24504
-
#3061 jó csak vicc volt. nekem sincs +nem is kell ,míg ezen elfutnak a dolgok.
Más:Miért van az ,hogy minden játéknál 5perc egy install a rohatt Ubi meg mindíg megizzasztja az embert a 15-20perces installokkal:D Alá:Splinter Cell,PoP,Bge,RS. -
Corey #3060 megszereztem ezt -> FAR.CRY.DVD.CLIENT.SERVER.FIX-IND , megnézem mien -
#3059 ja, csak most csóró vagyok, nincs della kártyára -
#3058 Van akinek nem elég a medium:DDD
-
#3057 -
Rudee #3056 GF3 rulz -
Mr. Perfect #3055 Hát igen, az év játéka. Eddig. :-)))) -
#3054 én már nyomtam a demo-val, nem volt vele semmi gáz, medium beállításon szépen futott -
#3053 Hát nem elhamarkodott Márciusban év játékát hirdetni???
Tavaly olvastam egy cikket !!Februárban ,hogy az év játéka a Freelancer. Erred így adjatok. -
#3052 -
Corey #3051 az érdekes.. sztem mérd le fraps-sal és vess ide be egy shotot.. -
#3050 Te is jókis Gef3-al nyomatod?
me too.
Kiváncsi vagyk milyen lessz. A pókember óta nem olvastam képregényt. -
#3049 openGL-be volt nekem a demo,és a kepernyo tok sotet volt.direct3d-ben nem ment.hiaba vettem fel a brightness-et meg mindent, ugyanolyan sotet maradt :|
valaki tud megoldast? -
#3048 Az ISONews Firstlookjának "Epilogja":
I'm buying this shit guys. Valve is going to be hard pressed to top this when they release Halflife 2, and I KNOW Doom 3 isn't going to be this good. What else can I say? Game of the Year man. Game of the fucking year.
Délután én is megmondom a frankót. -
Árnyvadász #3047 Megint? :) Na mind1. Most már úgyis a full a lényeg. Abból kérünk képeket tisztelt fotósok! :D -
#3046 ja, ezt nem tudtam, hogy csere volt, sry -
Árnyvadász #3045 Én azóta lecseréltem a GF3-at, de ne aggódj, a Demo1-et (gépigényesebb a demo2-nél, persze a belső tér az más tészta) én is GF3-al gyakoroltam és kinézetre azon sem volt panasz. Pár effektől el fogsz esni, de összességében gyönyörű játékot fogsz futattni és nem is rosszul! -
#3044 hmmm? :) -
Árnyvadász #3043 Képsorrend megfordult:) -
#3042 semmi gond... :) kívánci vagyok a mi kis gef3-unkon hogy fog ez kinézni :) -
Árnyvadász #3041 Bocsi, többet nem szúrok be, de ezeket nem tudtam kihagyni. Amúgy a második kép, az még a pre-alpha verzióból való.A Gráf igen ott van a szeren. Az első a nagyon élethű Bump Mapping miatt fogott meg.
Sajna én még jó darabig nem tudok játszani a játékkal, mert eredetiben veszem meg, de kivárok. Azért remélem már jövőhét végefelé a boltokban lesz. -
#3040 azé ekkora képeket ne pls... thx :) -
#3039 amugy nem valami nagy szám a gépem,9500pro és 2500+,512ddr. -
Árnyvadász #3038 Ezekre a belső terekre kiváncsi leszek:
-
Pityuka Fővezér #3037 Milyen konfigon? -
#3036 na leszenvedtem aztán meg folszenvedtem a gamét.az install rohadt lassu volt de megérte,gyönyörü és képzeljétek 1024*7akármiben minden fullon van és picit sem akad pedig magatol mediumba akarta beállitani.ugyhogy szerintem érdemes kiprobálni magasabb beállitásokkal mint amiket o akar.most a roncshajoban vagyok,a rozsdás fém elég utös. -
#3035 23 óra 12 perc alatt lejött ... -
#3034 éééééééééééééssssssssss -
#3033 kuva DVD versio -
#3032 na még 1 file és telepítem ! :D -
#3031 Találkoztatok már szörnyekkel?? -
#3030 Ki hányadik pályán tart és jók a pályák???? -
#3029 Allat jatek. -
#3028 FAR.CRY.DVD.CLIENT.SERVER.FIX-IND
Valaki probálta már ezt???Ha igen csinál valamit?? -
#3027 választható nyelv kettő van:
angol és francia ? -
#3026 mondjuk ez jó poén. Ez az első 3Cds RiP ;) -
Me Ga #3025 Sziasztok!
Nincs valakinek cd-label a gaméhoz?
A cd tok előlapját már megleltem valahol, de a cd-re is szeretnék matricát... -
#3024 Hmmm. igazad van és nyilván tudnám is ,ha leszedtem volna a második vagy első Demót.
Mindenesetre közölted a választ csak elég érdekesen. -
Nexushun #3023 Ez nagyon állat! Lassan nekikezdek én is letölteni -
#3022 Igen.
A második demó elején nyilván azért adnak neked konkrét utasításokat rádiót, hogy aztán menjél, és csinálj azt, amit akarsz.