24504
-
#4025 Télleg egy idő után csak a szörnyek ellen kell küzdeni? Elég lehangolónak tűnik... -
#4024 uszáLY és muszáJ!!! Ált. isk. 3-4. osztály!! -
#4023 Hát te aztán marhára vicces egy gyerek vagy... :( -
#4022 J és még mindig J....muszáj,muszáj,muszáj,muszáj,muszáj -
fanatifo #4021 nah elindult:))))) kiléptem most kiváncsi leszek elindul e 2x is -
#4020 Itt kérdezősködj! -
fanatifo #4019 nah most meglátjuk feltelepítettem még 1x remélem.... -
fanatifo #4018 de nekem az a baj hogy be sem tölti a játékot -
#4017 Hali!
Van egy olyan gondom, hogy irtozatosan villodznak a texturák, magyarul textura hibák vannak. ATi Radeon 8500. Driver Catalist 4.3. Opredszer Windows XP pro SP1. Proci AMD XP 2400+ -
#4016 Na, ilyen nekem is elő szokott jönni 30-40 percnyi játék után. -
fanatifo #4015 Pont most akartam venni memót ha jó árban adod megveszem -
fanatifo #4014 Pitsuka nekem kellene mennyiér adod? -
Pityuka Fővezér #4013 A memóriák ára a legalacsonyabb kisker. ár fele. -
fanatifo #4012 pár nap és vidikártya csere már référ!!!! -
fanatifo #4011 most ujratelepítem
-
fanatifo #4010 ATS semmi nem volt én pl egy hete formatáltam tegnap raktam föl egy friss driverfrissitést haveromól elhoztam a gammát feltelepít 30perc játék mediumon simán ment megis lepődtem hogy a kártyám birta erre a lagközelebb indítás critisaé expension faszom kivan -
#4009 Nincs ezen a linken semmi :( -
PosSe PenGe #4008 én sokszor tapasztaltam hogy mögém próbálnak kerülni... azt viszont aláírom hogy néhol elég buta az enemy de általában nem. realistic fokozaton tolom és nem érzek külömbséget a közepes fokozattól (azért vettem feljebb mert gyengének találtam) vagy csak én vagyok ennyire jó?:D
Csak arra jönnék már rá hogy mért akadok multiban mikor a single simán fut
-
#4007 Ehh basszus fanatico törd a fejed te is kemenyen, mia rossebb volt a kulonbseg mig ment a game és mikor mar nemment.. driver, vindoz beallitas apamkinnnya.... -
#4006 Próbáltam én is de nem ment. Egyáltalán a gammát se látja az installáltak között. Oda is be tudtad rakni? ha igen, mégis, hogyan? -
#4005 Még valami, ezekszerint csak ezzel lehet a neten jáccani. Próbáltam ilyenkor is a konzol connectálos parancsot használni de eredménytelen. Ha van magyar szerver az láccani fog vajon a választható listán? -
#4004 Mert még nem kapható boltban, ergo ASE sem támogatja hivatalosan. (biztos lesz frissítés, BF Vietnamhoz, UT 2004-hez is azonnal volt) -
#4003 Nekem a demoval volt hogy egy ideig ment, aztan utana jöt ezzel a critical exception faszsággal.. A full meg egyböl criticalozik, ahogy irtam má az elöbb..videodriver csere nem segitett... mos mar a full windows xp reinstallon gondolkodom faszkivan..... -
Nexushun #4002 Help! Berakom ASE-ba de nem lát egy szervert sem. Miért? -
#4001 -
#4000 Most -
#3999 4000 -
#3998 Sunytok, mi? -
#3997 Vááááááá, fennt voltam. Eszméletlen szép volt a pálya. Suuuuuuuuuuper. Köszi a segítséget
Visszaolvasva mintha Takigabi indított volna magyar szervert, az működik??? Esetleg, már ha van újjabb IP cím köszönettel venném.... -
fanatifo #3996 képzeld a Demó nemfutott valami szörnyű mit csinált nekem a demóval!!!1800 proci gf4 mx 440 512Mb de ok szar a vidi kártya de mediumon nagyon szépen ment de utána már megsem nyikkant azóta nemértem -
fanatifo #3995 de azt nem értem éb feltelepítettem és legelőször simán ment mediumon szépen folyamatosan befejeztem a játékot 0óra mulva mondom nyomulok tovább erre már ezt a szart irta ki!!nemértem -
#3994 Milyen kartyad van? ha ATI-d miylen driver-ed? Nekem ati9000, és 3.9-es meg 4.1es dirvereket valtogatom (legalabbis ehhez a telibecseszett far cry-hoz)
Demónál nem csinalta ezt neked? -
#3993 PONTOSAN!!!!! Ugyanez a problema nalam is "critical exception, meg valami Memory rinyálás... És a demo is futott egy ideig aztan egyszercak elkezdte ezt a hibaüzenetet adni a jatek inditasakor, a FULL game meg mar kapasbol ezzel kezdett miko meg probaltam nyitni.. Ja és reboot sem segitett, picsaba...
Lehet ez valami windows virtual memory gebasz, pagefile tul kicsi talan, elnem tom képzelni.... -
#3992 sajna akkor nemtom mi lehet a gubanc :( -
#3991 vhol olvastam egy vmit, és ott azt írták hogy a binben nem müxik megfelelően. -
fanatifo #3990 az ujraindítás sem segtett mi az a Cricital Expension nemiga hogyan lehetne megszüntetni? -
#3989 Nekem is a bin-ben van. -
#3988 és onnan indítsd -
#3987 ne a bin32 mappába tedd, hanem a sima farcry mappába. -
#3986 Még mindig kickel a net. Lassan de biztosan belehülyülök, ezt a FarCryMP.exe-ét elindítom, és megáll a vége előtt, mert nem találja a FarCry. exe-ét. Pedig betettem a bin32 könyvtárba. Igaz nem a C-re van telepítve, de ez lenne a gond? Besz***rás, hogy itt lámáskodok, de nem tom mi a francot csináljalk még. Bocs, de tud vki vmit..