24504
-
Borg #2097 Te túljutottál ezen a sötét barlangos részen? (demo 2) -
#2096 Na lencsevégre kaptam a szörnyet ami a movie-ban volt éppen mosolyog!!! :D
-
#2095 juj télleg vannak benne szörnyek! :D -
#2094 oops én irtam csak rossz login -
#2093 ok thx mind2töknek -
Borg #2092 Kell hozzá az alap 520 megás demo, és arra kell rátenni az itt található két cuccot, a leirás alapján. Így egy új mappal, és csomo bugfixel bővül a demo. -
#2091 Nem a felbontást kell állítani hanem az efekteket high- vagy very highra kell tenni!!! -
#2090 honnan lehet leszedni a 2. demot? -
#2089 800X600on már vannak halak?
vagy mennyi kell kb? 1024X768? -
Borg #2088 Én ma toltam végig az első demót, meg letöltöttem, és kipróbáltam az újat, ami ma jött ki.
Hát a grafika lélegzetelállító az tuti. Már az első demohoz képest is fejlődött, a mai már sokkal simábban fut, ugyanugy 1024ben minden highesten.
Csak picit húzós lett az új pálya:)
Ittvan pár kép, igaz, még az első demóból. Ha nem a printscreent nyomkodtam volna az F12 helyett bőszen, akkor a másodikból is tudnék már mutatni :DD
-
#2087 Vannak halak igen te azért nem látod mert le van butitva!
Csak mod van egyenlőre amivel sárkányrepülövel indulsz a demoban!! -
#2086 Juj nagyon coolos a game! geeforce2 mx400 64mb vel 640X480 ra le butitva királyságul megy!
A taktikám:
Imádom azt csinálni hogy le bukok a vízbe oda uszok a motor csónakhoz be ülök elhalytok és közben hárta fele szórom a golyokat, asztán mikor elég messze vagyok megfordulok és közelmegyek és megint szórom a golyókat stb..
Imádom!
Ti ládtok halakat a vízben? Én nem. lehet azert mert le van butitva?
Van benne olyan légi jármü amit mi is használhatunk?
-
#2085 gondolom az igazi demoban nem igy van, csak az atmasolas miatt ilyen bugos -
#2084 Akkor nem is tudom minek adták ki meg tele volt texturahibákkal mindenhol gömbalakú kövek voltak!!!!
-
#2083 Ez nekem is így ér véget. -
#2082 Nem volt találkozás a szörnnyel! :(
Nem értem probálta már valaki ezt a pályát a demóval mert nekem olyan szarul van vége vagy tényleg ez ennek a kiadott új pályának a vége hogy mindenkit kinyirok odamegyek egy ajtóhoz aztán bejön a képernyő mintha kiléptem volna azt visszalép a Windowsba??? -
#2081 erre tudja valaki?
még 1dolog:
Vannak benne szörnyek???
azt hittem csak emberek -
#2080 MEGALOL! :DDDDDDDDDDDddd -
#2079 virágot el ne felejts vinni :D -
#2078 Most ahogy nyomom a demohoz kiadott új pályával egy pályán belül amolyan átvezető movie keretein belül láttam valamelyik szörnyet!!!!
Remélem meg lesz vele a várva várt találkozás!!!!!! -
#2077 Bocs na !!
Egyébként most játszok azzal a pályával ami a demóhoz van és király!! -
#2076 te nem vagy semmi. mindenki le tudja kicsinyíteni a képet, csak te nem. vagy nincs rá 10 mp-ed? -
#2075 Elkezdtem megint játszani a demóval és a cápa felakart szállni a magasba de nem sikerülhet neki mert a farkán a lánc!! :D
-
#2074 A demo-hoz tartozó singleplayer map neve research. -
#2073 Na feltettem a pálya neve mp_dune és jó kis pálya!! -
#2072 elindul 1általán geeforce 2 mx400-on? -
#2071 Mi az új pálya neve??? -
#2070 Tessék innen letölteni a DEMO-hoz járó extra kis pályát. :) -
#2069 jaja, arra emléxem :) -
#2068 lol -
#2067 A multi beta2-ben is, csak ott nem ennyi a hiba -
#2066 Az van mindenhol szinte -
#2065 hoba mint hiba -
#2064 ilyen volt a kilopott HL2 ben is ahol hoba volt ott egy ERROR villogott pirosan:). -
#2063 "replace" van oda írva ? -
#2062 tényleg jó az Ég:)) -
#2061 TE JÓ ÉG !!!
-
#2060 hát érdekes (ilyen játék kocka / barbie ház effektus ) -
#2059 Hivatalos demo-ba bemásolva, az alábbi kép fogad:
-
#2058 van má olyan?