24504
  • Bandew
    Na én is kipróbáltam a demót. A gráfó nagyon szép, de vannak benne "örüccségek". Pl. hogy a kókuszdió egy helyben van a levegőben, miközben a fa hajladozik.
  • Alexease
    De akkoriban szerintem kissebb csoda volt az OFP. Hatalmas palya, brutalis hegyek, jo suru erdo stb. Es ott meg a jarmuveknek is volt ertelme. Meg autoval is el tartott egy ideig bejarni a kornyeket. Kenyelmesen lehett helikopterrel, repulovel menni:))
  • Alexease
    Azert jo lett volna ebbe is adinamikus napszak, idojaras efekteket bele preselni. Ha va;laki "lassan" csinal meg egy kuldetest, legalabb raesteledhetne:)))
    De itt ez is statikus, es ha jol lattam, a napszakok es az idojaras is majd a kuldetesek resze lesz. Persze igy is jo, mert egy elore meghatarozoott "tortenet" lesz, aminek resze a napszak, idojaras.
  • toMpEr
    ja, mondjuk ott a terep kidolgozottsaga azert nem kozeliti meg ezt, de teny hogy ott full szabadsag van
  • LSC
    ebben azért még mindíg az OFP a király. Ott reggel lessz mire bejárod a terepet akár autóval is. (meg másban is).
  • LSC
    még nem olyan bénák vagyunk.
  • LSC
    én mondtam. Szívroham ér akkor.
  • LSC
    aha.
  • Alexease
    Tenyleg meghaltam:((( Csak ugy;) Kapjak be!:)) Pedig olyan jo helyek vannak ott hatul, kirandulgatna az ember szivesen:))) Igy nem sokat ert a reklamjuk, hogy hatalmas bejarhato teruletek:(
    De persze tudom, hogy majd ott is lesznek kuldetesek, es hulyen nezne ki, ha csak ugy atjarna az ember hentelgetni a masik kuldetes helyszinere:))))))))
  • Alexease
    Ha bementel a folyosora, ott az elso ajto balra. Egy ember szemben a pultnal, azt szita. bent a helyisegben jobbra kis szoba, ott drotracsos kis resz, a polcon ott a cuccos. A kepernyon, alul mejelenik egy "dinamit" szeru icon.
    Ki a szobabol, tovabb a folyoson balra, a vegen helyiseg, ott balra, es lent ott a generator. Bazi nagy icon van rajta:))
  • Alexease
    Es akkor hogyan?!;)))))) Szivroham? :)))
  • toMpEr
    amugy megsugom, hogy akkor is meghalsz, ha nincs ott a helikopter :)
  • Alexease
    Ez a helikopter idegesit:))
    Sikerult ellopoznom a hatso nagy hegyig, erre a pocs, 2 km-rol eszre vesz, es egy lovessel leszed:)))))
    Ki fogom scripttelni onnan:DDDD
  • Vez
    Ez aztán a dzsungel! az orrodig se látsz :) Jó játék lesz. Viszont erőmű kell hozzá.
  • Sufa
    Én egy komolyabb oldalt szeretnék létrehozni, csak sajnos eleddig 0 tapasztalatom van ilyen téren, de lelkesedésem töretlen!:)
    Legalábbis megpróbálom!Ezt is folyamatosn szerkesztgetem, ma amúgy is a Photoshoppal ismerkedtem, és holnapra...khm...beszerzem a Dreamweaver 7.0-t is!
    Azt is megnézegetem, és szerintem majd írok mélt,ha kérdésem van! (szerintem lesz!)

Igyekszem csinálni, csak sajna nincs annyi szabadidőm, mint amennyit szeretnék!:(
    Előre is köszi a segítséget!

Nah, topic on!:)

Tomper, ez milyen víz?Hogyisvanez?:)
  • HUmanBandi
    Nekem megy 1920*1440-ben Very High-on minden és 40-45 FPS-el. :-)
  • Krinyo
    semmisejó...csak a tükörképe...
  • LSC
    neked lehetetlen eleget tenni úgylátom. Nekem ez eddig fel sem tünt.
  • Krinyo
    ez a víz szebb
  • toMpEr
    ha valakinek esetleg tulsok fpse lenne :)
  • toMpEr
    water-fx mod:

• toMpEr
    inkabb vege
  • ssc-suni-hu
    jajajajaj
    Nehogy FrontPage inkabb Macromedia Dreamweaver.
    Es JPEG optimizer a legjobb optimalizalo.
    Es a csoportos konvertatornak a millio (vagy akar csak 1-2) beallitast hasznalo XnWiev-t hasznald.
    Bocsi a nem ideilo dologert, de valaki tenyleg krealhatna lassan egy Far Cray informacios oldalt es kezdetnek jo, csak ne hagyd abba, es rendesen atlathato, kezelheto oldal legyen.
    Ha erdekel, nehany segitseg, helpek, leirasok, stb. Keress mailban es segitek. De csak akkor ha komoly FarCry oldalt krealsz kezdesnek :-)
  • Sufa
    Március eleje
  • Serpa
    tavasz környékén.
  • Bandee
    Pontosabb még nincs? :|
  • Bandee
    Hogy, hogy van fő a képeken? Azt vhol külön be kéne kapcsolni? mert nekem nicccs :(
  • IMYke2.0.0.0
    Én nem azt mondtam, hogy nálam olyan
    Egyszerűen szóvátettem, hogy bizony majd' minden "új" Játékban ilyen a talaj kezelés [maximális értékek, bika gép esetében is!] - legyen az a fos NFS:Underground (ahol ugye az illúziórombolóan csillogó országút förtelmes, emellett, amikor megállsz az autóddal láthatod), vagy a Chrome, FarCry, MoHAA, bármi... - egyszerűen förtelmes.
    És tessék megnézni az új Játékokról szól híreknél közölt képeket: Colin McRae 4 és társai - böhöm nagy, elmosott talajtextúrák. Ahelyett, hogy optimalizált, netán, valóban útszerű érzést keltenének, szinte hányok tőlük.
    Az autók pl. csillognak villognak, de a környezet, a nézők gyenge megvalósítása, stb. förtelem.
    S így van ez nem csak az autós gameknél... sajna.

-----------------------------------------
    Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------
  • Serpa
    idén.
  • Bandee
    Annyit mondok gépene (ott van lent), kocog rendesen 800x600-ban.Átlag 50fps, nagyon necces helyeken talán 35fps (frapsal lesve, elején 38).És a fílingje nagyon bejön a gémnek :O Szal má alig várom. Mikor is jelenik meg? :)
  • Zsoltee_a_bator
    nalam nem olyan..
    (csak low-on)
  • Sufa
    Köszi!
    Megfogadom a tanácsod!
    Az IrfanView pontosan mit csinál?Mert be tudtam volna ezeket is tenni kisebb jpg-be, de ezek pont az AA minőségére mentek rá!

Csak az a baj, hogy Frontpage nincsen nekem, ez az oldal is wordben készül!:(((nincs semmilyen progim!:((Ez az első honlap, amit csinálok, de majd beszerzek egy frontpage-t!

A talajkezelésben egyetértük, bár az anizó segit valamelyest a dolgon!:)
  • Serpa
    akkor a CoD nem "normális" ?
  • rezsofiz
    nekem tetszik a játék. nagy durranás lesz,az biztos.
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem meg épp az a jó...! Minden normális FPS-ben így van.

Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!

• Serpa
    engem az "bánt", hogy nem marad gugolva a "katonám".
  • IMYke2.0.0.0
    Egyébként senkinek sem zavarja a szemét a Játékokban ez az undorító talajkezelés?
    Szinte mindenre kitalálnak valami extra megoldást, de a talaj még mindig a 90-es évek végi undorító, elkent, maszatolt, ökölnyi pixelekkel készül...

• IMYke2.0.0.0
    Sufa: ajánlom figyelmedbe az IrfanView fantasztikus képtömörítési eljárását... és a Frontpage előnézeti képre konvertálási lehetőségét!
    Ezekkel megelőzheted a sok anyázást irányodban!

• Serpa
    én meg pont azt szoktam meg.
  • Kaszi46
    hát én ezt szoktam meg más játékoknál ugyhogy engem az idegesitett volna ha ugy marad:)