24504
-
basszz... Babe=Gabe -bocs -
De en a fullt szedem nem a rippet akkor is ez lesz? -
Gabe, nem ismerjük mi egymást? mer a BF-ben volt egy bajtárs Babe... csak nem 18... -
Gabe18 #3418 El,csak arra figyelj hogy nem bin-cue fájlokat fogsz kapni a kibontás után hanem egy rar-t.Azt kell berakni a Daemon-ba.Én is megszivtam vele először hogy ez most mi,de már minden ok. -
Egyetértek. Közepes nehézségen gyakorlott multisoknak nem nagy kihívás. Utolsó előtti fokozaton pont jó. Legnehezebb fokozat már elég hárdkór ... -
Koszi. -
Gabe18 #3415 Elindultam az elején,aztán a szobában ahol az első fegyvert felveszed,meg azt kis adóvevő szerűéget,nekimentem egy polcnak.Erre leesett róla egy doboz,meg ingott az egész.Már csak próbaképp is nekimentem jobban,erre feldőlt az egész miskulancia.
Aztán lődöztem egy fadobozt.Amelyik sarkát meglőttem arra perdűlt el egy kicsit,szóval van a tárgyakon fizika úgytűnik,még ha nem is az összesen. -
el -
Ha figyeltél volna, akkor nem kérdeznéd, mert ott írtam, hogy még nekem is csak most jön a game. Ebből kifolyólag még nem multiztam vele, csak majd akarok, innentől kezdve ebben a témában én nem tudok segítséget adni. (bár tudnék, az azt jelentené, hogy már játszom vele) -
Vajon ez elindul nekem daemonnal????Mert nincs dvd a gepemben. -
Tényleg, a HU multit meg tudod oldani? Mer Qr***vára kipróbálnám. Mellesleg az Eye nem vesz a gaméról tudomást -
Nem vagyok egy nagy hardware varázsló, pl csak számtech magazinokat olvasok ilyen téren, de azokban a tesztek 75%-ban a gf kártyáknak jobb volt az értékük. Én elhiszem amit írnak, elvégre nem tudatlan emberek készítik, meg annak ami a gépemben van (gf fx 5700 256Mb) Eddig nem volt bajom a dolgokkal szval részemről ennyi. -
Ez engem is érdekelne, bár gondolom a fizikát (ha már működik) nem csak 1-2 dologra terjesztették ki. -
Az alatt a rövid idő alatt, amíg jáccottam vele, sikerült egy vödröt felrúgnom. Remélem más is mozgatható, -tényleg, van erre tapasztalat? -
Jelen pillanatban nics jó GefFX kártya (az 5900-en kívűl), szal ne mondj butaságokat.... -
fanatifo #3406 hát nekem a demóban sajna lowon is nemaz hogy szaggatott hanem egyenesen nem rakta ki a tájakat:) -
Igazság szerint nem tudok jobbat csak ilyeneket mint gf, mint radeon (eheh most szivattam meg magamat)
Kérdés: a demóban nem volt minden doboznak, ingyom-bingyomnak, stb-nek fizikája. Ha jól olvasom ez a full game-ban nem így van? , mert akkor az nagyon ütős lenne!!!! -
fanatifo #3404 Bár itt tartanék.... jó neked te már nyomulsz vele -
Lifeforce #3403 Egy kérdés...
Azon a pályán vagyok ahol az erőműben kell elzárni egy csapot.(piros kódkártya)
Nem tudok továbbjutni a felcsapó gőzöktől.
Hol lehet elzárni? -
fanatifo #3402 és ebben sem volt semmi rosszindulat amit kérdeztem -
fanatifo #3401 De meghallgatom Ikarus hogy serinted ebben az árben melyik kártyát ajánlanád!9600 Radeon XT most 37ezer ebben az árban jobbat ha tudsz mondjad -
Remélem elégedett leszel vele (ezt mindenféle irónia nélkül írom), rossz biztos nem lesz, végül is a tesztek tényleg jót mutatnak.
Lassan nekem is lejön a game, azt hétvégén küldjük multiba!!!!!
Addig is kitartás. -
Pityuka Fővezér #3399 Grafix istencsászár, MI szintén. Végre egy game, ahol, ha lelövöd az őrt a mellette álló társa nem bagózik tovább, hanem megy a dolgára: megkeresni és megölni a támadót.
Ja és csak a legnehezebb fokozaton szabad nyomni úgy az izgi. -
Coolfire #3398 Nem.És ne offoljunk mert zaki seggberúg minket.:) -
fanatifo #3397 Ikarus igazad van de rengeteget olvastam utána és ennél maradtam ennek a kártyának a tesztje kzrvajó lett és az ár is megfelelő szerintm ennél maradok remélem nem szopom be alaposan utánajártam mert nincs pénzem hetente kártyát venni -
fanatifo #3396 nah nyomjad léci kérlek kurvára kiváncsi vagyok ha én beraknék amit csinált itt röhögne mindenki egy héteg ebben 1000% biztos vagyok amiket ez a kártya kirakott.........:DDDDD
-
Coolfire #3395 Nem de ez a szarkupac nem tudja v. a vertex v. a pixel shadert. -
Ok, elfogadom, bár nálam a gf a rulez. Szerintem egy jó fx kártyát is kapsz annyiért, és ha belegondolunk, azért a játékok NAGY többsége nem radeon logo-val indul :) (vajon miért?) -
Coolfire #3393 Az kéne még csak.Többet senki sem jönne ebbe a fórumba.:) -
fanatifo #3392 énis de amit veszek szerintem eg ideig elég lesz aztán mehet a far cry fullba asszem már alig várom:)2-3 nap és megyek venni -
Coolfire #3391 Teljesen igazad van,de akkor spec. nem volt radeon9200 se gef3 úgyhogy ennél maradtam.Utána meg bekaptam ezzel a kártyával a hosszú cicit.:) -
A DX2-nél nem a graf viszi el a gépet... tudomásom szerint.... De nállam ATI 8500-al is megy, közepes beállításokkal, de megy. -
fanatifo #3389 jajaj kivi vagyok mit hoz ki a mx minimumon rakjad:))) -
Coolfire #3388 Rakjak be ingame képeket? -
fanatifo #3387 én nemis vettem meg hanem konfigba volt benne amit vettem 1.5éve eddig mentek szépen rajta a játékok de itt az ideje egy 9600 xt-s radeont vegyek erre van pénzem jobbra nincs szerintem ez a kategóriájában kurvajó -
tanulság: Nem kell butított kártyát venni. (nem kötözködni akarok, de a szar kártyádért nem az nvidia-t kéne szídni, nem kényszerített rá senki, hogy azt vedd meg) -
Coolfire #3385 Minden a minimumon.Elég szar,de ez van.Most én is vennék egy jó radeon kártyát.Először akkor téptem ki a hajam,amikor a deus ex 2 nem ment rajta.Rohaggyon meg az envidia a lebutított kártyáival! -
Coolfire #3384 A 3-as cd- lévő dll könyvtárból a játék bin32 könytárába lökd bele a két filet.Utána már menni fog. -
fanatifo #3383 Ilyen játékokat amik most jönnek nem lehet kihagyni de iylen kártyával nem megy -
DePreSsZYo #3382 Várj asszem mege van :)
Ha sikerült akkor neved legyen áldot katona :D