24504
  • [NST]Cifu
    Egy kis kiegészítés az Ubi-hoz:

Ami miatt nagyon szimpik:

-Il-2 sorozat (Il-2, Il-2FB, Il-2FB/AEP)
    -Lock On: Modern Air Combat (fél pont levonás, mert olyan bugosan adták ki, hogy még a szimulátorrajongók is vakarták a fejüket, további fél pont levonás a sok-sok megjelenési dátum csúsztatás miatt)
    -Rainbow Six sorozat (kivéve lásd lent)

Ami miatt pedig irtó pipa vagyok rájuk:

-Splinter Cell (nagyon arcade gamet csináltak belőle)
    -The Sum of All Fears (túl kevés újdonság, túl kevés pálya, nem elég változatos, a Ghost Recon után ilyet kiadni bűn)
    -Harpoon 4 (leállították a fejlesztését még tavaly év végén...)
  • greco
    Beültem egy bokorba és elkezdtem lövöldözni.Erre vagy 10 katona a bokor elé futott és nagy bambán néztek,hogy vajon honnan lőhetnek.Persze így simán leszedtem mindet.
  • grebber
    Bocsi most nézem a 4x élsimitás nem volt bekapcsolva de már bevan és 19-45 FPS-ig minden érték felbukkan!!
    4xélsimitás és 16xAniso!
    Erősebb a gépem és nálam is szaggat nyugi. Csak ami egyeseknek "simán megy" az az én szememnek egy akadós kaka. Ami nekem simán meg az 40 frame minimum, minden helyzetben. Nincsenek csodák. Ha neked ugyanolyan a géped mint az alant szólónak, akkor nálad is ugyanúgy megy, csak egyesek hajlamosak kicsit túlozni.
  • Borg
    Van godmode, allweapon, allammo stb cheat is.
    Én bekapcsoltam az allweapont, aztán még ilyen modern shotgun, meg vulcan, meg rakétavetőm is lett. Igaz, kissé bugosan, mert van hogy nem látszik a modell a kezében.

Aztán pl lehet 3rd person viewet állítani, meg vannak olyan pixelshader opciók, amitők ilyen rajzfilm szerű lesz a grafika, vagy hideg színessé teszi, vagy éppen a napsugarak tükröződését is BE lehet kapcsolni a vízre, vagy hogy a terep deformálódjon a rakétabecsapódástól stb stb. Iszonyat sok console opció van...
  • Borg
    http://personal.inet.fi/atk/kjh2348fs/fc_demo_info.html

Ezen rágjátok át magatokat.
    Olyan opciókat lehet előcsalogatni a demoban, aztem lef... a bokám...
  • neozed
    Sorry nem Boot, hanem Boat
  • Davidus
    "De az tényleg jó, ahogy a vér folyik le a vízbe:)"

Nagyon koppant az állam mikor azt észrevettem:P
  • neozed
    Hétfőn lesz még egy demó, "Boot" címmel, így kiadás előtt.
    Már csak ezért is minden tiszteletem a játék fejlesztőinek, és a kiadónak.
    Far Cry űberfasza lesz.
  • Borg
    Meg azért ne felejtsd el, hogy ez még csak csak demo... A véglegesig még sokminden fejlődhet, és fejlődnie is kéne sok mindennek...

De az tényleg jó, ahogy a vér folyik le a vízbe:) próbáld ki, a vízben lőjj le valakit, és ahúgy úszik a hulla, alatta terjed a vízben a vér..
  • Davidus
    Ahogy a vér terjed a hulla alatt arról verset lehetne írni:)
  • Davidus
    Na megnéztem.... Hát nemtom:P Elég kezdetleges golyónyomok vannak. Persze erre lehetne mondani, hogy ugyanmá kit érdekell, de aki látta a HL2 bétát annak hiányérzete lehet. Még jó hogy a graf többi része büntet :)
  • Davidus
    Na megyek megnézem újra mert én egyel nem találkoztam :P
  • Borg
    És a falakon is vannak golyónyomok, meg némelyik fán is. Sőt, egyik másik fába a késsel faragni is lehet.

Amúgy nekem semmi gond nincs a 4.2-es catalysttel.
  • Ben C
    Az embereken vannak golyónyomok...

Na, textúravillódzás már nincs, de problémák sosem hagynak, most van "vízvillódzás" a víz villogva váltgatja a színét ha "mozgatom az egeret" egyszer kék, aztán zűd, barna, fehér, már volt fekete is...

Bármi 5let???
  • Davidus
    Nekem csak az csípi a szemem hogy nincsenek golyónyomok. Nemtom emlákszel e a HL2 extraüberisten golyónyomaira :P
  • Árnyvadász
    Szerintem a fullban már nem teszi vissza, addig meg kivárjuk, nemigaz?

Amúgy ez a Filter Quality, nem az Anisofilter lehet? Mert ha az, akkor csak menj a driver-be és ott állítsd 8X, 16X-ra és akkor már olyan lesz, mint a fullba. Ha nem az akkor sorry. 2 hét múlva viszont már úgy tudod futtatni. Ja addig azért lesz egy 3.ik demo is:))
  • Ben C
    Na, szal 4.2 es catalysttel ti nem tapasztaltatok textura (inkabb poligon) villodzast? eltunnek a fak, kövek meg ilyenek...
  • Árnyvadász
    De a legkirályabb az egészben és én ezért tartom a Far Cry-t minden idők egyik legjobb motorjának:

Ha megfigyelitek általában egy progi ha már univerzális motort írnak hozzá (értsd: földön, vízen, levegőben, vezethető járművek, nagy külső terek, növényzettel, kiváló belső terek és a többi) mindig valahol valami hátrányt szenved. Vagy a belső terek nem olyanok, vagy a növényzet kissé elnagyolt, vagy a fizika nem olyan.... Szóval mindig valami úgymond nem olyan lesz, de ezt nem vesszük zokon, mert a motor univerzálissága ezért kárpótol. A Far Cry-ban viszont annak ellenére, hogy itt levegőben, vízen, vízben, kívül, belül, erdőmélyén, akárhol vagyunk, gyalogosan, járművel egyéb módón, minden be van lőve, miközben király fizika, grafika, hangok, zene, ballisztika és a többi van. Ráadásúl mindez úgy, hogy egyik sem megy a másik rovására. Szóval ez számomra nagy teljesítmény.

Mert az ok, hogy ott a D3 és csodásan fog kinézni, de abban hol vannak: Járművek, víz, erdő, vízalatti táj, külső terek, levegőben mozgás, és egyéb... Egyedül a Stalker olyan amiben ez már valahogy megvan, de ott sem lehet vízben úszni, repülni (bár ezt talán igen) ... Tehát ha így nézzük nagyot alkottak a Crytekes fiúk. Mert azért mindent egyben ÍGY (ilyen durva látvánnyal) elkészíteni az nem semmi.

Nem hiába, azért 5 év az 5év. Ezalatt készült el a Far Cry. És ha kijön a full és elkezdünk vele nyomulni, olyan állkoppanások lesznek, hogy csak na. Bump Mapping, Víz ez a kettő már most olyan, hogy ezt semmi nem fogja meg egy jó darabig. Még a másik három nagy név se. Talán a vizet a HL2-
  • grebber
    igen 1024*768
  • grebber
    Na minden very high csak az nem amit mindig visszaállit!! Azt hogy kell megoldanu hogy ne állitsa vissza mert ha újrainditom akkor is visszateszi??
  • Árnyvadász
    Ugyanez nekem is, pedig gyengébb gépem van-
    1.8Xp,512Mb,FX5700

Nekem ez a progi a Wolfira emlékeztet egy kicsit. Ott is übersoldatokat képeztek ki és gyártottak egy örült tudós segítségével és micsoda parás hangulata volt! Szép grafika, fantasztikus zene és jó AI és hang mellett. Mindenből annyit nyújtott amennyit kellett. Csak ugye az Q3TeamArenatovábbfejl. motor volt, itt pedig zsír új, minden High effektet bevető Büntető motor zakatol:)
  • Kandurex
    nekem is ez...full very all high 1.24?
  • grebber
    2500+ Barton,512 333MHZ DDR ,Club 3d Radeon 9600Pro 4.2 catalyst
  • Kandurex
    gép?
  • grebber
    A külsö térben egyszer sem még be sem akad de belül néha egy kicsit de nem zavaró!!
  • Kandurex
    Neked nem szaggatózik bent?
  • grebber
    A belső terek marha szépek különösen a csövek meg hasonlól egyszóval minden feltettem mindent very highra + 4xélsimitás +16xAniso.
    KURVASZÉP!!!Én már csak ebbe gyönyörködöm mert hardon is végigtoltam a pályákat meglepetésre nem nagyon nehéz ott sem!
    Egyszóval jobban várom ezt a gamet mint a messiást!
  • Tibre
    az EA-t azért nem fogják utolérni mert nem hypolják a játékaikat eléggé és ennek köszönhetően "pocsék" eladásokat produkálnak a realtíve jó játékok,míg pl az EA-nál egy gyengébb játék is jobban fogy mert általában van hype + még a név is.
  • Kandurex
    kár, pedig már el is kereszteltem magam Vaszílíjj Zájcefnek :)
  • grebber
    Melyik pályán kérdezed?Asszem a 2. demó pályán nincs!!
  • Kandurex
    5 golyóval, hogyan osszak áldást a sniperrel? Van valahol táranyag?
  • Árnyvadász
    Pontosan:)))

Amúgy én is próbáltam több taktikát:

Motorcsónakért elmenni, majd visszajövet ITT AZ IDŐ, és VISSZAJÖVÖK felkiáltással mindenkit elküldeni a másvilágra aki a parton kóborol.

Elúszni egy távolabbi kis szigetre, kézbe venni a Snipert és osztani az áldást.

Felmenni a hegylábhoz, és az erdőben kommandírozva egyenként kenni szét a száját a soldiereknek a bozótvágóval.

Felmenni a hegylábhoz ismét és rávetni magatokat az istenbrutál gránátvetőre, majd mikor helikopter is befigyel, azt is jól seggbelőni és gyönyörködni a repülni tanuló emberkéken.

Sandokant megyszégyenítően partmentén úszva, majd partra kiérve Mellény felkap, fegyver kibiztosít és MÉSZ OSZ HENT.

Simán elindulni az ösvényen és aki szembejön jól tökönlőni, majd menekülök, előjővök taktikával mészárszékhent.

Vagy kinek mi tetszik, szóval lehetőség az van bőven:)
  • Árnyvadász
    Szia Kandurex!

Bent valóban rosszabbúl fut, de viszont cserébe brutálul néz ki:)

A lámpát többször is seggbe lőttem és látvány=padló effekt megvolt:)

A zseblámpás mukik a vizes rész után vannak, szűk folyosókon mászkálnak és világítanak, mint Jani bácsi a szerencsétlen éjszakai portás, akit a macska idegronccsá tett, annyiszor megijesztette. Tehát ha ők meghallanak valami zörejt, akkor elkezdik kereseni a forrását, de mivel HÓT sötét van, ezért zseblámpáznak. Majd figyuzd meg, ott van az!
  • Kandurex
    JAAA!!!! És a legjobb, A TAKTIKA! Először, másodszor, harmadszor, stb. :) nem sikerült még a cave -be se bejutnom. kitaláltam egy durva módszert, lényege: 2 sniper lövéssel 5 ember, 1 gránáttal +3 ember :). Érdemes kiprószálni, már csak azért is mert eközben mutatja meg a motor a fizikai képességét. Szal, első lővés (sniper) legyen a sziget jobb részén lévő motorcsónakkal szenvedő technikus melletti benzines hordó (persze akkor amikor mellette áll a másik pacák is)...rögtön eléneklik a "szállj velem" örök klasszikust a motorcsónakkal egyetembe..nadon rulz. A második lövés (itt sietni köll mer' elkezdenek keresni) középen a rádió mellett (ha gyors vagy pont ott állnak mellette), ismét felharsan az örök zöld. Aztán rögtön balra egy jól irányzott dobás...ismét ének :)

Ja, még egy, mekkora poén már a benzines hordókat legurítani a dombról...csak lapítja az ellent...LOOOL!

• Kandurex
    ja, ti azt kiprószáltátok, hogy bent a függő lámpát lődözni kezditek, kurva állat ahogy szalad az árnyék a falkon, tiszta anno' Doom3 videó effekt :)
  • Kandurex
    Na demo2 kivégezve. ÜTŐS! más: valaki emlegette, hogy az őrök zseblámpáznak...mikó? Mer' nekem nem zseblámpáztak, ahogy beértem a cave -be (barlang) nekem estek, mint Mari'nénye a túróscsúszának:). Szal mikó? Meg érdekes, hogy a külső terepen 1.24 very high all options, megy, mint a gépzsír (ez nem tom' hogy mehet :) tehát síklik) bent viszont érezhetően előjön Mari néne és szaggatja a tésztát...szal he?
  • zaki
    lol
  • Árnyvadász
    Akkor nézzünk egy kis mitológiát:

Stalker: Főisten
    Far Cry: Istennő
    DoomIII: Isten legkedvesebb kitaszított angyala
    Half-L2: Isteni hatalommal felruházott hős
    Thief-3: Halandó lélek, félisteni keggyel
    SC - PT: Emberi külsőt öltött al Isten

Painkiller: Hatalmat birtokló gőgős nagyúr, a vezír
    MOHA---PA : Nemesi származású főbirtokos