24504
-
#1433 téged nem idegesít ? -
#1432 sztem sehogy vagy irjál hozzá valami scriptet(ezzel most lehet nagy baromságot mondtam:)) -
#1431 hogy lehet beállítani, hogy gugolva maradjon az ember, amikor már nem nyomom a gombot ? -
Sufa #1430 A FarCry oldalamat frissítettem!
Feltettem némi ismertetőt a játékban használt AA és Anizo beállításáról, képeket a különbségek szemléltetésére, és leírást a helyes beállításukhoz!
A képek nagyok, fél megásak, szóval modemesek óvatosan!
Akit érdekel, nézze meg!
-
#1429 még jó hogy nem rakta be...nem kicsi a kép! -
#1428 igy jártam én is! -
#1427 Ezutan meg az lenne a gaz, ha tuljutnek, es ala lenne aknazva az egesz sziget masik oldala:)))))))))) -
#1426 Korbegyalogoltam a sziget masik oldalara (majdnem):) Azert jol ki van talalva, sehol nem lehet keresztul menni a hegyen, olyan meredek szandekosan:( Az itt-ott horgonyzo csonakok is jok, azok is 1 km-rol kiszurnak a bokorbab, es agyon lonek:) Bar azokat tavcsovessel meg le tudtam szedni.
De a hellikopter meg nem megy. Egy ponton lebeg, elore harta ossz-vissz nehany metert. 300m-re tudtam megkozeliteni, a domb mogul. Le is lehett volna szedni a gepagyus fickot, de minden loves elekadt a bokorlevelekben:(((((
Pedig mas hely nem lesz:( Ha mar kiszurnak, hogy elmozduljanak onnan, akkor mar lehetetlen, mert azonnal leszednek barmilyen messzirol. Ahol most van, csak ez a hely ami jo, mert a masik oldal a nyilt ocean:)) Esetleg, kozelebb lehetne sunnyogni, hogy ne legyen utban annyi bokor (de akkor meg valszeg ok is meglatnak:))
Raadasul, normalis mentes sincs;( A vilag vegerol kell mindig odaportyazni:)))
-
#1425 ezt én is tapasztaltam tiszta vicc mert én még lövést sem hallottam csak szívinfarktusban meghaltam a csónakban:). -
#1424 Engem most az bosszantott, hogy gondoltam, maszkalok a szigeten, szigeteken, korbenezek, ahol meg nem voltam. De ahogy korbe akarok menni a parton, megjelenik a semmibol hirtelen egy hellikpter 1 km-re, es egy lovessel lelonek:(((
Persze, tudom le kell korlatozni, hogy ne csonakazhassunk a palya szelere, de azert a szigeten hagyhattak volna hogy maszkaljon az ember szabadon:((( -
Zsoltee_a_bator #1423 igy mar jobban tetszik a jatek, most hogy mozgokep lett belole :) bar a karaktermozgas BORZASZTO. Doom1 szintu kb. ott is 8 iranyba tudtak menni a szornyek. roppant idetlen -
#1422 Nekem 9700 el 35 fps. -
YencY #1421 de az XT bios-sal mégjobb lenne. -
YencY #1420 http://kep.tar.hu/yency/index.phtml?aid=27623265&pid=4277404 -
YencY #1419 Syoval akkor a kép, aproci 2800+ barton - 2300 MHz-en -
#1418 kösszer:)
Zsolti da brév, erre kivancsi vagyok bejön e mer émmég csak full low-on meg full mediumon probaltam és bizony 20:1 re nyert a low detail eddig (ma'mint fps-ben:)
-
#1417 Kozben neki alltam alliutgatni is, mit is lehet feljebb huzni, hogy ne lassuljon ha lehet 30fps ala. Eleg jo az eredmeny. Nekem meg Full Low-ban (Full Low) is tetszett a palya epites, ujdonsagok, interaktivitas miatt, de igy feljebb tolva, tenyleg sokkal jobb:)))
Most majdnem minden High, es stabil 40-50 fps-t nyom. Az Enviroment ami Low, es ami nagyon lassit. De az is csak a fakat egyebeket szaporitja, nem veszes.
A masik a Special Effect. Na ez nem tudom mi lehet, de mar Mediumon is lassu, es ha feljebb teszem, azonnal 1-2 fps;)))) Raadasul, atom kontrasztos az egesz.
De a tobbi High, es nem lassit be. A vizen csodalkoztam, mert felteve Vry High-ra sem lassult semmit, es azert van latvanyban kulonbseg.:)))Water Low / Water High
-
#1416 a mocsok :P én meg már néztem, hogy mi a phasz van, milyen gépe van ennek az állatnak -
#1415 Tegnap volt egy kis idom, es "gyorsan" vegigjatszottam a demot:)) nekem tetszett, ha lesz idom, biztos hogy a veglegest is vegig nyomom;)) Bar nekem eleg lesz a Medium, mert az AutoSave miatt neha szivatos, es annyi idom azert nincs:))
Bar egy kicsit mas, mint gondoltam. En regebben ugy ertelmeztem, hogy EGY nagy terulet lesz - valami hatalmas:)) - valtozo, dinamikus napszakkal, idojarassal, es ott barmerre lehet majd menni, bar mit lehet majd csinalni stb. Persze, azert konkret feladatok azert lesznek, mert attol jatek a jatek.
De itt tenyleg nagy terulet van, de minden kuldeteshez lesz majd egy elore "generalt" palya, napszakkal, idojarassal. Es a mozgasszbadsag a kuldeteseknel is csak 20-30% mert azert ki van "jellve az ut".
De igy sem rossz, csak mas mint amit "megalmodtam":DDDDDDD De jo lesz, az a lenyeg:) -
#1414 vinyóról képet? -
#1413 Mondom hogy nem tudsz:))))))
Azert ezt szeretem:) Az embereknek aranyarban mert atomeromuvuk van, de a szamitogephez annyira ertenek, hogy "lojjjenek":DDD -
YencY #1412 az aa-t nem de az anisot sajnálom, ezért nem fogok mondjuk drivert cserélni. -
YencY #1411 rájöttem. -
YencY #1410 A képbeszurás nem jön ossze. -
#1409 A Very High szinte felesleges, a vinyodrol, meg nem tudsz kepet belinkelni:))) -
YencY #1408 -
YencY #1407 Hi!
Egy eredmény radeon 9800 pro-ról 420/740-en.
catalyst 4.1 1280x1024 minden very high kivéve a textura filtert no aniso no aa
30-50 fps -
Zsoltee_a_bator #1406 ja ha valakinek van meg fagyos vagy nagyon lassan futos problemaja: az optionsban a special effects-et very low-ra, minden mast meg very high-ra es jo lesz. legalabbis nalam bejott. a dzsungel nagyon szepen meg lett valositva, de az emberek mozgasa bunrossz. kb 8 iranyba tudnak mozogni a mapon es baromi gagyin nez ki ahogy kozlekednek. -
Sufa #1405 Igen, alapból azt adja!
Ezen a linken éred el a régebbieket! -
#1404 mos az ati.com a 4.1es katalystot adja difoltbol driver letöltéskor ha jol sejtem.. ottvan valahol a 3.9es is vagy azt honnan kéne szerezni? -
Sufa #1403 Az enyém már vagy 8 hónapos, de nincs kedvem újrarakni!:)Pedig már elég tré a lelkem!:)
A játékidő meg attól függ, hogy rambozol, vagy lopakodsz, mindenfele elnézel, vagy csak rombolsz a cél felé!
Én mostanság roham módban 10-15 perc alatt végigtolom, de ennél rögtön a buggyért megyek a kiindulópontról!:)
Elsőre több mint 1 óráig tartott, mert feltérképeztem mindent!:) -
#1402 Nem, tegnap nem neztem meg este, most meg meloban vagyok megint, raadasul el is kell delutan utaznom, csak holnap este leszek majd gepemnel :( -
#1401 kipróbátad már a 3.9? -
#1400 Es ha nem pecazok, ez mennyi jatekido?
Persze, ha futna, tokeletesen, akkor en is nekiallok buvarkodni, meg capazni, meg madarazni, meg vaddisznozni, meg diszhalazni! :) -
Árnyvadász #1399 Ez a demo amolyan mindenes, mint a főnök jobbkeze.
Nem!
A cél: A hegy (na jó inkább domb) vagyis a sziget legmagasabb pontján van egy radarállomás. Rádión kapod az üzenetet, hogy nem ártana ezt megsemmisíteni. Ekkor még egy motorcsónakban ülsz a sziget felé közelítve. Itt kezdődik amúgy a demo. A feladatod annyi, hogy feljuss a sziget tetején lévő erődítménybe és megszerezd a robbantáshoz szükséges robbanószert, majd ezt telepítve menekülj el a bázisról. Lesz is vészkijárat, nem kell visszakolbászolni a partra. Ahogy felrobbant a radar, és te elmenekültél máris vége a demónak.
-
#1398 Most igy, latva a topicot, es tekintve, hogy nem igazan sikerult meg kiprobalnom a demot, kerdeznem:
Mirol szol ez a jatek? Allat-vadaszat??? -
#1397 loool, de komoly :) -
#1396 Itt harapta ki a szemét cápa a csónakomat:
-
#1395 xp-t fél éve gyepálom,szó szerint! és még bírja... -
#1394 Mindenkeppen probalom.
XP nem regi, max 1 honapja volt reinstall, es vigyazok ra, mint a szemem fenyere, csak a legszuksegesebb dolgok mennek fel :)