24504
  • Borg
    Figyeljmá, nem lenne egyszerűbb, ha bemennél farcryba, és a DX8 kártyáddal screenshotokat csinálnál, majd betennéd ide? Megkeresed nagyjából ezeket a helyeket és kész.
    Máris összehasonlítható lenne. Ennyire egyszerű.
  • Borg

• dikki*yysw
    Voltak.
  • SoDI---
    na...
    itt mondjuk dx8-ban a cső nem fénylik?
  • SoDI---
    Nézegetem a képeket, de nem nagyon kapcsolok, hogy mit kell nézni...

Valaki vágjon már ki/karikázzon be egy olyan dolgot, amit ti láttok, én nem...
  • grebber
    Ezek már voltak bocs:

• zaki
    hááát,nem semmi... jelenleg az 1ik legszebb grafikájú game, hanem a legszebb
  • SoDI---
    A gond csak az, hogy így első látásra nem tudom, mit kell nézni ezen.
    Ez is hasonló dolog lehet, mint egy néhány hónappal ezelőtti DX8 DX9 Half Life 2-s összehasonlítás, ahol a beírkálók többsége megjegyezte, hogy a DX8-as jobban hasonlít ahhoz, amilyen a víz a valóságban lenne, mert a DX9-es képen olyan, mint a higany :)

Na kb ugyanígy vagyok ezzel most.
    Kb. hasonló dolgot látok én is, ha játszom, mint ezek...
  • Borg
    PS: van több is, itt, ha hasonlítgatni akartok még.
  • dikki*yysw
    Nem tom, nekem alapon van. De GF4Ti4200-al nem is fogom feljebb pakolni.
  • Borg
    Highest, DX9, noAA, noAF

(A defaultokat majd valaki benyomja, aki alacsonyabb szinten játszik.)

• grebber
    oké midjárt!!
  • SoDI---
    Tehát ilyesmi érdekelne:

"látod ott azt a fénytükröződést azon a csövön? na... Dx8-ban olyan nincs"...
  • SoDI---
    lehet azert hianyzik par textura

Meg lehet azért, mert egekbe nyomod a kártyád frekijét.
  • SoDI---
    Valaki legyen olyan kedves, és linkeljen már be képeket a fullra nyomott grafika, és a "demo elindítása után nem nyúlok semmihez" alapbeállítás közötti különbségről.

Csak azért, mert mindenki valósággal leharapja a fejemet, amikor megemlítem bárhol, én a defaulton hagyott cucctól is leesik az álam, és még a sebességével is teljesen meg vagyok elégedve...

Miről maradok le? Szép minden, ellátok messze...
    Miről maradok szerintetek le?
  • Kandurex
    nekem gurulászik 1.24 -be full very high, bár fene tudja, gépe válogatja, majd a full, úgyis itt van már hamar
  • Borg
    Talán a köv demoban már optimalizálnak valamit FX-ekre is (hétfő elvileg). Bár remélem, hogy a full nem fog ilyen dolgok miatt késni.
  • Titan
    Na, jah, de akkor b@sz6om a beigér csodálatos grafikai effekteket, amik végül is kiemelik a játékot a többi hasonló játék közűl....
  • lwb
    Eh. Akkor nem vágom, mi a gáz. Lehet a demo nem százas. Ha fullon is dobja majd a hibát, akkor lesz baj.
  • Borg
    256MB ram bizony kevés, és az FX5600 sem egy szélvész DX9-ben. Talán valahogy le kellene butítani a játék beállításaiban DX8-ra, és úgy már menne highon is talán.
  • Mayday
    Mas a gond, hidd el. Nekem AMD 2500+, 512 (400) DDR, 9800Pro, NEM GURUL se very high-on, sem kisebb beallitasokon...
  • lwb
    A memória kevés neki. 512-vel simán mennie kell. Nálam egy AMD 2.2, 512 (400) ram, 9600 pron (400/300) simán gurul 1024x768-on, minden very high-ra állítva.
  • Titan
    P4 2.6 256MB RAM, FX5600...
  • Titan
    Nagyon szomorú vagyok, hogy kicsi a gépem ehhez a játékhoz...
    1024-ben szaggat mint állat, a hang akadozik...stb.
    Jah, minden mediumon....
  • Knox
    Bizonyhogy szar(AA val és AF-el)! Ezek nélkül fut!
  • grebber
    Az ultra zoom mod tök jó!!
  • ATy007
    Hogy javítja a bugokat? Lófaszt, a 2nd demo, amit a PC Gamer magazinnak adtak ki olyan képi látványt nyújt, ha minden 5-ik nekifutásra elindul, hogy csak lesek. Ha meg a driverben kikapcsolom a szűrőket (AA, ANISO) akkor meg csinál a windowsbol 640x480x4 bites moslékot. Az első demo kifogástalanul futott Catalyst 4.1-en.
    Amúgy meg:
    Display corruption is seen when playing the demo version of the game Far Cry. Further information on this issue can be found at: www.ati.com/support/infobase/4465.html
  • krisz073
    jöhetne már a full
  • Mayday
    9800Pro 128MB-n is sz*r...
  • balcooo
    úúúúj, ugyanmá'. Egy fél palyanyi map az nem eppen egy fullos uj demo.
    Marcius idusán jön mégegy sp demo (hardwired szerint) na az ÚJ lesz:)

Amugy ami a katalystot illeti kivancsi leszek 4.3asra... Ha ez sem javitja bugokat akko sajna megerösödik a sejtésem hogy a 64mega vram miatt szarozik...:/
  • hen-tes
    na én feltettem ezt az új demot
    pöpec :)))
    csak mindig kinyírnak :D
  • Mayday
    Kijott az uj ATI Catalyst, a 4.3-as verzio. Nagyban javitja az ATI kartyak hozzaallasat a Far Cry demohoz...
  • [NST]Cifu
    Nem, a Red Storm nevű cég készíti a Tom Clancy játékokat, de az UBI a kiadó.
  • LSC
    ugyanaz a megoldás lesz szvsz már a beta-ból ítélve ugyanaz a loginos marhaság lessz. A beta-nál ki lehetett kerülni talán a full-nál is és a netkódja sem egetverő mondhatni sz*r. 100 pingnél már fél másodperceket késik. Miért nem lehet leutánozni a jó kis q3 netkódot? Ott még 200-al is el lehet játszogatni.
  • Titan
    Hali Skacok!

Nem tud valaki egy működő linket adni, ahonnan az új demót le lehet szedni???
    TNX
  • Punker
    Ghost Recon-t nem az Ubi csinálta?
  • KM
    Reménykedjünk! Az R6:RVS hálózati dolgait szépen elrontották... Szívtunk vele eleget...
  • [NST]Cifu
    Az RS ilyen téren tényleg durva, de ott az IL-2 és a Lock-On, amelyeknél semmi ilyesmi nincs...
  • ReTeK
    remélem nem csak a cd-key és egyébb védelemmel pöcsölnek majd sokat hanem a játék motorjával is (sajnos nem erről híresek. pl R6:RS)
  • Borg
    Én eddig egyik játékokat sem bírtam. Ez lesz az első... remélem.