24504
  • JustIce
    A molo nalam igy nez ki:

amit te linkeltel:
  • antijedi
    dehogy benned, benünk is mert mi is gecik vagyunk igy elgondolkozva de hát ez van mindenki álmatlanságban szenved :D
  • antijedi
    jah, ilyen szempontbol a legjobb hely romániában votl asszem, ott 24en rugtunk be olyan árból amiért itt hon még egy ember is csak nehézkesen tudna berugni... :P
  • LoCk
    ????
    OK!

Feladtam!

Ugyan nem én kezdtem én csak válaszoltam, de már nagyon megbántam.

Már bánom hogy beküldtem a képet.

Sorry , ha megbotrankoztattam valakit, vagy nagyképünek tüntem, bár nem így terveztem, biztos csak bennem van a hiba.
  • fanatifo
    vagyis oké:)
  • fanatifo
    okés
  • insp
    Off: használd a válasz "gombot", úgy pöttyet áttekinthetőbb lesz a mondanivalód. ;)
  • antijedi
    énsem és más sem, de utközben átalakult ez a nemes párbeszéd kölcsönös köpködésbe... :P
  • fanatifo
    jediDDDD attól függ hol iszod de mi drága helyen iszink egy feles bónusz rudival cssak 3999ft:DD
  • fanatifo
    Jó neked:))) nekem nemtudom miért ne mindul el nem tölti be pedig ugy ment legelőszőr mint az álom nemtudom utána mi történhetett
  • antijedi
    amugy annak a hangkártyának az árából egy jó helyen anyit iszol hogy másnap tuti a detoxiban ébredsz :PPP
  • insp
    Én semmiképpen sem fikázásnak szántama megjegyzéseim, a tapasztalataim osztottam meg veled. (pl. a Xaser ventijei közül "csak" négyet(a 6-ból) tudsz leszabályozni, kettő pedig süvíteni fog, hacsak nem raksz be ellenállást.)
  • antijedi
    miért hosszú még az éjszaka én meg rájöttem hogy nem vagyok még álmos... :)
  • Nexushun
    Na én játszok még egy kicsit :P
  • zoli80
    én sem teljesen értem bár a hangkártya árát én inkább elbuliznám dehát szerencsére nem vagyunk egyformák:)
    szerintem zárjátok a témát:)
  • fanatifo
    jaja ezis igaz
  • fanatifo
    énsem vagyok pénzed én még főisisre járok nemtudok még dolgozni mellette a szüleim veszik meg nekem (akik nagyon keményen dolgoznak és nemvagyunk gazdagok abszolut) és én 2éve várok arra hogy fejlesszem a gépem és ezt most megteszik nekem a szüleim mert szülinapom lesz ennyi különben nem adnának nekem rá pénzt
  • antijedi
    30 éves barátod? jujj megint buktam nekem msot csak egy 28 éves van kéznél, jajjj de kis fasz lehetek msot hogy igy lemaradtam :(
    amugy ha meg nem érdekel más véleménye a beirásaidal kapcsoladban ako minek irodod be? elég lett volna egy anyi hogy te msot nagyon örülszv alaminek és mindenki örüljön veled együt ;P
  • fanatifo
    Duple Rudi Burger Menú mini ischler 4dbos barbecue szósszal CSAK 2999ft
  • antijedi
    jaja, külön marketinges szakemberük van :)
  • LoCk
    "Ez igaz neked kell megfeleni DE attól függetlenül mert nekem "csak" egy 1800 procim van azért szépen leugattad egy mosoly kíséretében"

Bocs ha ugy erezted, hogy leugattam , de ezek szerint nem tudom használni a szmájlikat.

Én csak azt akartam kifejezni, hogy mennyire örülök annak, hogy 4 év után végre fejleszthetem PIII 1GHZ-s gépem , és ráadásul ugy ahogy szeretném ui. kigyült a pénzem.

Azt reméltem , hogy más is örül az én örömömnek. Azt meg hogy mi nem okos dolog a gépben az legyen az én tökéletlenségemre írva. Sajnálom, ha ezt nem igy lattatok. A melletetm ülö 30 éves barátom is értetlenül áll a hozzászólások előtt, ő sem érti min jött elö ez az ellenszenv.

Én sem vagyok pénzesebb, mit ti sőt közöttetek, vannak olyan hozzászólók, akikhez képest én egy kukázó senki vagyok..
  • antijedi
    nah azsem én megyek csicsikálni miután siekrült szétoffolni egy topicot ugy hogy a következő 10ezer évre kibanoljanak az internet magyar részéről... :P
  • fanatifo
    uhh az jó ár majdnem egy ezres de nem kérnek annyit jó a marketingstratégiájuk :DDDD
  • antijedi
    áh nálunk már van brutal ár edition is az az igazán táp :)
  • antijedi
    nálunk a büfébe msot van akció 1dl klorozott buborékmentes csapvizet lehet kapni 998huf-ért, én oylat midnennap veszek szal ebbe már tuti jobbvagyok :PP
  • insp
    Isler Extreme Rudi Edition!
  • fanatifo
    jah burzsuj vagy jedi ennyiért islert én ennyiért már 2 szalámis szendót veszek piskótával menübe a fősulis büfébe:DDDDD
  • antijedi
    ok de ahoz kell vened egy párezer forintos spéci csokimázat rá ami ugyan ehetetlen de jó drága és rá tudod az islerre ragasztani az ár cimkéjét :PP
  • antijedi
    nah aszem leugrok a közértbe és megbeszélem az eladóval hogy én csak egy rudit veszek 5000huf-ért és akkor én nyerek a boltos meg jóljár és énleszek a főmájer hogy menyit költötemrá :PPP
  • insp
    Overclockolom az islert, lesz belőle túrórudi.
  • Nexushun
    Te burzsuj!
  • fanatifo
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdte hülye vagy:DDDDDDDDDDDDD
  • antijedi
    hát az peches mert bármien jó is volt de akkoris csak egy oclsoság..., az igazi olyan hogy veszel két 1forintos méretű islert 2000 huf-ért vagy többért :PPPP
  • fanatifo
    a nagy pirosat vettem az drágább az 110 ft 5db gondoljbele mennyit fizettem érte:DDD
  • insp
    Láma vagyok, mert én olcsón vettem nagyot.
  • antijedi
    amugy meg ha igy veszük akor ment a beszélgetés a configokbol, probáltak valamit veled megértetni, gyk segiteni neked erre te kezdtél el visszaugatni ;P
  • antijedi
    hát az attól függ hogy hányforintos..., mert az egyik büfében kapsz király islert oclsoért de az szar az a jó ahol egy hangyafasznyit kapsz jó drágán, na az már ér anyit :PPP
  • fanatifo
    Ez igaz neked kell megfeleni DE attól függetlenül mert nekem "csak" egy 1800 procim van azért szépen leugattad egy mosoly kíséretében
  • zoli80
    koszi az infot az engem is érdekel!
  • antijedi
    még mindig nemérti..., nah midn1 tényleg hagyuk mára már kiflémeltem magam :D