24504
  • zaki
    hááát, nem csúnya :)
  • toMpEr
    nemtudom azzal nem probaltam
  • grebber
    Gondolom akkor a sima demó is jó neki igaz??
  • toMpEr
    multi demoval is megy
  • Serpa
    jajj dejó, hogy már nincs fenn az alap demo.
  • Serpa
    38 mb ?
  • grebber
    Ezt hova kell bemásolni/telepíteni???
  • toMpEr
    talaltam webes linket:
    http://animerus.lunarpages.com/murdoc/research.zip
  • Serpa
    mekkora ?
    múltkorira emlékszel ?
  • toMpEr
    ha adsz ftpt felrakom
  • Serpa
    privát ftp -n van ?
  • toMpEr
    gondolom mert csak 1 szerver van, de en mar nemnagyon foglalkzom vele
  • toMpEr
    itt az uj palya, en a 2. multi betaba raktam bele, lehet azert hianyzik par textura
  • grebber
    Valaki nem tudja mi lehet annak az oka hogy a szerverlist hack-el Béta1 és Béta2-nél csak egy szervert talál és az is jelszót kér?????
    Van új szerverlist???Ha igen hol?
  • toMpEr
    van egy pcgamer-exkluziv demo uj palyaval
  • [NST]Cifu
    Hát én ha nem is az év legjobb FPS-eként várom, de mindenképpen az idei év első komolyabb játékaként... :)
  • Árnyvadász
    Kellemes az új videó, bár sok régi részlet van benne. Mindenestere már készül a hely a polcon ahova a Far Cry-t fogom rakni. Abban pedig nagyon bízom, hogy az idei év egyik legjobb FPS-t üdvözölhetjük március végén és csak a Stalker tudja majd megdönteni az ősszel. Remélem lesz egy 5GB-os installja. Jó lenne.
  • [NST]Cifu
    Akkor lehet, hogy a Hardwired-es videóval van a baj, és Tomper máshonnan töltötte le?
  • LSC
    nekem is.
  • tbundy
    gyengének nem gyenge, csak minek, ha nemsokára itt a full :)
  • [NST]Cifu
    Egy béta, de szvsz hanyagold, pár hét, és itt a játék, a béta meg igencsak gyenge a többiek szerint...
  • HellBurner
    Nincsidöm visszaolvasni. Most láttam a freegamewarezen a FarCry Beta v1. Ez most a demo vagy lopott beta vagy mi?
  • tbundy
    nálam is megreccsent a vidi ott :)
  • toMpEr
    nalam nem volt hiba
  • [NST]Cifu
    LoL!!!
    Még a videó is bugos :)))
    1:57-nél valami durva hiba van a kódolásban...
  • [NST]Cifu
    Ugyan nem vagyok egy nagy FarCry rajongó, de mivel ez a várhatóan leghamarabb kijövő komolyabb játék (iszonyú pangás van a játékok terén mostanság), azért figyelek rá - itt van pl. egy új kis trailer, ami szerény 67,94MB - letölthető a Hardwiredről.
  • zaki
    info: gamestar
  • csabawarchief
  • grebber
    Valaki nem tudja mi lehet annak az oka hogy a szerverlist hack-el Béta1 és Béta2-nél csak egy szervert talál és az is mindig tele van 8/8???
  • grebber
    [MOZi] Far Cry

[2004-02-20 @ 17:07 - G-San] (kommentek: 13)

A Boll KG újabb (előzőleg: Dungeon Siege) filmes jogokat vásárolt, ezúttal a Far Cry-ét. A rendező szintén Dr. Uwe lesz, akinek 25 millió dollár áll rendelkezésére, hogy elkészítse a horror filmet. A forgatást valamikor 2005-ben kezdik meg, addig viszont csak egyetlen egy dolgot ígérnek: "A történet hihetetlenül félelmetes lesz".
  • dikki*yysw
    Pont most olvastam érdekes cikket opiról. Rulez.
  • grebber
    Csak érdekességképpen tettem be!! AMD!!
  • grebber
    Az Athlon 64 és Athlon 64 FX processzorok az AMD Drezdában található Fab 30-as gyártóüzemében készülnek 0,13 mikronos gyártási technológiák segítségével. Esetükben rendkívül fontos szerepet játszik az IBM által kifejlesztett SOI (Silicon On Insulator) technológia, mely egyrészt magasabb működési frekvenciát, másrészt pedig alacsonyabb fogyasztást és hőtermelést tesz lehetővé. Ezzel együtt az AMD x86-64 architektúrájú processzorai a meglehetősen komplex kialakítás miatt csak relatíve alacsony frekvencián képesek üzemelni. Összehasonlításképp a hasonló teljesítményre képes Intel Pentium 4 processzorok órajele már 3,2-3,4 GHz körül jár.
  • grebber
    Az Advanced Micro Devices (AMD) nem nézi jó szemmel, amikor ezekben a napokban az egész szakma a konkurens Intel fejlesztői konferenciára figyel, éppen ezért az Intel rendezvényének helyet adó amerikai városban, a kaliforniai San Franciscóban bemutatta legújabb high-end kategóriás processzorát, az Athlon 64 FX-53-at, mely 64 bites üzemmódban 30 százalékkal gyorsabban futtatta a Far Cry című játékszoftvert.
  • HellBurner
    Nekem eddig egy fx5200 (64bit) volt a gépben és medium grafikán ment a game mint állat, de nem volt benne pl.hordó,billegő lámpa. Most vettem egy 9600xt-t és mostmár van hordó meg billegőlámpa ha új játékot játszok de ha azokat a mentéseket tőltöm vissza amit még az 5200-esel játszottam úgyanúgy nincs hordó meg billegő lámpa az 5600xt-vel sem.
  • Árnyvadász
    Folyt.

Rettegett Ráják Elektromos Táncukat járják, a tócsadiszkóban. Közéjük érkezel és fékezel. A hideg víztől kitisztul a tudatod és hirtelen megvilágosodik minden. Te halott vagy, ha nem teszel valamit de AZONNAL! Az őrők elmennek, nem kiváncsiak a 20-ik. rájaderby végignézéséhez, ők már látták amit látni lehetett. Rája Réka és férje Bálint feléd veszik az irányt, hogy a mindössze 20.000 voltos feszkót rajtad vezessék le. NE ÍGY! NE ÍGY! Rimánkodsz kétkedve. 1 méterre a CHECKPOINT felirat, kettőre a rájahalál. Nagy levegő és lemerülsz. Már csak fél méter a CP, már csak 30 centi, már csak 5,4,3.... Mi történt? HÁLA AZ ÉGNEK, kifagyott a program, meg vagy menekülve! Jó nagy adag Windows error fogad az asztalon. Na akkor loading vissza. Rája bug! Nincsen rája a vízben. Te viszont eléred simán a CP-t. És leszéveled magad a vinyóra. ezt megúsztad. Huhh... Felmászol a létrára és kilépsz a medencéből. Sehol senki. Meg kell keresni a Dr.-t. Valahol itt kell lenni Béla kedvesének. De merre? Hogyan? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... Valaki szemből közelít! Nálad meg semmi csak két ököl. Ja és a páncél, mert azt is adtak rád, hogy jobban áramozz. Tiszta McGaywer vagyok bazzé, akkor van 1 páncél, van 2 ököl... Namost ha levonok egy öklöt, akkor marad a PÁNCÉLÖKÖL! EZ AZ! Tudtam, hogy én vagyok a kira a tetőn, nohát küldjük meg az alakot ahogy kell.

Folyt. köv. (Hétfőn csak)

• Árnyvadász
    Folyt.

Iszonyúan fáj a fejed. Megpróbálsz felállni de nem megy. Egy székhez kötöztek! Megpróbálod kivenni, egyáltalán hol lehetsz. Mindössze egy kicsiny lámpa világítja meg a falakat, amin poszterek, képek vannak:

Far Cry márciusban!
    Polibump diktatúrát a népnek!
    Csak DVD-n!

Ettől mégjobban megfájdul a fejed. Egyszer csak lépteket hallasz, aztán kinyílik az ajtó. Fehér köpenyes alak áll veled szemben, kezében fecskendő valami zöld léfélével teli.

Dr. Mengele: Mágá most beszélni fog!
    Te: Maga téved!
    Dr. Mengele: De, de mágá most AZONNAL ELMONDJA MIT KERESNI ITTEN!
    Te: Soha! Inkább a halál!
    Dr. Mengele: Látom mágá nagyon elszánt, de biztosíthatom árról, hogy én meg fogom törni mágát!
    Te: Csak próbáld te vén dög! Sosem éred el célodat.

Ezzel a renderelt videó lefut. Ismét sötét lesz, viziók kergetnek, álomképszerű események zajlanak le előtted.Ébren vagy, vagy álmodsz? Magad sem tudod. Az egeret próbálgatod bőszen tologatni és WASD-t is hozzáteszel, de csak ez a furcsa rémkép fut le előtted. Mi történhetet? Beinjekciózott az a szemét, biztos. Ekkor megint hangok és renderelt múvi következik.

Dr. Mengele: Hogy hívják mágát!?
    Te: Én lenni Tarzan!
    Dr. Mengele: Ne szórakozzon fiatalember! Kérdeztem valamit!
    Te: Én egy ügynök vagyok, akit megbíztak azzal, hogy vegye fel egy újságírónővel a kapcsoltatot a szigeten, majd derítse ki mi folyik itt valójában. Utam során sok NPC-vel találkoztam, (nevek felsorolása), majd sorsom ide vetett, hogy kihozzam Cápa Béla feleségét.
    Dr. Mengele: IMPOSSIBLE! NO! NO! Ez az ember ügynök! Őrség azonnal ide! Dobják az elektromos ráják közé!

Jószerivel minden egy karikacsapás alatt zajlik le. Nem tiszta tudattal ismét víziók gyötörnek. Csak azt érzékeled, hogy erős karok fognak körül és visznek, majd egyszercsak mindened vizes lesz.

Folyt. köv.
  • Árnyvadász
    Folyt.

Magad elé bámulsz. Nem tudod merre keresd a titkos bejáratot. Kisvártatva megjelenik a motorcsónak mellett egy cápa, azonban kidugva fejét a vízből halkan odasúg neked valamit. Előszőr megrémülsz, egyrészt beszélő cápával még nem volt dolgod, másrészt a cápa érdes bőrfelülete majdnem kihorzsolja a csónak gumianyagát. Szerencsére gond azonban nincsen. Cápa Béla elmondja, hogy nemrég evakuálták Irakból és most az itteni vizeken kommandírozik, viszont te tehetnél neki egy szivességet, és akkor ő ennek ellenében megmutatja hol van a lejárat. Hmmm... Na jó végül is az üzleti ajánlata nem rossz, bele is vágsz! De miről is lenne szó? Béla elmeséli, hogy mielőtt kivitték volna Irakba a feleségét hátra kellett hagynia, de mikor visszajött azzal a hírrel fogadták a hínarak és kishalak, hogy kedvesét katonai célból elvitték állig felfegyverzett katonák és nagyjából sejtik is most hol lehet. Odavezet téged a többi a te dolgod. Azonban felhívja a figyelmedet, hogy erre a küldetésre csak kést vigyél, mert ha elkezdesz durrogtatni, akkor esélyed sem marad a túlerővel szemben.

Tehát jelenlegi álláspont szerint lopakodós mászkamészárszék várható. Biztosra kell menni ezért hajnalban kerül sor az akcióra, addig Béla fog neked néhány halat és sós vízből édeset alakít, hogy inni is tudj. (Régi cápa trükk.)

Hajnali két órakkor beszivárogsz a bázisra, mely a sziget északi részénél található. Béla a vízben, partközelben várakozik. Annak a néhány járőröző őrnek, akiket megközelítessz torka szakad. Némán borulnak össze a dzsungel félhomályos talaján. Mikor egy ajtóhoz érsz halk morajlás és némi beszédelegy szűrődik ki. Nem vársz sokáig: Berugod az ajtótkét embert látsz akik éppen tévéznek, majd mielőtt felfigyelnének rád már mindkettő fejében tőr figyel és műsor helyett a plafont bámulják üveges tekintettel. A terep tiszta.

Közben a partmentén is folynak az események:

Cápa Béla lassan úszkál a közeli vizekben, ám meglát egy jóadag húscafatot a vízben. HÁÁÁMM... Bekapja vesztére! A parton fekete ruhás alak hangtompítós horgászbottal settenkedik. A sziget már régóta rettegi, eddig senki sem látta. Létezését mindenki tagadja. Ő a nagy Halász. Halász Sámuel, vagy más néven Sam Fisher. Egyetlen pillanat alatt végez Bélával, ezt Béla bebukta.

A komplexum:

Erről persze te semmit sem sejtesz, hatolsz az egyre sötétebb folyosókon a lidérces fényben valahová, ahol nem tudod mi vár pontosan rád. Hirtelen fényvillanás, zörej, hangok, és egy hatalmas ütést érzel a fejeden. Összeesel, eszméleted elveszted...

Folyt. köv.
  • Árnyvadász
    A sztori folytatódik.

Sárkányrepülve nézelődsz a tájon. A kéménynek már csak a romjai tekintenek fel rád. Merre vedd az irányt? Végül is mind1, szabadon repülgetsz, ám hamarost egy helikopter tűnik fel az égen és egyenesen feléd közelít! Egértolás felfelé a padon, erre nyílegyenesen elkezdesz zuhanó röppályára állni és imádkozol (akár Sáska Kata), hogy te előbb leérj a dzsungel sűrű magányába, mielőtt Helikon (alkalmazott helikopterpilóta) és Gépágyús Áron (nekünk 60-an! M60!) szanaszéjjel szednek. Sajnos a rotorral ellátott szerkezet gyorsabban ér el hozzád, Áron már célra is emeli a tömzsi vasat, de nem lennél HŐS, ha ilyen szorult helyzetből sem tudnád kiverekedni magad. Átkos madárvarázslattal sirályokat küldesz egykör alatt a heli rotorjához, mire az előszőr darálóként aprít, aztán enyhe balos füstcsíkot húzva zuhan alább. Hatalmas robbanás rázza meg a FAR CRY motort. Alattad ég minden, de te már nem tudod irányítani a sárkányt, mert még a heli lezuhanása előtt becakkozta a repülőszerkezeted szövetét. Így zuhansz az égő erdőbe, na most mi lesz kiáltással!!! Ám ekkor ér egy óriási meglepetés! KÉT RÖFIMALAC (akiket nem lőttél le a demóban) motorcsónakkal érkezik a vízen és az egyik lasszót dob rád, majd egy gyors mozdulattal kiránt a pácból még épp idejében. Megemenekültél. Szépen megsimogatod kis buksiját Malac Márknak,és kifújva magad egy pár dobozos sörrel átünneplitek az éjszakát, kint a vizen, majd okádva a homokpadon. Másnap reggel a malacok visszatérnek a régi kerékvágásba, azaz elmennek makkot szedni az erdőbe. A motorcsónakot meghegyják neked, mint segédeszközt a további utadra. Nem is késlekedsz sokáig, belepottyansz, majd egy egyre szűkül völgyszoros felé veszed az irányt. Egyszercsak megjelenik egy üzenet a képernyőn: Találd meg a földalatti központ rejtett bejáratát!

Folyt. köv.
  • csabawarchief