24504
-
#2257 -
#2256 Alexease megelőzött :))
Szvsz a DVD hiánya téged nem fog zavarni - max. majd Alcohol 120%-al megmountolod a DVD-s ISO-t, és hajrá... :)) -
#2255 A demó magyarósitásából szerintem kiderült hogy könnyü magyarósítani és amint kijön a full annak is hamarosan elkészül!!
Remélem igy lesz!!!!!!! -
#2254 házimozit? össze van. de csak a hang -
#2253 Biztos lesz CD-n is, csak DVD-n kiadni, meg nem "biznisz". De letolteskor, meg ugy is mindegy, hogy min adtak ki:)) -
Nonoo #2252 kösd össze -
#2251 Müködik is a magyarósítás!!!
Innen szedhető le a demó magyarítása! -
#2250 pontosabban van dvd-m, de nem pc-n -
#2249 jó, de akinek nincs dvd-je (ahogy nekem sincs), az majd cd verziót fogja keresni. silent hill 3 pl 5 cd-s -
#2248 [HuN] Far Cry (Demó)
[2004-03-09 @ 19:15 - Berkenye]
Az iménti örömhírt hadd spékeljem meg egy kis csemegével! Matheus testvér szólt, hogy megtalálta a Far Cry demójának honosítását egy bizonyos oldalon. Még nem volt alkalmam kipróbálni, de remélem, tényleg az, aminek írják és valóban működik. A véleményeket kommentbe várjuk.
Info : Gamestar!! -
Takigabi #2247 1 DVDs -
#2246 na ez tényleg egy nagyon jó hír. végre beindul a játékdömping. az elmúlt pár hónap siralmas volt. kíváncsi vagyok hány cd-s lesz a cucc -
BlackWolf #2245 zsir remelem jobban optimizalt a teljes mint a demo volt mer az szaggatott
-
#2244 Huh hamarosan eljön az idő!! -
DePreSsZYo #2243 Végre! Eljött az idő. Aranylemezre került a legjobban várt FPS négyes közül az első delikvens. A Far Cry világszerte március 25-én jelenik meg - én csak annyit tennék hozzá, már most reménykedem abban, hogy nagy sikert ér el, és folytatják a remekművet :) Kiváncsi vagyok, hog ki lesz a következő... Doom III? Half-Life 2? Vagy esetleg a S.T.A.L.K.E.R.: Shadows of Chernobyl? Ki tudja... mindegy, addig Far Cry-ozunk :D
By Gamestar -
#2242 Ja igen én is arra gondoltam, csak rosszul írtam út az tényleg nincs, a japán repülőroncs is ott van a disznónál -
#2241 Már alig várom a fullt minden egyes nap közelebbvisz a célhoz remélem mihamarabb fenn is lesz sok oldalon azt lehet "vásárolni"!
Nálam ez eddig a top game egész életemben sigle player bejön ,de nálam a multi viszi a primet! -
pinehead #2240 textúrahibák ("folyik" minden,) kilép, stb.
korábban nem volt ilyen gond... -
Borg #2239 Én a zöldben másztam fel végig, nem úton. Még lelőhető vaddisznót is találtam:)
Amúgy 4.2-vel tökéletesen megy nekem is. -
#2238 Nekem is a 4.2-es van fenn és semmi gondom nincs egy játékkal sem és ezzel sem!!
Ja és hardon már érezhető egy kis ellenállás de ez sem nagy!! -
pinehead #2237 B...szák meg a demójukat, 4.2-es Catalyst-al hol megy, hol nem...
Kicsit nevetséges, mert minden más simán megy ezen a sz..on kívül.
Az "első" demóval semmi gond nem volt, ez meg....:((
-
#2236 Arra az útra gondolsz, ami a kezdéstől jobbra található öbölből vezet fel? -
Hazo #2235 akkor hogyan lehetne megoldani, hogy tudjam játszani mind a két pályát, de mégis az újabb változat legyen???
patch a megoldás?
tudna valaki egy linket mondani rá, mert mindenütt csak a teljes második demot találtam, a patchet pedig nem. :((
előre is köszi -
#2234 Ez a játék ,sztem mindenképp csak jó lehet. -
Borg #2233 Én tegnap pont a Forton ügyködtem még egy kicsit.
Sokkal nagyobb, és bejárhatóbb map, mint a research. Nekem pl sikerült egy alternativ utat találom fel a hegyre úgy, hogy az oda vezető út ellenségeit teljesen kikerültem, majd fentről lövöldöztem le, miután megszereztem az ágyúromnál álló sniper fegyverét :))
Jah, és lőttem sirályt is :D -
#2232 Mert abban csak a research map van. -
#2231 Mert abban csak a research map van. -
Hazo #2230 ja, és én látom rosszul, vagy az új változat nem rakja föl csak a research pályát?
Mert én azt csináltam, hogy leszedten a régit és feltettem az újjat. De nem rakta fel a "fort" pályát.
Ez után kipróbáltam, hogy a régire ráinstalláltam az újjat, de igy már el se indul a game :(((
ötlet? -
Hazo #2229 Sziasztok!
Feltettem az új változatot és azt tapasztalom, hogy ha felteszek mindent maximumra(very high) és újraindítok, hogy aktualizája a beállításokat, akkor a Texture Filter-t leveszi mediumra és még valamit customra.
Meg tudja valaki mondani hogy ez miért van?
választ előre is köszi. -
#2228 én úgy tudom Európában lesz DVDs. -
Borg #2227 Na ez mi?
Engem is érdekel:) -
#2226 Skacok! Kellene egy kis segítség. Feltettem a Stunt Island mod-ot. Mindent úgy csináltam, ahogy a readme-ben le van írva. Azonban a bejelentkező képen kivül nem változik meg semmi. íme:
Mit kell itt csinálni, hogy elinduljon? -
#2225 később indul le azt mondod. Ez ugyanolyan a demo 2-ben is. -
#2224 DVD csak canada-ban vagy hol lessz CD is. Valami ilyesmit mondtak anno. -
#2223 min fog megjelenni a játék?
cd, dvd vagy mindkettő -
#2222 az hogy amikor húzod az egeret,akkor lassan ment a célkereszt! -
#2221 nem tudom te neked mi a jó célzás de én simán átvittem és semmiféle gondom nem volt! -
#2220 neked jó volt a célzás az elsőnél? -
#2219 Na a 2. demo pályát nem is nagy nehézségek árán átvittem mediumon is ugy hogy az a AI is be volt kapcsolva most jön majd a hard! -
#2218 az mi?