24504
-
#1270 KIRÁLY! :) -
#1269 vezet a hegy gyomrába egy lift oder egy szintel lejebb egy barlangbejárat ahol megtalálod a dájnamájtot -
#1268 nálam meg ha be van kapcsolva akkor legjobb esetben a szivárvány összes szinét látom a játék helyett vagy rosszab esetben ujrainditja a gépet. -
HoTDoG #1267 Szevasztok!
Kéne 1 kis segítség. Elakadtam a demoban... Amikor jön a 3 heli meg a katonák. Őket megölöm, bemegyek az épületbe, de onnantól nemtom mit kell csinálni. Azt észrevettem hogy a "tartályra" fel kéne szerelni 1 bombát, de a controlsban semmi ilyesmit nem találtam, use-al meg semit nem csinál. Szal mondjátok el lécci hogyan tudnék továbbjuttni.
Kösz! -
#1266 Én bekapcsoltam, végigpróbáltam a low-tól a high-ig, de semmi, hogy a fene enné meg!!! (a driver panelén természetesen be van kapcsolva) -
#1265 nem lehet semmilyen élsimítást kapcsolni sajnos. pontosabban lehet de akkor játszani nem fogsz vele mert teljen megbolondul a betöltés után minden -
#1264 ...az eddig belinkelt képeknél is látszik az FSAA hiánya.
Lehet, hogy alapból letiltják, hogy azért még valahogy fusson ez a Barbie Kommandó??? -
#1263 Nincs itt semmi érdekes bameg: egész egyszerűen (itt is) szar az optimalizáció, azaz nemigen van... -
#1262 megoldódott,ne írjatok. nekem maxon megy.és nagyon szépen néz ki.(enyhe kifejezés). :)) -
#1261 Van olyan ember a gáton, akinek működik az antialjasság???
Ezek a különböző beírt FPS értékek FSAA-val, avagy nélküle, mert nagyon nem mindegy ám?! -
Zsoltee_a_bator #1259 en felraktam az uj catalystet de nem lett gyorsabb.. -
#1257 hühh. közbe megoldodott a dolog legalabbis az uj katalisztal mar azer hozza a keméény (de vegulis realis) 15-20 fps-t mediumon :D
Eh na maskor kitöréseim elött drajvát frissitek inkabb. Ja meg ramot veszek :P -
#1256 ÁÁÁÁÁRRRNNNYYVADÁÁÁÁSZ!!! :D -
#1255 ja,meg még nagy kékességet. -
#1254 megy a demo,de miután betöltötte a játékot,csak egy célkeresztet látok,meg egy állapotsort.másnak nem volt ilyen hibája? -
Árnyvadász #1253 off: Néha azon tűnődöm, hogy amikor kinézek a munkahelyem ablakán (Kutatóközpontban dolgozom-szóval tiszta Stalker eleve), és eközben ránézek egy STALKER screenshotra a monitoron valahogy a kettő közt nem látok különbséget.
Szóval a grafika enyhén szólva is takarít.
-
Árnyvadász #1252 Nekem 1.8XP, 512MB, GF3TI és ugyanez. Szépen játszható minden high-on és 1024*768-ban fut. Az anti-aliasing-ot az nem kapcsolom be, és a filter quality is mediumon van, de az azon is marad bárhogy állítom. Geforce-on ez a program egyenlőre jobban optimalizált. Régebben leírtam miért. X-Isle nvidia tesztprogramnak indult anno. Nyilván a kód erre a chipsetre lett bekonfigolva. Radeon-on szerintem a fullban már nem lesz gond. Talán pont ezért is adták ki a demót, hogy tapasztalatokat megfigyeljék és javítsanak a meglévő problémákon. A másik meg a reklám. Amúgy egy az egyben ugyanúgy fut nekem is, mint Süninek. A HL2-nél meg a Geforce-osok fognak szívni, na de ez egy másik történet:) -
Árnyvadász #1251 Nem, oda 3 másodperc alatt érek motorcsónakkal beugratva. Szóval cápa sehol. Ma este megkeresem. Még az is lehet az "én" verziómba ki sem fogták. A vér meg egy előző cápa vére.:) Ma este minden kiderül.
Úgy összebúvárkodom a tengert, hogy a Titanicot is kihozom holnapra vazze... -
#1250 Hat csak viszonyitaskent, mert mar sokan irtak be a Konfigot
P4 1.6 - 512 Mb Ram - GF4TI4200
Egy ilyen gepen vegignyomtam az egesz demot minden HIGHen volt es boven lehetett vele jatszani 15-40 FPs kozott. De atlag 25 volt. Es a 15 FPS-ek max 1-2 mpig tartottak, amikor hirtelen jott valami uj dolog a kepbe de meg ez is alig eszreveheto.
Nemtudom, de lehet, hogy egy 9000-as radeon nagyon kicsi neki nem? Bar akkor se kellene 1 FPSt produkalni. -
#1249 konzolba ird be, vagy (akinek magyar billentyuzete van az meg CTRL+C aztan game es konzol vegul CTRL+V)
\r_displayinfo 1 -
#1248 zaki: jah hat ezt nem ertem en sem, hoyg azer énse 500as cerkaval probalkozom meg vudu 1essel..szal szo sincs generacios szakadékrol az itteni atlag gémerek gépei meg az enyém közt max egy oylan 30-40%nyi teljesitménykulonbseg
Alpha: jah, csak aza gond hoyg én még kis hazánk berkein belül is csoresz avygok, nemhoyg nyugaton -
#1247 Hogy íratod ki az fps-t a sarokba? -
#1246 Nagyon tévedsz... -
#1245 volt itt par oldallal korabban egy csoka, vmi 1.7es amdröl meg geforce3rol beszélt..mindehhez mediumon türhetö sebességet...hat nemtom, kiegyeznék a oldschool gép miatt egy 15-20 fpsel is nade ez a nullaegész egy..készvagyok.. na kap egy uj katalyst instalt de az eddig még a büdös életbe nem gyorsitott egy gamen sem mikor ujabbat verziojut raktam, max ha addig egyaltalan el se indulta a game:). -
#1244 akkor a hiba az ön készülékében van, mert nekem a 2100-es cerkámmal gef3ti200-al, 640ddrammal high-on is gyönyörűen fut a game -
#1243 mkondjuk az tény hogy nyugaton a legszarabb gépekbe is min. 2000+ és radeon 9600pro van. Akinek ennél rosszabb ott az már nagyon csóró. Gondolom ezt veszik figyelembe. -
#1242 itt nálad van a bibi szerintem. Vagy valami driver nem tetszik a gémnek. -
#1241 gyerekek mi ez, mieeeeeez? oké hoyg 1.8as xp-m van csak meg radeon 9000es....de azé mégis eza 0,1 fps kb amit produkal akarmiylen low/medum beallitasokkal...ha'menjenek a jokurvaanyjukba már ezzel a high end burzsuj gépekre irunk csak jatekot mentalitasukkal, ehh.... -
#1240 10 percig kommandóztál mire eljutottál az első stégig:)? -
#1239 Azé ez rendben van az ilyeneket szeretem. -
Árnyvadász #1238 A cápám!!!!!!!!!!! Szemét zsoldosok ma meghalnak, mert elcipelték. -
#1237 kamu :) -
#1236 No a ketelkedoknek:
Szoval ha sokat vartok, akkor tenyleg elviszok a capat (halat). Kb 10 perc. En kivartam. Fogak ratettek a hajora es egy szigettel hatrabb kitettek. Ketszer is kivartam, es mindig mashoiva tesizk
-
#1235 Európában március 24, USA-ban március 25. -
#1234 Miert irtok mindent ketszer? -
#1233 Miert irtok mindent ketszer? -
#1232 most szórakozol? -
#1231 most szórakozol? -
Lifeforce #1230 Bocs a 2x... -
Lifeforce #1229 Bocs a 2x...