24504
-
#2177 na felraktam.de a célzás az szar.húzom az egeret azt össze-vissza megy.alig lehet becélozni! -
HoTDoG #2176 Ja, mostmár ott is kint van. -
Borg #2175 Új pálya, (állítólag) jobb AI, és simábban fut, mint az első demo, max graf mellett. -
#2174 ez mennyiben másabb, mint a "régi" Demo volt??? -
#2173 A Hardwired-en is kinnt van:
Far Cry "Research" Demo -
HoTDoG #2172 A 3dgamers-ön kívül tud valaki mondani linket a demo2-höz?
Előre is köszi. -
#2171 Standalone, na :)
Minden játékoldalon kinn van, szal. -
#2170 Ez nem az. Vagyis az, de hivatalosan. -
Borg #2169 #2092 :) -
#2168 Bétatesztereknek volt csak, aztán kiszivárgott. Lehet vele játszani, csak ügyeskedni kell... szerver nem tom mennyi van. -
#2167 Új Far Cry demó
Ha hogy ezt rajtam kívül mindenki tudta :> -
Borg #2166 Az már nem használható? -
#2165 Ja én meg azt remélem lesz sok magyar szerver vagy hasonló ami nem kér majd serialt!!!!! -
#2164 Mivel volt multi demó ezért lesz. -
Borg #2163 Multi lesz benne ugye?
Páran már beszéltek itt is multiról, de én a demóban nem láttam.
Remélem hogy jó multi része lesz, mert magamban nem prüntyögök vele. -
#2162 3 hét és már játszol vele te is és mindenki legalábbis remélem!! -
Borg #2161 Kijöhetne már a full igazán. Hány nap még? -
#2160 Azért a pisikélést és a kakiálást se felejtsük ki! -
#2159 :D -
#2158 Szólj majd ha leért, ha installálod, ha felért, meg ha először elindítod, is. -
#2157 kicsit nagy a demó :)
most akarom letölteni,csak elöbb a collin 4-et töltöm! -
Hazo #2156 köszi a válaszokat.
Igazából arra gondoltam a 3. kérdésemben, hogy amikor bekapcsolom a játékban az AA-t akkor elszáll az egész ..asszem ezt a hibát már valaki más is írta.
de végsősoron megvagyok AA nélkül is. -
Árnyvadász #2155 Na ezzel sem találkoznék este hazafele. A kép amúgy büntet!
Közben megnéztem a többi képet is, volt pár amit nem láttam még és azok is büntetnek.
Hazo:
1.Én úgy tudom a béta verzióval lehet multizni. A single demóval nem.
2.Nem jött ki.
3.Ez nem nehéz. A kártya driver-énél állítsd be az AA-t, annyiszorosra amennyire akarod és onnantól úgy fog futni minden gém. Ha meg már nem akarod (vagy durván beszaggat) akkor vedd vissza és kész is. De ha jól emlékszem a demóban lehet állítani AA-t, csak a filterezést (aniso) rakja vissza mindig mediumba a demo. De az Aniso-t is betudod állítani driverből és azzal sincs akkor már gond.
-
Hazo #2154 "jelen" helyett "jelent" -
Hazo #2153 Sziasztok!
három kérdésem lenne:
1.,Mit kell tennem/letöltenem a single player demohoz, hogy multiplayerben is tudjam nyomni?
2.,Jelen már meg valamit patch ami megoldja az ati-s textura gondokat?
3., Mit kell csinálni (ha lehet), hogy az antialiasing működjön?
Választ előre is köszi -
#2152 bazzz ez is ilyen szkifi lessz bázééé. -
#2151 when it's done ! -
#2150 Március 25 elvileg! -
#2149 Mikor jön ki a teljes Far Cry??? -
#2148 nekem atim van és nem láttam még ilyet!!
igen igy van vége a másik pályának! -
#2147 nna. ami ezt a "kettes demot" illeti, elég érdekes vége van. Benn a barlangban miután a generátort beinditottam és fellifteztem, megállok egy ajto elött, töltés, fehér képernyö aztan kiszáll.... ez normalis?:)
Amugy ATI-n valakinek jelentkezik az a hiba, hogy a csávókon a golyó nyomok meg úgy általában a "véres"-textúra vibrál? Elég idegesítő. -
#2146 Nézd meg az oldalt, qrva jó képek vannak fennt a cuccról -
#2145 vhoaa, ez biztato. nembaj minja' ittvan 23dika, mar csak harom hét :p -
#2144 nna, megvan a cucc, de ahoyg elnezem ezek a fileok csak az uj paja elemei, iylen optimalizalo izé nincs benne... pedig mintha valaki azt mondta volna hoyg "ezzel a patchel mar azer erezhetoen jobban fut"... -
#2143 -
#2142 Szép lesz ez a játék és ahogy elnézem okos is. Lassan kijöhetne már. -
#2141 Mos mivan ezzel a új demoval vagy update-tel a régi demóhoz?
Hogyhogy nincs ez akko agyon hypeolva meg fenn minden gamer site szerverén? Vagy ez csak valami fan-made tákolmány az első demo alapján?:) -
Borg #2140 Nem akart itt ízekre szedni senki, csak volt egykét dolog az írásodban, ami nem felelt meg a valóságnak... ennyi. -
#2139 Köszönjük! -
Árnyvadász #2138 Részemről befejeztem és el sem akartam kezdeni, csak örültem mert vettem egy jó kártyát viszonylag olcsón és ezt itt leírtam. Aztán jött a delej én meg megvédtem magamat. Ennyi. Ide nem írhat az ember semmit. Egyből ízekre szedik. Utálom ezt a fórumban megmondom őszintén, meg az örökös marakodást. Kinőttem ebből, nekem nem hiányzik, legközelebb befogom a szám és csak kizárólag a játékkal kapcsolatban írok le bármit.
Kár volt belemennem. Na mind1. Mostantól nálam is a FAR CRY A TÉMA!!!!
Hamarosan folytatom a sztorit is :DDD