24504
-
#3985 -
#3984 Ne beszélj már hülyeségeket! -
#3983 nem tudok írni..
*történeteket -
#3982 az bebaszna ha tökéletes lenne.. mit húznánk le??
grafika mostanában kircsi, történetek is ki tudnak találni a készítők, amik egész jók. egyre kevesebb a támadási felület -
Mr. Perfect #3981 Sajnos a "tökéletes" AI a játékokban egyenlőre még várat magára. -
Mr. Perfect #3980 Régebben valahol olvastam, hogy az AI olyan, hogy pl. a rosszfiúk megpróbálnak mögéd kerülni. Na ez amit pl. én egyáltalán nem tapasztaltam. Az első tábornál felmentem a hegyre és onnan lőttem őket, észre is vettek, én meg direkt ott maradtam csak lehasaltam. Na és ezután a radaron szépen látni, hogy a hegy aljában gyülekeztek a srácok és onnan dumáltak ilyen jópofákat, hogy örökké úgysem bújkálhatok meg ilyenek. Szóval ez a rész azért még hagy némi kívánnivalót maga után :-)))) -
DigitAir #3979 Hol? Az jó lenne - egy kicsit átalakulna akkor a véleményem :) -
#3978 újraindítod a rendszert
az nekem segített :) -
#3977 én általában hallom a "hörgéseket", így fel tudok készülni a támadás irányára, viszont az igaz hogy 2 shotgun lövés kell a legalapabb szörnybe is...
azért írtam korábban hogy az egész gémben, ettől a résztől kezdve ez nem teccik. innentől "sima" hent. ezért nem szeretem a "zombis" game-eket...
de ilyen grafika mellett meg az elején lévő "cserkészés" miatt én ezt megbocsáltottam a játéknak :) -
azs73 #3976 Mr. Perfect, kváncsi leszek a véleményedre, amikor a jelzett helyhez érsz !!! -
azs73 #3975 Másfelől meg érdekes az AI : távolről löttem egyet a mesterlövész puskával. A katonák riadóztak, elkezdtek keresni... Ez jó.
Víz alá mentem, és onnan szemléltem, amint vagy hatan odamentek ahonnan löttem, és kb. 3 méter sugarú körben megállva a fegyvert ráfogták a HELYRE, ahol rejtőzködtem 3 perccel azelőtt ! És innen nem mozdultak el, amíg én nem csináltam valamit. Mivel ez egy gránát közéjük hajítása volt, a továbbiak nem voltak túl érdekesek. -
Mr. Perfect #3974 Ez viszont igaz. Habár én még nem tartok itt, majd meglássuk... -
fanatifo #3973 Mi az a reboot nehari nemvagyok nagy szaki -
azs73 #3972 STOP ! Az elején úgy csinálod, ahogy jólesik, ezzel nincs gond. DE a mutánsoknál már az első kettő egy csapással végez ki, majdnem a legkönnyebb fokozaton ! Innentől nincs taktika, de még reflex se nagyon, csak a tény, hogy a betöltött játékállás után tudod, mi fog következni, és ennek megfelelően játszol ! És ez már monoton, unalmas dolog ! -
#3971 ilyet nekem is csinált egy sima reboot nálam helyrehozta a problémát -
fanatifo #3970 Jó reggelt ! Mi az a -Critical Expention ez mi emiatt nem indul el qa játék pedig legelső betöltésnél mediuomon simén ment utána már nem ráklikkelek az ikonjára és a nagy fekete képernyő látszódik!!!!!Miért van ez?és mi az a Critical Expention? -
Mr. Perfect #3969 Már a legelején lehet machete-t találni!!!! -
Mr. Perfect #3968 És ha valakinek nagyon egyszerű akkor tegye fel a nehézséget max-ra, és csinálja meg egyetlen bekapott találat nélkül :-))))) -
DigitAir #3967 Na igen, nekem is a Project IGI jutott róla eszembe. Mész oszt' lősz... legalább egy kést kapnék az elején, hogy a tábort szépen csendben intézzem, el. ehelyett... argh. -
Mr. Perfect #3966 Jaja, azért annyira szerintem sem rossz a helyzet, itt is lehet némileg taktikázni, honnan közelitesz az ellenséghez stb... -
#3965 ebből látszik mennyire változatos lehet a játékmód.
én pl az elején igyekeztem halkan a lehető legkevesebb ellenfelet kinyírva továbbjutni. nem mondom hogy mindig sikerült, de jó feelingje van amikor egy bokorban gubbasztva késsel várod a katonát... -
#3964 mondjuk ennek a játéknak amúgy is a graf az erőssége, mindig is ezt nyomták, persze azért másban sem annyira gagyi, mint amik azért megjelentek mostanság, szóval azért süti. ;) -
Mr. Perfect #3963 Hát ez amúgy igaz, ilyen szempontból talán majd az eljövendő játékok hoznak némi újítást. Pl. HL2, Stalker stb. Legalábbis reméljük... -
azs73 #3962 a mutánsokat ajánlatos... -
#3961 nem muszály lelőni. -
azs73 #3960 Mindenesetre a grafika ok, de elbaszott egy játék.
Az első 4 vagy 5 pálya nevetséges, mész , aki szembejön lelövöd, azt annyi. A Treehouse 3. checkpointjától pedig csak arról szól, hogy jön a mutáns, kinyir, reload game, és mivel már tudod , hol van, továbbjutsz, aztán kezdheted előről, 15 másodpercenként. Szar.
Mindezt a második nehézségi fokozaton... -
Mr. Perfect #3959 Az .nfo file-ban benne van a megoldás... -
#3958 msvcp71.dll-t nem találja :( mi lehet a gond ? systen32 mappámban van ilyen -
#3957 én két lövéssel leszedtem a helikopterből lövő csákót. meg is lepődtem milyen jó vagyok :D :D
(magyarul rohadt mákom volt :D ) -
azs73 #3956 Menj lejjebb 1 szintet ( 20 másodperc, kb.) és onnan lődd ki a heliből a géppuskás faszit... Utána gyerekjáték a maradék fent. -
#3955 En ott szopok a rocshajo tetejen amikor az a qrva helikopter lő egyfojtaban.....nem tok tovabbmenni. -
#3954 megprószálom, köszi -
#3953 Az akadásról meg - ha beülök a buggyba, meg ha lelőnek és újra töltök -akkor kész - akad mint állat, különben nincs gond -
#3952 töccsed le a farcryMP.exe-t azzal nekem sikerült. -
#3951 Nnna mosmár biztos olyan is olvassa aki jáccott fennt tegnap. Nem tudok semilyen szerverre felmenni, mert kickelve leszek mielőtt belépnék. Vagy jó a hírem, vagy valami beállítás lehet. vagy netán crackfix gond?? (nincs gs.ini-m) (serial meg nincs, úgy eléxem) elkellene egy kis segítség... -
#3950 Igen. -
#3949 nekem autódeteck mindent low-ra állított, de ahogy olvasom mások tapasztalatait, simán menne az én configom mediumon is....
nem mertem feljebb állítani, mert nem szeretek visszafele "optimalizálni" lol :D -
#3948 Lock: sztem nem kell mellre szívni. Gondolom, akár sorsoláson is eldőlhetett volna, hogy flémeltek veled. Sztem csak cikiztek kissé, mert felnyomtad a labdát. Tudom milyen öröm, egy új gép. Bár a vidi karira én is erőssebbet ajánlanék. (hheehe, mondom egy ATI8500 tulajaként -
DigitAir #3947 MOst már befogom :)
Megtaláltam a hibát: vicces, ha az effects quality-t feldobom bármelyik gépen medium-ra akkor kezdi a "néha szaggatok néha folyamatos vagyok"-ot. Amúgy minden lehet high-on akár (textúra, particle count, stb.) simán megy (első pálya szigetek). Valamiért nem szereti az effects quality-t. hmmm. -
DigitAir #3946 A bevezető pályán nekem is simán végigmegy mindkét gépen akár fullon is, de később beakad... a franc tudja miért.
És ha mindent leveszek low-ra akkor is beszaggat, ha mindent felteszek high-ra akkor is beszaggat, de(!) a szaggatásokon kívül mindkét módban közel ugyan úgy fut. Folyamatos. Ez a félpercekre való beállás meghülyít :(