24504
-
#3945 Este kipróbáltam(végre lejött a DVD, majd 1 napig tartott, de megérte), de idáig igazán csak a beállításokkal játszottam. (végeredmény: azt hiszem majdnem minden fullmax-on, és megy akadás nélkül. "...és örvendezntek vala: őőőőő őőőőő :) ) Alig várom, hogy munka után hazamenjek, adok a ghammának az este az mán biztos is.... -
DigitAir #3944 Mi lehet a gond akkor ha két gépen is kipróbáltam - egy 2000+, Ati 9100, 1GB Ram; és egy 2000 centrino, 512Mb Ram, Ati M9 - és mind a két gépen szépen fut egy ideig, majd iszonyatosan beszaggat, majd ismét megint fut, és ismét beszaggat? A vicces az, hogy olyan helyeken is beáll, ahol nincs is mit renderelni :((( (Pl. megfordulok egy falnál). Ötlet?
A legnagyobb területeken is tökéletesen megy medium-on 1024-ben, de ez az oknélküli néha-néha leállás... siralmas :( -
Mr. Perfect #3943 512MB-al tényleg megakad néha a dolog, egy-egy pillanatra, aztán megy minden tovább. MOndjuk ez egy meleg helyzetben elég idegesítő tud lenni :-(((( -
#3942 Lock: én pl. együtt örülök, bár nem találom hol a gépes hozzászolásod :) sztem jol csnáltad, h eddig kihuztad a p3-mal!
Van akinek az autodetect VERY HIGH beállitásokat adja ? nekem cégnél p4 3250 - HIGH, otthon AMD1700+ (11x200=2200mhz=2800+) meg csak medium !! :( Milyen kell a VERY HIGH-hoz ?? Athlon64FX53 ??
Én amugy szingliben inkább feltolom a gfxet, és eltürök némi szaggatást, a látvány kárpotol. 512Rammal amugy néha nagyot akad a game, 1 Gb kell neki ugynézem, mert otthon annyival jolfut, mig ap4/512RAM-al igencsak akad...
Ha valaki aztmondja, h burzsuj vagyok annak elárulom: 1700+ = 12ezer ft, ram=2x12,5k ! és már milyen régen vettem! -
#3941 Jócskán elszaporodtak ezek a csinos szörnyek! :)
"Ahová lépek szörny terem"! :) -
#3940 ár? -
#3939 4 év után végre fejleszthetem
Vehetnék leckéket türelemből.
És voltam olyan hülye, hogy egy 2200+ - 2600+ fejlesztésre el elköltöttem 30 rongyot másfél hete...
De most már elkezdtem spórolni :) -
#3938 Na, ezután jóideig nem fogok semmit gonoszkodni :
"amivel másfél évig nem lesz gondod"
...LoCk mondta: "Én csak azt akartam kifejezni, hogy mennyire örülök annak, hogy 4 év után végre fejleszthetem PIII 1GHZ-s gépem " -
#3937 :DD Lock, miért veszed fel az ilyen csipkelődést? :))
Ilyen konfigot veszel, mert ezt szeretnéd, és kész. Innenetől kezdve ne érdekeljenek az irigykedő/okoskodó beszólások, főleg, hogy nem gagyit veszel ahogy nézem. Át tudom érezni mit jelent az, amikor összespórolsz a hobbidra egy összeget, és megveszed a cuccot, amivel másfél évig nem lesz gondod.
Sok sikert az új cumóhoz -
#3936 Az Isler jo! :) Foleg ha nagy es friss!!:)))) -
PosSe PenGe #3935 ja és a video driver csere megvolt kipróbáltam az új detonátort aztán vissza a 4.53 as verziót és semmi ugyanaz van... -
PosSe PenGe #3934 Szasztok lenne egy nagy problémám. a gépem 2400mhz p4 geforce ti 4200 128mb + 512mb266mhz ram a netem 384\64 és a single playerben semmi gond megy minden rendesen közepes beállításokkal simán fut , de amikor felmegyek egy multi szerverre minimum beállítással kb 1 percig tűrhetően fut aztán kurvára belassul mi lehet a gond? -
Pityuka Fővezér #3933 Kinek kell RAM?
Lesz 2db 512mb 400mhz eladó félpénzért. -
#3932 ", kb most - vagy a pálya felé járok"
na igen..:(...numlock OFF..szal 5 - 6 pálya felé -
#3931 faxintos a gamma...ezek a szörnyek...bazze 2 csapnak oszt halál...néha felugrottam a csillára úgy megijesztettek :), egyébként sztem, kb most - vagy a pálya felé járok, de a legszebb, legnagyobb, legüberebb pálya ezidáig: TREEHOUSE ! Ndon üt! Jurassic Park feeling nagyon ott van. Egyébként grafikailag ISTEN az egész gamma..!! -
#3930 bye:) -
#3929 na jol van odairok meg dolgokat:) -
antijedi #3928 bye, énis lépek asszem, mára mért tényleg eleget flémeltem emg offoltam :P
ui.: ha errejár egy moderátorz szerintem ezt az ucsó j nagy adag baromságot kiszedhetné szeirntem senkisemfog érte megsértődni, mindenesetre én hozászolásaimat nyugodtan del... :) -
#3927 erre nem igazan nagyzolhatna senki:P arra mar igen, ha pl 3.2es P4 meg 2 gigaram, meg ati 9800pro stb..:) -
#3926 sajna ha fullon van minden akkor olyan 13-25 fps-re leesik. sima high-on semmi gond. -
fanatifo #3925 Nah én elmentem aludni holnap RE csáá jóéjt allz!Jedi pacsssssss -
fanatifo #3924 :DDDDD -
antijedi #3923 hmm, msot hagy ne modnjam el a véleményem azokrol akik "főnagyzoloként" az aláirásukba irják a configjuk adatait ;PPP -
fanatifo #3922 És simán fut highon neked? -
antijedi #3921 minek peace az csak a háborúk közötti átvezető időszak, gyk tök léynegtelen :P -
fanatifo #3920 jah tényleg:))))) de vak vagyok -
fanatifo #3919 jaja:)))) -
#3918 na ezert irom ki inkabb:) ez tiszta:) nem kell kerdezgetni senkitol, ha mindenki kiirna..:) -
antijedi #3917 jah vanak durva helyek... :) a köv lépés már az lesz hogy ők fizetnek nekünk hogy vigyük a piát... :P -
fanatifo #3916 Minőségi bor volt:))))jah és ne gondoljátok hogy igénytelen vagyok mert nemigaz csak előfordultak velem ilyen dolgok:DDDD -
#3915 Na jóiccakát, PEACE! -
antijedi #3914 nekem se kell szégyenkeznem gép ügyileg de én már a világ midnen kincséértse irnám be miylen gépem van... egyszerüen nem az én stilusom :) aki meg nagyon akarja az összebogarázshatja 60db hw topicból a feltett krédéseim alapján ki lehet találni... :P -
fanatifo #3913 Eddig a legolcsóbb fröccsöt fehérváron ittuk egy 3-1 es volt 55ft:))))) -
#3912 teccik:) jo nagy lett:) :P -
fanatifo #3911 Hát van különbség milyen kártyád van? -
#3910 én most nyaron voltam,50 forint volt egy deci! vodka:)
80 a sör,király hely:) -
antijedi #3909 ehh nagyobb képet nem sikerült berkani? pufff :P
ui.: figyelem új célpont a köpködésre ;P -
fanatifo #3908 jah fehérváron ahol tanulok voltunk egy kocsmába mondom kérek egy hubertust! Mire a csapos- a minőségiből vagy a kommerzből ??? Mondom a komerzől!Erre felcsapott a hátára egy kannát abba volt hubertusnak mondott valami és fizettem 70ft-ot!!!!Többször nem mentünk oda:DDDDDD -
#3907 Ha ezen múlik, én megosztom veletek a gépem adatait... Atomerőmű kategória, szintén saját pénzből vettem... (De a ház pl. saját moddolás, spéci airbrush, gyakorlatilag "hangtalan" és jóval olcsóbb, mint a Xaser) -
#3906 sorry kisse nagy lett:(