24504
-
#2217 Nem állítottál el anti-aliasingot, AF-t? -
#2216 ATI CATALYST 3.9, -
#2215 most a régivel se megy. -
Borg #2214 Milyen régi drivert?
Nekem Catalyst 4.2-vel teljesen jól megy. -
#2213 hoppá,nem kicsínyítettem le.bocsesz.asszem visszarakom a régi drivert! -
#2212 ÁÁÁÁ
felraktam a drivert,és ezt nézzétek:
-
#2211 igazad van.bocsi -
#2210 Itt találsz linket rá.
3dgamers.com -os linket keresd.
A linkek kékkel vannak szedve, így kb. 20 másodperc alatt át lehet nézni egy fórumoldalt, te is utánanézhetnél ahelyett hogy mindig másra vársz. -
#2209 jah,és honnét lehet leszedni a patchet?:D -
#2208 ha megvan az első demo,akkor ugye nem kell leszedni a második demót,hanem elég a patch?
hátha akkor nem lesz lassú a célzás. -
#2207 kicsit nehéz közepesen ez a demo pedig nem ma kezdtem én sem. -
#2206 1.: Nem kell SP1, csak ajánlott.
2.: Az SP1-et fel lehet rakni minden további nélkül.
3.: Amenyiben ez a téma, inkább menjünk át a Hardware fórumba, és ne itt OFF-oljunk.... -
#2205 de ehez kell sp1.és amikor fel akarom rakni,kiír egy hibát! -
#2204 behalt a driver mert kicsit kevés lehetőség van ott pont a driver specifikus dolgok hiányoznak. -
#2203 CRYVISION SZEMÜVEG
Ezzel az éjjellátó/biolátó szemüveggel extrém alacsony megvilágítás mellett is láthatjuk a környezetünket. Ezen felül az élõ szervezetek jobban látszódnak vele, kiemelve õket a sötét háttérbõl.
Tudom kicsit láma a fordítás, éjjel egykor csináltam :)
Ezt kérdezem, hogy ilyen nincs a demóban? Az ilyen sötét helyeken szokott az lenni, hogy az ember meresztgeti a szemét, aztán rájön, hogy van zseblámpája/Cryvision binoculars-a :) -
Borg #2202 Naja. De én nem is a single miatt akarnék ezzel játszani, csak és kizárólag akkor, ha a multi jó lesz benne. -
#2201 Hehe lol :D
Ennyit a fejlesztett AI-ről. Egy ekkora szigeten azért illene tudniuk elmenni A-ból B-be és vissza. -
Borg #2200 A másik lehetőség pedig, hogy az AI gyengeségét kihasználva közvetlen az induló szigetről snipereled a balra lévőket, meg egykettőt jobbról, jól látható helyről. Ekkor a sok birka elindul körbe a szigeten. Ekkor átmész a tőled jobbra lévő szigetre, és láthatod, ahogy az AI emberkéi feltorlódnak a te kezdőszigeteden, és nem jönnek tovább:) Ekkor az imént leírt közvetlen átúszással átmész, és embermentes szigetre érkezel. Nem fog tudni visszamenni egyik sem :) -
Borg #2199 Hát nemtom, én csak az első demoban tapasztaltam ezt a célzási lagot, de akkor az alacsony FPS-re fogtam..
Aztán a másodikkal ez megoldódott, és simán végigtoltam...
Amúgy dikki a második demóban tök felesleges átmenni a másik szigetre, amig ki nem nyirtál mindenkit:) Egyszerűen átúszol a tőled jobbra lévő szigetre, annak is a túlsó szélére elbújsz. Majd sniperrel kiszedsz ahányat csak tudsz. Átúszol szembe, és jobbról cserkészed be őket. Csak a fenti kunyhónál lévőkkel lesz gondod, de azokat sem művészet kilőni. Majd a barlangban szopsz úgyis:) Szóval nem kell feltétlen végigmenni az egész szigeten, így lesz akivel össze sem futsz ;) -
#2198 van már xp-hez serviz pack 2? -
#2197 thx -
#2196 Nincs felrakva az ATi Cataclyst Control Panel....
Innen tudod leszedni. Alternatíva, hogy a nagy, 23 megás packot szeded le, abban benne van a driver mellett a Control panel és a WMD driver is. -
#2195 Szerintem rakjál fel új drivert. Amúgy passz. -
#2194 de én a videókártya tulajdonságait akarom!!!és ez nem az. -
#2193 ezt csinálja most:
-
#2192 de már nemtudom visszállítani,mert eddig ugy csináltam hogy lent az ikonon jobb klikk(az ATI jelre,)és beállítások,ATI megjelenítő beállítások,és akkor bejött a videókártya tulaja,de most más jön be.hol lehet a videókártya tulj.-ait megnézni? -
#2191 lehet azért,mert levettem a videókártya teljesítményét,és a vonalsímitást tettem fel maxra. -
#2190 ja ja,nem tudok rendesen célozni! -
#2189 Az egér késés tényleg van bene és marhára zavaró. -
#2188 Van amúgy a játékban Cryvision Goggle? Mármint a játékban van, a demóban, na. ? -
#2187 az ubi nem arról híres hogy haggyák ezt lásd raven shield pl. -
#2186 Az az AI ha az amire te gondolszu akkor nem olyan mert én ugy is végigtoltam de nem láttam nagyobb erőt bennük!! -
#2185 Nekem az az érzésem van, mintha laggolna egy kicsit a fegyver. Komolyan mondom, ha a pisztollyal nyomom a jobb klikket, és lassan célzom az ellenfelet, egyszerűen KÉPTELEN vagyok eltalálni. Ha fél perce le-föl futkoz, és nem lövök, akkor a lövés előtti, alatti tizedmásodpercben megáll, én meg nem találom el. Nem tudom.
És a quick save miatt tökmindegy hány embert tudok legyilkolni akár macsétával, most is ezzel szórakoztam; egyszer észrevesznek, aztán jön a szaros helikopter, meg pár köcsögpubi ellenfél, és százméterről lelőttek.
AI cucc: gondolom vmi olyasmi, mint a Splinter Cell Pandora Tomorrow-ban lesz: ha kurva jó vagy, ellenfelek is keményednek. -
#2184 Dettó :)
Az enemy messziről is kurva jól lő, és olyan 40-50 fps alatt az egér elkezd egy hangyányit késni, szal húzom, és egy kicsit később mozdul, alig észrevehető, de pont elég ahhoz hogy ne tudj rendesen célozni. Bár lehet csak túlságosan hozzászoktam a CS mindig 100 fpshez :) Amúgy az első demo pályán én is szívtam eleinte, emezzel meg nem tudok mit kezdeni :D Amúgy ez az Auto AI Balance ez micsinál? Mennyiben változik a játékmenet ha bekapcsoljuk? -
#2183 Letöltöttem a SP demót, a beta2-t, a SP demo 2-t, és mindben így vagyok Pedig kurva szép meg minden, ráadásul az előző verziókhoz képest baromi sokat nőtt az fps is. Becslés alapján szerintem legalább 30, ha nem több %-ot.
Fel kéne raknom a quick save hacket, aztán tudnék mentegetni, ha vkit csendben kinyírtam. -
#2182 Bele fogsz jönni csak akarni és hinni kell!!!! -
#2181 Erm... nem tudom. Ezt a Far Cry-t valahogy nem nekem találták ki.
Már a sima demót sem tudtam végigvinni, sőt a félszigetről sem jutottam be soha a szigetre. Itt is állandóan meghalok, néha 2 perc után, néha 20 perc.
Valahogy nem megy ez nekem. -
Borg #2180 Ingame nemtom, biztos van pedig console parancs.
Legegyszerűbb, ha FRAPS-ot használsz. -
#2179 fps-t hol lehet megnézni? -
Borg #2178 Nem túl alacsony az FPS-ed, vagy szar az egered?
Nekem ilyen gondjaim nem voltak egyik demoval sem.