24504
  • [HUN]PAStheLoD
    mi a hivatalos .. és a "nem hivatalos" gépigénye a FarCry nak? mer az oldaluk szép .. de szar nem ér :|
  • grebber
    Hát igen ez a baj a mai játékokkal minden a grafika rovására megy a többivel meg nem annyira törödnek!
    Egyébként a FYR CRY eszméletlen game!!
  • HoTDoG
    kipróbáltam a beta2-t...Hát..
    A grafikán kívül, nincs sok dolog amit jól megcsináltak volna sztem. A netkód szörnyű, a sebzés is, a mozgásról nem is beszélve.
    Semmi realisztika, vagy normális célzás (cod,aa,stb).
    Szal a grafika ténleg dicséretes, de a többi nem ígéretes.
  • Alexease
    1 honap es megjelenik, nem sok ertelme szivni vele.
  • tibor16
    Sziasztok. Új vagyok a Far Cry terepen. Visszaolvastam (kissé), letöltöttem a demót, de nincs benne multi, pedig ngyon de nagyon kipróbálnám. Jól jönne egy kis segítség.. elég ha leszedem azt a bitrotten féle exét (egyáltalán mekkora, az is 500 MB?) vagy valami más ötlet...
  • LSC
    már rájöttem de 1 bit nem sok annyi nem jött.
  • LSC
    eee izé ez hogy müxik? milyen URL-t adjak neki?
  • LSC
    kicsit várjál vele nekem is felment 50 re egy idő után.
  • HoTDoG
    Nagyon lassú ez a bittorrent :(.
    Nemtudná valaki feltölteni valahova? Vagy valahol nincs fent?
  • toMpEr
    van rengeteg kliens mindenki azt hasznalja ami a legjobban bejon neki, nekem a shadow's valt be a legjobban
  • HoTDoG
    Ja amúgy az a Bitorrent progi amit mondtatok, hát elég gyér... Sztem ezt használjátok, mert ezt lehet is használni. Mellesleg nem is csúnya.
    Letölteni INNEN tudjátok.
  • LSC
    kössz
  • grebber
    Na végre estefele én is kiprobálom a béta 2-öt azt majd irok véleményt!
  • HoTDoG
    Kösz szépen!
  • toMpEr
    azis le van irva, csak olvasni kene...
  • HoTDoG
    Kösz ténleg!
    Ezt énis ismertem, mert olvastam, de nemtudom mit kell csinálni ezzel a torrent fájllal...
    Ha valaki elmondaná, megköszönném.
  • toMpEr
    szerverlista hack
  • HUmanBandi
    Ez fura mert nekem 1600*1200-ban megy minden very high-on kivéve az árnyék amit kikapcsoltam és stabil 40 fps!na jó néha 35-45. (vizmód fenn vann)
  • dikki*yysw
    Olvass vissza.
    De mivel rendes vagyok, megmondom: #1872
  • HoTDoG
    Nagyon nagy kérés h valaki leírja, hogy honnan lehet letölteni a beta2-t? De tényleg...
    Előre is kösz...
  • LSC
    Nagyon nagy kérés hogy a szerver lista hack-et elküldje valaki? De tényleg? THX.
  • Árnyvadász
    FAR CRY sztori

Motórcsónakkal érkezel meg a szigetív külső részére. Kiszállnál, de egy 5 méteres hullám úgy hátbabasz (babasz kira), hogy az első védelmi vonal közepén landolsz 10 fős afroamerikai kolléga között. Mitől e hullám? Áááhhh, csak az 50.000 tonnás uszály kotorta fel maga előtt a vizet, mivel ő szállítja a fegyvereket amik majd a küldetéseid során igencsak hasznosak lehetnek. Pl. a 4 méter hosszú és fél méter széles vizi-sniper puskát is. Na az nagyon egy édi darab, ugyanis vízből lőve, cápát szivat fel és azt küldi az ellenfélre. Hmmm... Finom töltet.

Na de!! Parton vagy és 10-en iszonyat dühösek, mert a bográcsba estél, így annak lőttek is. Neked is ha nem szeded a lábad izibe. És így is történik. Ahogy szeded izibe, botlasz bele Gizibe. Az ellenséges katonák inkább éhesek, esznek. Különben is az AI-t már megint elcseszték, és nincs követési algoritmus. Szóval ők esznek.

Gizi. Beleesel a nőbe. Felborítod mint az ökröt. Viszont mivel és hogy igen..... Kimagyarázod. Nem gond. Azonban kiderül, hogy ő egy újságot ír, azaz dehogyis, szóval ő egy újságíró! Na ez már igen érdekes kezd lenni. Elmondja, hogy látott valamit a sziget túloldalán és hogy ismét el kéne mennie oda. Persze te nem mondassz nemet.

Viszont előbb kipakolsz. Ez beletelik egy kis időbe, ugyanis van űrtartalma a hajónak. Leszáll az este és elindultok a nővel, gumicápával és Nai Robi-val (kémkutya) az öböl túloldalához.

Semmit sem látni. Sötét van. Ki kell szállni mindenképpen. Megteszitek, közben a kutya előre megy szimatolni. Iszonyat borzalom, rettenet... Hatalmas gyárkémény ontja magából a füstöt, és fura illatok vegyülnek a levegőbe. MI EZ? Gizi azonnal fényképezni kezd. NE TETTE VOLNA! ÁÁÁÁÁÁ... töltés (LOADING) vissza a szigetre lépéshez, DE NEM LEHET!!! JAJ, bazz CHEKKELNI KELL A POINTOT előbb. Ez nem jó. Mondjuk azt, hogy kifejezetten rossz. Na mind1. Innentől már csak atomfegyverrel megyünk előbbre. Zsákból elő a 10-eske és balegérgomb a végetelenbe.

Mindenki kidölt. Közben eszmélsz, hogy Gizi és a kutya is kifeküdt. Kicsit nagy a szórása az atompipának, de most nincs idő a gondolkodásra. MEG AMÚGY IS EZ FPS bázz! Nem gondolkodni, lőni, lőni, lőni....

Folyt. köv.
  • G. Joe
    Mindkét fomrában szállítja a Ubisoft, és az adott ország forgalmazójától függ nagyban hogy, melyik formában kerül forgalomba.
    Nálunk a hivatalos verzió 99% hogy DVD-n kerül forgalomba.

A CD-s verzió a Ubisoft szerint 5 CD lenne, és az már cosmagolási problémákat is okozna.
  • LSC
    Rakj egy linket a listázóhoz mert a régin nem lehet elérni a postafiókom meg baszakodik thx.
  • toMpEr
    a regi mukodik a v2-vel is, csak nem inditja el a farcryt utanna, tehat neked kell manualisan a Far Cry.cmd-re klikkelni miutan lefutott a serverlist.exe
  • HoTDoG
    Valaki megmondaná, h a beta verzióhoz, hogy lehet hozzájutni, letölteni?
    Előre is kösz!
    Nem értem miért nem lehet venni egy nyomorult DVD olvasót, annyiba kerül mint egy fél tank benzin...
  • grebber
    teljesen mindegy nekem hogy kijön cd-sen én a DVD-s-et fogom letölteni!
  • csabawarchief
    úgy legyen!
  • zaki
    Far Cry csak DVD-n? NEM!
    [2004-02-10 @ 21:54 - ZeroCool] (kommentek: 6)
    A Computer and Video Games megerősítette a már általunk korábban jelzett pletykákat, melyek szerint a Far Cry DVD-n jelenik majd meg. Ok, szép is, jó is... viszont. Csak érdekesség képpen elárulnám, hogy ezzel szemben Észak-Amerikában biza lesz CD-s változata! Remélem a DVD-sen több finomság lesz, és majd pontosan ez a full extrás változat jut majd el kis hazánkba is!

info: gamestar
  • Inquisitor
    Vagy négy éve vettem meg a DVD olvasómat. Azóta erre várok!
    Hócipőm tele van a 3-4-5 CD-vel való frizbizéssel.
    Meg az 1 CD-re zsufolt, elnagyolt grafikájú/textúrájú játékokkal is .....
    Lehet jó vagy rossz játék, de a grafika nem lesz egysíkú!
  • zaki
    mégjóhogy :PPPPPPPPP
  • Zsoltee_a_bator
    deszaar
    VÉGRE! Már a 2 cd-s játéktól is kiráz a hideg...
  • Dynamic
    A Far Cry csak DVD-n jelenik meg, király!

Attól még letölcsük
  • HoTDoG
    Honnan lehet letölteni a beta2-t?
  • LSC
    de köll mert akkor csak direkt IP-hez tudsz konnektelni. Azért listával egyszerűbb lenne. Nem küldené el valaki? Vagy sokat kértem? THX.
  • zaki
    naazé :D
  • grebber
    A béta2-höz nekem is kellene szerverhack!!!
    Valaki linkelje be ha van!
  • Zsoltee_a_bator
    optimalizalt driver? :)