24504
-
Borg #2377 Figyeljmá, nem lenne egyszerűbb, ha bemennél farcryba, és a DX8 kártyáddal screenshotokat csinálnál, majd betennéd ide? Megkeresed nagyjából ezeket a helyeket és kész.
Máris összehasonlítható lenne. Ennyire egyszerű. -
Borg #2376
-
#2375 Voltak. -
#2374 na...
itt mondjuk dx8-ban a cső nem fénylik? -
#2373 Nézegetem a képeket, de nem nagyon kapcsolok, hogy mit kell nézni...
Valaki vágjon már ki/karikázzon be egy olyan dolgot, amit ti láttok, én nem... -
#2372 Ezek már voltak bocs:
-
#2371 hááát,nem semmi... jelenleg az 1ik legszebb grafikájú game, hanem a legszebb -
#2370 A gond csak az, hogy így első látásra nem tudom, mit kell nézni ezen.
Ez is hasonló dolog lehet, mint egy néhány hónappal ezelőtti DX8 DX9 Half Life 2-s összehasonlítás, ahol a beírkálók többsége megjegyezte, hogy a DX8-as jobban hasonlít ahhoz, amilyen a víz a valóságban lenne, mert a DX9-es képen olyan, mint a higany :)
Na kb ugyanígy vagyok ezzel most.
Kb. hasonló dolgot látok én is, ha játszom, mint ezek... -
Borg #2369 PS: van több is, itt, ha hasonlítgatni akartok még. -
#2368 Nem tom, nekem alapon van. De GF4Ti4200-al nem is fogom feljebb pakolni. -
Borg #2367 Highest, DX9, noAA, noAF
(A defaultokat majd valaki benyomja, aki alacsonyabb szinten játszik.)
-
#2366 oké midjárt!! -
#2365 Tehát ilyesmi érdekelne:
"látod ott azt a fénytükröződést azon a csövön? na... Dx8-ban olyan nincs"... -
#2364 lehet azert hianyzik par textura
Meg lehet azért, mert egekbe nyomod a kártyád frekijét. -
#2363 Valaki legyen olyan kedves, és linkeljen már be képeket a fullra nyomott grafika, és a "demo elindítása után nem nyúlok semmihez" alapbeállítás közötti különbségről.
Csak azért, mert mindenki valósággal leharapja a fejemet, amikor megemlítem bárhol, én a defaulton hagyott cucctól is leesik az álam, és még a sebességével is teljesen meg vagyok elégedve...
Miről maradok le? Szép minden, ellátok messze...
Miről maradok szerintetek le? -
#2362 nekem gurulászik 1.24 -be full very high, bár fene tudja, gépe válogatja, majd a full, úgyis itt van már hamar -
Borg #2361 Talán a köv demoban már optimalizálnak valamit FX-ekre is (hétfő elvileg). Bár remélem, hogy a full nem fog ilyen dolgok miatt késni. -
#2360 Na, jah, de akkor b@sz6om a beigér csodálatos grafikai effekteket, amik végül is kiemelik a játékot a többi hasonló játék közűl.... -
#2359 Eh. Akkor nem vágom, mi a gáz. Lehet a demo nem százas. Ha fullon is dobja majd a hibát, akkor lesz baj. -
Borg #2358 256MB ram bizony kevés, és az FX5600 sem egy szélvész DX9-ben. Talán valahogy le kellene butítani a játék beállításaiban DX8-ra, és úgy már menne highon is talán. -
#2357 Mas a gond, hidd el. Nekem AMD 2500+, 512 (400) DDR, 9800Pro, NEM GURUL se very high-on, sem kisebb beallitasokon... -
#2356 A memória kevés neki. 512-vel simán mennie kell. Nálam egy AMD 2.2, 512 (400) ram, 9600 pron (400/300) simán gurul 1024x768-on, minden very high-ra állítva. -
#2355 P4 2.6 256MB RAM, FX5600... -
#2354 Nagyon szomorú vagyok, hogy kicsi a gépem ehhez a játékhoz...
1024-ben szaggat mint állat, a hang akadozik...stb.
Jah, minden mediumon.... -
#2353 Bizonyhogy szar(AA val és AF-el)! Ezek nélkül fut! -
#2352 Az ultra zoom mod tök jó!! -
#2351 Hogy javítja a bugokat? Lófaszt, a 2nd demo, amit a PC Gamer magazinnak adtak ki olyan képi látványt nyújt, ha minden 5-ik nekifutásra elindul, hogy csak lesek. Ha meg a driverben kikapcsolom a szűrőket (AA, ANISO) akkor meg csinál a windowsbol 640x480x4 bites moslékot. Az első demo kifogástalanul futott Catalyst 4.1-en.
Amúgy meg:
Display corruption is seen when playing the demo version of the game Far Cry. Further information on this issue can be found at: www.ati.com/support/infobase/4465.html -
krisz073 #2350 jöhetne már a full -
#2349 9800Pro 128MB-n is sz*r... -
#2348 úúúúj, ugyanmá'. Egy fél palyanyi map az nem eppen egy fullos uj demo.
Marcius idusán jön mégegy sp demo (hardwired szerint) na az ÚJ lesz:)
Amugy ami a katalystot illeti kivancsi leszek 4.3asra... Ha ez sem javitja bugokat akko sajna megerösödik a sejtésem hogy a 64mega vram miatt szarozik...:/ -
#2347 na én feltettem ezt az új demot
pöpec :)))
csak mindig kinyírnak :D
-
#2346 Kijott az uj ATI Catalyst, a 4.3-as verzio. Nagyban javitja az ATI kartyak hozzaallasat a Far Cry demohoz... -
#2345 Nem, a Red Storm nevű cég készíti a Tom Clancy játékokat, de az UBI a kiadó. -
#2344 ugyanaz a megoldás lesz szvsz már a beta-ból ítélve ugyanaz a loginos marhaság lessz. A beta-nál ki lehetett kerülni talán a full-nál is és a netkódja sem egetverő mondhatni sz*r. 100 pingnél már fél másodperceket késik. Miért nem lehet leutánozni a jó kis q3 netkódot? Ott még 200-al is el lehet játszogatni. -
#2343 Hali Skacok!
Nem tud valaki egy működő linket adni, ahonnan az új demót le lehet szedni???
TNX -
#2342 Ghost Recon-t nem az Ubi csinálta? -
#2341 Reménykedjünk! Az R6:RVS hálózati dolgait szépen elrontották... Szívtunk vele eleget... -
#2340 Az RS ilyen téren tényleg durva, de ott az IL-2 és a Lock-On, amelyeknél semmi ilyesmi nincs... -
#2339 remélem nem csak a cd-key és egyébb védelemmel pöcsölnek majd sokat hanem a játék motorjával is (sajnos nem erről híresek. pl R6:RS) -
Borg #2338 Én eddig egyik játékokat sem bírtam. Ez lesz az első... remélem.