24504
-
fanatifo #3381 Milyen felbontásban?Nálam szerintem gubanc lehet a kártyával mert a demó verzió ki sem rakta a tájat csup össze vissza szineket rakott ki szar a kártyám ugyhogy beszerzek egy Radeon 9600 xt-t jövő héten -
DePreSsZYo #3380 És a Cd-ről hova másoljam be? Nem tok angolul :S -
Coolfire #3379 Megy rajta nekem is az van. -
Coolfire #3378 Érdemes elolvasni az .nfo filet is.:) -
fanatifo #3377 képzelem! Nálam meg nemis menne mert egy szaros gf 4 mx 440sem van a többi konfig jó!!!De jövő héten beszerzek egy uj vidi kártyát ez már nem állapot
-
Coolfire #3376 If Game is complaining (not starting) about a missing MSVCP71.dll,copy both dlls located on CD3 in \DLL Dir to the \Bin32 dir.
Ű
Ü ÜÜ -
DePreSsZYo #3375 Bazz tod mennyi idő volt amig azt a szar dos-os genyót megcsinálta?:( -
fanatifo #3374 Telepítsd ujra:) -
DePreSsZYo #3373 ÉN felraktam a játékot a Myth-os 3cd-s változatot és amikor elakarom inditani hogy: Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert MSVCP71.dll nem található.Az alkalmazás ujratelepítése megoldhatja a problémát...
Mit lehet tenni?:( -
#3372 nultit (hehe)= multit -
#3371 Hi All, -bár (sajnos) nem büszkélkedhetem különösebb konfiggal, (P4 2,4: Radeon 8500, 512 DDR) azér leesett az állam. Nem sokat jáccottam vele, de pl: a figurák jól!!! vannak "megrajzolva" - a mozgásuk is kitűnő, kommunikálnak egymással, nem mászkálnak értelmetlenül, -a táj és a hangulat az meg eszméletlen. - Figyu -, és a vödröt arrább lehet rúgni... Végre egy játék, ami tényleg új, és elvárható grafikai szinten van. A nultit majd ma, -tényleg a szerverek törtek? vagy eredeti játékkal mennek? Van magyar szerver?
Ez után jáccani egy DeusEx2-vel - katasztrófa. Magasra került a léc.... -
#3370 Hupsz...
-
#3369 Nah, kipróbáltam multiban is. Döbbenet. A netkód rohadt jól sikerült, semmi lag, szaggatott járás, oda lőtt a muksó ahova céloztam 150-es pinggel is.
3 féle játékmód van, és kemény 6 db pálya:/ Bár a nagyságuk, és részletességük miatt változatos lehet a játék hosszú idő után is.
FFA: free for all gondolom, mindenki mindenki ellen, ismerkedni a fegyverekkel nagyszerű.
TDM: rendesen megbonyolították, itt bizony már van barát meg ellenség is
ASSAULT: kedvencem. Van támadó és védő csapat, ugyanúgy zászlókat kell foglalni, mint bf-ben, igazi csapatmunkát követelő játékmód. Három főkaszt van: assult, supporter, sniper/nehéztüzérség. Ezen belül lehet még fegyverkészletet választani mind a négy helyre. (pl machete, stukker, mp5, ag36) A supporter kasztnál kellemes meglepik vannak, leginkább a védőknek lesz szükségük rájuk. (időzített akna a dzsipek elé, medic pack, villáskulcs, stb:)). A harmadik kasztnál választhatunk, hogy sniperként, avagy rakétavetős keménycsávóval spawnolunk. Figyelni kell, mert ezen kívül mindössze egy pisztolyuk van.
Egy dolog amit persze egyből kiszúrtam :DD
A gyáva snipereknek ajánlatos sűrűn pozíciót váltani, ha nem akarnak machetét a hátukba, ugyanis ha fészkelődnek akkor a távcsövükön megcsillanó napfény már messziről elárulja a legtutibb pozíciójukat is. Ezzel nagyon jól ellensúlyozták a készítők a mesterlövész fegyverek brutális erejét. (mondjuk szvsz kicsit durva scope-ja van annak a Barret-szerűségnek, max zoom-on keresztül lát az egész pályán, de hamar ki lehet fogyni a skulóból, hehe). Egyik fazon a szerveren citromsárga hawaii mintás ingben próbált snipolni, ez szintén nem ajánlatos ,)
Fegyverekről:
Közelharcra nekem a legjobban a kis gnóm P90 jött be, sok lőszer fér egy tárba, és nincs is akkora visszarúgása, mint az MP5-nek. Zárt terekre meg ugye shotgun:) Területvédésre az M249 a legjobb a'la dc, ill. a telepített Vulcan ágyúk.
Szerver egyelőre nincs sok, és amiken voltam ott se tobzódtak a játékosok, de remélhetőleg ez hamar megváltozik:)
Multizni a következőképp:
-játék indítása
-konzol behív (nulla alapból)
-\connect xx.x.x.xx <--ide az ip-t
-enter
Szerverlista: http://fc.belpark.net/
Fontos: ha próbáltál már hivatalos accountot csinálni a játékban akkor törölni kell a gs.ini file-t, különben nem engednek fel a szerverek.
Ha te akarsz szervert csinálni akkor másold be EZT a játék főkönyvtárába, és azt indítsd.
Yoéjt -
#3368 aham, összest próbáltam, de mindig kevesebb lesz az FPSem.
-
#3367 beszartam amikor ..
akkor arrafele már nagyon büdös lehet!
-
#3366 Én nem fogok 3DMarkot futtatni egy driver kedvéért.
Kizárólag hardware-változtatások után szoktam :) -
#3365 56.64-est próbáltad már? -
#3364 az én configomon a Ti 4200-es a 45.23 driverrel megy a legjobban. (legtöbb fps ezzel van nekem az AAO-ban, meg a legtöbb pont is ezzel jött össze a 3dMarkon is)
az újakkal mindig belassult. -
ACE #3363 -
#3362 Na fent van az új detonátor.
Lehet, hogy gyorsabb nem lesz tőle a játék.
De a lelki nyugalom meg van.
És így akkor is gyorsabbnak fogom látni, ha esetleg kicsit még lassult is :-))) Mert az ember már csak így működik :) -
#3361 apróbb problémák-
így éjjel kettőkor nagyon nem tussak mán magyarosul ragzani :) -
#3360 ráadásul nyilván a far cry miatt jött ki az új!!!!!!
mert ugye nagy nvidia reklám játék.
ezért is vannak apróbb problémákkat még a 9800-akkat is... -
ACE #3359 Bazzee, télleg, 15-én kijött új, picsába, én meg most szedtem le az 56.56-ost, és raktam vissza az 53.03-at, fasza -
#3358 anno sok játékot megvártam egy rendes konfiggal, hogy teljes legyen az "élvezet". És megérte!
Akkor nem tudsz igazán örülni a különbségnek.
Nálam így volt:
P200MMX - Unreal software render
beszartam amikor egy 266@400-as celeron és TNT mozgatta meg utána :)
Aztán jött a Quake 3. - szaggatva
beszartam amikor a 366@550-as celeron A és Geforce2MX mozgatta meg utáa :)
...
satöbbi satöbbi...
Például amikor az UT2003 miatt vettem meg a mostani kártyát...
Tehát én igenis játsztok a mostani géppel is.
Mert be akarok szarni attól, ha majd az új alkatrészeim mozgatják meg :-))) -
#3357 Most hogy mondod!!!
53.03-as.
És látom, hogy van 56.64-es detonátor...
Fel is rakom... -
#3356 nem nézegetném -
#3355 Nem is :P
Jelenleg bf&far cry, néha egy kis NWN meg CoD, bár azt egy óra után megunom. Ezen kívül már csak egy jó fantasy fps/tps kéne (nem gagyi conan&co) kidolgozott RP-vel, és pár hónapig nézegetném a warezoldalakat:) -
#3354 Jóccakát! -
Nexushun #3353 Na én el. Már csak 3G van hátra :P -
ACE #3352 Sodi, milyen drivert használsz a Ti4200-hoz? -
#3351 -
#3350 Egyetértek. Aki kipróbálta már a játékot, az tudja, hogy nem csak a grafika viszi el a hátán, (és tényleg nem: 5.1-ben kristálytisztán szólal meg, nagyon hangulatos. Jó, hogy többféleképpen érheted el a checkpointokat, stb...)DE teljes grafikán az igazi az ÉLMÉNY. (anno sok játékot megvártam egy rendes konfiggal, hogy teljes legyen az "élvezet". És megérte! A Far Cry is megéri, ha nem elég perpill a vas alatta) -
Nexushun #3349 Ha jobban megnézed az igencsak XT++ ra van húzva :) -
#3348 na jó ez hülye vicc volt...
bár ettől még lehet, hogy igaz... -
#3347 Különben azért tud megröccenni, mert sima 9800, nem pedig PRO, vagy XT :-)))) -
#3346 1024-ben játszom, fő a tökéletes folyamatosság. A demo óta szerintem sokat javult a sebesség, akár följebb is lehetne pakolni. Bár szerintem fölösleges. -
#3345 Szal a nagyzolók kicsit csöndesebben bátorítsák a "közepes" gépen játszókat.
Csak azt mondtam neki, hogy én tisztában vagyok vele, hogy a gépem édeskevés ehhez a játékhoz. Ennek fényében furcsáltam, hogy ő még ennél is gyengébb géppel a sajátját jónak gondolja... ennyi történt -
Nexushun #3344 Nem ez egy program. fraps
1.9-et töltsd le az free. Elindjtod és ki folyamatosan kiirja a játék alatt a fps-t -
#3343 Eeez az a pillanat, hogy én meg vagyok győzve.
Minden másodlagos.
Minden fillér azonnal átirányítódik a videókártya projectbe :))))) -
Nexushun #3342 Milyen felbontásban?