24504
-
Árnyvadász #2297 Egyetértek! Stalker az isten, Far Cry az istennő. -
#2296 Ez kizárt dolog ha mejelenik a STALKER a JÁTÉK! Mellette ez egy szimpla szép FPS de attól még nem fikázok csak ez tébny. -
#2295 10usa dollárt+minden játék éves bevételéből 5%! -
Árnyvadász #2294 Igen sajnos. :(
Viszont ha már EA! Van egy programjuk amelyik iszonyat üt! Én már másfél hónapja játszom vele, de egyenlőre nem jutottam a végére. Ez a Tiger Woods 2004. Iszonyat jó program. És van benne vagy 150-200 óra játékidő.
-
#2293 Egyébként mennyit fizetnek neked, hogy használhatják a neved? -
Árnyvadász #2292 Köszönöm.
És valóban: Mindegyik lehetne az év játéka!
A Far Cry meg nagyon remélem, hogy az is lesz! 2004 év játéka. Esélye egyenlőre nagyon megvan rá. De hogy a legjobb 5-ben benne lesz az már most 100%. Ugyebár van itt valami Stalker névre hallgató próbálkozás is. Nem tudom ismeri e valaki?:) -
#2291 +NFS -
#2290 EA-t sajnos nem tudják beérni, mert nekik rengeteg franchise-játékuk van. Az EA nyereségének tetemes részét nem az új, forradalmi játékaik hozzák, mint az US-nál, hanem a jól bejáratott nevek: FIFA és egyéb sportsorozatok, Sims-ek, Battlefield és MOH sorozat.
Tulajdonképpen nulla munkával, erőfeszítéssel meg tudják teremteni a virágzó gazdagságukat, és csak a fölös erőforrásokat fordítják új játékokra.
Más kiadó sajnos nagy mértékben nem tud ilyen jól bejáratott neveket felmutatni, vagyis mindegyik csak egyet-kettőt; meg is látszik. -
#2289 Demo 1 megvolt, tetszett. Demo2-t lehet lerántom (2 és fél óra alatt) este, bár azt a pár napot már ki lehet bírni a megjelenésig. -
#2288 Crytek és ukránok? Miért?
Ubisoftról mindenki ismeri a véleményem, legjobb kiadó.
És nem csak kiadó, Far Cry témában is egyetértek Árnyvadásszal :)
ubi a kiadó RENGETEG dolgot meghatároz, mert embereket küld ki a fejlesztőkhöz, akik belepofáznak a játékba. És az Ubisoft csak olyan játékokat ad ki, mint a
Splinter Cell + SC: Pandorra Tomorrow,
XIII.
Beyond Good&Evil,
Prince of Persia,
Far Cry.
Mindegyik lehetne Év Játéka. -
Árnyvadász #2287 Tulajdonképpen ezt a kiadó dolgot "CSAK AZÉRT" hoztam fel, mert a Far Cry-t akár itt, akár máshol lassan többen fikázzák mint istenítik. Gondoltam akkor a Ubi Soft megemlítése hátha jobban elhiteti veletek, hogy nem kell temetni ezt a programot. Tehát csak a fikázók miatt.
Egyébként pedig: tessék letölteni a demo2-t és saját szemmel meggyőződni róla, hogy új korszak nyílt az FPS-ekben. Azt hiszem ez a legjobb megoldás.
A játék önmagáért beszél, nem kell neki magyarázat és az én hosszabb leírásom se. Majd ő elmondja mit jelent ma az: BÜNTETNI! -
#2286 Rainbow Six is kimaradt :) -
#2285 u.i:dvd-s megjelenése miatt nem fog egyhamar lemászni a gépekre! -
#2284 Nehogymá lezárjátok
Ki a fütyit érdekel szerintetek, hiogy ki adja ki a játékot, amikor maga a JÁTÉK a lényeg?! -
Árnyvadász #2283 Annyira nem lett hosszú.
BGE kiamardt a sorból. Elnézést. :) -
#2282 -
Árnyvadász #2281 Előszőr is tegyél fel egy kérdést úgy, hogy az ne tűnjön kapásból fikázásnak. Akkor olyan választ kapsz is rá. A Ubi Soft remek kiadó, és nagyon feljövő ágban vannak. Hamarosan akár az EA-t is beérhetik. És ez nagyon nagy szó.
Mi az hogy mennyit írt? Kiadó, nem ír csak terjeszt és meghatároz dolgokat, van beleszólása a játékba többek közt. Világosan leírtam, hogy csak kiadó. De pont amiatt garancia a neve, mert az elmúlt évben igazi sikerjátékokat adtak ki. A Far Cry meg már önmagában is üt, de az hogy még ezen felül a Ubi Soft a kiadója is, nemkicsit jelent valamit: BÜNTETÉS LESZ ismét. Na szeva. Részemről is lezárva. -
#2280 na, most Árnyvadász valami hosszút fog írni, érzem -
#2279 ha meg tudod , akkor a 2276os hozzászólások teljesen felesleges, téma lezárva részemről! -
#2278 és abbó a 3ból mennyir írt az ubi soft????? utánajártál? -
#2277 te is értelmes vagy, mint a fórumozok 80%-a!nem azt mondta, hogy nem tetszik bazz, csak nem az ubi softtól kell elszállni, különben nekem is tetszik, ukránok jó gémeket írnak! -
Árnyvadász #2276 Nem kéne elszállni a Ubi Soft-tól?
Splinter Cell
Prince of Persia
XIII
(Többek közt)
Ezek elég garanciát jelentenek szerintem. Ha neked nem, akkor az már a te bajod.
-
Árnyvadász #2275 Tudom, hogy csak kiadó. És azt is tudom kik írták a játékot. Elég vegyes csapat, vannak benne a világ minden tájáról emberkék. Olvastam róla még egy régebbi Gamestarban. Nem vagyok elszállva, ez a program ennyire üt. Ha nem tetszik, ne játsz vele. Ennyi. -
#2274 csak annyit jegyeznék meg, hogy az ubi soft csak!!! kiadó, nem ők írták a gémet!!!kérem szépen a játékot UKRÁNOK írták, hasonlóan, mint a STALKER!!!nem kéne elszállni az ubi soft-tól! -
Árnyvadász #2273 Üdv!
Milyen szép reggelre ébred a magyar! Far Cry gold, március 15.-én jön egy harmadik "Boat" névre hallgató Demo és a program DVD-n jelenik meg. A UBI Soft meg eleve garancia egy kiváló játékhoz, mert az eddig kiadott játékai mostanság egytől egyig az élmezőnybe tartoznak. Na de nem is írnék ide, ha tegnap nem próbáltam volna ki a demo2-t.
Kéremszépen eljött a büntetés korszaka!
A kinti víz amely már bizonyított és jelenleg a legszebb amit játékban láthattunk, az már integetve menetel és tudatja: A VÍZ BENT VAN A BARLANGBAN! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, bazz az a víz az mindent üt!
Az AI is kezd alakulni, nem mintha eddig annyira rossz lett volna. Ezek a katonák a világ végéig is követnének, persze ha elbújok akkor a növényzet azért ad némi esélyt a túlélésre. Ez a demó több, mint nehéz. Annyi ellenfél van, mint az orosz nemzet és jól forgatják a fegyvereket. Az erősítés érkezése megint ÜT! Helikopteren, motorcsónakon ahogy már megszokhattuk. Na azért a poén kedvéért leszedtem a jómadarat az égről a dombtetőre telepített gránátvetővel (talán az?) , hát tisztelt hölgyeim és uraim, a benne lévő emberkék olyan szépen estek ki belőle, hogy öröm volt nézni a fizikát és közben imába tenni szent kezeimet. Persze a helikopter meg pördült egyet és szépen lángolcsóva-füstcsóva effektet hagyva maga után még időben elhúzott.
SZÖRNY! Nagyon ász a kicsike, kár hogy személyesen nem tudtam vele kontaktusba kerülni, a kidolgozása viszont ennek is büntet. A külsö terek megint nagyon szépek, és ez a demo sokkal jobban is fut, a belső terek pedig: ÁÁÁÁÁÁÁ! Bazz a Bump Mapping azért nemkicsit durván néz ki... A fény árnyékhatások és az egész úgy ahogy van: Full para-tömör gyönyör kettőspáros. Én nem tudok mást mondani csak azt, hogy ez a program TOTÁLIS BÜNTETÉS és az év egyik legnagyobb ágyúja.
A fizika ismét jól szerepelt. A hordókat pl. kapásból Sándorra löktem aki feltörekedni próbált a domboldalon. Vesztére:) Na meg a robbanástól szanaszét repülő dobozok, hordok és persze ha van, akkor a közelben lévő enemyk röppályája is megér egy misét. Több, mint durva.
Ha valaki nagy felfedező kedvében van, akkor induljon el a part mentén, a barlang irányába és nemsokára várja szeretettel egy motorcsónak, amibe ismét belepottyanhatunk és a parton lévő soldiereknek oszahtjuk az áldást. Amúgy ha nem ülünk bele ez a csónak lesz ami jön ha valaki erősítést kér rádión. Már ha nem lőjük ki a rádiót. Nem semmi vazze!
Naplementés táj több mint ütős. A sziklák, a vízben ringatózó növények osztják a grafikát rendesen. Ez a program kiváló búvárszimulátor is lenne, felesleges elutazni emiatt bárhova is:)
Többféleképpen is meglehet csinálni ezt a pályát is. Mármint irány, taktika, tárgyak és tereptárgyak kihasználása céljából. Dögös az egész.
Bent tényleg megakad párszor, de ezt csak az első lámpásrészen tapasztaltam, amúgy szépen futott. A zseblámpás fickók meg: ismét ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Isteni a per-pixel, ahogy a nagy könyvbe meg van írva.
Persze az AI nem csak lát, hall is. Nem is akárhogyan. Nagyon résen kell lenni, hogy ne halljanak meg. Szinte csak kúszva mászva lehet közlekedni, különösen a belső terekben.
Végszóként: Ez a motor tetrabrutális. Mindazokáltal, hogy van egy istentelenül jól kinéző szigetvilág a maga faunájával, plusszban kapunk még hozzá szenzációs vizet és ehhez még kidolgozott vízalatti világot!!!! Már ez is önmagában igen impresszív. Most jön a durvább: Képesek voltak a Crytek-es srácok ezt megfejelni egy DoomIII szintű belső motorral, plussz remek fizikával, újszerű AI-val és nagyon úgy néz ki jó kis parás, ütős hangulatú gémpléjjel és sztorival is: Szóval igazi BÜNTIBEN LESZÜNK MÁRCIUS VÉGÉN. Én már félre is raktam a pénzt, amint megjelenik a program már a boltba teleportálok és veszem.
Ubisoft & Crytek le a kalappal előttetek. Most bűnhődni fogunk szemeinkkel. -
#2272 HAt ha ezen a gepen akad barmi,akkor ott te vagy a bena!! :) -
#2271 Rendszer vagy driver hiba! Fele ekkora gepem van, es normalisan fut mindenhol. -
#2270 a DEMO 1 nekem tök simán futott minden maxon 1024-ben amd 2500+ rad 9700-en. -
Haversrác #2269 Szevasztok,végigolvastam a FARCRY ISTENÍTÉSEKET, ráadásul nálam az UBISOFT az Ász, mert általában olyan progikat ad ki aminek grafikai szépségeit HIGH beállítások mellett élvezni lehet úgy, hogy közben pörög is. De most azt kell hogy mondjam elmehetnének a büdös picsába!!! Itt van ez 2-es DEMO, elindítom, minden HIGH-on -tengerpart,dús növényzet, víz effect csúcsszuper,el lehet látni a halál faszáig ,és semmi SZAGGATÁS, hurrá engem most már meglepetés nem érhet!!! AHA!?, ezután bekukkantottam a barlangba is, és beindult a képregény effect kb. 15fps, enyhén illúzió romboló volt a látvány és azt hittem,hogy az ideg szétbasz. El sem tudom képzelni milyen konfigurációra írták ezt progit,amin szaggatásmentesen élvezni tudod a grafikai újításokat. Mert ugyi, ha visszaveszel egy-két opciót MEDIUM-ra vagy LOW-ra, akkor gőződ sincs arról mitől különleges és mik az újítások,
röviden:egy átlagos FPS lesz belőle.
Szóval a kérdésem az, hogy az alábbi konfiguráción mit változtassak ahoz, hogy minden klappoljon??:
Intel P4 3.2GHz-800MHz FSB
2x512 MB DDR 400MHz
Geforce FX 5900 256MB-os VGA
SERIAL ATA-s vinyó
Azért még reménykedem,hogy ez csak a BETA-s verzió miatt van. -
#2268 Amúgy igen, el, azzal nagyon pofára estem :D :D -
#2267 HL2 szánalom power, már egyáltalán nem érdekel. -
#2266 a hl2-őt viszont elcseszted velem együtt :D -
Borg #2265 Én majd a végleges verzió multi részét kipróbálva fogom max azt mondani, hogy nem csalódtam bennük:) remélem. -
#2264 Emlékeztek, amikor pár hónapja arról volt szó, hogy márciusban jön a demó, és páran mondták, hogy úgyis csúszik?
Akkor is mondtam, németek készítik a játékot, nem csúszhat. Nem csalódtam bennük -
#2263 Nemmegmondtam, hogy fat32 sux? 2004 van, a fat ötmilliárd éves. -
#2262 Sztem a 4 megás VGA-d a hibás! -
#2261 Hát azért csak jobb lenne a CD-s, mert ha dvd iso file bemountolásához akkor megint kell szereznem egy vinyót amin NTFS van, vagy a másik lehetőség addigra veszek vmi dvd írót vagy legalább egy olvasót -
Ben C #2260 4.2es catalysttal miert van textura-villodzás?? Eddig nem volt... -
#2259 Mar naon varom. jo lesz -
#2258 hi látom van 2 demno namost. nekem van 1 research.zip-em, ebben van egy fcdata és levels mappa. ezel mit kezdjek? eza 1. demóhoz van? vagymi? :)