24504
  • barret
    valószinű!ott is kapcsold ki,én sosem használom,mert soxor "csíkos"lesz tőle a kép...
  • Sufa
    Esetleg igen, próbáld meg úgy, hogy kikapcsolod!

Bár furcsa, mert akkor szinte ugyanolyan konfigunk van!
    Nekem is 2500+ meg 512 400-as ram (2*256) és egy 9700Pro!
    Franc sem tudja!:(
    A Windowsod mikori?Nem lehet, hogy egy reinstall segítene?
    De próbáld meg először AA+Anizo kikapcs, ha nem segít akkor 3.9-es Catalyst!Mennie kéne!
  • Mayday
    Sztem is mas lesz a hiba, nem hiszem, hogy ilyen kartyanal a driver ILYEN SOKAT szamitana egy jatekban.
    De megnezem.
    512 400hz-es DDR (2x256) a ramom.
    Proci meg 2500+-os.
    A driverben viszont tuti nincs kikapcsolva. Az befolyasolhatja esetleg ennyire???
  • Sufa
    A lépcső előtti dzsungeles részen van!
    De nekem egyszer kijött a lépcsőhőz is!:)
    Szegény, bele is halt!Találkozott egy guruló hordóval!:)

A honlapomon van kép arról a helyről, kószálj ott egy kicsit, és úgyis szembejön!:)

A madarakat meg le lehet lőni!:)Jó móka csónakgépágyúval darálni szegénykéket!:)
  • Sufa
    Nekem!
    9700Pro 1024 minden Very High-on átlag 35-40 fps, de 30 alá nem nagyon esik le, és valamikor 60-at is eléri!
    Mindez a 3.10 és 3.9-es driverrel is, csak a 3.9-essel már nincs textúrahiba!
    tedd fel a 3.9-et, és hátha jó lesz, bár nálad más lehet akkor a gond!:(

Mennyi ramod van?512 alatt nem igazán érzi jól magát a cucc!:(

Egyébiránt ki KELL kapcsolni a driverben az AA+Anizó-t, mert csak akkor nem textúrahibás!
  • grebber
    Hol láttatok vaddisznót?
  • Mayday
    Hat, meglatjuk.
    Es akkor van esely 9800Pro-val, minden fullosan beallitva, hogy fusson?
    Van, akinek ATI-n Very High beallitasokkal megy?
  • Sufa
    8500-hoz tényleg a 3.7 a legjobb!

Én azt nem próbáltam, nekem a 3.9-el megszűntek a hibák benne!:)
    A hivatalos honlapon volt, hogy használjunk 3.9-et!Nekem bejött!:)
  • barret
    a 8500-as kártyához állitólag ez a legjobb,nekem bejött!
  • KM
    Majd megproszáljuk!
  • Sufa
    A készítők is a 3.9-est mondják!
  • Mayday
    Allitolag a 3.9 jo meg a gamehoz, de en csak 3.10-el es 4.1-el probaltam ki.
  • barret
    természetesen a 3.7-es!!!
  • barret
    thx,erre gondoltam én is. de amugy nem zavar nagyon,csak elvonja a figyelmem
  • Mayday
    Hanyas a Catalyst driver a gepeden?
  • Sufa
    Köszi a bíztatást!

Igyekszem majd még mászni, meg az oldalt is csinálgatom, csak honlapszerkesztési tapasztalat és idő hiányában lassan megy!:(De azért megy!:)

• Sufa
    Igen, \r_displayinfo 0, és kikapcsolja!
  • barret
    ELIRTAM A FELBONTÁST.1024x768-ra vonatkoznak az értékek!közben feljebbraktam,és nem néztem ,hogy mennyin áll pillanatnyilag. az fps kiirást hogy lehet eltüntetni??? nullát irok be?
  • barret
    minden low-ra van állitva 800x600-ban fullscreen,és igy átlag 65-70 fps! a tengeren kifelé fordulva,140 fölött is volt.a game evvel a beállitással is GYÖNYÖRŰ!!!
  • barret
    8500 le,xp 2000,512 ddr 333mhz dual.ezen a konfigon 800x600-on gyönyörűen fut!!!persze amit elsőre felkinált,avval 0,1 fps,és esc-t nyomkodtam mert azthittem töltés közben lefagyott a gép....
  • hykao #1373
    A Splinter Cell - szerintem - azon kevés játékok egyike, amelyeknek nem csak a játékmenete kurva jó, hanem a története is érdekfeszítő, nem tucat-ponyva jellegű.
    Nem hiába díszeleg ott Tom Clancy neve, aki bár nálunk talán nem annyira ismert, de kb. olyan kaliberű író mint Ken Follett.
  • Árnyvadász
    A Splinter Cell-t biztos végig fogom vinni egyszer. Mert tudom, hogy nagyon durvulens a cucc, csak mint írtam a DEMO olyan jóra sikerült, és mindent megcsináltam benne amit lehetett, hogy azt gondoltam, most akkor ugyanezt csináljam végig 25-30 órán keresztül megint? De végig fogom vinni az biztos. Sőt az sem kizárt, hogy megveszem ha méglejebb megy az ára. Mondjuk 5000Ft-ért már ok.

FAR CRY: Lehetséges az hogy a terepjáró és a cápa sehogy sem kerül elő? Már más is írta más fórumon. Mert a Buggy versenyre beneveznék:)

Aztán idnítanék egy olyat, mint mondjuk Süni tette, hogy ki tudja messzebbre elvinni a cápát :DDD ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Mayday
    Mondjuk Splinter Cell full jatekot kihagyni, DURVA!
  • Mayday
    Hehh, meg kell mondanom, en meg SOHA, egy jatek demojaval sem jatszottam, a Far Cry volt az elso. Emellett meg a betakat, alfakat, kilopott dolgokat sem probalom ki sosem. Jo, persze, tudom, a demo az mas, hivatalos, es jatszhato.
    Eppen ezert, es tekintve, hogy mennyire vartam a Far Cry-t, elsokent ezt kiprobaltam, erre megszivtam, mert nem birtam jatszhatora beallitani 9800Pro-n :(
  • hykao #1369
    Bameg a Splinter Cell demójával úgy kijátszottad magadat, hogy a full már nem is érdekelt?
    Szomorú vagyok...
  • Serpa
    "TAB" al elő tudod hozni a "\" jelet.
  • LSC
    Játék közben NULLA gomb és beírod : \r_displayinfo 1 de másold mert ott nem, tudsz \ jelet írni legalábbis én nem, találtam.
  • Árnyvadász
  • zaki
    vissza kellene olvasni kb 15 üzenetet, és akkor még meg is találnád
  • LSC
    minek kimosni? Jó az úgy.
  • zaki
    loál
  • KM
    Miért, ti nem mossátok ki?
  • Árnyvadász
    POP iszonyat hangulatos és jó játék, de egyszeri mint a condom, tehát ha végigvitted többet már nem teszed fel.
  • Árnyvadász
    Nekem volt pár olyan dmó, amivel olyan szinten kijátszottam magamat, hogy a full játék már nem is érdekelt.

Splinter Cell Demo az egyik. Ebből volt kettő is. Ezzel játszottam annyi, mint más játéknál egy végigvitel.

A másik pedig a Battlefield 1942 demo. Amit szintén minden bitjében kijátszottam, bár azt később azért megvettem. Mivel kijött a Secret Weapons kiegészítő hozzá. Pl. a Secret Weapons demót 100-szor vittem végig, mikor beteg voltam és két héten keresztül csak ezzel játszottam. Nem piskóta volt az biztos.

A FAR CRY is kezd ilyen lenni. Bár tegnap már hulla fáradtan nem volt kedvem cápát keresgélni, meg játszani sem, de a FAR CRY talán az előbb említettek közül is kiemelkedik azzal, hogy ilyen gyönyőrű játék PC-n még nem látott napvilágot. Mégha csak Demo is.

Szóval alapjában véve egyetértek veled.

Mottó: Mindennapi Far Cry-unkat add meg nekünk ma!
  • zaki
    nem jobb mint ez, de nem is ua. a kategória. de az előző év egyik meglepetése, nagyon jó kis gamma, nekem nagyon bejött. bocs az off-ért
  • Teperinke
    Érdekel. Jobb mint ez?
    Bár abból már van full. Most hogy mondod azt nem is láttam még. Na majd most.
  • KM
    Hinnye neki kánya! Kösz az infót!
  • zaki
    hát mivel már végigtoltam, nem nagyon :)
  • LSC
    én sem tudom hogy érdekel e téged:).
  • zaki
    most jött ki a Prince of Persia demo-ja, nem tudom érdekel-e