24504
  • Alexease
  • [NST]Cifu
    Alexease megelőzött :))
    Szvsz a DVD hiánya téged nem fog zavarni - max. majd Alcohol 120%-al megmountolod a DVD-s ISO-t, és hajrá... :))
  • grebber
    A demó magyarósitásából szerintem kiderült hogy könnyü magyarósítani és amint kijön a full annak is hamarosan elkészül!!
    Remélem igy lesz!!!!!!!
  • zaki
    házimozit? össze van. de csak a hang
  • Alexease
    Biztos lesz CD-n is, csak DVD-n kiadni, meg nem "biznisz". De letolteskor, meg ugy is mindegy, hogy min adtak ki:))
  • Nonoo
    kösd össze
  • grebber
    Müködik is a magyarósítás!!!
    Innen szedhető le a demó magyarítása!
  • zaki
    pontosabban van dvd-m, de nem pc-n
  • zaki
    jó, de akinek nincs dvd-je (ahogy nekem sincs), az majd cd verziót fogja keresni. silent hill 3 pl 5 cd-s
  • grebber
    [HuN] Far Cry (Demó)

[2004-03-09 @ 19:15 - Berkenye]

Az iménti örömhírt hadd spékeljem meg egy kis csemegével! Matheus testvér szólt, hogy megtalálta a Far Cry demójának honosítását egy bizonyos oldalon. Még nem volt alkalmam kipróbálni, de remélem, tényleg az, aminek írják és valóban működik. A véleményeket kommentbe várjuk.

Info : Gamestar!!
  • Takigabi
    1 DVDs
  • zaki
    na ez tényleg egy nagyon jó hír. végre beindul a játékdömping. az elmúlt pár hónap siralmas volt. kíváncsi vagyok hány cd-s lesz a cucc
  • BlackWolf
    zsir remelem jobban optimizalt a teljes mint a demo volt mer az szaggatott
  • grebber
    Huh hamarosan eljön az idő!!
  • DePreSsZYo
    Végre! Eljött az idő. Aranylemezre került a legjobban várt FPS négyes közül az első delikvens. A Far Cry világszerte március 25-én jelenik meg - én csak annyit tennék hozzá, már most reménykedem abban, hogy nagy sikert ér el, és folytatják a remekművet :) Kiváncsi vagyok, hog ki lesz a következő... Doom III? Half-Life 2? Vagy esetleg a S.T.A.L.K.E.R.: Shadows of Chernobyl? Ki tudja... mindegy, addig Far Cry-ozunk :D
    By Gamestar
  • Shep
    Ja igen én is arra gondoltam, csak rosszul írtam út az tényleg nincs, a japán repülőroncs is ott van a disznónál
  • grebber
    Már alig várom a fullt minden egyes nap közelebbvisz a célhoz remélem mihamarabb fenn is lesz sok oldalon azt lehet "vásárolni"!
    Nálam ez eddig a top game egész életemben sigle player bejön ,de nálam a multi viszi a primet!
  • pinehead
    textúrahibák ("folyik" minden,) kilép, stb.
    korábban nem volt ilyen gond...
  • Borg
    Én a zöldben másztam fel végig, nem úton. Még lelőhető vaddisznót is találtam:)

Amúgy 4.2-vel tökéletesen megy nekem is.
  • grebber
    Nekem is a 4.2-es van fenn és semmi gondom nincs egy játékkal sem és ezzel sem!!

Ja és hardon már érezhető egy kis ellenállás de ez sem nagy!!
  • pinehead
    B...szák meg a demójukat, 4.2-es Catalyst-al hol megy, hol nem...
    Kicsit nevetséges, mert minden más simán megy ezen a sz..on kívül.
    Az "első" demóval semmi gond nem volt, ez meg....:((
  • Shep
    Arra az útra gondolsz, ami a kezdéstől jobbra található öbölből vezet fel?
  • Hazo
    akkor hogyan lehetne megoldani, hogy tudjam játszani mind a két pályát, de mégis az újabb változat legyen???

patch a megoldás?

tudna valaki egy linket mondani rá, mert mindenütt csak a teljes második demot találtam, a patchet pedig nem. :((
    előre is köszi
  • neozed
    Ez a játék ,sztem mindenképp csak jó lehet.
  • Borg
    Én tegnap pont a Forton ügyködtem még egy kicsit.
    Sokkal nagyobb, és bejárhatóbb map, mint a research. Nekem pl sikerült egy alternativ utat találom fel a hegyre úgy, hogy az oda vezető út ellenségeit teljesen kikerültem, majd fentről lövöldöztem le, miután megszereztem az ágyúromnál álló sniper fegyverét :))

Jah, és lőttem sirályt is :D
  • neozed
    Mert abban csak a research map van.
  • neozed
    Mert abban csak a research map van.
  • Hazo
    ja, és én látom rosszul, vagy az új változat nem rakja föl csak a research pályát?

Mert én azt csináltam, hogy leszedten a régit és feltettem az újjat. De nem rakta fel a "fort" pályát.
    Ez után kipróbáltam, hogy a régire ráinstalláltam az újjat, de igy már el se indul a game :(((

ötlet?
  • Hazo
    Sziasztok!

Feltettem az új változatot és azt tapasztalom, hogy ha felteszek mindent maximumra(very high) és újraindítok, hogy aktualizája a beállításokat, akkor a Texture Filter-t leveszi mediumra és még valamit customra.
    Meg tudja valaki mondani hogy ez miért van?

választ előre is köszi.
  • Serpa
    én úgy tudom Európában lesz DVDs.
  • Borg
    Na ez mi?
    Engem is érdekel:)
  • Barpi
    Skacok! Kellene egy kis segítség. Feltettem a Stunt Island mod-ot. Mindent úgy csináltam, ahogy a readme-ben le van írva. Azonban a bejelentkező képen kivül nem változik meg semmi. íme:

Mit kell itt csinálni, hogy elinduljon?
  • LSC
    később indul le azt mondod. Ez ugyanolyan a demo 2-ben is.
  • LSC
    DVD csak canada-ban vagy hol lessz CD is. Valami ilyesmit mondtak anno.
  • DayWalker
    min fog megjelenni a játék?
    cd, dvd vagy mindkettő
  • Matthewpamer
    az hogy amikor húzod az egeret,akkor lassan ment a célkereszt!
  • grebber
    nem tudom te neked mi a jó célzás de én simán átvittem és semmiféle gondom nem volt!
  • Matthewpamer
    neked jó volt a célzás az elsőnél?
  • grebber
    Na a 2. demo pályát nem is nagy nehézségek árán átvittem mediumon is ugy hogy az a AI is be volt kapcsolva most jön majd a hard!
  • Matthewpamer
    az mi?