24504
-
#1777 nekem fenn van naon állat és csak-20 fps! :-) -
#1776 Es remelem, hogy azert optimalizalnak meg eg kicsit ATI-ra is, mert majdnem olyan volt rajta, mint egy GF4 TI4200-ason.
Szerintem max 5-10 Fps pluszt podukalt a 9800 Pro.
15-30 kozott mozgott amikor minden fullon volt es 1024x768-ban.
Kicsit tobbet vartam a 9800-astol, de azert a nem a kartya hibaja, mert minden mas gameban es tesztprogramokkal hozza a majdnem 50-100%-os sebessegtobbletet.
Aki hasznal 9800-ast hasznal Far Cry-hoz szinten ilyesmi kovetkeztetesre jutott esetleg? -
#1775 Hat probalgattam es nem a felbontas hanem a AA miatt fagyott. -
#1774 Nkeem is volt ilyen! vedd lejjeb a felbontást! -
#1773 HUpsz pont ez nekem is
most probalok egy radeon ATI 9800Pro-t
minden mas game mint a villam, de ez nallamis kikapcs piros poty a monitor kozepen es resettel tudom csak ujrainditani.
valaki ottletet adhatna -
#1772 nem megy sehogysem:((( most kaptam a gepet.. es mindjart fejbelovom magam -
#1771 nekem sajnos toltesnel lefagy :(( monito kikapcsol es a hangfalbol valami hang akadozik:((( most szedem a legujabb catalystet..talan azzal.. deha azzal semakkor fogalmam sincs:((( -
#1770 toom. -
#1769 ÁZ! én már ott vagyok! -
#1768 OFF:
Gyerekek gyertek fényképezkedni az Általános Eszmecserében lévő Fórumozók fényképei topicba!
ON: -
#1767 pl. milyen effekt ?
erről tudok --> nap tükrözödik a vízen. -
#1765 Csak High es Medium beallitast hasznalj! Ugy menni fog. Az e folottieket mar a "jovo gepeire" terveztek. Es meg van az engine-ben tobb tucat latvanyt efekt ami be sincs kapcsolva! :)
Ez eredetileg techdemo volt, eladasra keszul az engine, az 1-2 ev mulva megjeleno jatekokhoz! -
#1764 Nem megy az iso-X. Ez végleges? -
#1762 nekem -
#1760 de a cdkeyhez mit írjak be? -
#1759 THX -
#1758 nemtudsz hivatalos szervereken jatszani, itt a hack, ez kilistazza a kevesbe hivatalosakat
akarom! -
#1757 sorry.lehet hogy láma vagyok.a betaba amikor beirom az ubi jelszom,meg felhasznalonevemet,akkor utana ker egy cdkeyt.
Az hol van a neten? vagy valaki megdobhatna vele.. :D -
#1756 Köszi. -
#1754 Hello! Volt valakinek olyan gondja, hogy akadt de mint az állat??? 1400 celeron, 512Ram, 9000Pro (4.1 Catalyst). Ha valaki tudja mi a probléma írja már le ide. Köszi. -
#1753 valószínűlegjobb géped van, mint nekem -
#1752 Nekem nem akad vizes moddal. -
#1751 hú bakker, feltettem ezt a "vizes" mod-ot, úgy akadozott a game mint állat, le is szedtem a cuccot... -
#1750 nem simán a demoval körbehajozom a szigetet... -
#1749 Na es hogy is jutsz oda?
Valamelyik MODdal? -
#1748 nap tükrözödik a víz felszínen.
ezeket szúrtam ki. -
#1747 Ultra Zoom a sniper fegyverhez !
36X és 48X -
#1746 pl. élő cápákat lehet belerakni ! -
#1745 éppen szórakoztam, amikor megláttam ezt!!! a sziget tulsó pldalán... :D
-
#1744 Akinek van egy kis angoltudasa, es huzalma, az a legerdekesebb dolgokat ha alehet a hasznalattal egybekotve irja le nekunk, nem kulfoldiul tudoknak :-)
elore is koszi -
-
#1742 Gyongen egyszerre tettuk be :-) -
#1741 by Gamestar.hu -
#1740 Far Cry trükkök
[2004-01-29 @ 10:48 - ZeroCool] (kommentek: 1)
Nem is olyan régen érkezett meg a Far Cry kipróbálható demója. Szinte rögtön utána némi kiegészítő is befutott hozzá. Most Lazy mesternek hála egy érdekes link is elért hozzánk, mely további érdekességeket rejt. Ezen az oldalon megtudhatjátok miként kell a játékba cápákat tenni, bekapcsolni a third-person nézetet, és még sorolhatnám. Némi angol tudás ugyan szükségeltetik, de szerintem érdemes próbálkozni.
]link
forras: www.gamestar.hu[/URL -
"Far Cry trükkök !
Nem is olyan régen érkezett meg a Far Cry kipróbálható demója. Szinte rögtön utána némi kiegészítő is befutott hozzá. Most Lazy mesternek hála egy érdekes link is elért hozzánk, mely további érdekességeket rejt. Ezen az oldalon megtudhatjátok miként kell a játékba cápákat tenni, bekapcsolni a third-person nézetet, és még sorolhatnám. Némi angol tudás ugyan szükségeltetik, de szerintem érdemes próbálkozni."
TWEAKS, CHEATS AND MODS
-
#1738 GF 2 MX ???
mediumon ??
-
#1737 ok, nálam is megy, most kezdek majd belemélyedni:) -
#1735 2 óra múlva kiderül... -
#1734 Elvileg nem fog meni! -
#1733 hááááááááát, nem tudom. nem hiszem, sajna az már egy elég régi kártya. de 1 próbát megér