24504
-
#1732 Kicsit lemaradtam, most szedem a demot. Kérdés az hogy fog-e menni MX440-el? -
#1731 Na ma unalmamban én is kipróbáltam a demót...
Hát ez valami rettenetesen ott van :)
Még a sebessége is élvezhető... -
#1729 nincs mit :) márciusban... -
lachun #1728 Nekem a japán harckocsi roncs nagyon tetszik a szigeten:))) -
Deajka #1727 Nálam nagyon recseg a hang, nem tudja valaki mi lehet a gond? (sblive5.1.)
-
#1726 Istenkirály ez a game! Köszi Zaki hogy aánlottad. :) Mikó' fog megjelenni a teljes játék??? -
#1725 ja klassz
meg a palya is a hatterben
mi a feneert nincs meg a boltokban :-) -
Zsoltee_a_bator #1724 egy predator jatek pl ebben a jungelben :) -
Zsoltee_a_bator #1723 nem elethu de jol nez ki. nomeg poen maszni a susnyasban. -
#1722 Jó ez az esti kép. -
#1721 monkeyball@night -
#1720 hmm 4. class?
hmm -
#1719 hat szerintem ez minden csak nem elethu :) -
#1718 nekem:=én -
#1717 az engine hasonlóságait nem a színek alapján kellene eldönteni. ha a stalker nem a zord zónában játszódna,hanem a paradicsomban,akkor annak is olyan színei lennének,függetlenül attól,hogy mi hajtja. a far cry is totál élethű,eddig a legjobban kivitelezett tenger/óceán part és a sziget dzsungele..nekem várom mind3at(hl2,fc,stalker) -
#1716 nemertem,hogy miert kene versenynek lennie kozottuk, viegigjatszom mindet aztan kesz. Aztan utanna lehet eldontom majd,hogy melyik volt a legjobb, de ott biztos,hogynem a grafika fog donteni. -
Gear #1715 Közkincsé tehetnéd a szükséges cuccokat, és igérem megnézik sokan:) -
#1714 De azt mondják hogy ott bizonyos texturák eltünnek ebbe a 636 MB-os fájlban minden ok! -
#1713 bemasolod a beta filejait az sp demoba es ugyanazt kapod. -
#1712 Próbáld ki a polybumb teknológiával amit má nemtudom honna kaptam le. Nagyon leviszi az FPs-t! ,de megéri a látványért! -
#1711 A www.suprnova.org -on ez áll :
2004 január 26 11:06 Far Cry SP-MP Demo 636 Mb -
Árnyvadász #1710 Nem hiszem. Ez az FX5800-on is úgy néz ki ahogy leírtad. Végül is életszerű abból a szempontból, hogy amikor felszökik a levegőbe a tűzcsóva, akkor remeg körülötte a levegő a forróságtól. De amúgy azon valóban van még javítanivaló, bár nekem így is tetszett. -
#1709 Ja, egyedül a robbanásokkal nem voltam kibékülve. Nagyon puritán a robbanás.
Lehet, hogy a GF4 miatt nem voltak olyan szépek mint kellene?
-
#1708 Igen, azért a Far Cry motorja kicsit mintha messzebb állna a valóságtól mint a Stalkeré vagy a HL2-é.
Túl színes a Far Cry. A STALKER realisztikusabb már ami a szineket jelenti. Ami persze szintén nem azt jelenti, hogy rosszabb/jobb lenne bármelyik konkurens engine-nél, egyszerűen más.
De a fegyverek, a hangok, a víz, maga az egész grafika nagyon meggyőző.
Gratula érte mindenképpen! -
#1707 Várjuk a folytatást! -
Árnyvadász #1706 Látom szépen meglódúlt az üzenetek száma! Csak így tovább!
Hétvégén kipróbátuk a demót egyik barátom gépén és az eredmény nagyon kellemes, több mint kellemes lett, íme:
2500 Barton
1GB RAM
GeForceFX5800
Ezen a konfigon 1600*1200-ban, minden Very High-on (csak a filter quality medium -mivel az mindenhol mediumon marad) és így tökéletesen futott a játék. Ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Ráadásúl a srácnak nem is a legújabb nvidia drivere vant fent. Viszont állítólag eddig neki sem volt jó a futás, miután átmentem, jó lett és ő is csodálkozott rajta. A megoldás nem bennem rejlik:) De ez a futás elvárható egy ilyen géptől.
Közben Very High-on találkoztam gyönyörű szitakötőkkel is. A játék továbbra is fantasztikus, bár nekem ezek továbbra sincsenek benne:
Hordók
Cápa
Terepjáró
Gázpalackok
Billegő lámpa
De már nem zavar. A lényegen ez mit sem változtat. Azóta én is áttettem Very High-ba és nagyon szépen fut, de a felbontást levettem 800*600-ba, hogy mégtöbb fps legyen. Amúgy 1024*768-ban is jó. Az én gépem konfigját már leírtam régebben, meg azt is hogy fut, ezt csak gondoltam mégegyszer megemlítem.
Aztán volt szerencsém látni a STALKER pre-alfát. LSC írta, hogy jóval szebb, mint a FAR CRY. Nos nekem erről az a véleményem, hogy egy pálya (amikor a nap már kezd nyugovóra térni) amikor az épületek közt lehet sétállni és vagonok állnak a sínen, az valóban szebb, mint a FAR CRY, de talán inkább életszerűbb és nagyon jók a tónusok, plussz a textúrák igen részletesek. Viszont a többi pálya ehhez képest (pláne ahol esik az eső) igen rút kiskacsa. Persze ez semmit nem jelent, hiszen ez egy 2002 április környéki pre-alfa, mindezt csak azért írtam, mert LSC nagyon hangsúlyozta, hogy ez a pre-alfa, sokkal szebb. Ez pedig közel sem igaz. Mindettől függetlenül a végleges STALKER egészen biztosan gyönyörű lesz, ezt már a mostanában megjelenő screenshotokon látni is lehet, de szerintem inkább a HL2-vel lehetne összevetni a megvalósításban, mint a FAR CRY-al. Valahogy közelebb áll a két engine, mint ez és a STALKER. A lényegen persze semmi nem változtat. FAR CRY itt van is tarol, a többiek pedig akkor fognak beleszólni a versenybe, ha már kézelfogható és hivatalosan is elfogadott játszható verzió lesz közkézen. Tulajdonképpen ennyit szerettem volna mondani. -
#1705 nem attol fugg,hogy mennyi csiter van,hogy xml vagy lua-e, hanem a netkodtol. -
#1704 Ha ilyen XML marad az egesz, raadasul normal PAK file-okban, akkor nagyon jo cheater termofold lesz:(((((( Remelem megoldjak valahogy, mert a sok kocsog miatt sokszor joll jatszhato jatekok mennek tonkre:(( -
#1703 üthetne ha lecserélnék a netkódját (100 ping felett szar). -
#1702 LOL -
#1701 na kipróbáltam igazán...ez a game sztem egy igazi színfolt a mai játékok terén!! az igaz,hogy van egy kis ss beütése,de csak a színvilág miatt, az ellenfelek itt nagyon jó szitukba tudnak keverni. jó érzés lőni a különböző fegyverekkel,jól van megcsinálva az ellen elhalálozása,ahogy elesik stb. a grafikára nem lehet panasz cseppet sem,sőt! és a gépigény sem olyan vészes...végre vmi jó kis game,ami még multiban is üthet.
1.9ghz,512ddr,8500le(64mb) konfiggal milyen beállítások mellett kéne folyamatosan futnia sztetek? -
#1700 -
#1699 szóval nemsoká. -
#1698 az majd csak a full előtt jön ki pár héttel. -
#1697 na megjelentek a büdös geci csalók itt is. A köcsög paraszt 3* gyorsabban futott ,és soha nem tárazott, meg gondolom god módban nyomta
-
Lifeforce #1696 Hopp félreolvastam sry. :) -
Lifeforce #1695 Jól látom az eredeti oldalon, hogy kijött a rendes MP demo? -
#1694 miért világít ennyire a homok ? -
#1693 Jaja mondom is az asszonynak itt mogottem, hogy „Figyi csak man milyen jo vagyok” :-) aztan veszem eszre a felenek oriaspingje van a masikfele meg most allt be a vegere :-) -
#1692 sajna 2-300-as pingel tenyleg 0 eselyuk van :(