24504
-
Coolfire #3461 Vki 3cd-s!Azt kérdeném,hogy az mp3 unpackolást télleg ilyen sokáig csinálja v. elbasztam az írást?Ugyanis az uharc közben elaludtam,így nem tudom mennyi ideig tart.Már v. 10 perce meg se nyikkan.Help! -
#3460 fraps -
krisz073 #3459 FPS-t mivel tudom kiiratni?
Egyébként tényleg gyönyöru a Game.Én mindent Hight-ra raktam és szépen fut. -
#3458 ez nem -
#3457 akinek van DVD írója ez nem beszámítható. Logikus nem? -
#3456 Nekem még mindg szimpatikusabb 1 dvd mint 3 cd. Nemkő cserélgetni, nem veszik el a 3.cd, kisebb helyen elfér, stb.. -
#3455 Szasztok
Tegnap óta nekem is meg van hát nem seemi a gém az biztos, Gyönyörű!!! -
#3454 ez mondjuk igaz, az image filet feldarabolod CDkre, d emind1 van CDs verziónk. ;) -
Mr. Perfect #3453 Ahogy fenn van a warez site-okon 50MB-os darabokban, fel lehet CD-re is írni, csak hát ez egy kicsit macerás dolog, de esetleg archiválási célból szóba jöhet... -
Mr. Perfect #3452 Amúgy szvsz fölösleges a DVD-s verziót leszedni, állítólag a 3CD-s verzió is tök ua. Én se a DVD-t szedtem volna ha előbb megjelenik a CD-s verzió...
Amúgy ez a játék pont olyan amilyennek egy játéknak 2004-ben lennie kell.Végre egy kis technológiai újdonság az FPS fronton. Persze azért még jön idén eg-két nagyágyú. Pl Painkiller, Stalker, Doom3. Micsoda év lesz!!!!!
A HL2-t szándékosan nem említettem :-)))))))) -
#3451 még jó, hogy a crackerek gondolnak a még nincs DVDírós osztályra is. ;) -
#3450 csak akkor ajövőben amikor arihivalni akarod az problémákba ütközik. ;)
Ezért szedem majd én a CDset. ;) -
Mr. Perfect #3449 A DVD-s verzióhoz sem kell DVD csak a Daemon Tools nevű kis progi, amivel bemountolhatod az ISO-t... -
#3448 jah en is a dvd-set szedem meg 1 fajl azt lent van -
#3447 jókor bazz, már lassan egy napja jön lefele a fullDVDs verzió ...:D
Pedig se dvd romom se irom, se sok vinchester helyem -
#3446 Tök jó, hogy a vékony deszkákon át lehet lőni. Arra is oda kell figyelni tehát, mi mögé állunk fedezékbe.
Egyszer nyugiba hasalva lövöldöztem a sniperpuskával egy őrtoronyból, hát erre hasbalövöldöznek alulról a pallókon keresztül... -
#3445 Megnéztem Fraps-al 1024x768 16x antiso,4x antia, játékban minden fullon és nem megy 30fps alá! -
Coolfire #3444 Annyi,hogy a sok szutykot ami volt azt kiszedték.Lentebb már írtam.A játék az teljesen ua. csak a cd-sben nincs annyi extra mint magán a dvd-n.Ha van dvd-d azt tőcsd,ha nincs akkor a 3cd-s MYTH rippet javaslom. -
Coolfire #3443 A hordozó.:) -
Rudee #3442 Vki még tegnap keresett borítót, ilyet találtam:
-
#3441 Megtudja mondani valaki mi a külömbség a Dvd-s változat és a Cd-s között? -
DePreSsZYo #3440 ?? -
#3439 Elindul rajta, még gf2mx-en is -
#3438 elvagyok -
#3437 vagy de -
#3436 tehat nem -
Nexushun #3435 Minimum
Supported OS: Windows® 98SE/2000/XP (only)
Processor: 1 GHz
RAM: 256 MB
Video Card: 64 MB DirectX® 9.0b-compatible graphics card
Sound Card: DirectX® 9.0b-compatible PCI card
DirectX Version: DirectX 9.0b (included on disc)
DVD-ROM: 4x DVD
Hard Drive Space: 4 GB
Multiplayer: Broadband with 64 Kbps upstream to play (512 Kbps upstream to host 8 players)
-
#3434 Vajon geforce mx-460-ammal elfut? -
DePreSsZYo #3433 Bazz a demos pályán kinél van a kártya?
Már robbantanám fel a generátort de nincs meg a kártya pls help. -
#3432 LOL -
#3431 Elvileg akkor látnom kellene.
Bár lehet, hogy nem megyek elég közel az ellenhez. :)))
-
#3430 9800 húzva (Pro BIOS), lásd: #3339 -
#3429 3424 3425-re valaki????? -
#3428 #3340: szép ez a kép
milyen grafkártyád van?
9600pro alatt nem nagyon láttam ilyen csillogást az emberek bőrén
-
Gabe18 #3427 Azt kétlem,Battlefield-ed nem játszottam,a Vietnam-al is csak most próbálkozok,de ott meg nem Gabe néven játszom.Ugyhogy nem én vagyok az ismerős. -
#3426 Sajnos nem tudok, én is másokra leszek utalva, de remélem lesz egy jó kis hely, ami gyors, és a fazonok sem baromkodják el. Gondolok itt a csapattárs lelövöldözésére, és egyébb gusztustalan dologra. -
#3425 Vajon geforce mx-460-ammal elfut? -
#3424 Gef2 MX alatt próbálta valaki? Legújabb driverrel is kék színben tüdnökölnek a texturák. A demo még ment ugyan ezen a kártyán.... -
#3423 Ne higyj az újságoknak, mivel a GeForce FX-ek esetén a Detonator/Forceware driverek szép kellemesen CSALNAK, hogy a minőség rovására jobb teljesítményt nyújtsanak, a FarCry esetén pl. az ForceWare 56.56-os drivertől kezdve a PS2.0-ás effekteket PS1.1-re cserélik le, vagyis a csúcs FX5950-es kártyán is ugyanolyan kép fog fogadni, mint egy GeForce 4-esen...
Az újságok meg b@sznak az ilyenekre... -
#3422 Aham..nem úgy értettem, hanem, hogy tudsz-e szervert intézni, vagyis van-e rá módod, mintha ezt írtad volna...mert sajna nekem ez még nem megy..