24504
  • Alexease
    Csak most volt idom tesztelgetni, mint jatekot, es nem csak mint benchmark is:) nem sokaig jutottam, de eddgi tetszik. Van egy-ket erdekes dolog, de szerintem jo lesz.

A sebesseggel sincs mar gondom. INI-be turtam ezt-azt, meg gyari full LOW-ba megy, igy boven hasznalhato:)) Rondanak azert igy sem mondanam, max a hightech efektek hianyoznak innen onnan. De mivel ugy is nagy a dzsumbuj, max az arnyekokon latszik a minimum beallitas:) Mivel megy boven 50fps-sel, es nem is csokken, valszeg el kezdem az ertelmesebb dolgokat feljebb huzgalni:))

Akkor mar en is egy kepet, bar ertelme nem sok, max annyi, hogy ilyen a full minimum:))) (A JPG hulyere van optimalizalva, a texturak azert ennyire szoszosek, de meg igy is nagy a file meret (uszkve). Valszeg a sok szines, csicsa miatt:))
  • hykao #1309
    Megtette, már ami a fájl méretét illeti.
  • grebber
    Bocs!!
  • IMYke2.0.0.0

-----------------------------------------
    Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------
  • zaki
    gondolom még véletlenül sem jutott eszedbe, hogy lekicsinyítsd a képet
  • IMYke2.0.0.0
    Ez randa!

-----------------------------------------
    Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------
  • grebber
    Ezt a halat a viz alatt löttem le pisztojjal és kirepült a partra!!
  • grebber
  • hykao #1302
    Pontosan leírtad, hogy miért is kellene szidni a fejlesztőket:
    Egy - Gforce3 - kártyára optimalizált valami, az nem optimalizálás bameg!!!
    Épp ez az, hogy nem optimalizáltak.

Már ne haragudjon meg a világ, de annyira azért nem szép a grafika - a maga szögletes csöveivel - hogy 9800-on, 6x élsimítás mellett kemény 1 FPS-t produkál!!!
  • toMpEr
    csak siman atkell masolni a palyat a betaba?
  • Lifeforce
    Na mind1 nem éri meg vele kinlódni úgy is mindzsá itt a multi demo.
    Max ha nem lesz benne ennyi pálya akkor átpakoljuk :)
  • Lifeforce
    többen.
    Sajna még mindíg nem robbannak a hordók...
  • grebber
    \connect iso-x.no-ip.org -gal van valami ketten voltunk a ping kurva szar volt és nem lehetett látni egymást !
  • neozed
    Hát lehet.
    Az biztos, hogy ezt a játékot nem sokan fogják élsimítással játszani
  • toMpEr
    es tobben probaltatok multit, vagy csak te egyedul?
  • toMpEr
    valoszinu azert, mert a gef4ti max 4x-eset tud, aztan a 6x-osat softwarebol szamolta
  • Lifeforce
    Nem tudtam másképen megcsinálni...:
    A demoval lehet indítani nem dedikált szervert, így cooperativba lehet végigjátszani az az egy pályát.
    Szar próbáltam....:(
    A másik verzió az,hogy a hiányzó dolgokat beletesszük a betába és akkor lesz töltőképernyő, háttérzene, minden a helyén van, még a vizben a "lövésnyom" is.
    A felrobbantani a hordót még nem volt alkalmam kipróbálni, ezt most próbálom...
  • neozed
    6*os nál 1 fps, korrekt.
  • Valen
    Hát a 2-4-6x között nincs túl sok különbség, viszont az 0 és 2 között, na az nem rossz
  • toMpEr
    fsaa képek fentrol lefele haladva: 0,2,4,6
  • Valen
    vegyél GF4Ti4200-t azon nincs :))))
  • Sufa
    Mielőtt még mindenki elküldi a sunyiba a fejlesztőket, hogy nem tudnak optimalizálni elárulok 1 titkot:

Azért fut tűrhetően a GeF3-akon, mivel a játék alapja az X-Isle GeF3 techdemo, így eléggé rá van gyúrva arra a kártyára!

Nekem is csak 1 gondom van, az említett sziklaárnyékok nálam is rosszak, pedig nem 4.1-es Catalystot használok, hanem 3.9-est!:(
    Valami megoldás nincs rá?
  • Valen
    Kasszi = Kaszi46
  • Valen
    Kasszi : Sorry, csak a logodból nem lehetett rendesen kiolvasni.

Alexease : Nem az én konfigom van lentebb, hanem a bátyámé.

Az enyémen szaggat de keményen, bár 800x600-ban jól megy azon is (2500+, 1 GB RAM 333 Mhz, GF4Ti4200 64MB)
  • toMpEr
    szamszerint, a kezdo helyen merve:
    0xAA: 57fps
    2xAA: 30fps
    4xAA: 25fps
  • hykao #1285
  • hykao #1284
    A sebességgel nekem sincs baj (így FSAA nélkül...)
  • Dikkma
    Árnyvadász, ha még nem tűnt volna fel, kereslek :)
    Jelezzé má' vissza légyszi, ha kérem.
  • Kaszi46
    hoszi?? lol:DDD
  • insp
    Igen.
  • hykao #1280
    Na má elnézést, de ez itt a probléma.
    Ilyen áron nem nehéz szépnek mondott grafikát csinálni!!!
  • toMpEr
    nekem emgy fsaa-val, csak lassu nagyon :/
  • Krinyo
    találtam egy ilyen rekeszt aminek van 2 füle...megpróbáltam átlőni a résen..hát a golyó beleütközött a láthatatlan falba
  • Alexease
    Nyertel a lotton?:))))
  • hykao #1276
    Nos, a Driver panelen a fix 6x-osról levettem az élsimítást Alkalmzás Szerint-ire, eredmény:
    Ha a játékban beállítom az élsimítást kifagy a menü után a betöltés végén!!!
  • HoTDoG
    Jujujj de bamba vagyok... Nem vettem észre a commandernek az ajtaját bal oldalt, ezért nem tudtam továbbjutni...
    Ahoz képest hogy 500 megás a demo, nagyon rövid, ráadásul multi sincs benne... 500 mega és csak 1 pálya... Elég gyengus...
    A játék jó, bár úgy ugrik az ember mintha alig lenne gravitáció. Másokat mozgás közben elég nehéz lelőni. A célzást megcsinálhatták volna úgy mint a CoD-ban.
  • Valen
    Hoszi : tévedsz, mert a Dinamit a Control Centerből nyíló Veszélyes anyag raktrában van, az irányító paneltől KB. 10 m-re
  • Valen
    P4 3,2 + ATI 9800 XT FULL beállítás/Antialias 4x + 1 GB RAM Dualban

csont folyamatos
  • Kaszi46
    nékem tökéletesen fut 9800pron(cat3.9)
  • Mayday
    Fut valakinek tokeletes sebesseggel ATI-n?
    Enyhen szolva is szarul esik, hogy szaggat, mint allat a 9800Pro-mon :(
    DE LEGALABB MAR FUT!!! :)