24504
  • neozed
    Megjelenhetne már
  • Sadun Tryst
    ezek nagy faszák! :) csak kár, hogy nálam az életben nem fog így kinézni a game... :(
  • Gandibá
    :))
  • grebber
    A vérnek nagyobb a sürüsége mint a viznek?
    Mielött bárki is azt kérdezné hogy jön ez ide:
    -volt régebben a FAR CRY-ban az a bizonyos vér vita hogy milyen a gameben a vér.
    Valaki azt mondta képekkel is illusztrálta hogy egy kicsit gyenge (hát ott a cápánál szerintem is),valaki meg azt mondta nézzük meg a vizben én néztem is!!
    Az elején amikor a parasztot beleölöd a wasser-be minden ok szétfoszli ahogy kell de utánna (ezért kérdezem a vér sürüségét) lesüllyed a vér a viz alatti talajra!
  • Gandibá
    A harmadik kép elég durva!! A helikopter propellere felveri a vizet, nagyon zsír!
  • Árnyvadász
    A sztori folytatódik.

Tehát ott tartottunk, hogy mindenki meghalt. Azonban a gyárkéményből még mindig ömlik a szennyező füstgomolyag. Éppen lépnék át a hullasoron, mikor az arcodba kapod: Szüntesd meg a füstmérget!

Ekkor elgondolkozol. Mivel ez egy FPS, ez 5 másodpercnél tovább nem is tart, hiszen DESTROY THE KÉMÉNY opció is lazán megteszi. Atomfegyver célra emelve, TŰZ! Nem jó. Mégegyszer! Atomfegyver célra emelve és... Kifogyott. Akkor mégiscsak valami más megoldást kell választanod. Jóvanna akkor bemegyünk a gyárba. Legalább belső tereket és jólmegnézem, hadd izzadjon a Vkarcsi, hisz azért vetted bruttó akármenyiért.

Első lépés a belső térben, nagy lépés az FPS-eknek, konstatálod magadban. Vertex Sándor, Pixel Géza és Bump Emőke köszöntenek e tájon. Sőt az Árnyék András még odamozog hozzád, ettől leesel a székről, de aztán bár ha méterenként is, de tovább mész.

MIÉRT NINCS SENKI ITT? Üres az egész, jó nagy gebasz ez a gyár! Aztán félperc múlva apró zörejek, neszek Noszályozzák a füleidet. Uhhh: Zombik!!!!!! Valaki elprogramozta a játékot? MI EZ ITT KÉREMSZÉPEN? Kérdésnek helye nincs, ketteske és balegérgomb álá szokásos írtásos beidegződés. ShotGUN a kiválasztott! Szórd, ki tudja meddig szórhatod, mikor lesz a vérzombiból, bot. Bot? Igen, annak is egyszer vége van. Lesz.

Na kifeküdtek a kisrondák, mint az új könyv a polcon, lehet a kéménybe menetelni. És LÁM, ott egy 3D-s ikonábra: IDE TEGYE A BOMBÁT! Utána futással egybekötött, robbanáseffekt nézés, majd kirepülés a kéményen keresztül és: HOPP nem itt egy sárkányrepülő szett a tetőn? Nahát úgysdi ráppantansz és repülsz is szépen tovább, a NEXT missionhöz.

Folyt. köv.
  • zaki
    felhozom a topicot 4 ,5 napos hallgatás után 4 kira képpel:

• LSC
    de legalább ki lehet szúrni őket én ilyenkor megkerülöm azt levágom. Egyébként néha jó érzés távcsővel osztani:).
  • dikki*yysw
    Igazából az ilyen miatt a mapper a hibás, nem a spawnkemper gyökér.
  • dikki*yysw
    Nem lehet, spawnhelyről akármerre indulok belátja a terepet.
  • rezsofiz
    ha kivágja,akkor enyém lesz a 2000.én meg zakinak felajánlottam
  • rezsofiz
    ezt jol elszedte eloled
  • rezsofiz
  • zaki
    na ba+, gratula :D
  • grebber
    Vágd ki bocs lassu voltam!
  • rezsofiz
    2001es a nyero
  • rezsofiz
    :D
  • grebber
    1999
  • zaki
    1999. legyen a tiéd a 2k :)
  • rezsofiz
    kettő ká mindjárt
  • zaki
    1997
  • rezsofiz
  • zaki
  • rezsofiz
    legyen zakié
  • rezsofiz
    :D
  • zaki
    na, kié a 2k?
  • zaki
    ahogy mondom. bele kell ereszteni az egész tárat, fő a biztonság
  • zaki
    oda kell menni sunyiba, és szépen lelőni egy pisztollyal, vagy hátbab*szni
  • grebber
    Az ilyen embereket a gameban a haláluk után is lövöm!
    Tényleg szarság az ilyen nem birják a szemtől szembe harcot!
  • rezsofiz
  • dikki*yysw
    Ezt mindenhol kempernek hívják.

ANNYIRA FEL TUDOM BASZNI MAGAM AMIKOR VALAKI JÓNAK KÉPZELI MAGÁT AMIKOR LELŐ 8 FRISSEN SPAWNOLT EMBERT.
  • zaki
    call of duty-ban ezt hívjuk kempernek
  • dikki*yysw
    Ekkora lószart!

Fekszik egy ember a földön, és távcsövessel oszt. Ezt élvezi?

Ekkora egy szart.
  • grebber
    Engem az sem érdekel ha nem optimalizálják csak a hibákat javitsák ki!
  • Serpa
    1 hónap alatt optimalizálják ???

lehetséges ??
    NON-STOP
  • HUmanBandi
    NEm kell elszomorodni mert majd a tljes optimalizálva lesz!
  • LSC
    2500+ radeon 9700 768MB DDR, fullon minden (No AA) 35 fps ebből talán ki tudsz indulni
  • Jacek
    hehe nem igy van:)) 64megas MX400-on neztem mar:P remek volt:)de ment viz az nem volt:)
  • grebber
    Asszem az bizos hogy MX 440 alatt nem indul el!
  • Inquisitor
    Senki se tudja :)
    Van akinek jól ment a demo, másnak meg 2x akkora gépen SE.