24504
-
#3865 Két isler felér 5 turbórudival? -
fanatifo #3864 -
#3863 "énsem mondom el itt hogy mennyi pénzt verek el dolgokra ez felvágás nemszeretem"
Itt nincs semmilyen felvágás. Beszélgettünk a gépeinkről, majd én megemlítettem, hogy veszek egy uj gépet, majd beküldtem a képet, erre valaki beírta az árát én, meg helyeseltem.. Mi itt a felvágás??
Az, hogy én nem eliszom hétvégéken a 10-30e FT-kat hanem gyűjtőm. És ennek vonzata, ez a gép, ami esztétikailag, valamint teljesítményben is ott van.
Mindenki olyan dolgot vásárol, amit meg tud fizetni. Én gyűjtőttem , eldöntöttem és megveszem..
Nem igazán értem a negatív hozzászólásokat, de nem is érdekel ettol a bejegyzestol kezdve.
Kit érdekel ki mit mond, az a lényeg, hogy nekem megfeleljen.. -
#3862 Én is vettem valamit 990 Ft-ért!
Schizm (Media Marktban, magyar! szinkronnal)
Igényes kikapcsolódás, brutális fejtörők. -
antijedi #3861 5turorudolfot? ehh emgelőztél én csak 4et máris sirvafakadok mert nem érek fel hozzád... :PPPP -
antijedi #3860 szal nagyzolni lehet de akkor legalább észel, mert az iylen stilusu dolog hogy msot én eltudom mondani hogy hány milliót költötem el rá ahol csak az ár számit amikor valóságban ugyanolyan vagy jobb minőségre ki lehet hozni kevesebből.., szal ennek igy nem sok értelme van ;P -
#3859 kb 3évet öregedtem ma a jatek miatt,akkorákat ugrottam ijedtemben hogy csak na.tiszta para! -
fanatifo #3858 én vettem ma 5db túrórudit meg 2hamburgert -
Nexushun #3857 OFF
Én is vettem ma valamit. 3400Ft -volt
Nagyon örülök neki :P
ON -
fanatifo #3856 : -
antijedi #3855 igazad van csak akkor azt nem értem mrét nem ritad be hogy neked hány milliós hangfalrendszered van hozzá, mert tapasztalatból tudom hogy akármiylen hangkártyád is lehet attól még ha nicsn meg a hangfal baszhatod, ha meg már 500ezer feletti hangfalad van akkor mért nem irtad le aztis a nagyzolásaid sorába? :D -
fanatifo #3854 Egyetértek Jedi maximálisan -
#3853 na, ez durva -
antijedi #3852 1. érdekes énis vettem uj gépet nem is tom már hány év után mégse nagyzoltam vele se itt a forumon se msáhol a neten de még irl sem..., és ettől még aminek nincs értelme annak akor se lesz ha valaki milliomos attól még el lehet ésszerüen költeni a pénzt és nem az a baj hogy az illető milliomos, mert vanak sokan váljék egéségükre nagy ügy de attól még nem kell hülyének lenni...
az meg hogy ki minek örül arról anyit hogy lehet csnedben is örülni tedd te is ezt... :) -
#3851 jááááj. vki választ :) -
#3850 Nekem is van ilyen Zalmanom és kurv@ keveset számít. Max az érzéssel kapod a többet. -
#3849 "grafikai munkához ilyen hangkártya..., na inkább no comment, annak a krátyának az árábol simán vehetnél anyival jobb vidkártyát ami kcisit többet számit mint hogy van hozzá távirányitó vagy nincs... :D" ?????????????:):):):):):) MI VAN?
Készen vagy?
Hogy hoztad össze a hangkártyát a grafikai munkával???
Zenét nem hallgatsz?
Normális játékkal nem játszol??
Jó a sztereó!!!! :) -
fanatifo #3848 nem figyeltél akkor megint én az előbb gratuláltam neked ha jól emlékszem és megérdemled ha megdolgztál érte de nemhiszem hogy egy fórumba kéne irnod minden 2ik irásod hogy uj géped lesz!! -
#3847 Off: általában hasonló véleményen vagyunk. -
#3846 Hát kérlek a távirányitó azért kell, mert én nem fogok ugrálni az ágyból, amikor nézem a filmeket, hogy már megint hangos a film
Nem igazán értem, hogy miért van ez Magyarországon, hogy senki sem tud , annak örülni, hogy valaki eléri az egyik álmát, csak kulákoznak, burzsujoznak...
Dolgozz annyit érte, mint én és egy szavam sem lesz.. -
fanatifo #3845 énsem mondom el itt hogy mennyi pénzt verek el dolgokra ez felvágás nemszeretem -
antijedi #3844 hát szerintem jóllátod, a dicsekedésnél amugy mr csak az ilyen hülyesgek az idegesitőbbek mint hogy grafikai programhoz ilyen hangkártya... :P -
fanatifo #3843 antijedi igazad van:) -
fanatifo #3842 én utána néztem ÉS OTTVOLT AZ A MAJDNEM KÉRLEK olvasd el pontosan nem azt mondom hogy jobban de közel olyan jóttt:))) -
antijedi #3841 grafikai munkához ilyen hangkártya..., na inkább no comment, annak a krátyának az árábol simán vehetnél anyival jobb vidkártyát ami kcisit többet számit mint hogy van hozzá távirányitó vagy nincs... :D -
fanatifo #3840 Ezt nem mondtam de erintem egy kicsit el vagy szállva de semmi bajom veled de szerintem nem egy fórumba kéne dicsekedni hogy milyen géped lesz mert ezt már leirtad már párszor bocs ha nem igy van én így látom -
#3839 "pl teszten jobbat fitott majdnem a 9600 xt radeon 128Mb-os mint a 9700 pro:)))nézz utána:)" Ez pl VICC.. nézz utánna:):) -
#3838 Bocs de én ezt nem csak játékra használom, hanem grafikai munkára is, valamint a kinézete, pedig esztétikai szempont..
Szerintem nem kell szégyelnem egy percig sem .. a szobám dísze lesz.. -
fanatifo #3837 futott:) -
antijedi #3836 *ülsz na... :P -
fanatifo #3835 pl teszten jobbat fitott majdnem a 9600 xt radeon 128Mb-os mint a 9700 pro:)))nézz utána:) -
antijedi #3834 távirányitó minek ha ugyis a gép elött ülszű??? hát én nem zoktam burzsujozni de ez már tényleg az a szint... :P -
Nexushun #3833 9800pro 75 pénz mostanság -
#3832 Audigy 2 ZS azért kell, mert istencsaszar hang és ami a legfontosabb >>>távirányító<<<. kényelmes vagyok.
A Zalman HDD Cooler-nek nincs hangja , ha ezt nem vetted volna eddig észre:)
Miért csak ATI 9700Pro?? :) SOk ember örülne ennek a csaknak. Igazabol nem adok egy 9800XT-ért 100e+áfa-t.. -
#3831 Ja igen: a Thermaltake Xaser meg HANGOS! -
fanatifo #3830 miért ne lenne ütős gépem ha apránként veszem? hamár ennyi pánzed van akkor ne 9700prot vegyél hanem egyel jobbat ilyen vásárlásnál mind1 hogy többet fiszetsz egy vidi kártyáért ami sokkal fontosabb szerintem mint az a puccos hangkártya -
#3829 Az egesz gepben, az araban, a koltekezesben az az ironikus, hogy semmi masra nem kell az ilyen gep, csak "JATSZANI"!! :)))))) Ez azert durva!:)))
Persze, ezt mar multkor kitargyaltuk, le is lettem baltazva:) Mert ez hobby, ebbe az ember bele ol minden penzt, az arat tekintve, akar 4-5 teljes havi fizeteset is:)) -
Nexushun #3828 Egyébként fasza -
#3827 Lenne pár kérdés. Vhol olvasgattam h van PS1.4(dx8.1),2.0(dx9),2.x(dx9+) mode. Ez mégis mi és hogy lehet ezt állítgatni,érdekelne a különbség. Azonkívül a video options-ben van render módnál default,paradise,cold... ezek mik? lecsekkoltam más kontraszt meg színtelítettség ilyenek. ez tűnt. ezek mégis mik? kíváncsian várom válaszokat ;) -
#3826 nu