demot adnál ki, hiszen a zsákbamacska effektus nem jött be (van ilyen, előzetes kampány vészegény, nem kapott megfelelő publicitást), valamivel fel kell hívnod magadra figyelmet és, mint utolsó mentsvárként is felfogható, hisz talán még se olyan rossz ez a játék...,

"próbáljátok már ki, ha nem is veszitek, csak próbáljátok ki, itt van tessék ingyér, csak nézd meg egyszer please.."

Mondja a kiadó...

Ettől függetlenül ha sikeres a gamma, akkor is érdemes, hisz még többeket ösztönözhet...farkába harapó kigyó

De míg a játékok anno' a játékról, ma már a pénzről szólnak.. és ez a tendencia (azaz a demo végleges eltűnnése) folytatódni fog
  • plas
    nah feltettem én is a demót... 2500+AMD meg radeon9600 128Mb mediumon minden... így fut elfogadhetó sebességgel, de így is gyönyörű a grafX. a víz az eszméletlen...
  • LSC
    Este multizunk ppl? Jó lenne mert tegnap max 4-en voltunk.
  • LSC
    A tisztig elkummogtam valahogy csak valami raktárba nem jutok. De akkor ez lessz a gond tuti. Pedig milyen evidens csak nem gondoltam rá.
  • LSC
    Hitman is jó volt tényleg.
  • LSC
    de a szerencsétlen aki megvette előtte mert bízott a címben az már cseszheti. Ezért nem kell megvenni:)
  • Árnyvadász
    Off: Az a lényeg, hogy ne legyen rajtad olyan cucc, ami a sajátod. Tehát csak a ruha meg ha jól emlékszem az MP40-es, azt is inkább vállra rakva. Mert ha bármilyen más, pl: hátizsákod, angol fegyver szóval ami nem odaillő, kapásból kiszúrnak és neked annyi.

Meg olvastam régebben, hogy sokaknak ez bug is volt, mert lehet csak abban volt ami meg van adva, de mégis lelőtték. Gondolom ilyenkor pálya újrakezdése, vagy patch segít. Nekem csak azért nem sikerült elsőre, mert egy Thomphson volt a vállamon és ez nem éppen volt egészséges számomra. Aztán mikor csak az adott cuccost vettem fel és vittem, akkor gond nélkül eljutottam az irodába a tiszthez.