24504
  • Coolfire
    Vki 3cd-s!Azt kérdeném,hogy az mp3 unpackolást télleg ilyen sokáig csinálja v. elbasztam az írást?Ugyanis az uharc közben elaludtam,így nem tudom mennyi ideig tart.Már v. 10 perce meg se nyikkan.Help!
  • M@TriX
    fraps
  • krisz073
    FPS-t mivel tudom kiiratni?
    Egyébként tényleg gyönyöru a Game.Én mindent Hight-ra raktam és szépen fut.
  • Teperinke
    ez nem
  • M@TriX
    akinek van DVD írója ez nem beszámítható. Logikus nem?
  • Teperinke
    Nekem még mindg szimpatikusabb 1 dvd mint 3 cd. Nemkő cserélgetni, nem veszik el a 3.cd, kisebb helyen elfér, stb..
  • Spenser
    Szasztok
    Tegnap óta nekem is meg van hát nem seemi a gém az biztos, Gyönyörű!!!
  • M@TriX
    ez mondjuk igaz, az image filet feldarabolod CDkre, d emind1 van CDs verziónk. ;)
  • Mr. Perfect
    Ahogy fenn van a warez site-okon 50MB-os darabokban, fel lehet CD-re is írni, csak hát ez egy kicsit macerás dolog, de esetleg archiválási célból szóba jöhet...
  • Mr. Perfect
    Amúgy szvsz fölösleges a DVD-s verziót leszedni, állítólag a 3CD-s verzió is tök ua. Én se a DVD-t szedtem volna ha előbb megjelenik a CD-s verzió...
    Amúgy ez a játék pont olyan amilyennek egy játéknak 2004-ben lennie kell.Végre egy kis technológiai újdonság az FPS fronton. Persze azért még jön idén eg-két nagyágyú. Pl Painkiller, Stalker, Doom3. Micsoda év lesz!!!!!
    A HL2-t szándékosan nem említettem :-))))))))
  • M@TriX
    még jó, hogy a crackerek gondolnak a még nincs DVDírós osztályra is. ;)
  • M@TriX
    csak akkor ajövőben amikor arihivalni akarod az problémákba ütközik. ;)
    Ezért szedem majd én a CDset. ;)
  • Mr. Perfect
    A DVD-s verzióhoz sem kell DVD csak a Daemon Tools nevű kis progi, amivel bemountolhatod az ISO-t...
  • DONGUBA
    jah en is a dvd-set szedem meg 1 fajl azt lent van
  • balcooo
    jókor bazz, már lassan egy napja jön lefele a fullDVDs verzió ...:D
    Pedig se dvd romom se irom, se sok vinchester helyem
  • Teperinke
    Tök jó, hogy a vékony deszkákon át lehet lőni. Arra is oda kell figyelni tehát, mi mögé állunk fedezékbe.
    Egyszer nyugiba hasalva lövöldöztem a sniperpuskával egy őrtoronyból, hát erre hasbalövöldöznek alulról a pallókon keresztül...
  • Zetorg
    Megnéztem Fraps-al 1024x768 16x antiso,4x antia, játékban minden fullon és nem megy 30fps alá!
  • Coolfire
    Annyi,hogy a sok szutykot ami volt azt kiszedték.Lentebb már írtam.A játék az teljesen ua. csak a cd-sben nincs annyi extra mint magán a dvd-n.Ha van dvd-d azt tőcsd,ha nincs akkor a 3cd-s MYTH rippet javaslom.
  • Coolfire
    A hordozó.:)
  • Rudee
    Vki még tegnap keresett borítót, ilyet találtam:
  • Maffya
    Megtudja mondani valaki mi a külömbség a Dvd-s változat és a Cd-s között?
  • DePreSsZYo
    ??
  • Dunpeal
    Elindul rajta, még gf2mx-en is
  • DONGUBA
    elvagyok
  • DONGUBA
    vagy de
  • DONGUBA
    tehat nem
  • Nexushun
    Minimum

Supported OS: Windows® 98SE/2000/XP (only)
    Processor: 1 GHz
    RAM: 256 MB
    Video Card: 64 MB DirectX® 9.0b-compatible graphics card
    Sound Card: DirectX® 9.0b-compatible PCI card
    DirectX Version: DirectX 9.0b (included on disc)
    DVD-ROM: 4x DVD
    Hard Drive Space: 4 GB
    Multiplayer: Broadband with 64 Kbps upstream to play (512 Kbps upstream to host 8 players)

• DONGUBA
    Vajon geforce mx-460-ammal elfut?
  • DePreSsZYo
    Bazz a demos pályán kinél van a kártya?
    Már robbantanám fel a generátort de nincs meg a kártya pls help.
  • zaki
    LOL
  • Wanted
    Elvileg akkor látnom kellene.
    Bár lehet, hogy nem megyek elég közel az ellenhez. :)))
  • insp
    9800 húzva (Pro BIOS), lásd: #3339
  • DONGUBA
    3424 3425-re valaki?????
  • Wanted
    #3340: szép ez a kép
    milyen grafkártyád van?
    9600pro alatt nem nagyon láttam ilyen csillogást az emberek bőrén
  • Gabe18
    Azt kétlem,Battlefield-ed nem játszottam,a Vietnam-al is csak most próbálkozok,de ott meg nem Gabe néven játszom.Ugyhogy nem én vagyok az ismerős.
  • Ikarus
    Sajnos nem tudok, én is másokra leszek utalva, de remélem lesz egy jó kis hely, ami gyors, és a fazonok sem baromkodják el. Gondolok itt a csapattárs lelövöldözésére, és egyébb gusztustalan dologra.
  • DONGUBA
    Vajon geforce mx-460-ammal elfut?
  • Mighty
    Gef2 MX alatt próbálta valaki? Legújabb driverrel is kék színben tüdnökölnek a texturák. A demo még ment ugyan ezen a kártyán....
  • cifuatwork
    Ne higyj az újságoknak, mivel a GeForce FX-ek esetén a Detonator/Forceware driverek szép kellemesen CSALNAK, hogy a minőség rovására jobb teljesítményt nyújtsanak, a FarCry esetén pl. az ForceWare 56.56-os drivertől kezdve a PS2.0-ás effekteket PS1.1-re cserélik le, vagyis a csúcs FX5950-es kártyán is ugyanolyan kép fog fogadni, mint egy GeForce 4-esen...
    Az újságok meg b@sznak az ilyenekre...
  • tibor16
    Aham..nem úgy értettem, hanem, hogy tudsz-e szervert intézni, vagyis van-e rá módod, mintha ezt írtad volna...mert sajna nekem ez még nem megy..