24504
  • Teperinke
    Hehe, olyan mint az installja.
    Mondjuk mostanában a legtöbb teljes játékkal nem játszottam annyit, mint ezzel a demóval. Demónak azért elég jó ez. Sőt a demók között idén a legjobb. Meg a tavalyi demók között is.
    Tud valaki mondani ennél jobb demót? (lopkodott alfa-béta-gammaverziók nem érnek)
  • Kandurex
    98?
  • Jimbo
    Köszi, de így sem sikerült.
    Akkor ez kimarad. Mondjuk ha olyan szar, amilyen az installja, akkor nem vesztettem sokat....
    Az AI val csak nekem van bajom? Kicsit zavaró, hogy elbújok a bokorba, a katonák szépen jönnek felém és egyenként le lehet mészárolni őket, vagy ami még jobb, rámlép, nekemjön és ahogy megy előre kitol! a bokorból, de nem vesz észre, pedig a textúráink már egybeolvadtak (ami kétségkívül romantikus és megindító, de akkoris...)
  • ssc-suni-hu
    konzolba
    \r_displayinfo 1
  • ssc-suni-hu
    Hat mint kiderult, nekem az utvonallal volt problemaja.
    Vagyis a javaslatom, hogy az installt tedd bele a c:\1 konyvtarba es onnan installald. Nekem is ez volt a bibi es utanna mar ment az install.
  • Jimbo
    Hali! Tudtok segíteni Nekem?
    Nem tudom felrakni a demot, mert vmi msi file-t hiányol.
    XP-m van 512 RAM
  • Inquisitor
    Nem tudom, de nekem FSAA-val egy idő után, vagy ha vizbe megyek és vissza, szétesik a kép a francba ....
    Más.
    Ha a Rendering Mod-ot átállítom 1-re, akkor indulásnál a Rendering Mod Normal helyett Paradise lesz. De azon kívűl, hogy onnantól "alig feltűnő" vörös színű Hawaii ingben rohangálok, nem láttam változást.
    Sajnos a Motion Bluer-t sose tudom megfigyelni, mert állandóan lelőnek :))
    De így minden maxon még 640-ben is jobban nézz ki, mint médiumon 1024-ben szerintem.
    (Bár az alig feltűnő arany színű, lakozott, csili-vili kommandós gumicsónak nem igazán életbiztosítás ...)
    Piros virágok, sirályok, szines madarak (Ara papagáj?), horgászó őrszemek, meg a szonyoggal viaskodók is ott vannak a toppon. Meg ahogy unalmukban beszélgetnek, tornázgatnak az arcok ... frenetikus.
  • Inquisitor
    Azt hiszem nem hivatalosan 3.9b volt.
  • ubi
    3.10
  • LSC
    wxp-w2k-cod-7-96-012324e
    Most ebből derítsd ki melyik ez.
  • LSC
    asszed tudom:).
  • Gear
    Hát ez űberfas*a Remélem folytatod! A malcos képen röhögtem mint állat .
  • antijedi
    cod-hoz szerintem 3.9 volt nem?
  • Sufa
    Öltétek már meg a malacot úgy, hogy a rágurított hordó agyonnyomta?:)
    Nekem sikerült!:)
    Nézzétek meg a helyszinelés eredményét!

Itt vannak a képek!
    A demó mászóversenyen belül!
  • LSC
    nekem a cod-hoz kiadott cat van fent és tök jó.De lehet megnézem ezzel a 3.9-el ezt honnan tudom beszerezni?
  • Teperinke
    Ezt egy fórumon írták, hátha mond valamit az atisoknak:

ATI Users:

You must have CATALYST v3.9 installed. I tried v3.10 and v4.1, and neither of them work correctly. Secondly, make sure you have Application Preference selected in the AA and AF parts of the Direct3D control panel. The game controls both of these, and trying to control them from the ATI Control Panel just makes the game glitch or not run at all. Also, the Anti-Aliasing settings in the game correspond as follows: Low = 2x, Medium = 4x, and High = 6x.
  • Alexease

• Sufa
    Halihó!!!

BEJELENTÉS!

Ezennel meghírdetem a FarCry Demo Buggy mászó versenyt!
    A cél, hogy minnél magasabbra eljuss a Buggyval az öbölből a demo pályán!
    Nekem egészen a felső erődig sikerült, itt dokumentálva is van soksok képpel, illetve a versenykiírással!

Lássuk, magasabbra juttok-e nálam!:))

Itt van a honlap, nézzétek meg!
  • ssc-suni-hu
    Akkor az en kepeim, ha mar mindenki kepezik:

A capa usztatasa a masik szigetre :-)
    Javaslom egyebkent, hogy probaljatok a csonakkal beleloni a halacskaba. Durva kis piruettet ad elo. Plane ha full szabadon a masik szigetre viszed at :-)

Azoknak akik azt mondtak, hogy a ver furcsa, szerintem boven a jo folott van plane ahogy terjed a vizben

Azoknak akik meg nem jatszottak a demoval. Szoval ilyen a viz es kornyeke
  • Kandurex
    pl. szép?
  • LSC
    ezen mit kell nézbi?
  • Kandurex
    Az enyim ez: (saját gyártás :)

• LSC
    Remélem a fulloshoz is csinálsz egy ilyet.
  • LSC
    tnx to toMpEr for this awesome code.
  • Smuggler
    ez egy alap winxp hatter :) Eztman en csinaltam:
  • Teperinke
    Hogy lenne már fake, magagam csináltam fotósoppal
  • Kaszi46
    fake
  • Teperinke
    Még egy screenshot
  • HuAn82
    Szerintem is!
  • balcooo
    Rájöttem balfasz voltam. aszittem az uj katalisttol lett jobb a dolog de rajottem hoyg szimplan csak nem raktam vissza lowestrol mediumra a grafot azer ment normalis 20 fps-es tempoban... szoval tovabbra is mediumon 5masodpercenkent 1 kurva kepkocka....ati9000essel 1.8xp-n. Pedig azer egy ati 9000es nehoygmar ennnyivel szarabb legyen egy gef3asnál.
    Meg amugyis, nem létezik hoyg ekkora teljesitmény igény beli különbseg legyen low és medium detail között, h gyakorlatilag 20rol nulla FPSre butitja a szpiidemet..Szal tököm se érti
  • toMpEr
    tavasz
  • HoTDoG
    Mikorra várható a játék?
  • Kaszi46
    neten tuti
  • grebber
    Azt szeretném kérdezni hogy a béta közben a háttérben folyó letöltések befolyásolhatják a pingemet?
  • toMpEr
    itt van par cim:
    szerverlista-hack
  • JustIce
    Life: milyen cimet tudsz ami megy? hungs.hu-t probaltam..
  • Lifeforce
    az isox-en elvileg megy...
  • JustIce
    Life: server megy?? vmiert nem tudok connectelni:(
  • Lifeforce
    Nem.
    A betát kell bemásolni kompletten, és mindent felül kell vele iratni.
    Meg lesz a single is de a single map atomjaira esik :D
    Na nem de hiányos lesz a textura.
    Ha fordítva csinálod akkor meg a multi lesz hiányos