24504
  • Stranger
    Kicsit lemaradtam, most szedem a demot. Kérdés az hogy fog-e menni MX440-el?
  • SoDI---
    Na ma unalmamban én is kipróbáltam a demót...
    Hát ez valami rettenetesen ott van :)
    Még a sebessége is élvezhető...
  • zaki
    nincs mit :) márciusban...
  • lachun
    Nekem a japán harckocsi roncs nagyon tetszik a szigeten:)))
  • Deajka
    Nálam nagyon recseg a hang, nem tudja valaki mi lehet a gond? (sblive5.1.)
  • mukika
    Istenkirály ez a game! Köszi Zaki hogy aánlottad. :) Mikó' fog megjelenni a teljes játék???
  • ssc-suni-hu
    ja klassz
    meg a palya is a hatterben
    mi a feneert nincs meg a boltokban :-)
  • Zsoltee_a_bator
    egy predator jatek pl ebben a jungelben :)
  • Zsoltee_a_bator
    nem elethu de jol nez ki. nomeg poen maszni a susnyasban.
  • grebber
    Jó ez az esti kép.
  • toMpEr
    monkeyball@night
  • toMpEr
    hmm 4. class?
    hmm
  • toMpEr
    hat szerintem ez minden csak nem elethu :)
  • fm
    nekem:=én
  • fm
    az engine hasonlóságait nem a színek alapján kellene eldönteni. ha a stalker nem a zord zónában játszódna,hanem a paradicsomban,akkor annak is olyan színei lennének,függetlenül attól,hogy mi hajtja. a far cry is totál élethű,eddig a legjobban kivitelezett tenger/óceán part és a sziget dzsungele..nekem várom mind3at(hl2,fc,stalker)
  • toMpEr
    nemertem,hogy miert kene versenynek lennie kozottuk, viegigjatszom mindet aztan kesz. Aztan utanna lehet eldontom majd,hogy melyik volt a legjobb, de ott biztos,hogynem a grafika fog donteni.
  • Gear
    Közkincsé tehetnéd a szükséges cuccokat, és igérem megnézik sokan:)
  • grebber
    De azt mondják hogy ott bizonyos texturák eltünnek ebbe a 636 MB-os fájlban minden ok!
  • toMpEr
    bemasolod a beta filejait az sp demoba es ugyanazt kapod.
  • HUmanBandi
    Próbáld ki a polybumb teknológiával amit má nemtudom honna kaptam le. Nagyon leviszi az FPs-t! ,de megéri a látványért!
  • grebber
    A www.suprnova.org -on ez áll :

2004 január 26 11:06 Far Cry SP-MP Demo 636 Mb
  • Árnyvadász
    Nem hiszem. Ez az FX5800-on is úgy néz ki ahogy leírtad. Végül is életszerű abból a szempontból, hogy amikor felszökik a levegőbe a tűzcsóva, akkor remeg körülötte a levegő a forróságtól. De amúgy azon valóban van még javítanivaló, bár nekem így is tetszett.
  • Blasta
    Ja, egyedül a robbanásokkal nem voltam kibékülve. Nagyon puritán a robbanás.
    Lehet, hogy a GF4 miatt nem voltak olyan szépek mint kellene?
  • Blasta
    Igen, azért a Far Cry motorja kicsit mintha messzebb állna a valóságtól mint a Stalkeré vagy a HL2-é.
    Túl színes a Far Cry. A STALKER realisztikusabb már ami a szineket jelenti. Ami persze szintén nem azt jelenti, hogy rosszabb/jobb lenne bármelyik konkurens engine-nél, egyszerűen más.
    De a fegyverek, a hangok, a víz, maga az egész grafika nagyon meggyőző.
    Gratula érte mindenképpen!
  • KM
    Várjuk a folytatást!
  • Árnyvadász
    Látom szépen meglódúlt az üzenetek száma! Csak így tovább!

Hétvégén kipróbátuk a demót egyik barátom gépén és az eredmény nagyon kellemes, több mint kellemes lett, íme:

2500 Barton
    1GB RAM
    GeForceFX5800

Ezen a konfigon 1600*1200-ban, minden Very High-on (csak a filter quality medium -mivel az mindenhol mediumon marad) és így tökéletesen futott a játék. Ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Ráadásúl a srácnak nem is a legújabb nvidia drivere vant fent. Viszont állítólag eddig neki sem volt jó a futás, miután átmentem, jó lett és ő is csodálkozott rajta. A megoldás nem bennem rejlik:) De ez a futás elvárható egy ilyen géptől.

Közben Very High-on találkoztam gyönyörű szitakötőkkel is. A játék továbbra is fantasztikus, bár nekem ezek továbbra sincsenek benne:

Hordók
    Cápa
    Terepjáró
    Gázpalackok
    Billegő lámpa

De már nem zavar. A lényegen ez mit sem változtat. Azóta én is áttettem Very High-ba és nagyon szépen fut, de a felbontást levettem 800*600-ba, hogy mégtöbb fps legyen. Amúgy 1024*768-ban is jó. Az én gépem konfigját már leírtam régebben, meg azt is hogy fut, ezt csak gondoltam mégegyszer megemlítem.

Aztán volt szerencsém látni a STALKER pre-alfát. LSC írta, hogy jóval szebb, mint a FAR CRY. Nos nekem erről az a véleményem, hogy egy pálya (amikor a nap már kezd nyugovóra térni) amikor az épületek közt lehet sétállni és vagonok állnak a sínen, az valóban szebb, mint a FAR CRY, de talán inkább életszerűbb és nagyon jók a tónusok, plussz a textúrák igen részletesek. Viszont a többi pálya ehhez képest (pláne ahol esik az eső) igen rút kiskacsa. Persze ez semmit nem jelent, hiszen ez egy 2002 április környéki pre-alfa, mindezt csak azért írtam, mert LSC nagyon hangsúlyozta, hogy ez a pre-alfa, sokkal szebb. Ez pedig közel sem igaz. Mindettől függetlenül a végleges STALKER egészen biztosan gyönyörű lesz, ezt már a mostanában megjelenő screenshotokon látni is lehet, de szerintem inkább a HL2-vel lehetne összevetni a megvalósításban, mint a FAR CRY-al. Valahogy közelebb áll a két engine, mint ez és a STALKER. A lényegen persze semmi nem változtat. FAR CRY itt van is tarol, a többiek pedig akkor fognak beleszólni a versenybe, ha már kézelfogható és hivatalosan is elfogadott játszható verzió lesz közkézen. Tulajdonképpen ennyit szerettem volna mondani.
  • toMpEr
    nem attol fugg,hogy mennyi csiter van,hogy xml vagy lua-e, hanem a netkodtol.
  • Alexease
    Ha ilyen XML marad az egesz, raadasul normal PAK file-okban, akkor nagyon jo cheater termofold lesz:(((((( Remelem megoldjak valahogy, mert a sok kocsog miatt sokszor joll jatszhato jatekok mennek tonkre:((
  • LSC
    üthetne ha lecserélnék a netkódját (100 ping felett szar).
  • hykao #1702
    LOL
  • fm
    na kipróbáltam igazán...ez a game sztem egy igazi színfolt a mai játékok terén!! az igaz,hogy van egy kis ss beütése,de csak a színvilág miatt, az ellenfelek itt nagyon jó szitukba tudnak keverni. jó érzés lőni a különböző fegyverekkel,jól van megcsinálva az ellen elhalálozása,ahogy elesik stb. a grafikára nem lehet panasz cseppet sem,sőt! és a gépigény sem olyan vészes...végre vmi jó kis game,ami még multiban is üthet.

1.9ghz,512ddr,8500le(64mb) konfiggal milyen beállítások mellett kéne folyamatosan futnia sztetek?
  • Serpa
  • LSC
    szóval nemsoká.
  • Serpa
    az majd csak a full előtt jön ki pár héttel.
  • LSC
    na megjelentek a büdös geci csalók itt is. A köcsög paraszt 3* gyorsabban futott ,és soha nem tárazott, meg gondolom god módban nyomta
  • Lifeforce
    Hopp félreolvastam sry. :)
  • Lifeforce
    Jól látom az eredeti oldalon, hogy kijött a rendes MP demo?
  • Serpa
    miért világít ennyire a homok ?
  • ssc-suni-hu
    Jaja mondom is az asszonynak itt mogottem, hogy „Figyi csak man milyen jo vagyok” :-) aztan veszem eszre a felenek oriaspingje van a masikfele meg most allt be a vegere :-)
  • toMpEr
    sajna 2-300-as pingel tenyleg 0 eselyuk van :(