24504
-
#4065 Pl:bounce-ról -
fanatifo #4064 lIFEFORCE BAZZEG NEMGONDOLOD HOGY MÁS NEMAKARJA TUDNI HOGY MELYIK AZ UCCSÓ PÁLYA ÉS MI FOG TÖRTÉNNI?fASZOMAT BELÉD -
#4063 honnan tudom leszedni a gamét??
nagyon kéne mer olyan sok jót irtok róla!! -
Lifeforce #4062 Én most fejeztem be a singlit kurvajó volt az utolsó pályánál vigyázzatok mert kell a sniper puska, de ha eldobjátok akkor nem ad újat csak töltényt!
Az utolsó pálya az amikor felrobbantjátok a barátnővel :)napalmal az erőművet, és kiterültök ti is a robbanástól, majd elfog az ellen és ledobnak a főszörnyek szigetére.
Rohadt nehéz mert egy M4-et kapsz 6 skuloval :)
Na az az utolsó pálya.
Természetesen jó hosszú. -
#4061 Hogy lehet, hogy 20 perce senki nem írt ide????????
Magyarázatot követelek!!!!! :) -
#4060 győzzük meg Erasmust hogy ne UT szervert indítson abból már van 2. -
#4059 23 körül. -
#4058 Köszi. Ha tényleg összejön a dolog, az király lenne. Már remeg az újam a ravaszon egy jó kis öldöklésért :) -
#4057 Remélem beférek én is. Mikor kezdődik a mulatság? -
#4056 Ma legyél fent és szészedünk pár fapofát. :D -
#4055 http://fc.belpark.net/ -
#4054 Egy kicsit itt lemaradtam. Milyen listából milyen szerver címek??? -
#4053 Koszonom a segitseget!
Megyek ebedelni haza, es ujra is rakom a gamet.
Remelem jo lesz..:)
Meg egyszer koszi!
-
#4052 ja rájöttem abban a listában voltak a szervercímek oké. -
#4051 megvan még az 2 magyar szerver? Ha igen a címüket valaki plz. THX. -
#4050 én csak későn jövök de szívesen kezdeném az FC-t egy jó multi partival. -
#4049 Hány fős szervert lehet indítani a játékkal? Tegnap nem jutottam el odáig, hogy megvizslassam, most meg dolgozom. Este viszont felüdülés lenne 1 kis HENT!!! -
Lifeforce #4048 Ez a csajszi fürödni is fog egyet ;)
Jól néz ki :)
-
#4047 uccsó file -
#4046 Na, a multiban én is benne vagyok. -
#4045 Műanyag csaj, guminőőőőőő -
#4044 Szívesen mennék én is.... csak mondjatok IP-t? Tényleg, újra kérdem, az látszani fog a FarCryMP.exe-vel? -
#4043 Nallam ugyanez volt. Ellottem az elso lanco, mondom gyorsan megfordulok es ellovom a hatso lancot is es zuhanas kozben beulok az USE-val.
No hat az elso lancot sikeresen ellottem :-)
A hatsot mar csak alulrol tudtam elloni jokora egeszsegveszessel a labamban a zuhanas miatt. Az elso lanc kilovese utan mukodott a gravitacio ahogy meg van irva :-)
Szoval ugorj a vizbe aztan alulrol a partol lodd ki a lancokat. Nembaj ha sebzodsz, mert aztan mar a kovetkeo palya jon, amit mar lattunk. -
#4042 Egy jó multihelyre én is kíváncsi lennék. Este tolhatnánk egy orbitális partit!!! -
#4041 Lődd szét a csónakot tartó láncokat, aztán ugorj a csónak után a vízbe, onnan be a csónakba és indulás. -
#4040 helló all 2 napja nem fórumoztam mert kicsit betegeskedtem a multival mi a helyzet nyomjátok a pár nappal leírt módszerrel? Ha igen melyik címeken? Bocs hogy nem olvasok vissza 6 oldalt THX. -
#4039 Lock, nekemi is pont ugyanez a hiba. probald te is ujrarakni mint fanatifo, és ha neked is bejön a reinstall akko siroa! Én csak estefele érek haza szal nemtom mos kiprobalni, hogynnalam megoldja e a problemat -
Nexushun #4038 A Carrier-nél vagyok a csonaknál. Ráugrok mondja, hogy nyomjak "use"-t. De csak rángatja a kötelet nem teszi vízre a hajót. Volt már valakinek ilyen? -
fanatifo #4037 Lock nekem is ugyanez a bajom volt ma regel ujratelepítettem és most meg a gf4 mx 440mel mediumon plusz a textura és a viz highra van álítva!! Telapítsed ujra -
Árnyvadász #4036 Utolsó ígérem! Uralkodó wallpaper:
-
#4035 Meg valami!
A tegnap kozolt error pic-re, valaki tudna valamilyen megoldast adni?
Mindig kiakad a game a #3788 hozzaszolasban lathato uzenettel.
Elore is koszi. -
Árnyvadász #4034 Barátnő effektus:
-
#4033 Koszonom mindenkinek a pozitiv hozzaszolasokat, vegre atereztek nehanyan, hogy mennyire orulok a regen vart almomra.
Nem haragszom senkire, valoszinu, hogy en is nehol rosszul fogalmaztam. Amennyiben ennek vonzata a vita, szives elnezest kerek.
Tegnap azert nehezen aludtam el..:)
Na de fatylat ra! Megprobalok a jovoben egy kisse visszafogottabban, megfontoltabban fogalmazni.
Udv all!
LoCk -
#4032 Köszi megkeresem ezt a drivert... -
Árnyvadász #4031 Zaki majd légyszi kicsinyítsd le... thx -
Árnyvadász #4030 A büntetés nem marad el:
-
#4029 No ki milyen erdekessegeket talalt?
pl.: A regi capas historiara visszagondolva: az anyahajo belsejeben van egy felakasztott Zero hatso resze 3 lancon log. Eleg tetszetos sorban kiloni a lancokat.
Masik meg ha jol lattam a raktat kilovo keszulekkel ha belelosz a tengerparton a homokba akkor egy szep kis kratert csinal, de semmi mas nem es ehol mashol nem.
+ iszonyatosan konnyu a szerkesztojet hasznalni:
Es tenyleg full realtime
ajanlom mindenki nezze meg -
#4028 Szinte vagy teljesen ugyanazzal tolom,-nekem nem villódzik. wxp-w2k-catalyst-7-97-031212a-013118c -t használok ( a fenese tudja ez melyik) -
#4027 -
fanatifo #4026 nah jó a gamma még ugyis megy hogy a texturát highra és a vizét is hihg-ra raktam!!!