24504
-
BlackWolf #3101 me2 -
#3100 összefűzni ??
az kibontást jelent ? -
#3099 Hi all!
Letoltottem a Far Cry DVD-t, de nem tudom installálni.
Mit tegyek annak érdekében, hogy ez sikerrel záruljon..:)
Valaki help!
Köszönttel!
LoCk -
Gabe18 #3098 Hát cd-s játéknál összefűzöd a letöltött fájlokat pl winrar-al,akkor kapsz egy Cue és egy Bin nevű fájlt.És akkor a Daemon "mount image" parancsával beteszed a Cue fájlt a virtuális meghajtóba.
DVD-nél még sosem próbálltam ugyhogy ha másképp megy,akkor passz. -
BlackWolf #3097 lehet lama kerdes de hogy kell bemountolni daemonnal vagy alcohollal ?:D -
Corey #3096 Aki multizni szeretne, az látogasson el -> http://fc.belpark.net -re, töltse le a fájlt a game főkönyvtárába, és inditsa el, vagy a főmenüből /connect [IP] alapján lehet csatlakozni -
#3095 1024-ben, medeium beállítással nyomtam, és szépen futott. még kicsit feljebb is lehetett húzni a beállításokat, de akkor már kicsit beakadt, amikor jöttek a rosszarcúak -
#3094 mi van????2500pro
2500+ -
#3093 mondjuk ez a kis 9500pro nagyon ütös,én gef 4ti4200öt cseréltem rá és elképesztö kulonbségek vannak a képminöség és a sebesség terén egyaránt.kifogtam egyet 33ért és a tesztek alapján uti a 9600xtket.saját tesztek alapján,havernak az van,áthozta és teszteltuk öket. -
#3092 még mindig jobb, mint az enyém :) -
#3091 És ott mégis ilyen beállítások mellett. Közel azonos gépünk van ,de nekem még Lowon is úgy vánszorog, hogy huhú:D -
#3090 további képek ? -
#3089 nem nagy szám,apronetröl válogattam ossze:)
2500pro nincs huzva,9500pro,512ram. -
#3088 én nekem még nincs meg a játék, csak a demoval nyomtam -
#3087 zaki. Milyen gépen milyen beállítások mellett játszol?? -
#3086 ezt akartam én is kérdezni. -
#3085 legegyszerűbben "windows paint" -el.
utána "jpg" -ben ments el. -
#3084 nagyon brutál kép, milyen géped van? -
#3083 semmi gáz, majd én lekicsinyítem -
#3082 baze bocsi,nem vagom hogy kell lekicsinyiteni:( -
#3081 -
#3080 nincs mit.
szúrj be ide 1-2 képet.
persze ne legyenek túl nagyok ! -
#3079 a multis dolog lényegét tényleg leirhatná vki aki vágja. -
#3078 szokott olyan lenni, hogy napokra/hetekre a megjelenést követően kiadnak egy demot, talán most is ...
-
#3077 de durva mindenhol megnéztem csak ott nem.)köszi! -
#3076 megvan már. -
Gabe18 #3075 Biztos gondolták,minek már kiadni,ugyis mindenki tölti a "full game" demót... -
#3074 Lécci írja le valaki, hogy hogyan működik ez a multi, mert nem jövök rá! -
#3073 játék főkönyvtárában nincsenek ? -
#3072 na csak megvan valakinek,pls! -
#3071 Hát nekem meg nagyon lassú. vennem kell új gépet. -
#3070 a képeket hova menti a jatek,nem lelem oket? -
#3069 nekem is vissza kellett vennem highra:(
kicsit akadozott. -
#3068 fpst hogy kell kiiratni?
-
#3067 na, meg volt a teszt. alapjába véve 1024 HIGH all normálisan elfutkározik, de ahol keverik a nyílt terepeket a belsőkkel ott nem tudom miért de érezhetően belassul (akkor is a belső részeken inkább), amúgy minden frankó, tecckiő!! -
#3066 kuldjétek el nekem vagy pakoljatok fel vhova a multihoz szukséges crackfixet pls..elore is koszi! -
Corey #3065 most jövök multi partyból, hát khm.. igazat adok tomper-nek, néhol eléggé tré lett.. lehetetlen jól célozni így, igaz viszonylag nagy volt a pingem (90-100), de ha valaki elkezd összevissza ugrálni, és úgy próbáljuk lelőni, az igen-igen körülményes..nagyban hasonlíta bétában látottakra -
#3064 hátha vki érdekel még az újabb ("Boat") demo.
"Far Cry Demo késedelem !
Két egyjátékos demonstráció megszülése után zavar támadt a Far Cry gépezetében: a hétfőre datált harmadik bemutató nem jelent meg az előzőleges tervezettek szerint, s jelen pillanatban igen kérdéses, hogy egyáltalán publikálható-e. A hírt a fejlesztőstúdiótol Cevat Yerli erősítette meg, aki emellett elhintette, hogy az FPS boltokba kerülését követően azért várható egy másik demo, amely multiplayer aspektusból hivatott bemutatni az egzotikus shooter-t. A harmadik "Boat" kódnévre hallgató bemutató sorsa tehát egyelőre igen kétséges."
by 576.hu
-
Rudee #3063 Azé linkeltem be nemrég -
Corey #3062 megvan hoyg lehet multizni:) ebben a kis csomagban benne foglaltatik