24504
-
#3905 A molo nalam igy nez ki:
amit te linkeltel:
-
antijedi #3904 dehogy benned, benünk is mert mi is gecik vagyunk igy elgondolkozva de hát ez van mindenki álmatlanságban szenved :D -
antijedi #3903 jah, ilyen szempontbol a legjobb hely romániában votl asszem, ott 24en rugtunk be olyan árból amiért itt hon még egy ember is csak nehézkesen tudna berugni... :P -
#3902 ????
OK!
Feladtam!
Ugyan nem én kezdtem én csak válaszoltam, de már nagyon megbántam.
Már bánom hogy beküldtem a képet.
Sorry , ha megbotrankoztattam valakit, vagy nagyképünek tüntem, bár nem így terveztem, biztos csak bennem van a hiba.
-
fanatifo #3901 vagyis oké:) -
fanatifo #3900 okés -
#3899 Off: használd a válasz "gombot", úgy pöttyet áttekinthetőbb lesz a mondanivalód. ;) -
antijedi #3898 énsem és más sem, de utközben átalakult ez a nemes párbeszéd kölcsönös köpködésbe... :P -
fanatifo #3897 jediDDDD attól függ hol iszod de mi drága helyen iszink egy feles bónusz rudival cssak 3999ft:DD -
fanatifo #3896 Jó neked:))) nekem nemtudom miért ne mindul el nem tölti be pedig ugy ment legelőszőr mint az álom nemtudom utána mi történhetett -
antijedi #3895 amugy annak a hangkártyának az árából egy jó helyen anyit iszol hogy másnap tuti a detoxiban ébredsz :PPP -
#3894 Én semmiképpen sem fikázásnak szántama megjegyzéseim, a tapasztalataim osztottam meg veled. (pl. a Xaser ventijei közül "csak" négyet(a 6-ból) tudsz leszabályozni, kettő pedig süvíteni fog, hacsak nem raksz be ellenállást.) -
antijedi #3893 miért hosszú még az éjszaka én meg rájöttem hogy nem vagyok még álmos... :) -
Nexushun #3892 Na én játszok még egy kicsit :P -
#3891 én sem teljesen értem bár a hangkártya árát én inkább elbuliznám dehát szerencsére nem vagyunk egyformák:)
szerintem zárjátok a témát:) -
fanatifo #3890 jaja ezis igaz -
fanatifo #3889 énsem vagyok pénzed én még főisisre járok nemtudok még dolgozni mellette a szüleim veszik meg nekem (akik nagyon keményen dolgoznak és nemvagyunk gazdagok abszolut) és én 2éve várok arra hogy fejlesszem a gépem és ezt most megteszik nekem a szüleim mert szülinapom lesz ennyi különben nem adnának nekem rá pénzt -
antijedi #3888 30 éves barátod? jujj megint buktam nekem msot csak egy 28 éves van kéznél, jajjj de kis fasz lehetek msot hogy igy lemaradtam :(
amugy ha meg nem érdekel más véleménye a beirásaidal kapcsoladban ako minek irodod be? elég lett volna egy anyi hogy te msot nagyon örülszv alaminek és mindenki örüljön veled együt ;P -
fanatifo #3887 Duple Rudi Burger Menú mini ischler 4dbos barbecue szósszal CSAK 2999ft -
antijedi #3886 jaja, külön marketinges szakemberük van :) -
#3885 "Ez igaz neked kell megfeleni DE attól függetlenül mert nekem "csak" egy 1800 procim van azért szépen leugattad egy mosoly kíséretében"
Bocs ha ugy erezted, hogy leugattam , de ezek szerint nem tudom használni a szmájlikat.
Én csak azt akartam kifejezni, hogy mennyire örülök annak, hogy 4 év után végre fejleszthetem PIII 1GHZ-s gépem , és ráadásul ugy ahogy szeretném ui. kigyült a pénzem.
Azt reméltem , hogy más is örül az én örömömnek. Azt meg hogy mi nem okos dolog a gépben az legyen az én tökéletlenségemre írva. Sajnálom, ha ezt nem igy lattatok. A melletetm ülö 30 éves barátom is értetlenül áll a hozzászólások előtt, ő sem érti min jött elö ez az ellenszenv.
Én sem vagyok pénzesebb, mit ti sőt közöttetek, vannak olyan hozzászólók, akikhez képest én egy kukázó senki vagyok.. -
antijedi #3884 nah azsem én megyek csicsikálni miután siekrült szétoffolni egy topicot ugy hogy a következő 10ezer évre kibanoljanak az internet magyar részéről... :P -
fanatifo #3883 uhh az jó ár majdnem egy ezres de nem kérnek annyit jó a marketingstratégiájuk :DDDD -
antijedi #3882 áh nálunk már van brutal ár edition is az az igazán táp :) -
antijedi #3881 nálunk a büfébe msot van akció 1dl klorozott buborékmentes csapvizet lehet kapni 998huf-ért, én oylat midnennap veszek szal ebbe már tuti jobbvagyok :PP -
#3880 Isler Extreme Rudi Edition! -
fanatifo #3879 jah burzsuj vagy jedi ennyiért islert én ennyiért már 2 szalámis szendót veszek piskótával menübe a fősulis büfébe:DDDDD -
antijedi #3878 ok de ahoz kell vened egy párezer forintos spéci csokimázat rá ami ugyan ehetetlen de jó drága és rá tudod az islerre ragasztani az ár cimkéjét :PP -
antijedi #3877 nah aszem leugrok a közértbe és megbeszélem az eladóval hogy én csak egy rudit veszek 5000huf-ért és akkor én nyerek a boltos meg jóljár és énleszek a főmájer hogy menyit költötemrá :PPP -
#3876 Overclockolom az islert, lesz belőle túrórudi. -
Nexushun #3875 Te burzsuj! -
fanatifo #3874 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdte hülye vagy:DDDDDDDDDDDDD -
antijedi #3873 hát az peches mert bármien jó is volt de akkoris csak egy oclsoság..., az igazi olyan hogy veszel két 1forintos méretű islert 2000 huf-ért vagy többért :PPPP -
fanatifo #3872 a nagy pirosat vettem az drágább az 110 ft 5db gondoljbele mennyit fizettem érte:DDD -
#3871 Láma vagyok, mert én olcsón vettem nagyot. -
antijedi #3870 amugy meg ha igy veszük akor ment a beszélgetés a configokbol, probáltak valamit veled megértetni, gyk segiteni neked erre te kezdtél el visszaugatni ;P -
antijedi #3869 hát az attól függ hogy hányforintos..., mert az egyik büfében kapsz király islert oclsoért de az szar az a jó ahol egy hangyafasznyit kapsz jó drágán, na az már ér anyit :PPP -
fanatifo #3868 Ez igaz neked kell megfeleni DE attól függetlenül mert nekem "csak" egy 1800 procim van azért szépen leugattad egy mosoly kíséretében -
#3867 koszi az infot az engem is érdekel! -
antijedi #3866 még mindig nemérti..., nah midn1 tényleg hagyuk mára már kiflémeltem magam :D